Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 12.08.2021

Τοξότη, η Πέμπτη είναι εξαιρετική μέρα για θέματα καριέρας και οφείλεις να την αξιοποιήσεις κατάλληλα

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικόνα που δείχνει πρόσωπο γυναίκας που κολυμπά σε δρόμο

Τα Ζώδια της Πέμπτης 12.08.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Είσαι από τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη να επικεντρώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα στόχο και όχι απλώς να δουλεύουν κάπου για τα λεφτά. Σήμερα ωστόσο μπορεί να υπάρξει μια κάποιου είδους αναγνώριση των προσπαθειών σου, με ή χωρίς οικονομικό αντίκρυσμα, κυρίως αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.

Ταύρος
Μέρα για ερωτικες συζητήσεις, εκ βαθέων εξομολογήσεις και «πικάντικο» φλερτ, η Πέμπτη, που μπορεί να φέρει και «έντονες» γνωριμίες, ειδικά για το 3ο δεκαήμερο.

Δίδυμοι
Η Πέμπτη έρχεται με προοπτικές που μπορούν να οδηγήσουν σε λύσεις για ένα πρακτικό, οικονομικό ή οικογενειακό θέμα, ενώ είναι κατάλληλη για να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.

Καρκίνος 
Τα συναισθήματά σου σήμερα είναι έντονα και σε βοηθούν να βγάλεις πάθος με τον σύντροφό σου ή να φλερτάρεις με μπόλικο σεξ απίλ, ειδικά αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Καλή μέρα και για επαγγελματικές επαφές και εμπορικές συμφωνίες.

Λέων
Καλή μέρα για να διευθετήσεις τα οικονομικά σου, να διαπραγματευτείς μια συμφωνία, να φτιάξεις τα φορολογικά της επιχείρησής σου κ.λπ., ενώ μπορεί να υπάρξει και μια θετική εξέλιξη σε ένα θέμα υγείας, ειδικά αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.

Παρθένος
Αξιοποίησε τη σημερινή ημέρα για οτιδήποτε σημαντικό στα επαγγελματικά, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, παρουσιάσεις, εγκαίνια κ.λπ. αφού έχεις την ικανότητα να επηρεάσεις ευκολότερα τους γύρω σου, ενώ και στα ερωτικά το κλίμα είναι πιο θερμό από το συνηθισμένο, οπότε why don’t you do something? 

Ζυγός
Εκκρεμότητες στον οικονομικό τομέα ακόμα και από το παρελθόν μπορεί σήμερα να βρουν κάποια λύση, μέσω π.χ. ενός διακανονισμού ή μιας στήριξης από την οικογένεια. Καλή μέρα και για ιατρικές εξετάσεις.

Σκορπιός
Σήμερα είναι η μέρα για να κάνεις σημαντικά ραντεβού, να διαπραγματευτείς τους όρους μιας συμφωνίας ή μιας συνεργασίας, να «κλείσεις» έναν σημαντικό πελάτη ή να κάνεις μια γνωριμία που σε εξελίσσει επαγγελματικά ή και προσωπικά, ειδικά αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.

Τοξότης
Εξαιρετική μέρα η Πέμπτη για θέματα καριέρας και οφείλεις να την αξιοποιήσεις κατάλληλα, π.χ. για να στείλεις βιογραφικά, να περάσεις από συνέντευξη, να κάνεις μια παρουσίαση κ.λπ., ενώ ίσως δεχτείς και μια συμφέρουσα πρόταση, ειδικά αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.

Αιγόκερως
Είσαι μάλλον πιο εκδηλωτικός στα αισθηματικά σήμερα, διαθέτοντας και μαγνητισμό που μπορεί να γοητεύσει εύκολα τους γύρω σου και που οφείλεις να αξιοποιήσεις αν είσαι single, ενώ αν ήθελες να τολμήσεις μια δραστική αλλαγή στην εμφάνιση σου, go for it.

Υδροχόος
Πρακτικές και οικονομικές εκκρεμότητες μπορούν σήμερα να ευνοηθούν και να τακτοποιηθούν επιτυχώς με έναν τρόπο, ενώ και η ερωτική σου ζωή μπορεί να δει μια πιο «θερμή» ημέρα.

Ιχθύες
Επειδή μέρες σαν τη σημερινή δεν τυχαίνουν συχνά τελευταία, αξιοποίησε την όσο μπορείς για συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις και δημόσιες σχέσεις στα επαγγελματικά. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να υπαρξει και μια καθοριστική γνωριμία στα ερωτικά, ειδικά αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ