Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 11.08.2021

Ταύρε, δώσε «άδεια στον εαυτό σου» να ξεφύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας

zarastro.jpg
Zarastro
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικόνα που δείχνει άνθρωπο να εξαϋλώνεται

Τα Ζώδια της Τετάρτης 11.08.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Με τον Ερμή στην Παρθένο έως 30/8 γίνεσαι πιο ορθολογιστής και παραγωγικός στη δουλειά, οργανώνοντας καλύτερα το χρόνο σου. Αν τον τελευταίο καιρό είχες ξεφύγει διατροφικά και σωματικά, θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους ώστε να αποκτήσεις και πάλι τη φόρμα σου.

Ταύρος
Ερμής στην Παρθένο μέχρι 30/8 και το μυαλό σου σκέφτεται καλοκαιράκι, διακοπές, ραχάτι, ουζάκια, έρωτες και χαρές μαζί με τα παιδιά σου. Δώσε «άδεια στον εαυτό σου» να ξεφύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, περνώντας έτσι τις μέρες σου, με ξεγνοιασιά.

Δίδυμοι
Ο Ερμής στην Παρθένο κάνει focus σε θέματα σπιτιού και οικογένειας μέχρι 30/8. Ασχολείσαι περισσότερο με πρακτικά ζητήματα ενός ακινήτου, ενδεχομένως ενδιαφέρεσαι για μια αγοραπωλησία ή μετακόμιση, αλλά πιθανώς να υπάρξουν και θέματα με μέλη της οικογένειας που χρειάζονται φροντίδα.

Καρκίνος
Ο Ερμής στην Παρθένο έως 30/8 «ετοιμάζει ταξίδι μοναχάααα για πάρτη σου». Αν δεν έχεις φύγει ήδη διακοπές, μάλλον ετοιμάζεσαι, ενώ αν σε απασχολούν ζητήματα σπουδών, εκπαίδευσης, σεμιναρίων ή χρειάζεται να ρίξεις και λίγο διάβασμα, θα αφομοιώνεις καλύτερα την νέα γνώση. Καλό διάστημα για αγορές συσκευών, προϊόντων τεχνολογίας και μεταφορικού μέσου.

Λέων
Ο Ερμής στην Παρθένο έως 30/8 σε βάζει να σκεφτείς λεπτομερώς τα οικονομικά σου: Πόσα βγάζεις, πόσα ξοδεύεις, τι ανάγκες υπάρχουν, τι πρέπει να αλλάξει, τρόπους για να αποκτήσεις νέους πόρους, ίσως και μέσω της αξιοποίησης ενός ακινήτου.

Παρθένος
Ο Ερμής περνά στο ζώδιο σου έως 30/8 και το μυαλό σου «στροφάρει τρελά» και καθώς Αφροδίτη και Άρης βρίσκονται ήδη εκεί, οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου «απογειώνονται». Δεν τον λες και τον πιο χαλαρό Αύγουστο της ζωής σου, ωστόσο ευνοεί επαγγελματικές επαφές, συμφωνίες και θέματα σπουδών.

Ζυγός
Ο Ερμής στην Παρθένο μέχρι 30/8 σε καλεί να ρίξεις ρυθμούς και να στοχαστείς το πώς θέλεις να διαμορφώσεις τη ζωή σου σε ένα θεωρητικό επίπεδο, ιδανικά κοιτάζοντας το απέραντο γαλάζιο από την αμμουδιά. Καλό διάστημα και για να ξαναβρείς τη φυσική σου κατάσταση.

Σκορπιός
Γίνεσαι πιο social bee με τον Ερμή στην Παρθένο έως 30/8, θέλοντας να διευρύνεις τον κύκλο σου και να περάσεις όμορφες στιγμές με φίλους και σύντροφο. Ωστόσο είναι καλή περίοδος και για να ποωθήσεις τους στόχους σου, δουλεύοντας από κοινού με την ομάδα σου, οργανώνοντας τα πλάνα σας για τη νέα σεζόν.

Τοξότης
Ο Ερμής στην Παρθένο μέχρι 30/8 «κουρδίζει» το μυαλό σου στα επαγγελματικά και μαζί με Αφροδίτη και Άρη που βρίσκονται ήδη εκεί, κάνει αυτόν τον Αύγουστο ιδιαίτερα φιλόδοξο σε θέματα καριέρας, μιάς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες εξέλιξης. Ο σαφής προγραμματισμός για το τι μέλλει γενέσθαι θα πρέπει όμως να πλαισιώνεται και από διαλείμματα ξεκούρασης, προκειμένου να αποφύγεις την εξάντληση.

Αιγόκερως
Με τον Ερμή στη Παρθένο μέχρι 30/8 «το πλοίο θα σαλπάρει για λιμάνια ξένα», εξοχικά φίλων και νησιωτικούς προορισμούς «μόνο για δύο» καθώς πραγματικά δεν κρατιέσαι για ταξίδια. Βοηθητικό διάσημα και για θέματα σπουδών, αν π.χ. ψάχνεις για κάποια σχολή ή ένα μεταπτυχιακό.

Υδροχόος
Ο Ερμής στην Παρθένο μέχρι 30/8 είναι μια καλή επιρροή για να οργανώσεις τα οικονομικά σου, να εντοπίσεις «τρύπες» στον προϋπολογισμό σου, να φτιάξεις τα φορολογικά σου, να ρυθμίσεις χρέη, να κάνεις αίτηση για ένα δάνειο κ.λπ.

Ιχθύες
«Εγώ και οι άλλοι» είναι ο τίτλος του Ερμή στην Παρθένο μέχρι 30/8 και πράγματι με τόση έμφαση σε αυτό το ζώδιο (Αφροδίτη και Άρης βρίσκονται ήδη εκεί) οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Λίγη προσοχή μόνο στην τάση σου για εξαντλητική κριτική επί παντός επιστητού, που μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ