Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 10.08.2021

Τοξότη, τα σπασμένα νεύρα και η ψυχολογική ευαισθησία μπορούν να σε κάνουν να τα παίρνεις όλα προσωπικά ή πιο «βαριά» σήμερα. Χαλάρωσε.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μια γυναίκα ποζάρει ανάμεσα στα λουλούδια.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τρίτης 10.08.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός 
Νιώθεις κάπως ευάλωτος σωματικά και ψυχολογικά και ίσως αρνείσαι να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα, θέλοντας να αποσυμπιεστείς ή να ξεφύγεις μ’ έναν τρόπο. Η τέχνη, η πνευματικότητα και η επαφή με τη φύση είναι η κατάλληλη διέξοδος.

Ταύρος
Το νευρικό σου σύστημα χρειάζεται χαλάρωση και μια πιο ήρεμη αντιμετώπιση των πραγμάτων. Βγες εξω, διασκέδασε μέχρι αργά με φίλους, απόλαυσε ένα μπανάκι στη θάλασσα, παραδομένος με κλειστά μάτια στη θεραπευτική δύναμή της.

Δίδυμοι
Δεν χρειάζεται πάντα να τα έχεις όλα υπό έλεγχο. Το μήνυμα της ημέρας είναι να αφεθείς, βάζοντας κι ένα όριο στο πόσο σε απασχολούν οι έγνοιες σπιτιού, δουλειάς, οικογένειας κ.λπ.

Καρκίνος
Έχεις διάθεση για καλοκαιρινό Getaway, παρατώντας τα πάντα πίσω σου. Ακόμα κι αν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν, το μυαλό σου είναι κολλημένο εκεί.

Λέων
Το στρες για τα καθημερινά μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις απερίσκεπτα οικονομικά, πετώντας λεφτά σε σπατάλες ή κάνοντας και κινήσεις που εμπεριέχουν ρίσκο σε αυτόν τον τομέα. Η συμβουλή είναι να μην το προχωρήσεις, γιατί η μέρα είμαι εντελώς ακατάλληλη.

Παρθένος
Η συγκρατημένη στάση μπορεί να σε γλιτώσει από κακοτοπιές σε συνεργασίες και ερωτικά, καθώς «ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός», έλα όμως που εσύ αδυνατείς να το αντιληφθείς σήμερα.

Ζυγός
Όταν το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική σκέψη, κάνε ένα step back και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να «αμολήσει» ψυχολογικά, αποφεύγοντας όμως εξαλλοσύνες ποτού, φαγητού ή whatever.

Σκορπιός
Επειδή αδυνατείς να δεις τις πραγματικές προθέσεις όσων σε πλησιάζουν ερωτικά ή επαγγελματικά, βγάζοντας αυθαίρετα συμπεράσματα, βασισμένα σε επιθυμίες παρά στην πραγματικότητα, μην επενδύσεις «σημαντικά» σήμερα.

Τοξότης
Τα σπασμένα νεύρα και η ψυχολογική ευαισθησία μπορούν να σε κάνουν να τα παίρνεις όλα προσωπικά ή πιο «βαριά» σήμερα. Χαλάρωσε.

Αιγόκερως
Οι τάσεις φυγής είναι έντονες σήμερα και αν είσαι διακοπές έχει καλώς, διαφορετικά ταξιδεύεις νοερά με τα μάτια ορθάνοιχτα «σε ακρογιαλιές, δειλινά».

Υδροχόος
Not a good day για οικονομικές επενδύσεις, συμφωνίες, συμβόλαια, πάρε-δώσε με τράπεζες, εφορίες, εταιρείες κ.λπ. 

Ιχθύες
Το στοιχείο της ασάφειας και της παραπλάνησης είναι έντονο στα ερωτικά και τις συνεργασίες σου, γι’ αυτό μην εμπιστεύεσαι τα φαίνομενα σήμερα, καθώς «δεν πιάνεις» σημάδια εξαπάτησης που κάνουν μπαμ, εξιδανικεύοντας καταστάσεις on top.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ