1821 Digital Gallery
Τα Ζώδια της Εβδομάδας
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 9-15 Αυγούστου 2021

Λέοντα, χρειάζεται φίλτρο σε αυτά που «ξεστομίζεις» σε σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες
Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 9-15 Αυγούστου 2021

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με μια αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα (10/8) που καταδεικνύει ότι έχεις κουραστεί αρκετά από την καθημερινότητά σου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται μια «υποτροπιάζουσα νευρικότητα» που οδηγεί με τη σειρά της σε σωματική και ψυχολογική εξάντληση, σε περίπτωση που δεν υπάρχουν ανάσες ελεύθερου χρόνου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Μπορεί ακόμα να έχεις μια διάθεση εμπλοκής σε κουτσομπολιά στην δουλειά, κάτι καθόλου φρόνιμο καθώς ίσως βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να φταις. Επίσης, απόφυγε να βασανίσεις το μυαλό σου σχετικά με τις επιλογές που έχεις κάνει στα ερωτικά σου κατά το παρελθόν, αφήνοντας την αυτοκριτική να σε «διαλύσει». Το «μπούχτισμα» από μια κατάσταση στα επαγγελματικά ή στα προσωπικά μπορεί να σε κάνει να συμπεριφέρεσαι αρκετά ανώριμα και επιπόλαια, βγάζοντας μούτρα και γκρίνια στις φιλικές σου σχέσεις, ψάχνοντας κάπου να ξεσπάσεις για να ηρεμήσεις, με την αντίθεση Ερμή-Λέοντα (11/8). Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο (11/8) απαιτεί να καταστρώσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για να ανταποκρίνεσαι άρτια στις υποχρεώσεις σου, καθώς «δεν παίζει» να τα καταφέρεις πλέον κάνοντας τα πάντα την τελευταία στιγμή. Εξαιρετικό διάστημα έως 30/8 για να κάνεις ένα τσεκ απ, να ξεκινήσεις διατροφή και να φροντίσεις γενικότερα το σώμα σου.


Ταύρος (20 Απριλίου-19 Μαΐου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η αντίθεση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, με τον Ποσειδώνα (10/8) δημιουργεί ένα κλίμα ασάφειας στα ερωτικά σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Ερωτηματικά σχετικά με την πορεία της σχέσης σου και με την καταλληλόλητα ή όχι του ανθρώπου που έχεις επιλέξει να έχεις στο πλάι σου, αβάσιμες -ή όχι και τόσο- ανασφάλειές σχετικά με την ειλικρίνεια του απέναντί σου, αλλά και ταυτόχρονα μια τάση για «συνειδητή εθελοτυφλία» απέναντι σε συμπεριφορές που «κάνουν μπαμ», μπερδεύουν τα πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος, χρειάζεται να βάλεις «χαλινάρι» στον ενθουσιασμό σου μπροστά σε μια νέα γνωριμία, αποφεύγοντας να δώσεις πολύ γρήγορα χρόνο και ενέργεια γιατί δεν αποκλείεται να έχεις λανθασμένη κρίση, τρέφοντας αυταπάτες για το άλλο πρόσωπο. Στην πορεία της εβδομάδας το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα (12/8) μπορεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα αλλά και να δώσει περισσότερες ευκαιρίες για παθιασμένες γνωριμίες. Άλλωστε και το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο (11/8) δείχνει πως τα προσωπικά σου θα σε απασχολούν έντονα μέσα στον Αύγουστο, θέλοντας να περνάς τις μέρες σου με θετικά και αισιόδοξα άτομα που σε βγάζουν από τη μιζέρια της καθημερινότητας.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Στις αρχές της εβδομάδας, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα (10/8) δημιουργεί μια περίεργη ψυχολογία σχετικά με το πού βρίσκεσαι αναφορικά με τους επαγγελματικούς σου στόχους αλλά και το γενικότερο πλάνο της ζωής σου και της ποιότητας που θέλεις να έχει σε ένα ιδεατό επίπεδο, βγάζοντας άγχη και «εσωτερική στεναχώρια», ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, την οποία οφείλεις να διαχειριστείς. Ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι έχεις μη ρεαλιστικά σχέδια, με τις προσδοκίες σου να είναι περισσότερο «παιδικές» παρά λογικές, βασισμένες σε «ανεδαφικές» επιθυμίες. Καλύτερα να αποφύγεις αυτές τις μέρες αποφάσεις και συμφωνίες για κληρονομικά, επαγγελματικά και ζητήματα ακινήτων, καθώς η κρίση σου ενδέχεται να είναι λανθασμένη. Με την αντίθεση Ερμή-Δια (11/8) απόφυγε να δεσμευτείς σε κοντινά σου άτομα ή συνεργάτες για το οτιδήποτε αν πριν δεν τσεκάρεις ότι όντως μπορείς να ανταποκριθείς, προκειμένου να μην βρεθείς ανακόλουθος. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο (11/8) δείχνει πως ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας θα απασχολεί σε μεγάλο βαθμό την σκέψη σου αλλά και την δράση σου μέχρι το τέλος του μήνα. Κάποιοι μπορεί να ετοιμάζονται για μια μετακόμιση, άλλοι να έχουν επισκευές στο σπίτι ή σε κάποιο εξοχικό ενώ μερικοί ίσως πάρουν την μεγάλη απόφαση να φτιάξουν την δική τους οικογένεια.


Καρκίνος (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)
Την εβδομάδα ανοίγει μια  αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα (10/8) που μπορεί να δημιουργήσει μια σύγχυση στις συζητήσεις σου, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Θα υπάρχει μια τάση να αποκρύπτονται στοιχεία και λεπτομέρειες, π.χ. σε ενδεχόμενες συμφωνίες, με την άλλη πλευρά να εμφανίζει μόνο τα θετικά, «πουλώντας» ελπίδες και παρουσιάζοντας ένα πλαίσιο που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Απόφυγε να πιστέψεις σε παραφουσκωμένες υποσχέσεις αυτές τις μέρες, κρατώντας στάση αναμονής. Ίσως πάλι εσύ είσαι αυτός που «βλέπει» τα πράγματα εξιδανικευμένα, οπότε και σε αυτή την περίπτωση έχε τον νου σου, ειδικά σε ό,τι αφορά νέες γνωριμίες. Σε αυτήν την περίπτωση το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα (12/8) φέρνει σίγουρα καλύτερες προοπτικές. Η διαχείριση των οικονομικών σου χρειάζεται επίσης λίγη προσοχή, καθώς η αντίθεση Ερμή-Δια (11/8) μπορεί να οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις, π.χ. overspending εν όψει των καλοκαιρινών σου διακοπών, δανεισμούς χρημάτων σε αναξιόπιστα πρόσωπα κ.λπ. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο (11/8) αυξάνει την ανάγκη σου για κοινωνικότητες, εξόδους και ταξίδια, σημαίνοντας για πολλούς την έναρξη των φετινών διακοπών! Καλή περίοδος έως 30/8 για να αγοράσεις μεταφορικό μέσο και συσκευές τεχνολογίας.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Τετάρτης 08.12.2021
Τα Ζώδια της Τετάρτης 08.12.2021

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα (10/8) στο ξεκίνημα της εβδομάδας οφείλεις να είσαι προσεκτικός σε οικονομικά θέματα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Αποφάσεις για επενδύσεις, τραπεζικούς δανεισμούς, φορολογικές διευθετήσεις και δοσοληψίες καλύτερα να αποφευχθούν, καθώς το κλίμα ευνοεί εξαπατήσεις και αυταπάτες. Η πιθανότητα να σου πουλήσουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» είναι μεγάλη, οπότε σε περίπτωση που δεν μπορείς να αναβάλλεις την υπογραφή μιας σύμβασης ή ενός συμβολαίου, συμβουλέψου κάποιον ειδικό και διάβασε λεπτομερώς «τα ψιλά γράμματα». Δεν αποκλείεται κάποιοι να έχουν και θέματα μέσα στην σχέση τους εξαιτίας της οικονομικής διαχείρισης, ιδιαίτερα αν έχουν κοινό πορτοφόλι ή κοινά εισοδήματα, π.χ. λόγω γάμου. Γενικώς χρειάζεται φίλτρο και σε αυτά που «ξεστομίζεις» σε σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες, λόγω της αντίθεσης Ερμή-Δία (12/8) προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Η είσοδος, στη συνέχεια, του Ερμή στην Παρθένο (11/8) δείχνει πως ο τομέας των οικονομικών θα σε απασχολήσει όλο τον Αύγουστο, επιδιώκοντας έναν πιο λειτουργικό προγραμματισμό, στοχεύοντας παράλληλα στην αύξηση του σταθερού σου εισοδήματος. Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα (12/8) μάλιστα ίσως υπάρξει μια θετική εξέλιξη.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Fraud alert στο ξεκίνημα της εβδομάδας στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου να κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα (10/8) δημιουργώντας ένα «σάστισμα» στην κρίση σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Θα είναι πιο εύκολο να εξαπατηθείς αλλά και αυταπατηθείς εμπιστευόμενος πρόσωπα που σου δίνουν υποσχέσεις ή σου προτείνουν διάφορα, όπως π.χ. μια εκ πρώτης όψεως πολύ συμφέρουσα συμφωνία που όμως τελικά είναι ακριβώς το αντίθετο, ή πουλάνε παραμυθένιους έρωτες, αποκρύπτοντας όμως τους «δράκους». Εμπιστεύσου την εσωτερική σου φωνή και μην βιαστείς να εμπλακείς σε οτιδήποτε σου φαίνεται too good to be true, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα (12/8) θα σε βοηθήσει να αποσαφηνίσεις τις καταστάσεις, ενώ παράλληλα μπορεί να φέρει μια πολύ ισχυρή έλξη, ακόμα και μια καθοριστική γνωριμία στα ερωτικά, κυρίως για το 3ο δεκαήμερο. Η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή (11/8) στο ζώδιό σου τονώνει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, βελτιώνει την αυτοπεποίθησή σου και σε βοηθά να καταλήξεις σε αποφάσεις για τα επαγγελματικά ή τις σπουδές. Μέχρι 30/8 είναι καλό διάστημα για να κάνεις έρευνα για σχολές, να υποβάλλεις την αίτησή σου αλλά και να στείλεις βιογραφικά.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας δημιουργεί, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο, μια αίσθηση ψυχολογικής ευαισθησίας και στεναχώριας εξαιτίας εργασιακών ή προσωπικών ζητημάτων. Το επίπεδο ενσυναίσθησής σου είναι ιδιαίτερα αυξημένο και θα θελήσεις να προσφέρεις την βοήθειά σου στους ανθρώπους που δοκιμάζονται. Μπορεί επίσης να πυροδοτήσει δικές σου προσωπικές ανασφάλειες και φοβίες σχετικές με το κομμάτι της απώλειας των σταθερών της ζωής σου. Ίσως πάλι σε απασχολεί το μέλλον της δουλειάς ή της σχέσης σου, ειδικά αν διαπιστώνεις ότι ουσιαστικά η «συναισθηματική τροφοδότηση» έρχεται σχεδόν αποκλειστικά από την δική σου πλευρά. Η διαχείριση της καθημερινότητας θέλει ντελικάτες κινήσεις, δείχνοντας σεβασμό στις ανάγκες του σώματός σου, καθώς μπορεί να νιώθεις ατονία, ενώ καλό θα ήταν να αποφύγεις να εμπλακείς σε ανώφελες αντιπαραθέσεις με φίλους, συντρόφους ή συνεργάτες, βγάζοντας μια αλαζονεία και μια έπαρση που κλοτσάει εντελώς με τον χαρακτήρα σου, με την αντίθεση Ερμή-Δία. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο (11/8) είναι μια ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τον εαυτό σου και να πάρεις τον χρόνο σου για να ηρεμήσεις, ιδανικά κάνοντας διακοπές.


Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 6-12 Δεκεμβρίου 2021
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 6-12 Δεκεμβρίου 2021

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Στην αρχή της εβδομάδας, η αντίληψη σου σχετικά με θέματα αισθηματικής φύσεως δεν είναι άξια εμπιστοσύνης και μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα που φέρνουν απογοήτευση, εξαιτίας της αντίθεσης Αφροδίτης-Ποσειδώνα (10/8) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο. Η εξιδανίκευση και οι μεγάλες προσδοκίες για τον σύντροφό σου ή για μια καινούργια γνωριμία μπορούν να διαψευστούν, καθώς ο ενθουσιασμός σε κάνει να αυταπατάσαι και να μπλέκεσαι με άτομα που στην πραγματικότητα δεν είναι διαθέσιμα συναισθηματικά ή και ουσιαστικά, καταστάσεις που είναι αδιέξοδες. Από την άλλη, ίσως υπάρξει σύγχυση μεταξύ έρωτα και φιλίας, με τα όρια να είναι δυσδιάκριτα. Ίσως πάλι αυτή η όψη δείχνει ότι πρέπει να συγχωρήσεις ένα άτομο που σε έχει πληγώσει βαθιά -πράγμα πολύ δύσκολο για το δικό σου ζώδιο-, ξεπερνώντας πλέον αυτόν τον εσωτερικό πόνο. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα (12/8), αντίθετα, μπορεί να αναθερμάνει την ερωτική σου ζωή, φέρνοντας και πιο παθιασμένες γνωριμίες. Η πίεση στο κομμάτι της καριέρας μπορεί να σε οδηγήσει στο να χάσεις την αίσθηση του μέτρου, εκστομίζοντας απότομες κουβέντες σε λάθος άτομα, π.χ. προϊσταμένους, με την αντίθεση Ερμή-Δία (11/8). Ευτυχώς ο Ερμής θα  προχωρήσει στην Παρθένο, δίνοντάς σου μια πιο λογική προσέγγιση στα πράγματα.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει σε πιο περίεργο mood, με μια αίσθηση αβεβαιότητας για το μέλλον και για θέματα σχετικά με την οικογένεια και το σπίτι, με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο. Από την άλλη, ίσως απλά όλο αυτό είναι καθαρό άγχος για τα επαγγελματικά που σε κουράζει και σε ψυχολογικό επίπεδο, δυσκολεύοντάς σε να κρατήσεις μια εσωτερική ισορροπία, καθώς μην ξεχνάς ότι ο Άρης βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σου για τον επόμενο σχεδόν 1,5 μήνα. Ίσως πάλι τρέφεις αυταπάτες και δεν έχεις καθαρή αίσθηση για το πού βαδίζεις με τη δουλειά, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις. Αυτή η πίεση μπορεί να σου βγει σε θυμό και αυθάδεια στις επαφές με τα κοντινά σου άτομα, με το «υφάκι» σου να ενοχλεί, δημιουργώντας κόντρες με την αντίθεση Ερμή-Δία (11/8). Προσοχή και στις μετακινήσεις με αυτή την όψη, γιατί μπορεί να συμπεριφερθείς με επιπολαιότητα στην οδήγηση. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα (12/8) έχει τη δυναμική να φέρει μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά σε συνδυασμό με τα επαγγελματικά, ενώ η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο (11/8) τονίζει πως ο Αύγουστος -παρά τις όποιες ανάπαυλες- στο μεγαλύτερο μέρος του θα σε απασχολεί σχετικά με τα επαγγελματικά και το σπίτι.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Στην αρχή της εβδομάδας, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα (10/8), που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο, φέρνει μια ματαιότητα στην προσέγγισή σου για καταστάσεις στα προσωπικά και θέματα της καθημερινότητας. Ίσως υπάρχει μια μεγαλύτερη επίδραση από το κοντινό σου περιβάλλον που «βραχυκυκλώνει» την κρίση σου και μπορεί να σε εξαντλήσει. Για κάποιους αυτό αφορά και μια εμπλοκή σε ουτοπικές συναισθηματικές σχέσεις, με τη λογική να χάνεται στη μετάφραση, εξαιτίας μιας ανάγκης για «χάσιμο» από την σκληρή πραγματικότητα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αλλά και να προχωρήσεις σε συμφωνίες και συμβόλαια στα επαγγελματικά, γιατί οι αυταπάτες παραμονεύουν, ενώ και με την αντίθεση Ερμή-Δία (11/2) οποιαδήποτε οικονομική κίνηση καλύτερα ας περιμένει. Εντελώς αντίθετη είναι η επιρροή του τριγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα (12/8) που μπορεί να φέρει ευκαιρίες για εμπορικές συμφωνίες, βοηθώντας σε να ξεπεράσεις και εμπόδια στη σχέση σου αν αφήσεις απ’ έξω ανασφάλειες και φοβίες που δημιουργούν πίεση στην άλλη πλευρά. Για τους αδέσμευτους, ειδικά του 3ου δεκαημέρου, μπορεί να προκύψει μια καταλυτική γνωριμία. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο (11/8) σημαίνει διακοπές και απελευθέρωση «του είναι σου» μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Με τη αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα (10/8) χρειάζεται να δείξεις «εγκράτεια» μυαλού και συναισθήματος σχετικά με ερωτικά και οικονομικά θέματα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Το όλο πλαίσιο θα είναι αρκετά ρευστό, ευνοώντας γρήγορα συμπεράσματα, «παραμυθιάσματα» και εντυπώσεις που δεν στηρίζονται σε πραγματικά δεδομένα αλλά σε μια ιδεατή εικόνα που έχεις πλάσει στο μυαλό σου για τους δικούς σου λόγους. Ο κίνδυνος της εξαπάτησης είναι υπαρκτός, οπότε καλύτερα να μην «πειστείς» για νέες επενδύσεις, ειδικά αν ενέχουν ρίσκο, αποφεύγοντας σε κάθε περίπτωση υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών, αλλά ούτε για αισθηματικές δεσμεύσεις, δείχνοντας επιφυλακτικότητα. Η τάση σου να χάνεις το μέτρο και να εκφράζεσαι με ιταμό τρόπο μπορεί να δημιουργήσει καυγάδες με τον σύντροφό σου, έναν φίλο ή συνεργάτη, με τη αντίθεση Ερμή-Δία (11/8). Παρ’ όλα αυτά, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα (12/8) μπορεί να λειτουργήσει θετικά τόσο για την σεξουαλική σου ζωή, αναζωογονώντας με πάθος τη σχέση σου, όσο και για τα οικονομικά, λειτουργώντας ενισχυτικά. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο (11/8) ενεργοποιεί τη διαίσθησή σου, ωστόσο σε παρασύρει στην καχυποψία και στην υπερανάλυση για το τι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια, ειδικά στα ερωτικά.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Το ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να κάνει «τερτίπια» με την διάθεσή σου, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης απέναντι σου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου (10/8) βγάζει μια διάψευση, ανασφάλεια, υπερευαισθησία και αβεβαιότητα για τα ερωτικά σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο. Συγκεχυμένες σκέψεις και ερωτηματικά σχετικά με την πορεία της σχέσης σου «μπερδεύουν» τη λογική σου, δημιουργώντας αμφιβολίες για το αν αξίζει να βρίσκεσαι στην υπάρχουσα κατάσταση, αν ο άλλος σε εκτιμά και σε αγαπά πραγματικά ή απλά σε κοροϊδεύει, «παίζοντας» μαζί σου, ενώ σε περίπτωση που είσαι μόνος, η έλλειψη συντρόφου μπορεί να φέρει μεγάλη απογοήτευση και στεναχώρια κάνοντάς σε να μην βλέπεις «φως στον ορίζοντα» για την περίπτωσή σου. Αν παρ’ όλα αυτά υπάρξει μια νέα γνωριμία, μην βιαστείς να «καταγοητευτείς» απλά και μόνο επειδή κάποιος σου δείχνει ενδιαφέρον, μένοντας στις πρώτες εντυπώσεις, γιατί πιθανότατα θα είναι deceiving. Δεν χρειάζεται όμως «να τα βάψεις μαύρα», καθώς τις επόμενες μέρες η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα (12/8) ευνοώντας νέες γνωριμίες και μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο (11/8) έως 30/8 θα σε βοηθήσει να δεις πιο αντικειμενικά τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή, πυκνώνοντας παράλληλα τις επαφές σου και στα επαγγελματικά.

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5