Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 08.08.2021

Λέοντα, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να τα αλλάξεις όλα

zarastro.jpg
Zarastro
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικονογράφηση που απεικονίζει ανθρώπους σε δάσος με φόντο το φεγγάρι

Τα Ζώδια της Κυριακής 8 Αυγούστου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Νέα Σελήνη στον Λέοντα και η ανάγκη σου να ζήσεις έντονα την ζωή, να ερωτευτείς, να περάσεις καλά και να δημιουργήσεις είναι στο φουλ, όμως μέσα σου υποβόσκει πολύ ένταση, λόγω των σκληρών όψεων που σχηματίζει με Κρόνο και Ουρανό. Αν είσαι σε σχέση ίσως αποφασίσεις να μιλήσεις για αυτά που σε ζορίζουν και... come what may, αν είσαι μόνος έχεις περισσότερη τύχη στον έρωτα, ενώ δημιουργικά και επιχειρηματικά σχέδια μπορούν να κυλήσουν καλύτερα μέσα στο επόμενο εξάμηνο, ωστόσο χρειάζεται προσοχή στο οικονομικό κομμάτι. Επηρεάζεται κυρίως το 2ο δεκαήμερο.

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σχετικά με το σπίτι ως ακίνητο αλλά και την οικογένεια, που ενδέχεται να σε παιδεύσουν αρκετά, λόγω των δύσκολων όψεων που κάνει με το γνωστό «παρεάκι» Κρόνου-Ουρανού. Μια αλλαγή κατοικίας, μια αγορά σπιτιού ή μια ξαφνική μετακόμιση και λόγω των πρόσφατων καταστροφών δεν μπορεί να αποκλειστεί, ενώ ζητήματα με γονείς, μέλη της οικογένειας ή τον σύντροφο σου μπορεί να βαρύνουν περισσότερο και τις δικές σου πλάτες, γι’ αυτό απαιτείται ψυχραιμία και σωστή διαχείριση των όποιων προκλήσεων.

Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα γεννά την όρεξη για ταξίδια και διακοπές, ωστόσο λόγω της ενεργοποίησης του τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού οφείλεις να είσαι προσεκτικός στην οδήγηση και στις μετακινήσεις σου, προκρίνοντας την ασφάλεια και την ευελιξία, παρά την βιασύνη. Επίσης, επειδή οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες για όλους, χρειάζεται ήρεμη διαχείρηση στο κομμάτι της επικοινωνίας με τα άτομα που έχεις καθημερινή τριβή. Επηρεάζεται κυρίως το 2ο δεκαήμερο.

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, αφορά τα οικονομικά σου και ιδίως αυτά που βγάζεις μέσα από την εργασία σου. Πιθανώς να υπάρξουν περισσότερα έξοδα αυτές τις μέρες, είτε κάποιο «τέλος» σε μια πηγή εσόδων, αν π.χ. δουλεύεις με σύμβαση και αυτή λήγει, ωστόσο το επόμενο διάστημα μπορεί να έχεις νέες προτάσεις αλλά και ιδέες για να αυξήσεις το εισόδημα σου, π.χ. μέσα από μια νέα επιχειρηματική κίνηση. Προσοχή χρειάζεται σε χρήματα τα οποία διαχειρίζεσαι από κοινού με τον σύντροφο σου, με κάποιον συνέταιρο ή συνεργατη, γιατί μπορεί να υπάρξουν «εκπλήξεις» που φέρνουν εντάσεις.

Λέων
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, σε καλεί να τα αλλάξεις όλα, προκειμένου να αντλείς περισσότερη χαρά και ελευθερία από την ζωή σου, πιστεύοντας στο εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Μπορεί να αισθάνεσαι πολύ πιεσμένος από τις σχέσεις σου, τα επαγγελματικά, θέματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια, ακόμα και από «υπολείμματα» του παρελθόντος που «θεριεύουν» ξανά παιδεύοντας σε, ωστόσο έφτασε η στιγμή να κάνεις μια νέα αρχή, όπου εσύ κρίνεις ότι υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη, με ορίζοντα μάλιστα εξαμήνου, με την βοήθεια αυτού του φεγγαριού. Ό, τι φύγει, στραβώσει ή σε αιφνιδιάσει, θα καταφέρεις συν τω χρόνω να το αντιμετωπίσεις, ακόμα κι αν τώρα δεν το βλέπεις έτσι.

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα φέρνει μαζί της μια νευρικότητα και μια ψυχική αναστατωση, αγγίζοντας πολύ ευαίσθητες χορδές εντός σου, αναγκάζοντας σε να «αναμετρηθείς» με σκέψεις και συναισθήματα που είχες θαμμένα καιρό, για να μπορέσεις να αναγεννηθείς το επόμενο διάστημα σαν τον φοίνικα από τις στάχτες σου. Πάρε τον χρόνο σου για να ανασυνταχθείς αλλά και να ξεκουραστείς σωματικά και ψυχικά, αφήνοντας πίσω σου και αδιέξοδες κατάστασεις στα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Το καινούργιο ξεκίνημα είναι προ των πυλών και σε περιμένει μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Ίσως μάλιστα βρίσκεσαι ήδη σε μια περίοδο προεργασίας, οπότε συνέχισε και θα τα καταφέρεις. Επηρεάζεται ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο.

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, τονώνει την κοινωνικότητά σου αλλά και τη διάθεσή σου να καταπιαστείς με καινούργια σχέδια στα επαγγελματικά, βοηθώντας σε να θέσεις τους στόχους σου για το επόμενο εξάμηνο. Ωστόσο λόγω των δύσκολων όψεων με Κρόνο και Ουρανό μπορεί να παρουσιαστούν κάποια κολλήματα σε οικονομικό επίπεδο, που δεν σε αφήνουν προς το παρόν να κάνεις τα ανοίγματα σου, δημιουργώντας παράλληλα και κάποια εμπόδια σε θέματα παιδιών και προσωπικών σχέσεων. Δείξε συμβιβαστικό πνεύμα αυτές τις μέρες που είναι πιεστικές για όλους, αποφεύγοντας και ανθρώπους που μπορεί να σε τσιτώσουν instantly.

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, φέρνει πιέσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου και δευτερευόντως τις συνθήκες στο σπίτι. Καθώς ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, κάποια σταθερά σχετικά με τη καριέρα σου μπορεί να κλονιστεί, δημιουργώντας αρκετές ανασφάλειες, αλλά παράλληλα και ευκαιρίες μελλοντικά. Τα σενάρια πολλά: ίσως γίνουν αλλαγές ή περικοπές στην εταιρία σου, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείς και χωροταξικά ή μπορεί εσύ ο ίδιος να θελήσεις να αποδεσμευτείς από κάτι που δεν σου ταιριάζει πλέον, ξεκινώντας κάτι δικό σου μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Επειδή οι μέρες είναι ζόρικες, απόφυγε εντάσεις με προϊσταμένους αλλά και μέλη της οικογένειας, προσέχοντας λιγάκι παραπάνω και την υγεία σου λόγω της εσωτερικής έντασης που «σιγοβράζει».

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να φέρει εύνοια σε θέματα σπουδών, νομικών υποθέσεων, δικτύωσης με το εξωτερικό, προώθησης της δουλειάς σου μέσα από το διαδίκτυο, αλλά και ταξιδιών μέσα στο επόμενο διάστημα, επηρεάζοντας κυρίως το 2ο δεκαήμερο. Ωστόσο λόγω των δύσκολων όψεων που σχηματίζει με το γνωστό δίδυμο Κρόνου-Ουρανού δεν αποκλείονται τα απρόοπτα σε μετακινήσεις και επικοινωνία. Αν φεύγεις διακοπες ή οδηγείς πολύ αυτές τις μέρες κάνε ένα σέρβις στο μεταφορικό σου μέσο και έχε τα μάτια σου στον δρόμο, ενώ στις επαφές σου με τους άλλους «δίνε τόπο στην οργή» και μην μπαίνεις σε αντιπαράθεσεις με τον καθένα «για ψύλλου πήδημα», καθώς οι μέρες είναι περίεργες για όλους και δεν ξέρεις πως μπορεί να αντιδράσει κάποιος για τους δικούς του λόγους. Better be safe than sorry these days.

Αιγόκερως
Η Νέα Σεληνη στον Λέοντα, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, αφορά τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα όσα σχετίζονται με τρίτους, όπως τράπεζες, εφορίες, εταιρείες, ασφάλειες κ.λπ. Εξαιτίας των σκληρών όψεων που κάνει με Κρόνο και Ουρανό, μπορεί να προκύψουν προβλήματα σε δοσοληψίες, που δημιουργούν ανασφάλεια και άγχος. Μπορεί π.χ. να γίνει μια μείωση του μπάτζετ σε μια επιχείρηση, να υπάρχει ένα κόλλημα σε μια διαδικασία δανείου, προβλήματα με παραχωρήσεις και συμφωνίες, διαφωνίες με συνεταίρους για την οικονομική διαχείρηση ή με τον σύντροφο και τους συγγενείς για τα περιουσιακά και τα κληρονομικά. Η ένταση για κάποιους μπορεί να αφορά και το συναισθηματικό κομμάτι, με καυγάδες στα προσωπικά.

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, φέρνει κινητικότητα και εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Αναθεωρείς πρόσωπα και καταστάσεις, προσπαθώντας να καταλήξεις σε συμπεράσματα, με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά, καθώς η ενεργοποίηση του τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού μπορεί να δημιουργήσει ανισορροπίες και ξαφνικά γεγονότα, είτε θετικά είτε αρνητικά. Η ένταση είναι σίγουρα παρούσα και μπορεί να φέρει και το τέλος σε μια σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της, ανοίγοντας δρόμο για το καινούργιο, ωστόσο καλύτερα να μην αντιδράσεις σπασμωδικά αλλά να κάνεις λίγη αυτοκριτική, που θα σε βοηθήσει να καταλήξεις στο τι ακριβως επιθυμείς πλέον από μια στενή προσωπική σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία.

Ιχθύες
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα φέρνει αρκετή πίεση και τρέξιμο στην καθημερινότητα και στην δουλειά, αυξάνοντας τις απαιτήσεις αλλά και σε ορισμενες περιπτώσεις τις προστριβές και τα «πισώπλατα μαχαιρώματα» από συναδέλφους και άτομα που συνεργάζεσαι. Ίσως πάλι επικρατεί ένταση στο γραφείο και ως αποτέλεσμα επηρεάζεσαι και εσύ, εισπράττοντας αυτόν τον εκνευρισμό, «μεταβολίζοντας» τον σε ψυχοσωματικά. Η υγεία σου γενικώς χρειάζεται φροντίδα αυτό το διάστημα και καλό θα ήταν να κοιτάζεις άμεσα όποιο θεματάκι σε ταλαιπωρεί. Από την άλλη, μια νέα δουλειά ή μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας μπορεί να προκύψει μέσα στο επόμενο διάστημα, κυρίως για όσους ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ