Visual Browsing
Τα Ζώδια της Εβδομάδας
ΤΕΥΧΟΣ 794
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 19-25 Ιουλίου 2021

Λέοντα, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου το απόγευμα της Πέμπτης εγκαινιάζει τα γενέθλιά σου για φέτος
Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 19-25 Ιουλίου 2021

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Αν τον τελευταίο καιρό είχες ξεφύγει στο κομμάτι της διατροφής, τρώγοντας «άτσαλα», χωρίς να σε πολυνοιάζει κιόλας, η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο την Πέμπτη είναι εξαιρετική για να μπεις πάλι σε φόρμα. Θα χρειαστεί να περιορίσεις τα γλυκά βέβαια, γιατί αυτή η θέση ευνοεί τέτοιου είδους πειρασμούς, όμως μπορείς να το αντισταθμίσεις προσθέτοντας περισσότερη κίνηση στην καθημερινότητά σου, π.χ. με κολύμπι, αν είσαι διακοπές, ή με κάποιο ομαδικό σπορ. Καλή περίοδος και για να κάνεις το ετήσιο τσεκ-απ σου ή για να ψάξεις  ένα θέμα υγείας που σε ταλαιπωρεί. Αν πάλι είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να σε βοηθήσει να αναπτύξεις το πελατολόγιό σου, αλλά και να καλυτερεύσει γενικά τις συνθήκες εργασίας σου. Λίγη προσοχή μόνο στην τάση σου να επικρίνεις και να γκρινιάζεις περισσότερο μέσα στη σχέση σου. Το πέρασμα του Ήλιου στον Λέοντα την ίδια μέρα τονίζει το γεγονός πως βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού οπότε, είτε είσαι αδειούχους είτε όχι, είναι σημαντικό να βρίσκεις χρόνο για διασκέδαση, εξόδους και καλοπέραση. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο (24/7) επηρεάζει τον τομείς των στόχων, των φιλοδοξιών, καθώς και της φιλίας, κυρίως για τους γεννημένους των πρώτων ημερών. 


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Αυτή την εβδομάδα με το πέρασμα του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στην φιλική Παρθένο (22/7) μέχρι τις 16/8, ξεκινά το πιο όμορφο διάστημα για την ερωτική σου ζωή αυτό το καλοκαίρι. Το πάθος και το συναίσθημα κάνει ξανά την εμφάνισή του στη σχέση σου, αναθερμαίνοντας το κλίμα μεταξύ σας, ενώ και η γονιμότητά σου ενισχύεται σημαντικά, οπότε αν σε ενδιαφέρει το θέμα παιδί, θα έχεις μια παραπάνω εύνοια στις προσπάθειές σου. Αν πάλι είσαι ήδη γονιός, πραγματικά αξίζει να αφιερώνεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο στα παιδιά σου, κάνοντας μαζί τους δημιουργικές δραστηριότητες, περνώντας ξέγνοιαστες και χαρούμενες στιγμές. Τα μεγάλα ρομάντζα δεν θα λείψουν για τους αδέσμευτους, μέσα από ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες που ενθουσιάζουν, ενώ θα μπορέσεις τώρα να βγάλεις τα συμπεράσματά σου για μια κατάσταση που ήταν κάπως «φλου». Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα (22/7) δείχνει πως μέχρι τις 22/8 θα ασχοληθείς αρκετά με θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, ενώ η Πανσέληνος στον Υδροχόο τα ξημερώματα του Σαββάτου στρέφει το βλέμμα σου στα επαγγελματικά, με κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να προωθήσεις την καριέρα σου ή να βρεις μια δουλειά, επηρεάζοντας κυρίως τις αρχές του ζωδίου.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Μετά τους καταιγιστικούς ρυθμούς σε επίπεδο καθημερινότητας των τελευταίων μηνών, η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο την Πέμπτη μέχρι τις 16/8 αποτελεί την ιδανική περίοδο για συναισθηματική και σωματική «αγρανάπαυση». Ακόμα κι αν είσαι ή ετοιμάζεσαι για διακοπές, φαίνεται πως μια πιο ήρεμη κατάσταση, χωρίς εξαλλοσύνες και εξτραβαγκάντσες, σου ταιριάζει περισσότερο σε αυτή τη φάση. Αυτό είναι ένα καλό διάστημα και για να ξεκινήσεις τεχνικές εργασίες στον χώρο του σπιτιού σου ή για να φτιάξεις τη δική σου φωλιά μαζί με τον αγαπημένο σου, καθώς ευνοείται και η συγκατοίκηση. Όσοι έχουν μια μόνιμη και σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να πάρουν αποφάσεις για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, μέσω της απόκτησης ενός παιδιού. Την ίδια μέρα, ο Ήλιος περνά στον Λέοντα, εγκαινιάζοντας την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών για πολλούς, αυξάνοντας παράλληλα τη διάθεσή σου να επικοινωνήσεις και να αλληλεπιδράσεις με φίλους, συγγενείς και αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο (24/7) επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στις αρχές, δίνοντας δυνατότητες για να διαφημίσεις την δουλειά σου, να κάνεις νέα επιχειρηματικά εγχειρήματα, αλλά και να οραματιστείς το μέλλον των σπουδών σου.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Ο Ήλιος αποχαιρετά αυτή την εβδομάδα το ζώδιό σου και εισέρχεται στον Λέοντα (22/7), εστιάζοντας το ενδιαφέρον σου περισσότερο στον τομέα των οικονομικών σου μέχρι τις 22/8. Εκκρεμότητες, λογαριασμοί και διακανονισμοί με οργανισμούς, εφορίες, τράπεζες κ.λπ. χρειάζονται τη φροντίδα σου, ενώ καλό θα ήταν να κάνεις μια πιο προσεκτική διαχείριση των εξόδων σου, περιορίζοντας ό,τι θα μπορούσε να σε πετάξει εκτός προϋπολογισμού. Από την άλλη είναι μια καλή περίοδος για να καταστρώσεις το business plan σου για μια επιχείρηση ή μια εμπορική ιδέα που έχεις κατά νου. Τα οικονομικά σου «δείχνει» και η Πανσέληνος στον Υδροχόο (24/7), που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τις πρώτες μέρες. Μάλιστα και η Πανσέληνος του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο, οπότε με κάποιον τρόπο θέματα που θα σε απασχολήσουν τώρα θα επανέλθουν ξανά ή θα ολοκληρωθούν κοντά στις 22/8. Αυτά μπορεί να αφορούν κληρονομικά, διατροφές, επενδύσεις, επιχειρηματικές συμφωνίες, αλλά και δυσκολίες σε προσωπικά ζητήματα για μερικούς. Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο (22/7) ευνοεί τις διακοπές, τα ταξίδια και την επικοινωνία με το περιβάλλον σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος το φλερτ και ο έρωτας μπορεί να σε επισκεφτούν είτε σε χώρους διασκέδασης, είτε και εν κινήσει, π.χ. στο πλοίο που θα σε πάει στον καλοκαιρινό σου προορισμό.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 12-18 Ιουλίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 12-18 Ιουλίου 2021

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Χρόνια Πολλά! Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου το απόγευμα της Πέμπτης εγκαινιάζει τα γενέθλιά σου για φέτος. Αυτά τα γενέθλια βέβαια είναι ξεχωριστά γιατί έχουν «άρωμα Κρόνου», μιας και ο αυστηρός του ζωδιακού βρίσκεται απέναντί σου από το ξεκίνημα της χρονιάς, βάζοντάς σε, θέλοντας και μη, σε μια διαδικασία που στόχο έχει να σε ωριμάσει. Αν μάλιστα είσαι γεννημένος τις πέντε πρώτες μέρες του ζωδίου, επηρεάζεσαι ιδιαίτερα από την Πανσέληνο στον άξονά σου το Σάββατο, που αφορά τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Τα σενάρια πολλά, ανάλογα με το πού σε «πετυχαίνει»: αν είσαι σε μια στέρεη σχέση, μπορεί να υπάρξει μια εξέλιξη, μια επισημοποίηση, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο ενός γάμου, αν βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που ουσιαστικά δεν υπάρχετε πλέον ως ζευγάρι, ή σε μια συνεργασία που δεν λειτουργεί, μπορεί αυτό το φεγγάρι να ρίξει τους οριστικούς τίτλους τέλους, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένας καινούργιος έρωτας μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Για κάποιους άλλους μια νέα συνεργασία θα φέρει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά. Την Πέμπτη η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου και από τη νέα θέση της στην Παρθένο μπορεί είτε να σε ευνοήσει οικονομικά, αν κάνεις σωστή διαχείριση, είτε να σε «φαλιρίσει», με την έννοια ότι θα έχεις μεγαλύτερη επιρρέπεια σε αγορές.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Η είσοδος της Αφροδίτης (22/7) αυτή την εβδομάδα στο ζώδιό σου μέχρι τις 16/8 αποτελεί την bonanza του φετινού καλοκαιριού για την ερωτική σου ζωή αλλά και τη γενικότερη διάθεσή σου. Η επιρροή της θα σε βοηθήσει να περιποιηθείς τον εαυτό σου, κάνοντας μια αλλαγή εμφάνισης, μαλλιών ή και μια αισθητική παρέμβαση, με την βοήθεια της επιστήμης. Μπορεί ακόμη λειτουργήσει αποσυμπιεστικά σε ό,τι στραβό ή δύσκολο αντιμετωπίζεις, δίνοντας σου κίνητρο να προχωρήσεις σε λύσεις παρά σε «μηρυκασμούς» παραπόνων. Στο ερωτικά ο μαγνητισμός σου ενισχύεται, φέρνοντας ευκαιρίες για φλερτ που, αν συνδυαστούν και με διακοπές, το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά. Την ίδια μέρα ο Ήλιος περνά στον Λέοντα έως 22/8, τονίζοντας την ανάγκη σου για ουσιαστική ξεκούραση, σχεδόν «με συνταγή γιατρού». Το σώμα σου θέλει rebboting, γι’ αυτό μην αμελείς τυχόν εξετάσεις ή θεματάκια που πρέπει να τσεκάρεις. Επειδή οι άμυνές σου θα είναι κάπως πεσμένες, make sure να τρέφεσαι σωστά και να τηρείς ευλαβικά τα μέτρα για τον Covid. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο (24/7) αφορά επίσης τη φυσική σου κατάσταση αλλά και το κομμάτι της δουλειάς, επηρεάζοντας κυρίως τις πρώτες μέρες, υπαγορεύοντας έναν περιορισμό της τοξικότητας στο συγκεκριμένο περιβάλλον.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η σημαντική μετακίνηση της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο δεν είναι άλλη από την είσοδο του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, την Πέμπτη στην Παρθένο, μέχρι τις 16/8. Θα υπάρξει μια αλλαγή σε επίπεδο ενέργειας, μια -πολλές φορές- όχι τόσο εμφανής εσωστρέφεια και μια ανάγκη για περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου. Χρειάζεσαι ξεκούραση σωματικά και συναισθηματικά και λίγη απομόνωση μέσα στην καθημερινότητά σου θα σου έκανε καλό. Για άλλους αυτό μπορεί να σημαίνει λίγες, αλλά απαραίτητες διακοπές, που θα σε ανανεώσουν. Στο ερωτικό κομμάτι θα παίζει αρκετή μυστικότητα, είτε γιατί ακόμα βολιδοσκοπείς την κατάσταση και δεν θες να την «κάψεις» πρόωρα με το να την μοιραστείς με τρίτους, είτε γιατί βρίσκεσαι σε μια όχι και τόσο ξεκάθαρη ή «νόμιμη» σχέση, είτε ακόμη γιατί μπορεί να περνάς έναν χωρισμό και να θέλεις τον χρόνο σου για να επανέλθεις. Το απόγευμα της Πέμπτης ο Ήλιος περνά στον Λέοντα, εγκαινιάζοντας μια περίοδο έως τις 23/8 που η εμπλοκή σου σε συνεργασίες ή ομάδες ανθρώπων στα επαγγελματικά μπορεί να αποκτήσει πιο ηγετικό ρόλο. Η Πανσέληνος του Ιουλίου στον Υδροχόο (24/7), που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τις πρώτες-πρώτες μέρες, είναι θετική για τα ερωτικά σου καθώς και για θέματα παιδιών.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 5-11 Ιουλίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 5-11 Ιουλίου 2021

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Τα επαγγελματικά θα εξακολουθήσουν να σε απασχολούν σε σημαντικό βαθμό, καθώς την Πέμπτη ο Ήλιος περνά στον Λέοντα και το Μεσουράνημά σου ως τις 22/8. Η κοινωνική σου καταξίωση και η άνοδός σου ιεραρχικά είναι ζητούμενα για σένα αυτό τον καιρό, κι ας είναι καλοκαίρι. Έχε υπόψη σου πάντως πως οι προσπάθειές σου «φαίνονται» και καταμετρούνται θετικά από άτομα με επιρροή στον χώρο σου. Δεν αποκλείεται ακόμη να ετοιμάζεις κάτι καινούργιο επιχειρηματικά ή να χρειάζεται να προσαρμοστείς σε νέες συνθήκες. The good news is ότι την ίδια μέρα εισέρχεται και η Αφροδίτη στην φιλική Παρθένο μέχρι τις 16/8, μετριάζοντας την πίεση και αυξάνοντας τη διάθεσή σου για κοινωνική ζωή. Βόλτες με φίλους, έξοδοι για φαγητό και διασκέδαση με το ταίρι σου σε αποφορτίζουν συναισθηματικά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος αυτή είναι σίγουρα μια πιο θετική συνθήκη για νέες γνωριμίες, που ίσως μάλιστα προκύψουν από κοινούς γνωστούς, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να αναπτυχθεί ένας έρωτας με κάποιον φίλο. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο (24/7) επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους των πρώτων ημερών και αφορά τους τομείς του σπιτιού και της οικογένειας. Μια χωροταξική αλλαγή, όπως π.χ. μια μετακόμιση, ή ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να σου προκαλέσει μια ένταση το επόμενο διάστημα.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Η νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο από αυτή την Πέμπτη είναι ευνοϊκή για την καριέρα σου, βοηθώντας σε να εδραιώσεις ή και να εξελίξεις το επαγγελματικό σου προφίλ σου μέσα στο χώρο που κινείσαι. Είναι η κατάλληλη περίοδος μέχρι τις 16/8 για να διαφημίσεις τη δουλειά σου, να «κυνηγήσεις» νέους πελάτες, να πάρεις τα εύσημα από τους προϊσταμένους σου και, γιατί όχι, και μια προαγωγή. Η είσοδος του Ήλιου την ίδια μέρα το απόγευμα στον Λέοντα μπορεί να λειτουργήσει με τη σειρά της επίσης υποστηρικτικά, αυξάνοντας τη φιλοδοξία σου και βάζοντάς σε σε μια διαδικασία να οραματιστείς πώς θέλεις να δεις τον εαυτό σου επαγγελματικά στο μέλλον. Αν πάλι είσαι σε ηλικία σπουδών, είναι ένα καλό διάστημα μέχρι τις 22/8 για να εξετάσεις αναλυτικά τις επιλογές σου σχετικά με πανεπιστημιακά ιδρύματα, μεταπτυχιακά, σεμινάρια και ό,τι άλλο σχετικό με την κατάρτιση σου. Η Πανσέληνος του Ιουλίου στον Υδροχόο τα ξημερώματα του Σαββάτου μπορεί να φέρει κάποια αναστάτωση σε μια σχέση, αν δεν υπάρχει καλή επικοινωνία μεταξύ σας, είτε με κάποιο φίλο ή συγγενή, είτε ακόμα και με το ταίρι σου, βγάζοντας μια απότομη απαίτηση για αλλαγή συμπεριφοράς, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους τις πρώτες μέρες.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
«Άλλον αέρα» στην καθημερινότητά σου φέρνει από αυτή την εβδομάδα η μετακίνηση της Αφροδίτης στη Παρθένο μέχρι τις 16/8. Αισθάνεσαι πιο χαλαρός από ευθύνες και πιο απελευθερωμένος τόσο ψυχολογικά, όσο και σε σχέση με την προσωπική σου ζωή. Ο νους σου είναι στο να περάσεις επιτέλους καλά, να διασκεδάσεις, να ασχοληθείς με νέα πράγματα που σε ευχαριστούν και φυσικά να κάνεις ένα διάλλειμα από τη δουλειά. Αυτό το διάστημα είναι εξαιρετικό για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, σε κάποιο νησί, στο εξοχικό ή και, γιατί όχι, για να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι, έστω και σύντομο, στο εξωτερικό. Η καλή διάθεση που εκπέμπεις μπορεί να βελτιώσει τη σχέση σου, αλλά και να ελκύσει περισσότερο τους άλλους αν είσαι μόνη/ος. Την ίδια μέρα περνά και ο Ήλιος στον Λέοντα αυξάνοντας τη λίμπιντό σου, οπότε εκμεταλλεύσου το όλο κλίμα που διαμορφώνεται προς όφελός σου. Παράλληλα με τα ερωτικά, η θέση αυτή στρέφει την προσοχή σου και στα οικονομικά, ιδιαίτερα αυτά που αφορούν κληρονομικά, επενδύσεις, επιχειρηματικές συνεργασίες, διατροφές, τράπεζες και το κοινό σας πορτοφόλι με τον άνθρωπο σου. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο (24/7) εστιάζει επίσης σε αυτόν τον τομέα, επηρεάζοντας κυρίως όσους έχουν γενέθλια στις αρχές του ζωδίου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Τον τομέα των ερωτικών σου αλλά και των βαθύτερων συναισθημάτων σου επηρεάζει η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο την Πέμπτη μέχρι τις 16/8. Αυτό το διάστημα θα έχει μια εσωτερική αναμόχλευση και μια κυκλοθυμία ως προ το τι αισθάνεσαι αλλά και το τι θέλεις από τον άνθρωπό σου ή από μια νέα σχέση. Η ερωτική ανάγκη θα είναι έντονη, η έκφρασή της όμως ίσως όχι τόσο «ξεκάθαρη». Απωθημένα, ζήλιες και εμμονές μπορούν επίσης να παίξουν τον ρόλο τους, ενώ θα χρειαστείς και λίγο χρόνο με τον εαυτό σου για να επεξεργαστείς τα υπάρχοντα δεδομένα. Οικονομικά που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά κ.λπ. θα σε απασχολήσουν επίσης, ενώ μπορεί να λάβεις και κάποια χρήματα που σου οφείλονταν ή π.χ. μια επιστροφή φόρου. Την ίδια μέρα ο Ήλιος περνά απέναντί σου μέχρι τις 22/8, διατηρώντας το «ενδιαφέρον» σου στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Το Σάββατο μάλιστα σχηματίζεται η πρώτη Πανσέληνος του Καλοκαιριού στο ζώδιό σου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τις πρώτες μέρες. Θα ακολουθήσει και μια δεύτερη στις 22/8, έτσι στο ενδιάμεσο θα έχεις καταλήξει σε αποφάσεις που αφορούν την εξέλιξη και την περαιτέρω δέσμευση ή την οριστική λήξη μιας σχέσης ή μιας επαγγελματικής συνεργασίας.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Το πιο ευνοϊκό διάστημα για τα ερωτικά σου αυτό το καλοκαίρι ξεκινά από την Πέμπτη, με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο μέχρι τις 16/8. Η ανάγκη σου για συντροφικότητα μπορεί να διορθώσει κακώς κείμενα μέσα στη σχέση ή στον γάμο σου, ζωντανεύοντας το κλίμα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος θα αισθάνεσαι πιο επιθυμητός και πιο άνετα στο «πετσί» σου, μαγνητίζοντας ευκολότερα το αντικείμενο του πόθου σου. Εξαιρετική περίοδος και για δημόσιες σχέσεις που θα ευνοήσουν τα επαγγελματικά σου. Η δουλειά και οι απαιτήσεις της βέβαια θα συνεχίσουν να χρειάζονται την ενέργειά σου καθώς την ίδια μέρα ο Ήλιος περνά μέχρι τις 22/8 στον Λέοντα. Ωστόσο, αυτό θα γίνεται κάπως πιο «ήπια» σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες που δεν υπήρχε καθόλου χρόνος για χαλάρωση, ενώ και η παραγωγικότητά σου θα είναι αυξημένη. Θα αρχίσει επίσης να σε απασχολεί σοβαρά το θέμα της σωματικής σου υγείας και ευεξίας, μπαίνοντας ίσως και σε ένα πιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα μέσα στη μέρα. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο (24/7), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές, είναι βοηθητική ως προς αυτό, ενώ είναι καλή και για τελειώνεις με τοξικές καταστάσεις που σε «τρώνε» ψυχολογικά.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια του Σαββάτου 24.07.2021
Τα Ζώδια του Σαββάτου 24.07.2021
Τοξότη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να οραματιστείς και να ενθουσιαστείς με το...
Zarastro
Τα Ζώδια του Σαββάτου 24.07.2021
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5