Visual Browsing
Τα Ζώδια του Σαββάτου 10.07.2021
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια του Σαββάτου 10.07.2021

Ιχθύ, η υπέροχη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι βοηθητική σχετικά με θέματα παιδιών, ερωτικών σχέσεων και δημιουργικών σχεδίων
© Clay Banks / Unsplash
Τα Ζώδια του Σαββάτου 10 Ιουλίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνοντας μια ανάγκη για περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και φροντίδας όσων μελών έχουν ανάγκη, βοηθώντας παράλληλα σε πλάνα σχετικά με χωροταξικές αλλαγές, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο τέλος του 2ου δεκαημέρου. Μια αγορά σπιτιού, μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση π.χ. ενός εξοχικού, μπορεί να τρέξει καλύτερα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ταύρος
Με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο εγκαινιάζεται μια περίοδος μεγαλύτερης εξωστρέφειας και κοινωνικότητας για το ζώδιο σου, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο, με διάθεση για εξόδους και συναναστροφές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, φίλους, συντρόφους, συγγενείς, παρ’ όλο τον φόρτο και το τρέξιμο που υπάρχει στα επαγγελματικά. Ευνοϊκή και για θέματα σπουδών, συζητήσεων για τη δουλειά αλλά και ταξιδιών, για επαγγελματικούς ή λόγους αναψυχής.

Δίδυμοι
Έμφαση στον οικονομικό τομέα δίνει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, βοηθώντας σε να αυξήσεις το εισόδημα σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο τέλος του 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου. Οι προοπτικές είναι θετικές για ξεκινήσεις μια δίκη σου επιχείρηση, να κάνεις ένα άνοιγμα στην ήδη υπάρχουσα, να προχωρήσεις σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, να υπογράψεις μια συμφέρουσα συμφωνία ή να πάρεις μια προαγωγή στην δουλειά μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου έρχεται για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σου, είτε προσωπικά, είτε επαγγελματικά, βοηθώντας σε να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα, αφήνοντας πίσω ό,τι σε περιορίζει, ιδιαίτερα αν έχεις γενέθλια από 8-12 Ιουλίου. Αλλαγές στο κομμάτι της εμφάνισης, εξελίξεις σε θέματα σπουδών, καινούργια επαγγελματικά σχέδια και νέα ξεκινήματα στο κομμάτι των σχέσεων μπορούν να ευνοηθούν σημαντικά όχι μόνο άμεσα, αλλά και μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Ολικό restart λοιπόν με βλέμμα στο μέλλον!

Σχετικα
Τα Ζώδια της Κυριακής 19.09.2021
Τα Ζώδια της Κυριακής 19.09.2021

Λέων
Ευεργετική για τον ψυχισμό και την συναισθηματική σου ισορροπία είναι η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, ιδιαίτερα για τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου. Θα σε βοηθήσει να βρεις το εαυτό σου, συνειδητοποιώντας και αποβάλλοντας από την ζωή σου, ό,τι λειτουργεί τοξικά για την ψυχή και το σώμα σου, μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Θετική και για μυστικές «προπαρασκευαστικές» συζητήσεις στα επαγγελματικά, εν όψει νέων σχεδίων που έχεις κατά νου.

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει σε επαφή με περισσότερο κόσμο, αυξάνοντας την κοινωνικότητα σου, την διάθεση για διασκέδαση και εξόδους, φέρνοντας πιθανώς και ένα «ξεσκαρτάρισμα» σε φιλίες, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο. Ζητήματα που σχετίζονται με συλλογική δουλειά, πρότζεκτ στα επαγγελματικά, διαπραγματεύσεις και συζητήσεις για νέους στόχους, ευνοούνται με αυτό το φεγγάρι.

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενεργοποιεί θετικά τον τομέα της καριέρας σου, βοηθώντας σε να πετύχεις τους στόχους και τα όνειρα σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο τέλος του 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου. Μια καινούργια συμφέρουσα επαγγελματική πρόταση, μια προαγωγή, μια αναγνώριση από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα που σου ανοίγει πόρτες, μια συνέντευξη για μια dream job ή μια θετική απάντηση σε μια αίτηση για νέα δουλειά είναι κάποια από τα σενάρια που παίζουν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Σχετικα
Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.09.2021
Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.09.2021

Σκορπιός
Νέους ορίζοντες προσωπικά και επαγγελματικά μπορεί να ανοίξει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο τέλος του 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου. Σημαντικό να ξεπεράσεις αγκυλώσεις και κολλήματα, ανθρώπων ή καταστάσεων, που σε κρατάνε πίσω, προχωρώντας με όρεξη μπροστά, ανανεώνοντας συνολικά τον εαυτό. Ταξίδια, νέες γνωριμίες, θέματα σπουδών, όπως π.χ. επιτυχία στην σχολή της επιλογής σου, καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα που σχετίζονται και με το εξωτερικό ευνοούνται μέσα στο επόμενο διάστημα. Το μήνυμα είναι «πάμε γι’ άλλα», αφήνοντας πίσω όλα τα «βαρίδια».

Τοξότης
Θετική σε επίπεδο οικονομικών είναι η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, επηρεάζοντας ιδιαίτερα όσους έχουν γενέθλια στο τέλος του 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου. Ρυθμίσεις οικονομικών οφειλών με εφορίες, οργανισμούς, δημόσιο κ.λπ., δάνεια, διατροφές, κληρονομικά ζητήματα, καινούργιες επενδύσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και υπογραφές νέων συμβολαίων μπορούν να υπάρξουν τις επόμενες εβδομάδες. Αυτή η «τακτοποίηση» στο οικονομικό κομμάτι θα επηρεάσει θετικά και τον ψυχισμό σου, παράλληλα με κάποια πιθανά endings σε αδιέξοδες ερωτικές καταστάσεις.

Αιγόκερως
Σχέσεις και συνεργασίες επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο τέλος του 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου. Νέες επαγγελματικές συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και υπογραφές συμβολαίων, καινούργιες γνωριμίες και ενάρξεις σχέσεων με θετικούς οιωνούς, αλλά και προτάσεις γάμου είναι κάποια από τα σενάρια αυτού του φεγγαριού μέσα στο επόμενο διάστημα. Παράλληλα βέβαια αν βρίσκεσαι σε καταστάσεις που έχουν ουσιαστικά προ πολλού ολοκληρώσει τον κύκλο τους και δεν επιδέχονται «διορθώσεων», μια επικείμενη «έξοδος» είναι πολύ πιθανή, ανοίγοντας χώρο για το καινούργιο στην ζωή σου.

Υδροχόος
Καιρός για «ανασύνταξη» στο κομμάτι της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο. Χρειάζεται να βελτιώσεις τις ισορροπίες μέσα στην καθημερινότητα σου, βρίσκοντας χρόνο για’ σένα και τις ανάγκες του οργανισμού σου, τρεφόμενος πιο υγιεινά, βάζοντας και λίγη άσκηση παραπάνω στην ζωή σου, που θα σε ωφελήσει και ψυχικά, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικότερα το στρες.

Ιχθύες
Η υπέροχη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι βοηθητική σχετικά με θέματα παιδιών, ερωτικών σχέσεων και δημιουργικών σχεδίων, επηρεάζοντας ιδιαίτερα όσους έχουν γενέθλια στο τέλος του 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου. Μια εγκυμοσύνη ή μια επιτυχία των παιδιών σου που σου δίνει χαρά, ένας καινούργιος έρωτας που κάνει την καρδιά σου να χτυπά και πάλι δυνατά, όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σου που σε γεμίζουν συναισθηματικά και επιχειρηματικά σχέδια που παίρνουν σάρκα και οστά είναι μερικά από αυτά που μπορεί να δώσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες αυτό το φεγγάρι.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.09.2021
Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.09.2021
Καρκίνε, η αυτολύπηση είναι το πιο άχρηστο συναίσθημα της ανθρώπινης φύσης. Μην...
Zarastro
Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.09.2021
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5