Visual Browsing
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 5-11 Ιουλίου 2021
ΤΕΥΧΟΣ 792
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 5-11 Ιουλίου 2021

Καρκίνε, οι σκέψεις γύρω από το μέλλον των επαγγελματικών ή των σπουδών σου μπορεί να είναι κάπως μπερδεμένες ή «χαοτικές» με το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα στις αρχές της εβδομάδας
Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 5-11 Ιουλίου 2021

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας με το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδωνα (6/7) μπορεί να υπάρχει ένα μπέρδεμα στην επικοινωνία ή και στον τρόπο που σκέφτεσαι, ιδιαίτερα ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Προσοχή σε εξαπατήσεις, ψέματα και fake news. Στα αισθηματικά τα πράγματα είναι αρκετά ασταθή, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο, καθώς η Αφροδίτη από τον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο (7/7) και τεραγωνο με τον Ουρανό (8/7). Ίσως μπεις στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τη σχέση σου, εξετάζοντας αν αυτή σε ικανοποιει και σε γεμίζει πραγματικά ή αντιθέτως σε περιορίζει, δημιουργώντας σου συνεχώς προβλήματα, ωστόσο καλύτερα να μην μπεις στο τρυπάκι των διαφωνιών ή πάρεις την απόφαση να τραβήξεις χωριστούς δρόμους, γιατί η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί στην πορεία. Αν είσαι αδέσμευτος πάλι, υπάρχει το ενδεχόμενο μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία να έχει άδοξο τέλος. Τα καλά νέα είναι ότι η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (10/7), που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, είναι εξαιρετική για νέα ξεκίνηματα στους τομείς του σπιτιού και της οικογενειας. Εάν σκεφτοσουν να προχωρήσεις σε μια χωροταξική αλλαγή, να κάνεις μια μετακόμιση ή να αξιοποιήσεις ένα ακίνητο, τώρα ευνοείσαι σημαντικά, έχοντας μάλιστα και στήριξη από κοντινά σου άτομα.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Μολονότι το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό από το ζώδιο σου τη Δευτέρα δείχνει πως αποζητάς μια ανανέωση στην καθημερινότητά σου, η Αφροδίτη φαίνεται πως σου τα χαλάει, καθώς «παίρνοντας σκυτάλη» από τον Άρη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο την Τετάρτη και τετράγωνο με τον Ουρανό την Πέμπτη, επηρεάζοντας και πάλι κυρίως το 2ο δεκαήμερο. Η πίεση που ασκούν τα επαγγελματικά φέρνει εντάσεις και ρήξεις στο περιβάλλον του σπιτιού και στην σχέση σου, κάνοντας δύσκολη την διατήρηση μιας κάποιας ισορροπίας. Αν μάλιστα δουλεύεις σε οικογενειακή επιχείρηση, στο ίδιο γραφείο με τον σύντροφο σου ή μαζί του από το σπίτι, θα υπάρχει εκνευρισμός που μπορεί να οφείλεται και σε διαφωνίες σχετικά με αποφάσεις που έχεις ή θελεις να πάρεις για την καριέρα σου. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (10/7) μπορεί να λειτουργήσει κατευναστικά και σε συνεργασία με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο (11/7), με την έννοια ότι θα καταφέρεις να επικοινωνήσεις καλύτερα σε συναισθηματικό επίπεδο. Τα πράγματα θα αποσαφηνιστούν μέσα σου, βοηθώντας σε να πάρεις τις αποφάσεις σου, ενώ θα φέρει εύνοια και σε ζητήματα συμφωνιών, εμπορικών συναλλαγών, νέων πρότζεκτ, αγορών μεταφορικών μέσων αλλά και ταξιδιών, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Στις αρχές της εβδομάδας, το τετράγωνο του κυβερνήτη σου Ερμή από το ζώδιο σου, με τον Ποσειδωνα (6/7) δημιουργεί ένα κλίμα σύγχυσης στα επαγγελματικά και μια ροπή για υπεβολικές «υποσχέσεις», τις οποίες στην συνεχεία ενδέχεται να μετανιώσεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Απόφυγε να πάρεις αυτές τις μέρες δεσμευτικές αποφάσεις, αφήνοντας τις καλύτερα για το Σάββατο και έπειτα. Βλέπεις και οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με Κρόνο (7/7) και Ουρανό (8/7) φέρνουν αρκετή ένταση και άγχος στο κομμάτι της καθημερινοτητας αλλά και σχετικά με θέματα σπουδών, μετακινήσεων και επαφών με το εξωτερικό, κυρίως για το 2ο δεκαήμερο. Επίσης, μπορεί να υπάρξει κάποια απογοήτευση στο κομμάτι του φλερτ, καθώς οι κινήσεις σου προς την άλλη πλευρά ίσως δεν βρουν τώρα ανταπόκριση, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση είναι φρόνιμο να μην προχωρήσεις σε συζητήσεις για θέματα που ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα υπάρξει αντίδραση από τον σύντροφο σου, αν σε ενδιαφέρει η ηρεμία σου. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (10/7) είναι βοηθητική για να χαράξεις την οικονομική σου πορεία, να προχωρήσεις σε διαπραγματεύσεις, νέες συμφωνιες, αλλά και να βρεις χρηματοδότηση για την επιχείρηση σου, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Οι σκέψεις γύρω από το μέλλον των επαγγελματικών ή των σπουδών σου μπορεί να είναι κάπως μπερδεμένες ή «χαοτικές» με το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα στις αρχές της εβδομάδας, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Από την άλλη τα οικονομικά συνεχίζουν να πιέζουν με τις δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη με Κρόνο (7/7)  και Ουρανό (8/7) στα μέσα της εβδομάδας, επηρεάζοντας κυρίως το 3ο δεκαήμερο. Αυτές οι μέρες δεν ενδείκνυνται για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και διακανονισμούς καθώς η χασούρα θα είναι μάλλον μεγαλύτερη από το κέρδος. Ίσως πάλι απλά τα έξοδα να είναι περισσότερα από τα έσοδα σου αυτόν τον καιρό, γεγονός που από μόνο του αρκεί για να σου δημιουργήσει περισσότερο άγχος. Επίσης, θα ήταν προς όφελος σου να μην μπλέξεις τα οικονομικά μέσα στην σχέση με τον σύντροφο σου, γιατί μπορεί να αποτελέσουν αιτία διαφωνιών και συγκρούσεων. Το κλίμα αλλαζει προς το καλυτερο με την εξαιρετική Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου (10/7), που ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ζωή σου, μέσα μάλιστα στην περίοδο των γενεθλίων σου, ευνοώντας ιδιαίτερα όσους έχουν γενέθλια 8-12 Ιουλίου. Μια νέα σχέση αν είσαι αδέσμευτος, μια θετική εξέλιξη της ήδη υπάρχουσας αν είσαι «ζευγαρωμένος» ή μια συνεργασία στα επαγγελματικά είναι μερικά από τα σενάρια γι’ αυτό το φεγγάρι, ενώ σε συνδυασμό και με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σου (11/7) θα βγεις από μια φάση «νοητικής εσωστρέφειας», επικοινωνώντας με μεγαλύτερη άνεση με το περιβάλλον σου.


Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 20-26 Σεπτεμβρίου 2021
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 20-26 Σεπτεμβρίου 2021

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Στο πρώτο μισό της εβδομάδας η Αφροδίτη από το ζώδιο σου «παίρνει σειρά» μετά τον Άρη και κάνει και εκείνη κόντρες με το «βαρύ πυροβολικό», δηλαδή αντίθεση με Κρόνο (7/7) Τετάρτη και τετράγωνο με Ουρανό (8/7), επηρεάζοντας και πάλι κυρίως το 2ο δεκαήμερο. Στόχος και αυτή την φορά το πεδίο των σχέσεων σου, επαγγελματικών, προσωπικων ή φιλικών. Το όλο κλίμα μπορεί να είναι αρκετά έντονο, με πιέσεις που δημιουργούνται εκατέρωθεν, με τη διαφορά ότι από την δίκη σου πλευρά αγγίζεις πλέον τα όρια του απόλυτου ξενερώματος και του «μάλλον δεν αξίζει να το παλεύω άλλο αφού δεν γίνεται καμία βελτίωση». Και πράγματι, ίσως υπάρξουν και αιφνίδιοι χωρισμοί, που δίνουν τέλος σε μια περίοδο θυμών, παραπόνων και τοξικότητας. Έχω πει και στις μηνιαίες άλλωστε ότι η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου είναι και η πιο ζόρικη, οπότε λίγο ακόμα υπομονή βρε «βασιλιά». Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο πάντως θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα τί θελεις και σε ψυχολογικοσυναισθηματικό επίπεδο, ηρεμώντας το «μέσα σου» και οδηγώντας σε σε αποφάσεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Είναι επίσης θετική για μυστικές «διεργασίες» και επαφές στα επαγγελματικά, αλλά και για να ασχοληθείς πιο σοβαρά με το κομμάτι της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Στην αρχή της εβδομάδας σχηματίζεται το τρίτο (έλεος κάπου) και τελευταίο (αμήν) τετράγωνο μεταξύ του κυβερνήτη σου Ερμή και του Ποσειδώνα (6/7), μια όψη που λειτουργεί αποπροσανατολιστικά για τα επαγγελματικά και δεν ευνοεί καθόλου την λήψη σημαντικών αποφάσεων, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο. Η πίεση συνεχίζεται σε επίπεδο δουλειάς και ως εκ τούτου ψυχολογίας, αφού και για να ανασάνεις πρέπει πρώτα να τσεκάρεις το planner σου, με την Αφροδίτη να συγκρούεται με Κρόνο (7/7) και Ουρανό (8/7), ζορίζοντας και πάλι το 2ο δεκαήμερο. Η κούραση σε κάνει άκεφο, ενώ σου βγαίνει και ένα ανικανοποίητο στα αισθηματικά, αναλογιζόμενος και παρελθοντικά λάθη, αστοχίες και απογοητεύσεις που «έχουν γράψει» μέσα σου. Ίσως πάλι ο λόγος που σου προκαλεί στρες είναι ένα πρόβλημα υγείας ενός αγαπημένου προσώπου. Τα θετικά νέα είναι πως με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (10/7) θα υπάρξει ένα «άνοιγμα» προς τα έξω, που θα σε βοηθήσει τόσο να περάσεις καλά, να κοινωνικοποιηθείς και να συσφίξεις σχέσεις με φίλους, όσο και να δοκιμάσεις περισσότερο την τύχη σου στα ερωτικά, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Θα μπορέσεις επίσης να εστιάσεις σε έναν επαγγελματικό στόχο, έχοντας ευκαιρίες μέσα από νέες προτάσεις.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Το pressing στις διαπροσωπικές σου σχέσεις συνεχίζεται, καθώς η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, έρχεται σε «μετωπική» σύγκρουση με τον Κρόνο (7/7) και «γωνιακή» με τον Ουρανό (8/7), επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο. Η στάση του συντρόφου σου προκαλεί προβληματισμό και απογοήτευση και αυτό μπορεί να αφορά και το οικονομικό κομμάτι, αν είστε π.χ. παντρεμένοι ή συγκατοικείτε, με διαφωνίες και παράπονα που «μιζεριάζουν» την όλη φάση. Το θέμα πάντως είναι πως εσύ δεν αισθάνεσαι πληρότητα στην προσωπική σου ζωή και μπορεί ξαφνικά να θελήσεις «να τα βροντήξεις όλα στον αέρα». Αυτό το διάστημα είναι το πιο δύσκολο του Ιουλίου όπως έχω πει, γι’ αυτό φρόντισε «να μην ρίξεις λάδι στην φωτιά» όσο γίνεται. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος και είχες κάνει μια πρώτη προσέγγιση μπορεί τώρα να υπάρξει μια ψυχρότητα από το άλλο άτομο που «σου κόβει τα φτερά», ωστόσο αυτό μάλλον είναι παροδικό. Ίσως πάλι αυτή η απομάκρυνση να αφορά instead μια φιλική σχέση ή συνεργασία. The good news is ότι με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (10/7) μπορεί να έχεις θετικές εξελίξεις στο κομμάτι της καριέρας, όπως σημαντικές ευκαιρίες και νέες προτασεις, κυρίως αν είσαι γεννημένος στο τέλος του 2ου δεκαημέρου, ενώ παίζει και το σενάριο να υπάρξει μια χωροταξική αλλαγή για επαγγελματικούς λόγους.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 13-19 Σεπτεμβρίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 13-19 Σεπτεμβρίου 2021

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Δεν είσαι σε φάση για «ψειρίσματα» και αναλύσεις συμπεριφορών στα ερωτικά, δεν προλαβαίνεις δηλαδή, αφού τα επαγγελματικά σε απομυζούν totally, ωστόσο  το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδωνα (6/7) βγάζει αστάθεια και ένα αίσθημα αβεβαιότητας ως προς το αντικείμενο του πόθου σου, «καπαρωμένο» ή «στο ψήσιμο», ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Και το 2ο δεκαήμερο όμως συνεχίζει να τραβάει ζόρι στο κομμάτι της οικογένειας και των διαπροσωπικών σχέσεων, εξαιτίας των δύσκολων όψεων που σχηματίζει η Αφροδίτη (αυτή την φορά) με τους «συνήθεις υπόπτους» Κρόνο (7/7) και Ουρανό (8/7). Αισθάνεσαι «πνιγμένος» κυριολεκτικά από την πίεση που υπάρχει στην καριέρα σου, με τις υποχρεώσεις να τρέχουν ασταμάτητα, ή και λόγω μιας κατάστασης στην οικογένεια που σε στρεσάρει, με τη σχέση σου όμως να αντιδρά με αδιαφορία ή χειρότερα με ψυχρότητα σε αυτό που περνάς, ανεβάζοντας σου «το αίμα στο κεφάλι». Αυτό που θέλεις είναι κατανόηση, μάλλον όμως καταλήγεις να τα ακούς κι από πάνω. Είπαμε, η πρώτη βδομάδα του Ιούλη είναι απαιτητική για όλους μας, μετά σιγά σιγά θα στρώσει. Και ναι, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (10/7) κάνει το ξεκίνημα, όντας πολύ θετικη για να ανοίξεις τους ορίζοντες σου πνευματικά μέσω των σπουδών αλλά και επαγγελματικά, κυρίως αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Με τον Ερμή να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (6/7), η «ασάφεια» που επικρατεί το τελευταίο δίμηνο στο κομμάτι των σχέσεων σου σε «επισκέπτεται» ξανά, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Ωστόσο, οι αυταπάτες και η σύγχυση για το κοινό μέλλον με τον σύντροφο σου ή σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το άτομο που σε ενδιαφέρει σύντομα θα αρχίσουν να ξεδιαλύνονται, γι’ αυτό καλύτερα απόφυγε να πάρεις τώρα σημαντικές αποφάσεις. Το ίδιο ισχύει και αναφορικά με επαγγελματικές σχέσεις που σε προβληματίζουν. Βέβαια και οι «συγκρούσεις» της Αφροδίτης με Κρόνο (7/7) και Ουρανό (8/7) προκαλούν εκνευρισμό τόσο σχετικά με συνεγασίες, όσο και στο κομμάτι της επικοινωνίας με τους γύρω σου, επηρεάζοντας κυρίως το 2ο δεκαήμερο. Ο τρόπος σου μπορεί να είναι ασυνείδητα απότομος ή να βγάζει αδιαφορία, δημιουργώντας απόσταση με φίλους ή τον σύντροφο σου, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις. Αν πάλι είσαι στα πρώτα βήματα μιας γνωριμίας ίσως πάρεις «μια γεύση» απόρριψης από την άλλη πλευρά. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (10/7) πάντως σε βοηθά να τακτοποιήσεις μέσα σου εμμονές και συναισθηματικές αγκυλώσεις από το παρελθόν, για να μπορέσεις να κάνεις μια νέα αρχή στα προσωπικά σου, ενώ είναι θετική και για τα οικονομικά, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Συνθέτες επιρροές στο κομμάτι των διαπροσωπικών σου σχέσεων σου έχει η εβδομάδα που ξεκινά. Αρχικά, με τις δύσκολες όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη με Κρόνο (7/7) και Ουρανό (8/7), επηρεάζοντας το 2ο δεκαήμερο κυρίως, μπορεί να υπάρχει μια αίσθηση καταπίεσης και περιορισμού μέσα στην σχέση σου, με τον σύντροφο σου να προσπαθεί να ασκήσει έλεγχο πάνω σου. Ίσως πάλι ενεργοποιούνται καλά κρυμμένοι φόβοι εγκατάλειψης, γεμίζοντας σε άγχος και ανασφάλεια. Δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρξει και κάτι «ξαφνικό» που σε ενθουσιάζει αν είσαι ελεύθερος, μάλλον όμως θα «ξεφουσκώσει» γρήγορα στην πορεία. Προσοχή και στα οικονομικά σου αυτές τις μέρες, καθώς μπορεί να υπάρξουν απρόοπτα έξοδα ή και κάποιου είδους «περικοπές» εσόδων. Ωστόσο, με την πολύ θετικη Νέα Σελήνη στον άξονα σου (10/7) η ενέργεια αλλάζει και μπορείς να περιμένεις ένα νέο ξεκίνημα στα προσωπικά ή και στις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα αν έχεις γενέθλια στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκεημέρου. Η σχέση σου μπορεί να ανανεωθεί, να περάσει στο επόμενο στάδιο ή ακόμα και να επισημοποιηθεί με ένα γάμο, π.χ. λόγω και της έλευσης ενός παιδιού, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία με ουσιαστικές προοπτικές εξελιξης.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου)
Και αυτή η εβδομάδα εστιάζει στο κομμάτι των σχέσεων σου, αρχικά με το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα (6/7), που επηρεάζει κυρίως τους αδέσμευτους του 3ου δεκαημέρου, φέρνοντας αναποφασιστικότητα και σύγχυση, σχετικά με τις κινήσεις σου. Ίσως έχεις παραπάνω από ένα «κάστανα» στη φωτιά και δυσκολεύεσαι να επιλέξεις ή δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με τον ένα και μοναδικό που «σε παίζει» τεχνηέντως. Ο Κρόνος από το ζώδιό σου (7/7) και ο Ουρανός από τον Ταύρο (8/7) στη συνέχεια δεν αφήνουν σε ησυχία αυτή την φορά την Αφροδίτη, ζορίζοντας εκ νέου το 2ο δεκαήμερο. Αξιολογείς πλέον «ψυχρά» την κατάσταση με τον σύντροφο σου, ακόμα κι αν εκείνος δεν έχει τη διάθεση να κάνει το ίδιο, εθελοτυφλώντας ή παραμένοντας συναισθηματικά αποκομμένος από σένα, για τους δικούς του λόγους. Μην μπεις παρ’ ολ’ αυτά στην διαδικασία «να τον κάνεις» να καταλάβει προσπαθώντας να σώσεις την κατάσταση, γιατί μπορεί να προκύψουν εντάσεις που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς. Ανάλογα «μοτίβα» μπορεί να υπάρχουν και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες ή και σε σχέσεις μέσα στην οικογένεια. Η Νέα Σελήνη όμως στον Καρκίνο (10/7) «εγκαινιάζει» ένα καλύτερο διάστημα στην καθημερινότητά σου και στο κομμάτι της φυσικής σου κατάστασης, ενώ μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις και στα εργασιακά, ιδιαίτερα για το τέλος του 2ου και τις αρχές του 3ου δεκαημέρου.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνεται το τρίτο και τελευταίο τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα (6/7) που μπορεί να φέρει αστάθεια αλλά και αποκαλύψεις σχετικά με προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις, χωρίς όμως να ευνοεί τη λήψη αποφάσεων, επηρεάζοντας κυρίως το 3ο δεκαήμερο. Λειτουργεί επίσης απαγορευτικά για αγοραπωλησίες και διαπραγματεύσεις ακινήτων, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπάτησης. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με Κρόνο (7/7) και Ουρανό (8/7) συνεχίζουν την πίεση στη δουλειά και το τρέξιμο στην καθημερινότητά σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Δεν αποκλείεται ακόμα να υπάρχει και κάποιο παρασκήνιο στα εργασιακά που δημιουργεί καταστάσεις, ενώ ίσως έρθεις ξανά αντιμέτωπος με δικές σου φοβίες και ανασφάλειες που σου βγάζουν επιπλέον άγχος και σε κάνουν να χάνεις ενέργεια. Εννοείται πως αυτές τις μέρες η υγεία σου χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (10/7) που επηρεάζει ιδιαίτερα το τέλος του 2ου και τις αρχές του 3ου δεκαημέρου, «φέρνει το Καλοκαίρι» στην προσωπική σου ζωή, αναθερμαίνοντας τη σχέση με τον σύντροφό σου, «δίνοντας» έναν κεραυνοβόλο έρωτα γεμάτο συναίσθημα αν είσαι μόνη/ος, ευνοώντας παράλληλα τις προσπάθειες για την απόκτηση ενός παιδιού.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5