Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 05.07.2021

Τοξότη, αν πρέπει να κάνεις μια συζήτηση γύρω από τα οικονομικά μιας συμφωνίας ή ενός πρότζεκτ στη δουλειά, η Δευτέρα είναι πιο συμπαθητική από τις υπόλοιπες μέρες

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Lego φιγούρα υπαλλήλου σε γραφείο

Τα Ζώδια της Δευτέρας 05.07.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Πρόσωπα από το περιβάλλον της οικογένειας μπορούν να δώσουν βοήθειες στα οικονομικά, ενώ ευνοούνται ζητήματα ακινήτων και κληρονομικών σήμερα, αν είσαι γεννημένος στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Ταύρος
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό από το ζώδιό σου σε καλεί να ξεδώσεις λίγο Δευτεριάτικα με μια έξοδο, παίρνοντας ανάσες, ερχόμενος από ένα ζόρικο Παρασκευοσαββατοκύριακο, καθώς μάλιστα έπεται και συνέχεια μέχρι την Παρασκευή.

Δίδυμοι
Η Δευτέρα ευνοεί κινήσεις στο παρασκήνιο στα επαγγελματικά, που μπορεί να έχουν και οικονομικό όφελος, «πιάνοντας στον ύπνο» τον ανταγωνισμό.

Καρκίνος
Θετική ημέρα για να βρεις συμμάχους σχετικά με σχέδια και πρότζεκτ, να δικτυωθείς, αλλά και να κάνεις μια παρουσίαση, ιδιαίτερα αν έχεις γενέθλια στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Λέων
Μια θετική αντιμετώπιση ή αλλαγή στάσης από ένα πρόσωπο σε υψηλότερο πόστο στη δουλειά, μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα σήμερα, αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, ενώ η Δευτέρα είναι ίσως η πιο ευνοϊκη μέρα για επαγγελματικές συζητήσεις.

Παρθένος
Η Δευτέρα είναι βοηθητική για να ανανεώσεις λίγο την σχέση με τον σύντροφό σου, κανονίζοντας κάτι εκτός προγράμματος που θα σας διασκεδάσει.

Ζυγός
Αν σκόπευες να ζητήσεις μια χάρη, ή να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση με ένα άτομο ανώτερο στην ιεραρχία στα επαγγελματικά, σήμερα είναι η ευκαιρία σου.

Σκορπιός
Μικρή ανάπαυλα στην πίεση της καθημερινότητας και στο κομμάτι της σχέσης σου δίνει η Δευτέρα και καλά θα κάνεις να το εκμεταλλευτείς, γιατί η συνέχεια μέχρι το Σάββατο βγάζει πάλι αρκετή ένταση.

Τοξότης
Αν πρέπει να κάνεις μια συζήτηση γύρω από τα οικονομικά μιας συμφωνίας ή ενός πρότζεκτ στη δουλειά, η Δευτέρα είναι πιο συμπαθητική από τις υπόλοιπες μέρες.

Αιγόκερως
Μια ευχάριστη εξέλιξη σχετικά με ένα δημιουργικό σου σχέδιο ή μια συνεργασία δεν αποκλείεται σήμερα, ενώ είναι μια καλή μέρα για να προσεγγίσεις με αυθορμητισμό το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος
Μια εξέλιξη που σε βολεύει περισσότερο στο κομμάτι της δουλειάς, όπως π.χ. μια αλλαγή ωραρίου είναι ένα από τα σενάρια του εξαγώνου Ήλιου - Ουρανού, κυρίως για το 2ο δεκαήμερο.

Ιχθύες
Αν θέλεις να προβάλλεις τη δουλειά σου προς τα έξω και να την διαφημίσεις, η Δευτέρα είναι αρκετά θετική, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ασχολείσαι με τον καλλιτεχνικό χώρο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ