Visual Browsing
Εικονογράφηση για το ζώδιο του Καρκίνου
ΤΕΥΧΟΣ 790
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 21-27 Ιουνίου 2021

Καρκίνε, αυτά τα γενέθλια είναι πιο ήρεμα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια
Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 21-27 Ιουνίου 2021

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Το Καλοκαίρι μπαίνει και officially τη Δευτέρα με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, μια θέση που για σένα βγάζει μεγαλύτερη ευαισθησία και συναίσθημα τόσο για προσωπικά, όσο και οικογενειακά ζητήματα. Αν υπήρχε κάποιο θέμα που σε πίεζε ψυχολογικά το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται πως από δω και κάτω θα καταφέρεις να το «ρυθμίσεις» μέσα σου τοποθετώντας το στις σωστές του διαστάσεις. Το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή από την Τρίτη φέρνει και ένα τέλος στην ασυνεννοησία των προηγούμενων εβδομάδων με τους γύρω σου. Σιγά σιγά η σκέψη ξεδιαλύνεται, οι ρυθμοί της καθημερινότητας ομαλοποιούνται, αφήνοντας πίσω αναβολές και καθυστερήσεις στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις και στον γενικότερο σχεδιασμό των πλάνων σου. Η Πανσέληνος του μήνα στον Αιγόκερω (24/6), που επηρεάζει κυρίως το 1ο δεκαήμερο, ίσως σε τρέξει λίγο περισσότερο στα επαγγελματικά, ωστόσο φέρνει θετικές εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι. Μπορεί να δείξει την καταστάλαξη ή και την ολοκλήρωση θεμάτων που είχαν ξεκινήσει και για τα οποία ίσως διατηρούσες επιφυλάξεις. Η εβδομάδα κλείνει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα μέχρι τις 21/7, βάζοντας «φωτιά» στο ερωτικό παιχνίδι, αλλάζοντας τον τρόπο που σχετίζεσαι στα αισθηματικά, βγάζοντας περισσότερο πάθος και διάθεση για καλοπέραση.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Η εβδομάδα ξεκινά με το θερινό Ηλιοστάσιο, δηλαδή την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, μια συνθήκη πιο χαλαρή για το δικό σου ζώδιο που σου δίνει τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς και να επικοινωνήσεις περισσότερο με το περιβάλλον σου, να έχεις ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες, αλλά και χρόνο για όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία (22/6) ξεμπλοκάρει τα πράγματα στα οικονομικά, βοηθώντας σε να διαχειριστείς καλύτερα εκκρεμότητες με χρέη, διακανονισμούς, τράπεζες κ.λπ. Η Πανσέληνος την Πέμπτη στον Αιγόκερω είναι τυχερή για θέματα ταξιδιών, σπουδών και εκπαίδευσης, μπορεί π.χ. να έχεις μια επιτυχία ή μια καλή επίδοση αν δίνεις Πανελλήνιες, φέρνοντας παράλληλα μια αλλαγή στο τρόπο που αντιμετωπίζεις κάποια πράγματα, κάνοντάς σε πιο ανοιχτόμυαλο και για ζητήματα που αφορούν επαφές με το εξωτερικό, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 1ο δεκαήμερο. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα (27/6) θα έχεις διάθεση να καταπιαστείς με θέματα του σπιτιού, καλλωπίζοντας τον χώρο σου, κάνοντας επισκευές ή μια ανακαίνιση π.χ. στο εξοχικό σου, ενώ ίσως δοκιμάσεις να εμπλακείς σε μια «αισθηματική περιπέτεια», προερχόμενη από τον επαγγελματικό σου χώρο.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Η μετακίνηση του Ήλιου στον Καρκίνο την Δευτέρα στρέφει για τον επόμενο μήνα την προσοχή σου στα οικονομικά και μάλιστα δεν αποκλείεται να προκύψει κάποιο κέρδος ή μια αύξηση στο εισόδημά σου μέσω π.χ. μιας προαγωγής ή ενός μπόνους στη δουλειά με το τυχερό τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία (23/6), ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στις πρώτες μέρες του ζωδίου. Τα οικονομικά σου επηρεάζει και η Πανσέληνος του Ιουνίου στον Αιγόκερω την Πέμπτη, φέρνοντας πιθανές λύσεις σε κληρονομικά ζητήματα που σε ταλαιπωρούσαν, ευκαιρίες για επικερδείς συμφωνίες στα επαγγελματικά, αλλά και διευθετήσεις με τράπεζες, εφορίες, δάνεια, ασφάλειες κ.λπ., επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο. Με τον Ερμή να ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου την Τρίτη τα πράγματα στην καθημερινότητά σου βελτιώνονται, η επικοινωνία με το περιβάλλον σου διευκολύνεται και η αστάθεια που υπήρχε σιγά σιγά σε «αποχαιρετά». Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα (27/6) θα μπορέσεις μάλιστα να τρέξεις συζητήσεις και επαφές στα επαγγελματικά ευκολότερα, «πουλώντας» καλύτερα τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου, ενώ και στον ερωτικό τομέα θα έχεις τη δυνατότητα να εκφραστείς πιο άμεσα αλλά και να αντιληφθείς τι ζητά από σένα ο σύντροφός σου, γεγονός που θα φτιάξει το κλίμα ανάμεσά σας.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Χρόνια Πολλά, Καρκίνε! Με τον Ήλιο να εισέρχεται τη Δευτέρα στο ζώδιό σου ξεκινάνε και επίσημα τα γενέθλιά σου. Αυτά τα γενέθλια είναι πιο ήρεμα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς οι συμπληγάδες του Κρόνου έχουν αφήσει την επιρροή τους, σε έχουν διδάξει όμως αρκετά στο κομμάτι «ωριμότητα». Το υπέροχο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία (23/6) φέρνει τύχη σε σπουδές, νομικές υποθέσεις, ζητήματα με το εξωτερικό αλλά και ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά για τους γεννημένους των πρώτων ημερών και σε συνδυασμό με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα νιώσεις ότι ξεμπλοκάρεις νοητικά και ψυχολογικά, κοιτάζοντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Η Αφροδίτη πριν εγκαταλείψει το ζώδιό σου κάνει «σκωτσέζικο ντους» στο 3ο δεκαήμερο, αφού ενώ το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα (21/6) βγάζει ρομαντισμό και ενσυναίσθηση στις σχέσεις, βοηθώντας τυχόν προβλήματα, τροφοδοτώντας προσδοκίες, η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα (24/6) ανατρέπει το κλίμα, βγάζοντας τοξικές συμπεριφορές, ζήλιες, εμπάθειες και μια τάση χειρισμού από τον σύντροφό σου, και σε συνδυασμό με την Πανσέληνο στον άξονά σου την ίδια μέρα το όλο σκηνικό θα μεγεθυνθεί, θέτοντας σε κίνδυνο τις μεταξύ σας ισορροπίες. Το 1ο δεκαήμερο «σώζεται» και μάλιστα επωφελείται σχετικά με νέα ξεκινήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις. Η μετακίνησή της στον Λέοντα (27/6) σε βοηθά να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, προσοχή όμως στις υπερβολικές «γενναιοδωρίες».


Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 26 Ιουλίου - 1 Αυγούστου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 26 Ιουλίου - 1 Αυγούστου 2021

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Το Θερινό Ηλιοστάσιο και το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο τη Δευτέρα σε βάζει σε μια πιο εσωτερική διαδικασία, τονίζοντας την ανάγκη να βρεις περισσότερο χρόνο μέσα στη μέρα για τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου, εξισορροπώντας την ένταση του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Η ψυχική σου ηρεμία είναι το personal goal σου από δω και κάτω. Μάλιστα με την Πανσέληνο του Ιουνίου (24/6) στον ίδιο άξονα, στο ζώδιο του Αιγόκερω, που θα επηρεάσει κυρίως το 1ο δεκαήμερο, η φροντίδα του εαυτού σου γενικότερα φαίνεται πως θα σε απασχολήσει ουσιαστικά και θα θελήσεις να ακολουθήσεις ένα πιο υγιεινό και ολιστικό μοτίβο στη διατροφή και την άθλησή σου, κόβοντας βλαβερές συνήθειες, αποβάλλοντας παράλληλα την τοξικότητα από την προσωπική σου ζωή. Θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει και στα εργασιακά σου, με προτάσεις που έρχονται ίσως εκ νέου, βελτιωμένες και ως προ το οικονομικό. Ο Ερμής άλλωστε γυρίζει σε ορθή πορεία (22/6) και θα μπορέσεις να τρέξεις τα σχέδιά σου στα επαγγελματικά χωρίς εμπόδια. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου την Κυριακή θα φέρει «άλλον αέρα» στα ερωτικά σου, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου, δίνοντας υποσχέσεις για δυνατές και «καυτές συγκινήσεις» μέσα στο καλοκαίρι. 


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Με τον Ήλιο να προχωρά στον Καρκίνο τη Δευτέρα φέρνοντας το καλοκαίρι επίσημα για το Βόρειο Ημισφαίριο, η ανάγκη σου για κοινωνικότητες, εξόδους με φίλους αλλά και ταξίδια αυξάνεται. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία (23/6) μπορεί να φέρει μια εξέλιξη σε μια προσωπική σχέση ή μια νέα συνεργασία για τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Ενεργοποιείσαι περισσότερο και σε επίπεδο στόχων στα επαγγελματικά, καθώς ο κυβερνήτης σου Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του (22/6) αποκαθιστώντας σιγά σιγά την επικοινωνία. Τα ερωτικά έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω την Πέμπτη που θα επηρεάσει κυρίως το 1ο δεκαήμερο. Η πιθανότητα για έναν μεγάλο έρωτα που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, βγάζοντας μια πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού σου, είναι μεγάλη, ενώ υπάρχουν θετικές προοπτικές και σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, όπως μια εγκυμοσύνη. Λίγο μεγαλύτερη ένταση στα προσωπικά θα υπάρχει κυρίως για το 3ο δεκαήμερο την ίδια μέρα, αφού λόγω της αντίθεσης Αφροδίτης - Πλούτωνα μπορεί να προκύψουν σημαντικές διαφωνίες στο κομμάτι της δέσμευσης με τον σύντροφό σου. Την Κυριακή θα περάσει στον Λέοντα κάνοντας σε περισσότερο κρυψίνου στα αισθηματικά, δημιουργώντας και μια τάση αναμόχλευσης παρελθοντικών καταστάσεων, τις οποίες φαίνεται πως δεν έχεις ουσιαστικά ξεπεράσει.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Τα επαγγελματικά σου και η εξέλιξή τους σε απασχολούν περισσότερο για τον επόμενο μήνα με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο την Δευτέρα. Το τυχερό τρίγωνο Ήλιου - Δία μάλιστα (23/6) μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες στη δουλειά, για τους γεννημένους στις πρώτες μέρες, βελτιώνοντας και τις συνθήκες εργασίας με τους συναδέλφους σου. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία εξομαλύνει άλλωστε και την καθημερινότητά σου, δίνοντάς σου μια αντικειμενική οπτική των πραγμάτων, ωθώντας σε επίσης να σχεδιάσεις και τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω την Πέμπτη επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνοντας ίσως και θετικές εξελίξεις σε ένα ζήτημα ακίνητης περιουσίας, κυρίως αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Ωστόσο θα υπάρχει περισσότερη πίεση την ίδια μέρα με την αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα για το 3ο δεκαήμερο, με εντάσεις και προστριβές σε γάμους και ζευγάρια που συγκατοικούν, λόγω ανασφαλειών που «φουντώνουν». Το πέρασμα όμως της Αφροδίτης στον Λέοντα (27/6) αλλάζει τις ενέργειες, δίνοντάς σου ευκαιρίες για μεγαλύτερη χαρά, καλοπέραση αλλά και παιχνίδια στα ερωτικά με νέες γνωριμίες μέσα και από το φιλικό σου κύκλο.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 19-25 Ιουλίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 19-25 Ιουλίου 2021

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο (21/6) σε συνδυασμό με το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα δημιουργεί συνθήκες μεγαλύτερης ανεμελιάς, διάθεσης για ταξίδια, διακοπές αλλά και ρομαντικές καταστάσεις στα ερωτικά, κυρίως για τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, με το κλίμα που διαμορφώνεται να είναι ιδανικό για συναισθηματικές εξομολογήσεις. Το τέλος της αναδρομής του Ερμή θα βγάλει από τον «πάγο» τα οικονομικά σου, βοηθώντας διακανονισμούς και δοσοληψίες με τράπεζες, οργανισμούς κ.λπ. με γοργότερο ρυθμό. Με την Πανσέληνο της Πέμπτης στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να υπάρξει μια συμφέρουσα συμφωνία στα επαγγελματικά, ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με το εμπόριο, τις επιχειρήσεις και τις εκδόσεις και ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Τα πράγματα όμως θα είναι πιο «ζόρικα» την ίδια μέρα στο πεδίο των σχέσεων με την εσωτερική ένταση να «χτυπά κόκκινο» ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο. Οι τάσεις επιβολής και ελέγχου δεν γίνονται πλέον ανεκτές και χρειάζεται προσοχή ώστε να μην οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα από την Κυριακή θα σε βοηθήσει να φτιάξεις το image σου στον τομέα της καριέρας σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Καλοκαιράκι επισήμως με τον Ήλιο στον Καρκίνο από τη Δευτέρα, με το ενδιαφέρον σου να εστιάζεται στα ερωτικά αλλά και στην τακτοποίηση των οικονομικών σου για τον επόμενο μήνα. Μάλιστα το τρίγωνο Ήλιου - Δία (23/6) μπορεί να φέρει βοήθειες στην τακτοποίηση ζητημάτων που αφορούν τα κληρονομικά και την ακίνητή σου περιουσία, αν είσαι από τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Ο Ερμής γυρνά ορθόδρομος (22/6) δίνοντάς σου την δυνατότητα να συνεννοηθείς σαν άνθρωπος με συνεργάτες, φίλους και συντρόφους, αίροντας την σύγχυση των προηγούμενων εβδομάδων. Ωστόσο η Πέμπτη είναι μια απαιτητική μέρα, κυρίως για το 3ο δεκαήμερο, αφού μπορεί να προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις με αφορμή τα οικονομικά, ακόμα και με τον σύντροφό σου με την αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα. Έντονος θυμός και καταπιεσμένα συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια λόγω μιας προδοσίας ή δικών σου υπερβολικών προσδοκιών που «ναυάγησαν» είναι ακόμη μια πιθανότητα. Η Πανσέληνος την ίδια μέρα στον Αιγόκερω φέρνει θετικές οικονομικές προοπτικές, κυρίως για το 1ο δεκαήμερο, ενώ με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα (27/6) η αισιοδοξία μέσα στην καθημερινότητά σου αυξάνεται.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Έμφαση στο κομμάτι των σχέσεων με διαφορετικές «αποχρώσεις» για κάθε δεκαήμερο έχει αυτή η εβδομάδα, που ξεκινά με τον Ήλιο να περνά απέναντί σου στον Καρκίνο τη Δευτέρα. Το πώς σχετίζεσαι σε διαπροσωπικό επίπεδο σε απασχολεί πλέον πιο ουσιαστικά, ενώ με το τυχερό τρίγωνο Ήλιου - Δία (23/6) μπορεί να προκύψουν συζητήσεις που οδηγούν ενδεχομένως σε συμφωνίες στα επαγγελματικά, για όσους έχουν γενέθλια στις πρώτες μέρες. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία (22/6) φέρνει σταδιακά και πάλι την ισορροπία στην καθημερινότητα και στα εργασιακά, με την πρακτικότητά σου να δίνει λύσεις. Τα δύσκολα έρχονται κυρίως για το 3ο δεκαήμερο την Πέμπτη, αν και η ενέργεια θα είναι αισθητή νωρίτερα, με την αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα, την ίδια μερα που σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου. Τα παιχνίδια εξουσίας, οι προδοσίες, τα έντονα πάθη, η ανεξέλεγκτη ορμή και η τάση για να βγει ο χειρότερος εαυτός όλων μέσα στις σχέσεις, μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε οριστικά ξεκαθαρίσματα. Το 1ο δεκαήμερο αντίθετα θα τα πάει καλύτερα με αυτό το φεγγάρι, έχοντας εύνοια σε συνεργασίες και στα προσωπικά. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα από την Κυριακή βάζει «φωτιά στα σεντόνια», ίσως και με έναν πρώην σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Το Θερινό Ηλιοστάσιο με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο τη Δευτέρα συνδέεται περισσότερο με τα εργασιακά σου και μάλιστα μπορείς να αναμένεις ευχάριστες εξελίξεις για μια νέα δουλειά, κάποιο πρότζεκτ στο οποίο συμμετέχεις ή και στα οικονομικά σου, αν είσαι γεννημένος στις αρχές του ζωδίου με το τρίγωνο Ήλιου - Δία (23/6). Βοηθητική για τα αισθηματικά σου είναι η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, καθώς η σύγχυση και οι αμφιβολίες που πιθανόν υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα σχετικά με μια νέα γνωριμία, μια επιστροφή ενός πρώην ή και μέσα στη σχέση σου ξεδιαλύνονται και μπορείς να αντιληφθείς αν και που χρειάζεται να επενδύσεις τώρα συναισθηματικά. Άλλωστε με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα την Κυριακή διαμορφώνεις πιο εύκολα «προς όφελος σου» το τοπίο στα προσωπικά. Οι μέρες όμως κοντά στην Πανσέληνο της Πέμπτης στον Αιγόκερω λόγω και της αντίθεσης Αφροδίτης - Πλούτωνα θα είναι πιο φορτισμένες συναισθηματικά, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο, με τις εμμονές σχετικά παρελθοντικές αδιέξοδες καταστάσεις, τα κολλήματα και τις φοβίες ότι μπορεί πάλι να επαναληφθούν να δημιουργούν ευαίσθητες ψυχολογικές ισορροπίες. Δώσε λίγη παραπάνω προσοχή και στην υγεία σου, ξεκουράζοντας ψυχή και σώμα.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Προσανατολισμένος περισσότερο στα ερωτικά σου και σε δημιουργικά και καλλιτεχνικά σχέδια είσαι από αυτή την εβδομάδα με το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο τη Δευτέρα, με το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία να βγάζει ρομαντισμό και γλυκύτητα στη σχέση σου, επαναφέροντας ξανά την ελπίδα για την αγάπη αν είσαι single, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Η ηρεμία μέσα σου και η ορθή κρίση σχετικά με οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα επανέρχεται με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία (22/6), ενώ η νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα (27/6) βελτιώνει τις σχέσεις με συναδέλφους στη δουλειά, βοηθώντας και μια προσπάθεια απώλειας κιλών, αν κάτι τέτοιο είναι στα πλάνα σου. Η Πέμπτη φιλοξενεί την Πανσέληνο του Ιουνίου στον Αιγόκερω, δίνοντας «άλλο χρώμα» στα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος κοντά στις 22/6 με την επιρροή της αντίθεσης Αφροδίτης - Πλούτωνα. Ανασφάλειες, φοβίες, ζήλιες, αισθήματα αδικίας ή και εξαπάτησης μέσα στις σχέσεις σου δημιουργούν συναισθηματικό αναβρασμό που οδηγεί ίσως και σε ξεσπάσματα και καλά θα κάνεις να αποφύγεις την εμπλοκή φίλων σε όλο αυτό το σκηνικό. Τα πράγματα είναι διαφορετικά για το 1ο δεκαήμερο, που μπορεί να έχει θετικά νέα στα ερωτικά, σε θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά αλλά και με μακροπρόθεσμα όνειρα.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5