Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 21.06.2021

Δίδυμε, με το να καταπιέζεις τον εαυτό σου σε επίπεδο διάθεσης, όταν δεν σου βγαίνει, στο τέλος γίνεσαι χειρότερα

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα που κοιτά τον εαυτό της στον καθρέφτη

Τα Ζώδια της Δεύτερας 21.06.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Είσαι σε ένα νοσταλγκικό mood σήμερα, επηρεασμένος ίσως από την ενέργεια του Θερινού Ηλιοστάσιου και αποζητάς περισσότερη στοργή και τρυφερότητα από τον άνθρωπο σου, παραβλέποντας τυχόν ατέλειες που υπάρχουν μέσα στη σχέση σου.

Ταύρος
Μια αναταραχή την έχεις εντός σου, πλάθοντας παράλληλα στο κεφάλι σου φανταστικά, στην κυριολεξία, σενάρια για μια ρομαντική ερωτική σχέση. Αν ανήκεις βέβαια στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, που ξέρεις, μπορεί να γίνουν και πραγματικότητα.

Δίδυμοι
Με το να καταπιέζεις τον εαυτό σου σε επίπεδο διάθεσης, όταν δεν σου βγαίνει, στο τέλος γίνεσαι χειρότερα. Νιώθεις όπως νιώθεις και that’s it. Κοίταξε το λίγακι.

Καρκίνος
Χρόνια Πολλά! Τα γενέθλιά σου είναι εδώ φέρνοντας και επίσημα το Καλοκαίρι στο Βόρειο Ημισφαίριο, με το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα να δίνει μια πιο ονειρική ατμόσφαιρα στην σημερινή μέρα, με τον ερωτισμό και την γοητεία σου να μην παίρνουν απαρατήρητα στους γύρω σου.

Λέων
Μια κουβέντα με τον εαυτό σου ή ένα «προφητικό» όνειρο μπορεί να σου δώσουν τις απαντήσεις που ζητάς στα προσωπικά σου, εκεί που η λογική σε «δυσκολεύει».

Παρθένος
Δεν αποκλείεται σήμερα πάνω στο Θερινό Ηλιοστάσιο να προκύψει μια νέα γνωριμία στα ερωτικά σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο, μέσω κοινών γνωστών, με προοπτικές μάλιστα να εξελιχθεί σε σχέση.

Ζυγός
Να θυμάσαι πως η συμπεριφορά σου περισσότερο, παρά τα λόγια, δείχνουν στον άλλον ως που τον παίρνει να παίξει «βρώμικα» απέναντι σου.

Σκορπιός
Αν και η μέρα βγάζει μεγαλύτερη πίεση στο κομμάτι των σχέσεων, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια ιδιαίτερα ρομαντική συνθήκη ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο. Το αν είναι αλήθεια ή ψέμα θα φανεί αργότερα.

Τοξότης
Είναι λάθος να πιστεύεις πως αν εσύ αρνείσαι να αναγνωρίσεις μια κατάσταση, αυτή στην ουσία δεν υφίσταται κιόλας. Στην πραγματικότητα έτσι κάνεις μεγαλύτερη «ζημιά» στον εαυτό σου.

Αιγόκερως
Αξιοποίησε τη Δευτέρα για να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου, ανεβάζοντας το «επίπεδο» ενσυναίσθησης στη σχέση σας. Θα το χρειαστείς ως back up στην πορεία της εβδομάδας...

Υδροχόος
Θα επωφεληθείς περισσότερο κάνοντας damage control σήμερα, από το να αγχωθείς για πράγματα που δεν μπορείς να επηρεάσεις στις σχέσεις σου και όχι μόνο.

Ιχθύες
Η γλυκιά όψη Αφροδίτης - Ποσειδώνα πάνω στο Θερινό Ηλιοστάσιο βγάζει συναίσθημα και ρομαντισμό στα προσωπικά σου και μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις ξανά στον έρωτα (ή στο παραμύθι του) αν είσαι μόνος, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ