Visual Browsing
Τα Ζώδια του μήνα | Ιούνιος 2021
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια του μήνα | Ιούνιος 2021

Δίδυμε, είσαι ο πρωταγωνιστής του μήνα με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου να σε βάζει σε μια διαδικασία αναθεώρησης σχεδίων και κινήσεων
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο, τον Ιούνιο του 2021, από τον Zarastro

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Καλό μήνα! Ο Ιούνιος μπορεί να σε κουράσει περισσότερο σε επίπεδο καθημερινότητας και επικοινωνίας αφού στο μεγαλύτερο μέρος του, μέχρι τις 21/6, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στους Διδύμους. Ραντεβού που ακυρώνονται την τελευταία στιγμή, συζητήσεις που γίνονται «σούπα» ή ένα μεταφορικό μέσο που χρειάζεται service μπορεί να σε εκνευρίσουν (δεν θες και πολύ μεταξύ μας), ωστόσο η παρουσία της Αφροδίτης (2/6) και του Ήλιου (21/6) στον Καρκίνο δείχνουν ότι το καταφύγιό σου σε όλη αυτή τη «λαίλαπα» της καθημερινότητας θα είναι το σπίτι σου και η οικογένειά σου. Ίσως μάλιστα θελήσεις να ανακαινίσεις τον χώρο σου, ενώ μπορεί να φιλοξενήσεις και άτομα που έχεις να δεις καιρό. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων (10/6) που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, δεν είναι αρνητική προς το ζώδιό σου, μπορεί όμως να φέρει κάποιες ειδήσεις ή αποκαλύψεις που πρέπει να εξετάσεις γιατί δεν αποκλείεται να είναι ψευδείς, ενώ χρειάζεται να είσαι προσεκτικός με την οδήγηση. Το πέρασμα του κυβερνήτη σου Άρη (11/6) αλλά και της Αφροδίτης (27/6) στον φιλικό Λέοντα ανανεώνουν την ερωτική σου ζωή, φέρνοντας περισσότερες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και δυνατούς έρωτες μέσα στο καλοκαίρι, ενισχύοντας παράλληλα και τη γονιμότητά σου, λειτουργώντας βοηθητικά σε περίπτωση που κανείς προσπάθειες για ένα παιδάκι. Η Πανσέληνος του μήνα στον Αιγόκερω (24/6) φέρνει θετικές εξελίξεις στην καριέρα σου ή και αλλαγές στο κοινωνικό σου στάτους μέσω π.χ. ενός γάμου, επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Καλό μήνα! Ο Ιούνιος δίνει έμφαση στον οικονομικό τομέα με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στους Διδύμους μέχρι τις 21/6 φέρνοντάς σε «αντιμέτωπο» με παλιά χρέη και οφειλές που θα πρέπει να διευθετήσεις ώστε να μην αποτελούν συνεχή πηγή άγχους στην καθημερινότητα σου, καλύτερα όμως να περιμένεις να ορθοδρομήσει για να προχωρήσεις σε νέες οικονομικές συμφωνίες. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων (10/6) αφορά και επίσης τα οικονομικά σου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου και εφιστά την προσοχή σου σε «σειρήνες» που μπορεί να σου «τάζουν λαγούς με πετραχήλια» μέσω επενδυτικών και επιχειρηματικών κινήσεων ενώ στην ουσία πρόκειται για απλές απάτες. Καλύτερα να «επενδύσεις» στον εαυτό σου και στην αξία σου, λειτουργώντας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τις ικανότητές σου, κάτι που μπορεί να αποδώσει και οικονομικά μελλοντικά. Η Αφροδίτη (2/6) και ο Ήλιος (21/6) στον Καρκίνο κάνουν τη διάθεσή σου πιο ευχάριστη μέσα από επαφές, συναντήσεις ή και μικρές αποδράσεις με τον σύντροφο και τους φίλους σου, ενώ στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη (27/6) θα περάσει στον Λέοντα και θα ασχοληθείς περισσότερο με θέματα του σπιτιού και οικογένειας. Ήδη ο Άρης θα βρίσκεται από τις 11/6 στο ίδιο ζώδιο βγάζοντας αρκετά νεύρα και εγωιστικές συμπεριφορές με μέλη της οικογένειας, διαταράσσοντας αρκετά την ηρεμία σου. Το 2ο τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού για το 2021 στις 14/6 μπορεί να φέρει αναπόφευκτες αλλαγές στα επαγγελματικά για όσους ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο, ενώ η Πανσέληνος του μήνα στον Αιγόκερω (24/6) είναι βοηθητική για θέματα σπουδών, ταξιδιών, επαγγελματικών σχεδίων και νομικών υποθέσεων, ιδιαίτερα για το 1ο δεκαήμερο.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Καλό μήνα! Είσαι ο πρωταγωνιστής του Ιουνίου με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου μέχρι τις 21/6 να σε βάζει σε μια διαδικασία αναθεώρησης σχεδίων και κινήσεων ώστε να μετά να «βγεις μπροστά» περισσότερο κατασταλαγμένος, φυσικά όμως δεν θα λείψουν και τα γνωστά εμπόδια και καθυστερήσεις στις επικοινωνίες και στην καθημερινότητά σου, ενώ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις μετακινήσεις σου μιας και ο ανάδρομος Ερμής είναι «η χαρά των τρελών οδηγών». Το πιο σημαντικό γεγονός του μήνα βέβαια δεν είναι άλλο από την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στις 10 Ιουνίου που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, ανοίγοντας νέους δρόμους σε επαγγελματικά σχέδια και προσωπικές σχέσεις, θα χρειαστεί όμως να αποφύγεις εξιδανικεύσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε απογοητεύσεις λόγω της συμμετοχής του Ποσειδώνα στην έκλειψη. Η Αφροδίτη (2/6) και ο Ήλιος (21/6) στον Καρκίνο στρέφουν το ενδιαφέρον στα οικονομικά σου, φέρνοντας νέες προοπτικές, βοηθώντας σε να βρεις λύσεις που θα αυξήσουν το εισόδημά σου, ενώ ο Άρης στον Λέοντα (11/6) δίνει «νεύρο» και «όρεξη» στην καθημερινότητά σου κάνοντάς σε παράλληλα πιο τολμηρό στο φλερτ, με την Αφροδίτη να περνά και εκείνη σε αυτό το ζώδιο στο τέλος του μήνα (27/6) ενισχύοντας την κοινωνικότητα και την επικοινωνία σου με άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Η Πανσέληνος του Ιουνίου στον Αιγόκερω (24/6) είναι θετική για τα οικονομικά σου, επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Καλό μήνα! Ο μήνας των γενεθλίων σου είναι αρκετά παρασκηνιακός, με μια περίεργη ψυχολογία μέχρι τις 21/6 που ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου και ξεκινάνε πλέον και επίσημα, αφού μέχρι τότε ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στους Διδύμους φέρνοντας σκέψεις που αφορούν μνήμες του παρελθόντος που σε «βαραίνουν», δημιουργώντας παράλληλα αρκετά απρόοπτα στην καθημερινότητα που «σε πετάνε εκτός προγράμματος», τονίζοντας την ανάγκη για επαρκή ξεκούραση. Η Ηλιακή έκλειψη στις 10/6 στο ίδιο ζώδιο, που επηρεάζει κυρίως όσους ανήκουν στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, αφορά επίσης περισσότερο την ψυχολογία σου, με άγχη και φοβίες που μεγεθύνονται για να μπορέσεις να τα συνειδητοποιήσεις, ώστε να καταφέρεις στο τέλος να τα ξεπεράσεις. «Αντίδοτο» σε όλο αυτό η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (2/6) που ανεβάζει την αυτοεκτίμηση αλλά και τη γοητεία σου, «χαρίζοντας κομπλιμέντα» για την εμφάνισή σου, προσελκύοντας και περισσότερους θαυμαστές στα ερωτικά. Με τον Άρη να εγκαταλείπει το ζώδιό σου και να περνά στον Λέοντα (11/6), με την Αφροδίτη να ακολουθεί (27/6), η ένταση του τελευταίου μήνα «καταλαγιάζει» και εστιάζεις τώρα περισσότερο στα οικονομικά σου, επαναξιολογώντας τις πηγές εισοδήματός σου, κάνοντας νέες κινήσεις επιχειρηματικά ή κυνηγώντας μια επένδυση που μπορεί να αποφέρει σημαντικό κέρδος, ενδέχεται όμως να έχεις και αρκετά έξοδα. Η Πανσέληνος στον άξονά σου στις 24/6 είναι θετική τόσο για τις προσωπικές όσο και για τις επαγγελματικές σου σχέσεις, επηρεάζοντας πρωτίστως τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Τρίτης 27.07.2021
Τα Ζώδια της Τρίτης 27.07.2021

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Καλό μήνα! Ο Ιούνιος «μπαίνει» με έναν ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους μέχρι τις 21/6, που ωστόσο δεν είναι και τόσο αρνητικός για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας περισσότερο κάποια ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις με φίλους ή συνεργάτες, ενώ θα μπεις και στη διαδικασία να επανασχεδιάσεις επαγγελματικά πλάνα, με τις καθυστερήσεις φυσικά να είναι «μέσα στο παιχνίδι». Η Αφροδίτη (2/6) και ο Ήλιος (21/6) στον Καρκίνο φέρνουν μια εσωστρέφεια και μια μεγαλύτερη ανάγκη για μοναχικότητα και ξεκούραση, η οποία θα σου χρειαστεί σίγουρα καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου (11/6) φέρνει «φωτιά» στη δράση σου εν μέσω καλοκαιριού (και στην πραγματικότητα βέβαια, αφού αυτή η θέση ευνοεί δυστυχώς τις πυρκαγιές), αλλάζοντας αισθητά την ενέργειά σου. Το επόμενο διάστημα θα είναι απαιτητικό, με αρκετές εντάσεις καθώς μπορεί να γίνεσαι πολύ εύκολα προκλητικός, θα υπάρξουν όμως και θετικές εξελίξεις καθώς τώρα διεκδικείς με τόλμη και αποφασιστικότητα τα θέλω σου στα επαγγελματικά αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Στις 27/6 που περνάει και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η δυναμική που διαμορφώνεται στα αισθηματικά σου υπόσχεται ένα ερωτικό καλοκαίρι. Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους (10/6) που επηρεάζει το τέλος του 2ου και τις αρχές του 3ου δεκαημέρου, μπορεί να φέρει κάποιες αλλαγές στον κοινωνικό σου κύκλο, σε φιλίες αλλά ή στην αισθηματική σου ζωή, ενώ η Πανσέληνος του Ιουνίου στον Αιγόκερω (24/6) επηρεάζει αρμονικά τον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, κυρίως αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Καλό μήνα! Ο Ιούνιος στην αρχή του δίνει έμφαση σε θέματα καριέρας με τον κυβερνήτη σου Ερμή να είναι ανάδρομος στους Διδύμους μέχρι τις 21/6 και θα πρέπει να είσαι περισσότερο «διπλωμάτης» με συνεργάτες, ανωτέρους και πελάτες για να διατηρήσεις την ηρεμία σου και να αποφύγεις την ασυνεννοησία, ενώ θα μπεις στη διαδικασία να αξιολογήσεις τη μέχρι τώρα πορεία σου επαγγελματικά. Ίσως μάλιστα να έχεις και κρούσεις για συνεργασία από παλαιότερους εργοδότες σου αυτό το διάστημα. Η Ηλιακή έκλειψη στις 10/6 στο ίδιο ζώδιο, που επηρεάζει κυρίως όσους ανήκουν στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά, όπως ένα φιλόδοξο ξεκίνημα ή αντίθετα το κλείσιμο ενός κύκλου. Η παρουσία της Αφροδίτης (2/6) και του Ήλιου (21/6) στον φιλικό Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις εξόδους για διασκέδαση, να συμμετέχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις μέσα από τις οποίες μπορεί να προκύψουν νέες φιλίες αλλά και να κάνεις πλάνα για να υλοποιήσεις μελλοντικά σου σχέδια. Το πέρασμα του Άρη (11/6) στον Λέοντα είναι μια συνθήκη που φέρνει μεγαλύτερη κούραση και στρες μέσα στην καθημερινότητά σου, σε συνδυασμό με ένα ανικανοποίητο ή και συναισθήματα θυμού αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θες, ενώ η είσοδος και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στις 27/6 μπορεί να βγάλει μια μυστικοπάθεια στην ερωτική σου ζωή, κάτι όχι απαραίτητα κακό βέβαια. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στο τέλος του μήνα (24/6) που επηρεάζει κυρίως το 1ο δεκαήμερο είναι άλλωστε εξαιρετική για την αισθηματική σου ζωή.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Καλό μήνα! Ο Ιούνιος ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους μέχρι τις 21/6 να δοκιμάζει τις αντοχές σου σε επίπεδο καθημερινότητας τόσο νοητικά, αφού θα έχεις μια μεγαλύτερη δυσκολία να διατηρήσεις τη συγκέντρωσή σου σε πνευματικές εργασίες αλλά και στην οδήγηση γεγονός που χρειάζεται προσοχή, όσο και πρακτικά αφού μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και ευτράπελα που θα επηρεάσουν λιγάκι το πρόγραμμά σου. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων (10/6) επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, όχι όμως με αρνητικό τρόπο, βάζοντάς σε σε μια διαδικασία να δεις τους στόχους σου για επαγγελματικά μελλοντικά σου σχέδια, για ζητήματα σπουδών και επαφών με το εξωτερικό, φέρνοντας και κάποιες αλλαγές σε αυτούς τους τομείς. Με την Αφροδίτη (2/6) και τον Ήλιο (21/6) στο Μεσουράνημά σου τα πράγματα αποκτούν μεγαλύτερο επαγγελματικό ενδιαφέρον και θα θελήσεις να σταθεροποιήσεις τη θέση σου αλλά και να κάνεις κινήσεις που θα σε εξελίξουν στην καριέρα σου. Το πέρασμα του Άρη (11/6) και της Αφροδίτης (27/6) στον φιλικό Λέοντα σού δίνει επίσης ώθηση να αναλάβεις ηγετικό ρόλο μέσα σε μια ομάδα, οργανώνοντας π.χ. ένα πρότζεκτ, ενώ είναι πολύ βοηθητικό και για τις κοινωνικές σου δραστηριότητες, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με φίλους αλλά και με νέα άτομα, με την πιθανότητα μάλιστα να προκύψει και ένα ειδύλλιο μέσα από μια κοινή παρέα, ανεβάζοντας τη διάθεση σου ερωτικά εν μέσω καλοκαιριού. Με την Πανσέληνο του μήνα στον Αιγόκερω (24/6) μπορεί να έχεις μια θετική εξέλιξη σε ένα οικογενειακό θέμα, κυρίως αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 26 Ιουλίου - 1 Αυγούστου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 26 Ιουλίου - 1 Αυγούστου 2021

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Καλό μήνα! Ο Ιούνιος στρέφει την προσοχή σου στο πρώτο μισό του σε οικονομικά ζητήματα, με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 21/6 να σε βάζει να αναθεωρήσεις την οικονομική σου «στρατηγική», εντοπίζοντας και τυχόν προβλήματα ή «αδικίες» που υπάρχουν σε μια οικονομική συνεργασία ή και στον τρόπο που μοιράζεστε «το κοινό σας πορτοφόλι» με τον σύντροφό σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και επιστροφές χρημάτων που σου οφείλονταν αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου επηρεάζει και η Ηλιακή έκλειψη στις 10/6, στους Διδύμους, κυρίως αν ανήκεις στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, με «παλιές αμαρτίες» που αφορούν τράπεζες, οφειλές και κληρονομικά κ.λπ. να σου χτυπάνε τώρα την πόρτα ζητώντας λύσεις. Η παρουσία της Αφροδίτης (2/6) και του Ήλιου (21/6) όμως στον φιλικό Καρκίνο δίνει μια αίσθηση «δροσιάς» μέσα στο καλοκαίρι σου, τονίζοντας την ανάγκη να δραπετεύσεις λιγάκι από τη βαρετή ρουτίνα της καθημερινότητας τόσο πρακτικά μέσα από ένα ταξίδι σε έναν καινούργιο προορισμό, όσο και νοητικά μέσα από ευχάριστες συζητήσεις και συναντήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ο Άρης (11/6) και η Αφροδίτη (27/6) στον Λέοντα στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου έχουν μια διαφορετική ενέργεια, δίνοντας έμφαση σε θέματα καριέρας. Η σκληρή δουλειά στα επαγγελματικά pays off και λαμβάνεις τώρα αποδοχή από πρόσωπα σε θέσεις εξουσίας που μπορούν να σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις και κάποιες φιλοδοξίες σου. Η Πανσέληνος του μήνα στις 24/6 φέρνει κοντινά ταξιδάκια και θετικές εμπορικές συμφωνίες, επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Καλό μήνα! Πολύ σημαντικός ο Ιούνιος για σένα, φίλε Τοξότη, καθώς φιλοξενεί την πρώτη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς στον άξονά σου στις 10/6 αλλά και έναν ανάδρομο Ερμή επίσης απέναντί σου στους Διδύμους μέχρι τις 21/6. Στη θετική του έκφραση (ναι, υπάρχει και αυτή) μπορεί να φέρει επιστροφές από το αισθηματικό σου παρελθόν και εκ νέου διεκδικήσεις που σε «αναστατώνουν», όμως φυσικά παίζει και αναστάτωση μέσω παρεξηγήσεων σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις στο μοτίβο «άλλα θέλω να πω, άλλα σου λέω και άλλα καταλαβαίνεις». Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους, που θα επηρεάσει κυρίως όσους έχουν γενέθλια στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, φέρνει αλλαγές σε σχέσεις, συνεργασίες και γάμους, που μεταβάλλουν το υπάρχον «τοπίο». Οι πλανήτες στον Καρκίνο (Αφροδίτη 2/6 και Ήλιος 21/6) δίνουν έμφαση σε ζητήματα οικονομικών που σχετίζονται με τράπεζες, εφορίες, δάνεια, κληρονομικά κ.λπ. βοηθώντας σε «να βάλεις μια τάξη στο χάος», ενισχύοντας παράλληλα τη σεξουαλικότητα σου, με τη λίμπιντό σου να «συντροφεύει» έντονα τις καλοκαιρινές σου νύχτες! Η παρουσία των πλανητών στον φιλικό Λέοντα (Άρης 11/6 και Αφροδίτη 27/6) λειτουργεί θετικά για τη διάθεσή σου, αυξάνοντας τις πιθανότητες για φλερτ, φέρνοντάς σε σε επαφή με καινούργια άτομα μέσω ταξιδιών, ενώ είναι υποστηρικτική και σε θέματα σπουδών και προβολής της δουλειάς σου. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στο τέλος του μήνα (24/6) μπορεί να φέρει μια καλή οικονομική πρόταση, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Καλό μήνα! Ο Ιούνιος ξεκινά με πολλή δουλειά και «τρέλα» στην καθημερινότητά σου, με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους μέχρι τις 21/6 «να κάνει τα δικά του», με «χαριτωμένα μπερδέματα» (Not) σε ηλεκτρονική αλληλογραφία (τσέκαρε τι στέλνεις και σε ποιον σχολαστικά), ωράρια στο γραφείο που δεν τηρούνται και παρεξηγήσεις με συναδέλφους και πελάτες. Αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον μπορεί να δημιουργήσει και η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους (10/6) κυρίως για όσους ανήκουν στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, επηρεάζοντας παράλληλα και το κομμάτι της υγείας σου, επομένως θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο τον εαυτό σου για να αποφύγεις την υπερκόπωση. Ευτυχώς που στις 11/2 ο Άρης φεύγει από τον άξονά σου και εισέρχεται στον Λέοντα, αίροντας ένα μεγάλο ποσοστό πίεσης από την καθημερινότητά σου. Η νέα του θέση είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την ερωτική σου ζωή, με το σεξουαλικό πάθος να «φουντώνει» μέσα σου καλοκαιριάτικα και θα βρίσκεσαι τώρα «σε μεγάλη φόρμα», ακόμα περισσότερο δε όταν περάσει και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο (24/6). Όμως τόσο η Αφροδίτη (2/6) όσο και ο Ήλιος (21/6) στον Καρκίνο είναι υποστηρικτικοί για τα προσωπικά σου, τις συναισθηματικές σου σχέσεις, τον γάμο σου αλλά και τις συνεργασίες σου, ενώ και η εξαιρετική Πανσέληνος του Ιουνίου στο ζώδιό σου στις 24/6 μπορεί να φέρει πολύ θετικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Καλό μήνα! Ο Ιούνιος «φιλοξενεί» τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους μέχρι τις 21/6 που για το δικό σου ζώδιο είναι μια συνθήκη επαναξιολόγησης προσωπικών σχέσεων, επιχειρηματικών σχεδίων και πλάνων για την απόκτηση απογόνων. Ένας πρώην μπορεί τώρα να σε ξαναθυμηθεί, επικοινωνώντας και πάλι μαζί σου, ίσως όμως είσαι εσύ αυτός που επιθυμεί διακαώς μια επανασύνδεση. Η Ηλιακή έκλειψη στις 10/6 στους Διδύμους, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, χωρίς να είναι αρνητική, βγάζει επίσης μια αναστάτωση στα αισθηματικά σου, ενώ μπορεί να φέρει και μια εγκυμοσύνη για κάποιους! Η παρουσία των πλανητών στον Καρκίνο (Αφροδίτη 2/6 και Ήλιος 21/6) είναι θετική για το κομμάτι της υγείας σου και μπορείς τώρα να βρεις μια διατροφή ή έναν τρόπο άσκησης που σου ταιριάζει και σε βοηθά να καταπολεμήσεις το στρες της καθημερινότητας. Θα χρειαστεί να επενδύσεις σε αυτό το κομμάτι μιας και ο Άρης που θα περάσει απέναντί σου στον Λέοντα (11/6) μπορεί να φέρει μεγαλύτερη πίεση και τρέξιμο αλλά και εντάσεις σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, με τους άλλους να δείχνουν τώρα ένα πιο «επιθετικό» πρόσωπο. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από το τέλος του μήνα (27/6) θα λειτουργήσει σαφώς κατευναστικά. Το 2ο τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού για το 2021 στις 14/6 φέρνει επιβεβλημένες αλλαγές στο κομμάτι της οικογένειας για το 2ο δεκαήμερο, ενώ η Πανσέληνος του μήνα (24/6) είναι βοηθητική για θέματα φυσικής κατάστασης και εργασίας, επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Καλό μήνα! Υποδέχεσαι τον Ιούνιο με έναν ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς μέχρι τις 21/6 που μπορεί να φέρει «αναμπουμπούλα» στο περιβάλλον του σπιτιού τόσο αναφορικά με το οίκημα, με διάφορες ζημιές που βγαίνουν και «σε βάζουν σε τρεχάματα», όσο και με οικογενειακά θέματα που χρειάζονται φροντίδα. Αν υπάρχει ένα άτομο όπως π.χ. ένας γονιός που σε αγχώνει και σου δημιουργεί πίεση, καλύτερα κόψε τα πολλά πολλά αυτό το διάστημα για να βρεις την ηρεμία σου. Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους στις 10/6 επηρεάζει άμεσα κυρίως όσους ανήκουν στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, φέρνοντας αλλαγές στα οικογενειακά ή και μια αλλαγή χώρου κατοικίας. Η παρουσία της Αφροδίτης (2/6) και του Ήλιου (21/6) στον Καρκίνο είναι μια τέλεια διέλευση για την ερωτική σου ζωή μέσα στο καλοκαίρι, με την ατμόσφαιρα να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και να ευνοεί τη διασκέδαση, τις νέες γνωριμίες, αλλά και θέματα παιδιών, ενώ και η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα (24/6) είναι καταπληκτική για τα αισθηματικά σου, φέρνοντας ίσως και μια εγκυμοσύνη, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Ο Άρης στον Λέοντα (11/6) δημιουργεί βέβαια περισσότερη πίεση στη δουλειά και στην καθημερινότητά σου, αυξάνοντας τις υποχρεώσεις σου, ωστόσο με το πέρασμα και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στο τέλος του μήνα (27/6) θα μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους στο γραφείο.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5