Visual Browsing
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 31 Μαΐου - 6 Ιουνίου 2021
ΤΕΥΧΟΣ 787
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 31 Μαΐου - 6 Ιουνίου 2021

Δίδυμε, θετικές εξελίξεις σε ζητήματα σπουδών, νομικές υποθέσεις, επαγγελματικά και θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό είναι πιθανά
Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 31 Μαΐου - 6 Ιουνίου 2021

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Από αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους θα διαπιστώσεις μια «ανακατωσούρα» στις καθημερινές σου συνεννοήσεις και επαφές, σε επαγγελματικές δοσοληψίες και συσκέψεις στο γραφείο αλλά και στις μετακινήσεις σου, που μπορεί να σε εκνευρίσουν αρκετά και θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη την υπομονή και την ευελιξία για να τα βγάλεις εις πέρας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο την Τετάρτη βγάζει μια ανάγκη για ζεστασιά και κυρίως ηρεμία μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και πιθανόν να θελήσεις να ασχοληθείς με το κομμάτι της διακόσμησης ή και της ανακαίνισης του σπιτιού, προχωρώντας σε αλλαγές που θα ομορφύνουν τον χώρο σου. Μάλιστα την Παρασκευή με το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις και εύνοια σε κληρονομικά και ζητήματα ακίνητης περιουσίας, ιδιαίτερα για το 1ο δεκαήμερο. Από εκεί και πέρα όμως τα πράγματα αλλάζουν άρδην και το Σ/Κ αναμένεται ζόρικο, με την αντίθεση Άρη - Πλούτωνα να «δυναμιτίζει» το κλίμα στα οικογενειακά και στα επαγγελματικά, δημιουργώντας έκρυθμες καταστάσεις, χωρίς καμία διάθεση υποχώρησης ή συμβιβασμού και από τις δύο πλευρές, επηρεάζοντας κυρίως το 3ο δεκαήμερο, ενώ το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα περιπλέκει παράλληλα την όποια επικοινωνία, εντείνοντας περισσότερο τις δυσαρμονίες.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στους Διδύμους από τη Δευτέρα μέχρι τις 21/6 σε καλεί να ασκήσεις πιο προσεχτικούς χειρισμούς στα οικονομικά σου, αποφεύγοντας καινούργιες συμφωνίες, ρυθμίζοντας παράλληλα παλαιότερα χρέη που εκκρεμούν. Με το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου την Πέμπτη βέβαια μπορεί να καταφέρεις να σταθεροποιήσεις μια κατάσταση στα επαγγελματικά σχετιζόμενη με τα οικονομικά της δουλειάς ή της επιχείρησής σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι «ψυλλιασμένος» αναφορικά με οικονομικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις κοντά και μέσα στο Σ/Κ γιατί μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις ή και «εσκεμμένες παραλείψεις» λεπτομερειών που μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Την Τετάρτη η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο φέρνοντας «αέρα δροσιάς» στην καθημερινότητά σου, αυξάνοντας τις επαφές σου και το φλερτ εν μέσω καλοκαιριού. Έρχεσαι πιο κοντά με τον άνθρωπό σου και έχεις την ευκαιρία να λύσεις μέσω της επικοινωνίας τυχόν προβλήματα που σας είχαν απομακρύνει τον τελευταίο καιρό. Αν είσαι single, με το υπέροχο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στους Ιχθείς την Παρασκευή μπορεί να κάνεις μια σημαντική γνωριμία με ένα πρόσωπο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, που θα ανανεώσει την αισθηματική σου ζωή, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα δύο εκλείψεων στον άξονά σου και on top of that η εβδομάδα μπαίνει με τον κυβερνήτη σου Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου μέχρι τις 21/6 πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα στις επικοινωνίες σου, αρκετό άγχος, προβλήματα στις μετακινήσεις και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου αυτό το διάστημα. Το Σαββατοκύριακο μάλιστα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα, επηρεαζόμενος ακόμα και από φήμες ή «μισόλογα» που προέρχονται από αναξιόπιστες πηγές. Ωστόσο, θετικές εξελίξεις σε ζητήματα σπουδών, νομικές υποθέσεις, επαγγελματικά και θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό είναι πιθανά την Πέμπτη με το τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Κρόνο, θέτοντας τις βάσεις για μελλοντικά σου σχέδια. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο (2/6) ευνοεί τον τομέα των οικονομικών σου και η εξαιρετική όψη τριγώνου με τον Δία την Παρασκευή φέρνει ίσως και μια πρόταση για συνεργασία που αποδίδει σημαντικό κέρδος, κυρίως για τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, μπορεί όμως να σε παρασύρει και σε σπατάλες, κάτι καθόλου φρόνιμο βεβαίως λόγω και του ανάδρομου Ερμή.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου (2/6) ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου και την διάθεση να προβείς σε αλλαγές στο κομμάτι της εξωτερικής σου εμφάνισης, προσέχοντας περισσότερο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, καθώς νιώθεις μια μεγαλύτερη ανάγκη «να αρέσεις» τώρα στους άλλους. Με το υπέροχο μάλιστα τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία την Παρασκευή η τύχη φαίνεται πως θα σου χαμογελάσει και θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις, βρίσκοντας έναν καινούργιο έρωτα που θα σε συνεπάρει, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Όσο προχωράμε όμως προς το Σ/Κ η ένταση θα αυξάνεται επικίνδυνα στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών, με την αντίθεση του Άρη από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να βγάζει πάθη, λάθη και απόλυτες συμπεριφορές που οδηγούν σε «κόντρες μεγατόνων», ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο. Θα διαπιστώσεις πως η ψυχραιμία has left the building και από τις δυο μεριές, βρισκόμενος αντιμέτωπος με παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές καταστάσεις στην προσωπική σου σχέση ή σε μια σημαντική συνεργασία στη δουλειά, που δημιουργούν μια τοξικότητα που έχει τη δυναμική να οδηγήσει σε ακραίες αποφάσεις χωρίς πολύ σκέψη, ιδιαίτερα καθώς θα υπάρχει και ένα τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα που θολώνει την κρίση όλων.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 19-25 Ιουλίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 19-25 Ιουλίου 2021

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Η προσγειωμένη στάση σου φαίνεται πως μπορεί να φέρει θετικές επαφές με άτομα από τον επαγγελματικό σου χώρο που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις συζητήσεις αναφορικά με μελλοντικά σχέδια με το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου την Πέμπτη, ενώ και ο κοινωνικός σου κύκλος μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός παράγοντας στήριξης σε θέματα που τυχόν αντιμετωπίζεις. Παρ’ όλ’ αυτά φρόντισε να κάνεις τις συναντήσεις σου πριν το Σ/Κ που θα είναι πιο δύσκολο, με το τετράγωνο του ανάδρομου από την αρχή της εβδομάδας Ερμή με τον Ποσειδώνα να μην ενδείκνυται για συμφωνίες, ιδιαίτερα σχετικά με οικονομικά ζητήματα μιας και η κρίση σου δεν θα είναι σωστή, ενώ και η απαιτητική όψη αντίθεσης Άρη - Πλούτωνα μπορεί να φέρει άγχος, συγκρούσεις και πληγωμένους εγωισμούς στα εργασιακά, κυρίως για το 3ο δεκαήμερο, αποκαλύπτοντας ίσως και κάποιο παρασκήνιο. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά «πικάντικα», με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο να ευνοεί τις κρυφές σχέσεις αλλά και τις επιστροφές προσώπων από το παρελθόν συνδυαστικά και με τον ανάδρομο Ερμή. Το τρίγωνο μάλιστα που θα σχηματίσει με τον Δία (5/6) δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αναζωπύρωση του πάθους και του ρομαντισμού με το ταίρι σου ή για μια ευκαιριακή επανένωση με κάποιον πρώην, κυρίως αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Αν και ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία από την αρχή της εβδομάδας προκαλώντας μεγαλύτερη σύγχυση στον τομέα της καριέρας σου, το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου την Πέμπτη μπορεί να φέρει ευθύνες που οδηγούν μακροπρόθεσμα σε σημαντικές εξελίξεις στη δουλειά, κυρίως για το 2ο δεκαήμερο. Το Σ/Κ όμως χρειάζεται να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε αυτόν τον τομέα με το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα για να μη γίνεις θύμα εκμετάλλευσης αλλά και για να μη χαθείς σε επικοινωνιακά «πισωγυρίσματα» που δημιουργούν μπλεξίματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο (2/6) φέρνει ένα άνοιγμα στην κοινωνική σου ζωή και υπόσχεται περισσότερες εξόδους, βόλτες και ευκαιρίες για γέλια και διασκέδαση με τους φίλους σου, ενώ το υπέροχο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον ευεργέτη Δία την Παρασκευή, επηρεάζοντας πρωτίστως το 1ο δεκαήμερο, μπορεί να δώσει μια γνωριμία μέσω κοινής παρέας με ένα άτομο που θα σε γοητεύσει. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποφάσεις για κάποιου είδους επισημοποίηση της σχέσης σου. Το Σ/Κ ωστόσο η ενέργεια αλλάζει και βγαίνουν νεύρα και χαζοί ανταγωνισμοί που οδηγούν σε καβγάδες, τόσο ανάμεσα σ’ εσένα και τον σύντροφό σου όσο και μέσα σε μια φιλική σχέση, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με έναν ανάδρομο Ερμή να δημιουργεί συνθήκες αναστάτωσης στην καθημερινότητα, με χαρτιά και έγγραφα που «χάνονται», συναντήσεις που αναβάλλονται ή ακυρώνονται, ενώ με το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα στο Σ/Κ μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στη δουλειά με συμπεριφορές του τύπου «τα ξέρω όλα» που οδηγούν μοιραία σε λάθος εκτιμήσεις, καθώς και κάποια κολλήματα σε νομικά θέματα από το παρελθόν. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο (2/6) και το Μεσουράνημά σου όμως σε κάνει περισσότερο ορατό στον επαγγελματικό σου χώρο, φέρνοντας εύνοια και βοήθειες από πρόσωπα που αναγνωρίζουν τις προσπάθειες και τις ικανότητές σου. Την Παρασκευή μάλιστα με το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία μπορεί να έχεις και κάποια διάκριση ή μια οικονομική επιβράβευση, όπως π.χ. ένα μπόνους, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Και πάμε στα δύσκολα, καθώς το Σ/Κ «τα πράγματα αγριεύουν» με την αντίθεση Άρη - Πλούτωνα να δημιουργεί «ψυχολογικό αναβρασμό» και εντάσεις στον άξονα καριέρας - οικογένειας κυρίως για το 3ο δεκαήμερο. Αυτό όλο μπορεί να οφείλεται σε συμπεριφορές καταπίεσης και «αυταρχισμού» που σε ωθούν να διεκδικήσεις το δίκιο σου ερχόμενος και σε ρήξεις ή ίσως είναι μια «εσωτερική σύγκρουση» που πηγάζει από δικές σου «αστοχίες» σε αυτούς τους τομείς.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 12-18 Ιουλίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 12-18 Ιουλίου 2021

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Καρκίνο αυτή την εβδομάδα (2/6) κάτι αλλάζει στη διάθεσή σου και αποκτάς μια αίσθηση μεγαλύτερης «ανεμελιάς», όπως άλλωστε ταιριάζει στην περίοδο του καλοκαιριού, κάνοντας σχέδια για τις διακοπές σου, οργανώνοντας ταξίδια και απολαμβάνοντας ποιοτικό χρόνο με τον άνθρωπό σου. Την Παρασκευή μάλιστα θα σχηματιστεί μια εξαιρετική όψη τριγώνου Αφροδίτης - Δία που φέρνει ευκαιρίες για «νέα ειδύλλια» και «φρέσκους έρωτες» κυρίως για τους αδέσμευτος του 1ου δεκαημέρου. Το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου την προηγούμενη «ωριμάζει το κλίμα» στον οικονομικό τομέα για θέματα που σχετίζονται με αγοραπωλησίες ακινήτων, κληρονομικά και περιουσιακά ζητήματα με τα οποία «πάλευες» εδώ και καιρό, μην ξεχνάς όμως πως υπάρχει και ένας ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από τις αρχές της εβδομάδας μέχρι τις 21/6 που μπορεί να περιπλέξει λίγο τα πράγματα, φέρνοντας εμπόδια και καθυστερήσεις στις εξελίξεις. Το Σ/Κ χρειάζεται προσοχή σε απότομα ξεσπάσματα με αδέρφια, φίλους και κοντινά σου άτομα με την αντίθεση Άρη - Πλούτωνα, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο, ενώ ίσως βρεθείς με μια «σπαζοκεφαλιά» στα ερωτικά σου, με πρόσωπα που έρχονται ξανά στη ζωή σου ζητώντας τώρα μια δεύτερη ευκαιρία, χωρίς όμως να είναι απόλυτα ειλικρινή.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Μπορεί αυτή την εβδομάδα να βρίσκεσαι στο μεσοδιάστημα δύο εκλείψεων στον άξονά σου και να έχεις να «αντιμετωπίσεις» και έναν ανάδρομο Ερμή απέναντί σου που δημιουργεί μια ασάφεια στην επικοινωνία, το τρίγωνο όμως Ήλιου - Κρόνου την Πέμπτη μπορεί να λειτουργήσει σταθεροποιητικά για μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση, βελτιώνοντας κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν υπάρξει ή θέτοντας τις βάσεις για μια μελλοντική συνεργασία. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο (2/6) τονώνει τη σεξουαλική σου ζωή και αυξάνει την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια, βοηθώντας παράλληλα τον τομέα των οικονομικών σου και το τρίγωνο που σχηματίζει την Παρασκευή με τον κυβερνήτη σου Δία δημιουργεί προϋποθέσεις για διευθετήσεις χρεών, κληρονομικών, οφειλών σε τράπεζες κ.λπ., ιδιαίτερα για το 1ο δεκαήμερο. Το Σ/Κ η ενέργεια μεταβάλλεται αισθητά και μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με την αντίθεση Άρη-Πλούτωνα με συνεργάτες ή τον σύντροφό σου εξαιτίας ελεγκτικών συμπεριφορών στην οικονομική διαχείριση ή manipulative συμπεριφορών μέσα στην ίδια την σχέση, με έντονα ξεσπάσματα και σκηνικά ζήλειας, κυρίως για το 3ο δεκαήμερο, ενώ και το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα φέρνει ασυνεννοησία και ψέματα στις συζητήσεις, οπότε καλύτερα μην πιστέψεις όλα όσα θα ειπωθούν.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Η εξωστρέφεια και η ανάγκη σου για συμπόρευση με τον άνθρωπό σου αυξάνεται με την είσοδο της Αφροδίτης απέναντί σου στον Καρκίνο (2/6) βελτιώνοντας την επικοινωνία μέσα στη σχέση σου, γοητεύοντας παράλληλα και περισσότερο αν είσαι in the game. Την Παρασκευή ειδικά με το καταπληκτικό τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία πλησιάζεις πολύ κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά κάνεις και συζητήσεις στα επαγγελματικά σε πολύ καλό κλίμα, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο. Ο Ερμής βέβαια βρίσκεται ανάδρομος από την αρχή της εβδομάδας στους Διδύμους φέρνοντας παραπάνω στρες, αναστάτωση στο πρόγραμμα σου και καθυστερήσεις μέχρι 21/6. Το Σ/Κ δε με το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα στην καθημερινότητα και στη συνεννόηση τόσο με συναδέλφους και συνεργάτες στη δουλειά, όσο και με κοντινά σου άτομα. Γενικώς πάντως θα είναι αρκετά «βαρύ» καθώς ο Άρης απέναντί σου κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, φέρνοντας «όρεξη» για «κατά μέτωπον επιθέσεις» μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες, επηρεάζοντας κυρίως το 3ο δεκαήμερο. Η υπερένταση θα είναι δεδομένη και η τάση σου για «πατρονάρισμα» ή και ώμο έλεγχο πάνω στη ζωή και στις κινήσεις των άλλων θα σε φέρει τώρα αντιμέτωπο με σφοδρές αντιδράσεις.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Η προσωπική σου ζωή φαίνεται πως κινείται σε καλό δρόμο και έχεις δίπλα σου άτομα που εμπιστεύεσαι και εκτιμάς, νιώθοντας επίσης πιο ώριμος μέσα στη σχέση σου, αλλά παράλληλα πιο σίγουρος και για επιχειρηματικά πλάνα που έχεις ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα με το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου (3/6), ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο (2/6) γίνεσαι πιο δημιουργικός στη δουλειά και βελτιώνεις τις σχέσεις με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σου, έχοντας ανάγκη να λειτουργείς μέσα σε ένα πιο αρμονικό πλαίσιο στην καθημερινότητά σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία την Παρασκευή μπορεί να φέρει θετικές οικονομικές εξελίξεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά, όπως μια αύξηση ή ένα μπόνους, κυρίως αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Ο Ερμής φυσικά είναι ανάδρομος στους Διδύμους από την αρχή της εβδομάδας και το Σ/Κ κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να είσαι παρ’ όλ’ αυτά ρεαλιστής και να αποφεύγεις κινήσεις που εμπεριέχουν ρίσκο σε οικονομικό επίπεδο. Με το τετράγωνο Άρη - Πλούτωνα (5/6) που θα επηρεάσει κυρίως το 3ο δεκαήμερο μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις στη δουλειά λόγω εγωισμών και «who’s the boss attitude», ωστόσο φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από οτιδήποτε μπορεί να σε εξαντλήσει ψυχολογικά και σωματικά, γιατί θα αισθάνεσαι μια μεγαλύτερη κόπωση απ’ ό,τι συνήθως.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Η αισθηματική σου ζωή ενισχύεται με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο την Τετάρτη καθώς νιώθεις μεγαλύτερη αρμονία και ζεστασιά στην επαφή με τον σύντροφο αλλά και τα παιδιά σου. Εστιάζεις παράλληλα περισσότερο στο κομμάτι «διασκέδαση και προσωπικός χρόνος» ασχολούμενος με αθλητικές δραστηριότητες και δημιουργικά χόμπι που σε γεμίζουν μέσα στην καθημερινότητά σου. Με την εξαιρετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει την Παρασκευή με τον Δία στο ζώδιό σου μπορεί να προκύψει μια πραγματικά υπέροχη γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε έναν αληθινό έρωτα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Θέματα ακίνητης περιουσίας και κληρονομικών που σε ακολουθούν εδώ και καιρό χρειάζονται μια πιο υπεύθυνη αντιμετώπιση και με το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου (3/6) θα κάνεις «φιλότιμες προσπάθειες» προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο όσο πλησιάζουμε προς το Σ/Κ τα πράγματα δυσκολεύουν με το τετράγωνο του ανάδρομου από την αρχή της εβδομάδας Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σου, φέρνοντας ασάφειες και «μασημένα λόγια» στην επικοινωνία με τα άτομα της οικογένειάς σου. Ίσως είχαν επενδύσει πολλές προσδοκίες προς το πρόσωπο σου για στήριξη και βοήθεια και υπάρχει μια απογοήτευση λόγω αδυναμίας να ανταποκριθείς επαρκώς, σύμφωνα με τη δική τους λογική, γεγονός που φέρνει παράπονα και γκρίνιες.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια του Σαββάτου 24.07.2021
Τα Ζώδια του Σαββάτου 24.07.2021
Τοξότη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να οραματιστείς και να ενθουσιαστείς με το...
Zarastro
Τα Ζώδια του Σαββάτου 24.07.2021
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5