Visual Browsing
Τα Ζώδια της Πέμπτης 06.05.2021
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Πέμπτης 06.05.2021

Ταύρε, μια γνωριμία με ένα πρόσωπο γεμάτη ένταση μπορεί να σε ενθουσιάσει, φέρνοντας νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή
© Nayeli Rosales / Unsplash
Τα Ζώδια της Πέμπτης 6 Μαΐου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό σου ζήτημα είναι αρκετά πιθανή σήμερα. Μπορεί να επιτύχεις έναν συμφέρον διακανονισμό, να πάρεις κάποια χρηματοδότη ή ένα δάνειο, ή ακόμα να σου γίνει μια ιδιαίτερα καλή επαγγελματική οικονομική πρόταση.

Ταύρος
Μια γνωριμία με ένα πρόσωπο γεμάτη ένταση μπορεί να σε ενθουσιάσει, φέρνοντας νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή με το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα. Παίζει και το σενάριο να υπάρχει κάποιος κρυφός θαυμαστής από το ευρύτερο περιβάλλον σου, που τώρα θα σου αποκαλύψει τα συναισθήματά του.

Δίδυμοι
Ψάχνεσαι για το πώς να αυξήσεις το εισόδημά σου και μπορεί η μέρα να φέρει κάτι θετικό σε αυτό το κομμάτι. Από την άλλη, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, μπορεί να βιώνεις μια «καθήλωση» σε μια προηγούμενη ερωτική σχέση και να σου είναι πιο δύσκολο σήμερα να διαχειριστείς την όλη φάση.

Καρκίνος
Η μέρα ενδείκνυται για οικονομικές συζητήσεις αλλά και για υπογραφές νέων συμφωνιών οπότε, αν κάτι τέτοιο σε ενδιαφέρει, εκμεταλλεύσου την. Παράλληλα στη σχέση με τον σύντροφό σου ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια κάποια πολύ έντονα συναισθήματα, κυρίως για το 3ο δεκαήμερο.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τετάρτης 23.06.2021
Τα Ζώδια της Τετάρτης 23.06.2021

Λέων
Η επιρροή της ημέρας μπορεί να δώσει δύο διαφορετικά σενάρια σχετικά με τα επαγγελματικά σου: μπορεί να έχεις μια καινούργια θετική πρόταση για τη δουλειά ή αντιθέτως μπορεί να υπάρξει το κλείσιμο ενός επαγγελματικού κύκλου και το ξεκίνημα ενός νέου για κάποιους, ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου.

Παρθένος
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα μπορεί να γίνει μια νέα γνωριμία που θα λειτουργήσει καταλυτικά για τα αισθηματικά σου ενώ, αν ήδη βρίσκεσαι σε σχέση, το συναίσθημα μπορεί να σε κατακλύσει και θα θελήσεις να το εκφράσεις με πάθος προς τον σύντροφό σου.

Ζυγός
Θετική μέρα για να διαπραγματευτείς ευνοϊκά τους όρους ενός διακανονισμού ή ενός δανείου καθώς και για να προχωρήσεις σε υπογραφές συμβολαίων και επικερδείς αγοραπωλησίες ακινήτων.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τρίτης 22.06.2021
Τα Ζώδια της Τρίτης 22.06.2021

Σκορπιός
Μπορεί σήμερα να νιώσεις «ερωτικά τσιμπήματα» για ένα πρόσωπο που γνωρίζεις μέσα στην καθημερινότητά σου ή που έχετε επικοινωνία μέσω του διαδικτύου και σε εξιτάρει πολύ ενώ, αν έχεις ήδη ταίρι, σήμερα το συναίσθημα «χτυπάει κόκκινο»!

Τοξότης
Μια νέα επαγγελματική συμφωνία ή μια πολύ καλή οικονομική πρόταση μπορεί να υπάρξει σήμερα, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο, ενώ η μέρα είναι ι-δ-α-ν-ι-κ-ή για να ξεκινήσεις ένα πλάνο διατροφής and also to stick with it.

Αιγόκερως
Σήμερα είναι η μέρα για να κάνεις την κίνησή σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει με τις πιθανότητες να είναι συντριπτικά υπέρ σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, δεν αποκλείεται όμως να είσαι εσύ ο αποδέκτης του ερωτικού θαυμασμού. Κάποιοι πάλι θα θελήσουν να αλλάξουν ριζικά το στιλ τους. Go for it!

Υδροχόος
Εξαιρετική ημέρα για οικονομικές ρυθμίσεις, αγοραπωλησίες ακινήτων, κληρονομικές διευθετήσεις και συζητήσεις πάνω σε αυτούς τους τομείς σε θετικό κλίμα με την οικογένειά σου.

Ιχθύες
Επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες θα ευνοηθούν σημαντικά αν πέσουν οι υπογραφές σήμερα, ενώ στα ερωτικά ένα πρόσωπο μπορεί «να σου κάνει το κλικ» σήμερα και μέσω του διαδικτύου!

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Τρίτης 22.06.2021
Τα Ζώδια της Τρίτης 22.06.2021
Σκορπιέ, το «πέπλο» της σύγχυσης και της ασάφειας σχετικά με τα προσωπικά αλλά...
Zarastro
Τα Ζώδια της Τρίτης 22.06.2021
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5