Visual Browsing
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 3-9 Μαΐου 2021
ΤΕΥΧΟΣ 783
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 3-9 Μαΐου 2021

Ταύρε, όσο οι ημέρες περνούν τα πράγματα εξομαλύνονται και θα μπορέσεις μάλιστα να προχωρήσεις και σε συζητήσεις για νέες συμφωνίες και ανοίγματα στα επαγγελματικά
Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 3-9 Μαΐου 2021

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα χρειαστεί να δείξεις πνεύμα προσαρμοστικότητας στα επαγγελματικά, βασισμένος στις υπάρχουσες συνθήκες αναφορικά με σχέδια που φαίνεται να μην εξελίσσονται όσο γρήγορα θα επιθυμούσες. Το οικονομικό ρίσκο θα πρέπει να αποφευχθεί και καλό θα ήταν να μην ενδώσεις σε «σειρήνες» που μπορεί να προέρχονται και από το φιλικό σου περιβάλλον, λειτουργώντας μεν χωρίς δόλο, αδυνατώντας όμως ίσως να αντιληφθούν την πραγματική σου κατάσταση. Η ατμόσφαιρα θα αλλάξει με την είσοδο του Ερμή στον φιλικό Δίδυμο (4/5) αφού τώρα γίνεσαι πιο εξωστεφής και αρχίζεις να συναναστρέφεσαι νέο κόσμο, κάτι που μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις στη δουλειά αλλά και στο κομμάτι του φλερτ. Σε συνδυασμό και με το γενικότερο άνοιγμα της κοινωνίας φαίνεται πως θα «λυσσάξεις» με εξόδους, βόλτες και αγορές, βγαίνοντας πια από το μοτίβο της «Ημέρας της Μαρμότας» που σε είχε εγκλωβίσει σε μια καθημερινότητα που δεν σε εξέφραζε. Σημαντικό να προγραμματίσεις ό,τι αγορές τεχνολογικού εξοπλισμού και μεταφορικού μέσου έχεις στο μυαλό σου έγκαιρα γιατί στο τέλος του μήνα ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος βάζοντας απαγορευτικό σε τέτοιες κινήσεις. Με την Αφροδίτη να περνά και αυτή στους Διδύμους (9/5) η ανάγκη για επικοινωνία με το ταίρι σου σε παρακινεί να βρεις τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση σου, ενώ σου δίνει την άνεση να τολμήσεις περισσότερο στο φλερτ αν είσαι ελεύθερος.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Η ανησυχία σου για τα επαγγελματικά θα είναι περισσότερο εμφανής τις πρώτες μέρες της εβδομάδας με το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Ενδεχομένως να υπάρχει μια πιεστική κατάσταση που σου δημιουργεί άγχος και ανασφάλεια και θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια για να συντονίσεις τις ενέργειές σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Όσο οι ημέρες περνούν τα πράγματα εξομαλύνονται και θα μπορέσεις μάλιστα να προχωρήσεις και σε συζητήσεις για νέες συμφωνίες και ανοίγματα στα επαγγελματικά, διαπραγματευόμενος με καλύτερους όρους στο οικονομικό κομμάτι με την είσοδο του Ερμή (4/5) και της Αφροδίτης (9/5) στο ζώδιο των Διδύμων. Εστιάζεσαι τώρα στο να βρεις τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου: ψάχνεις για δουλειά ή αναζητάς και μια δεύτερη για να «τσοντάρεις» στον μηνιαίο προϋπολογισμό σου, ενώ αν σκόπευες να ζητήσεις αύξηση τα πράγματα είναι πιο ευνοϊκά από δω και κάτω. Έχε υπόψη σου όμως ότι ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο τέλος του μήνα σε αυτό τον τομέα του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας αρκετές καθυστερήσεις και εμπόδια, οπότε θα χρειαστεί να ενεργήσεις μεθοδικά μεν, γρήγορα δε από τις αρχές Μαΐου κιόλας για να βγεις κερδισμένος, παραμένοντας παράλληλα εγκρατής και αποφεύγοντας την τάση για αλόγιστες σπατάλες.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 21-27 Ιουνίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 21-27 Ιουνίου 2021

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Ενώ φαίνεται πως η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου ξεκινάει πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο και πιάνεις τον εαυτό σου να νιώθει κουρασμένος σωματικά αλλά ίσως και απογοητευμένος, νιώθοντας ότι οι γύρω σου δεν μπορούν να σε καταλάβουν, η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιό σου (4/5) σε βγάζει από τον φαύλο κύκλο του πεσιμιστικού τρόπου σκέψης και σε τοποθετεί ξανά into the game of life. Οι εξελίξεις τρέχουν με πιο γρήγορους ρυθμούς, κάτι που αντανακλάται και σε κοινωνικό επίπεδο με τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα, αναζητάς νέα ερεθίσματα και περισσότερη δράση στην καθημερινότητά σου, βάζοντας μπρος την προώθηση νέων σχεδίων που πιθανώς επεξεργαζόσουν το προηγούμενο διάστημα. Θα σου είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις αυτό που θες στους άλλους και εκείνοι όμως θα είναι πιο δεκτικοί στο να συντονιστούν με την δίκη σου οπτική των πραγμάτων. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιό σου στο τέλος Μαΐου, φέρνοντας τα γνωστά «χαριτωμένα» και καθυστερώντας αρκετά τα πράγματα, οπότε βάλε τα δυνατά σου για να προλάβεις να αξιοποιήσεις τον μήνα που ξεκινά. Σύμμαχός σου θα είναι και η Αφροδίτη που περνάει επίσης στο ζώδιό σου (9/5), δίνοντάς σου εύνοια σε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές τόσο στα επαγγελματικά όσο και στον έρωτα, κάνοντάς σε πιο γοητευτικό και πιο διεκδικητικό.


 

Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 14-20 Ιουνίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 14-20 Ιουνίου 2021

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Κάποια διαφωνία με ένα φιλικό σου άτομο και για οικονομικούς λόγους μπορεί να σε απασχολήσει στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Ίσως πάλι τα προβλήματα μεταξύ σας έχουν να κάνουν με παλαιότερες καταστάσεις και το όλο σκηνικό σου δημιουργεί δυσάρεστα συναισθήματα, δεν είσαι σίγουρος όμως αν θέλεις τώρα να μπεις στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Η διάθεσή σου για επαφές και συναντήσεις σε κοινωνικό επίπεδο ούτως ή άλλως μειώνεται με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους (4/5) καθώς μπαίνεις σε μια φάση μεγαλύτερης εσωστρέφειας και η μοναχικότητα θα λειτουργήσει ως εφαλτήριο για χρήσιμες συνειδητοποιήσεις αναφορικά με το πώς επικοινωνείς με τους άλλους. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από δω και στο εξής για να κρατήσεις το μυαλό σου εστιασμένο σε πρακτικά ζητήματα στην καθημερινότητα και στη δουλειά, καθώς το daydreaming «πάει σύννεφο». Σε συνδυασμό με το πέρασμα και της Αφροδίτης στους Διδύμους (9/5) αλλά και της παρουσίας του Άρη στο ζώδιό σου που ήδη δημιουργεί έντονη πίεση χρειάζεσαι οπωσδήποτε χρόνο για να «ξεφεύγεις» μέσα στη μέρα μέσω μιας δημιουργικής δραστηριότητας ή ιδανικά μέσω της τέχνης. Η επαφή με έναν ειδικό θα μπορούσε να λειτουργήσει επίσης πολύ βοηθητικά για να βρεις τρόπους να αντιμετωπίσεις το άγχος σου.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Στις αρχές της εβδομάδας αισθάνεσαι αρκετό ζόρι, κυρίως αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, απόρροια του τετραγώνου που σχηματίζει ο Ήλιος στον Ταύρο με τον Κρόνο απέναντί σου στον Υδροχόο, καθώς το βάρος από τα επαγγελματικά, μια δύσκολη συνεργασία στη δουλειά ή μια σχέση που «σου βγάζει το λάδι» είναι τέτοιο που σε κάνει να «ξεφυσάς» και στον ύπνο σου. Όμως όλο αυτό το σκηνικό ηρεμεί γρήγορα με την είσοδο του Ερμή (4/5) και της Αφροδίτης (9/5) στο ζώδιο των Διδύμων, δίνοντας άλλη «τροχιά» στην καθημερινότητά σου. Η κοινωνική σου ζωή μπαίνει δυναμικά στο προσκήνιο με τις συναντήσεις και τα ραντεβού με φίλους, συντρόφους αλλά και επίδοξους εραστές να αυξάνονται σημαντικά σε day to day basis, δημιουργώντας συνθήκες για περισσότερη διασκέδαση και αποφόρτιση απ’ ό,τι σε πιέζει. Το μυαλό σου θα είναι στραμμένο και προς τα μελλοντικά σου σχέδια, επιδιώκοντας να δικτυωθείς με άτομα με τα οποία μοιράζεστε τον ίδιο τρόπο σκέψης και μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί αρμονικά σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο. Το ενδεχόμενο κάποιος γνωστός από μια κοινή παρέα να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του προς το πρόσωπό σου είναι αρκετά πιθανό τώρα, ενώ θα θελήσεις να ασχοληθείς και με ένα καινούργιο χόμπι ή να ενταχθείς σε μια ομάδα σχετική με τα ενδιαφέροντά σου. 


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν σχετικά με τον προγραμματισμό σε θέματα της δουλειάς αλλά και στις συνεννοήσεις μεταξύ συναδέλφων και συνεργατών σε ζορίζουν αρκετά στις αρχές της εβδομάδας, κυρίως αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Ορισμένες συμπεριφορές μπορεί να σε απογοητεύσουν, μη δώσεις όμως μεγαλύτερη σημασία αρκεί το τελικό πλάνο να είναι ok για να βγει η δουλειά. Η είσοδος άλλωστε του Ερμή (4/5) και της Αφροδίτης (9/5) στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου στο ζώδιο των Διδύμων θα φέρει σταδιακά «ανάσα» και μεγαλύτερη δράση στα επαγγελματικά σου. Η ευστροφία σου είναι δεδομένη, τώρα όμως θα μπορείς να εκφραστείς και με μεγαλύτερη αμεσότητα, διαλέγοντας πιο σωστά τι, πότε και πώς θα το πεις, φέρνοντας τους άλλους στα μέτρα σου, ακόμα κι αν αυτοί είναι προϊστάμενοι ή ανώτεροί σου. Η σκέψη σου εστιάζεται έντονα στην εξέλιξη της καριέρας σου και κινείσαι με γνώμονα τη  δημιουργία κατάλληλων συμμαχιών που θα μπορέσουν να σε βάλουν πιο ενεργά στο παιχνίδι. Οι προτάσεις θα είναι αρκετές και ίσως δημιουργήσουν διλήμματα ως προς τι να επιλέξεις. Have in mind όμως ότι ο κυβερνήτης σου Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο τέλος του μήνα βάζοντας φρένο στις εξελίξεις και καθυστερώντας αρκετά την όλη δράση σου, γι’ αυτό μη χάσεις χρόνο υπεραναλύοντας τα πάντα.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με επιχειρηματικά σχέδια ή ρυθμίσεις φορολογικών, κληρονομικών και τραπεζικών εκκρεμοτήτων σου προκαλούν μεγαλύτερο άγχος στην αρχή της εβδομάδας. Από την άλλη ίσως απλά διαπιστώνεις ότι το έχεις παρακάνει με τις σπατάλες και πρέπει να βάλεις ένα όριο αποφεύγοντας παρορμητικές κινήσεις σ’ αυτόν τον τομέα. Επίσης, αρνητικά συναισθήματα, φοβίες, ζήλιες και μια τάση να σκαλίσεις θέματα του παρελθόντος ίσως φορτίσουν το κλίμα στα ερωτικά σου προσωρινά, δημιουργώντας απογοήτευση και απαισιοδοξία χωρίς λόγο, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Άσε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις και προσπάθησε να βρεις τρόπους να περάσεις καλά με το σύντροφό σου. Αυτό είναι βέβαιο καθώς η είσοδος του Ερμή (4/5) και της Αφροδίτης (9/5) στους Διδύμους που σαν ενέργειά σου ταιριάζουν περισσότερο, αλλάζουν τη διάθεσή σου και φέρνουν ξανά την αισιοδοξία στην καθημερινότητά σου. Η επικοινωνία σου γίνεται πιο λειτουργική και ευέλικτη, θέλεις να φλερτάρεις και να έρθεις σε επαφή με περισσότερο κόσμο, ενώ οτιδήποτε αφορά τις σπουδές και την απόκτηση νέων γνώσεων σε εξιτάρει. Κάνεις αιτήσεις για νέα προγράμματα και κύκλους σεμιναρίων, ψάχνεις μεταπτυχιακά, κινήσου όμως γρήγορα γιατί ο Ερμής αναδρομεί στο τέλος του μήνα φέρνοντας εμπόδια και καθυστερήσεις.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Με το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος απέναντί σου με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία με τον σύντροφο, τους συνεργάτες ή την οικογένεια στις αρχές της εβδομάδας, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο. Αυτό σε ταλαιπωρεί και σου βγάζει μια μεγαλύτερη ψυχολογική πίεση, μη δώσεις όμως τροφή για εντάσεις και βάλε όρια στο πόσο «σε βρίσκει» συναισθηματικά. Άλλωστε αυτή η κατάσταση θα είναι προσωρινή μιας και με την είσοδο του Ερμή (4/5) και της Αφροδίτης (9/5) στους Διδύμους αντιλαμβάνεσαι ότι το να μιλάς, εκφράζοντας αυτό που νιώθεις στους άλλους μπορεί να λειτουργήσει λυτρωτικά για τον ψυχισμό σου λύνοντας τις παρεξηγήσεις. Το σημαντικό είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου να βυθίζεται στη μελαγχολία, ούτε να απομονώνεται, παρατηρώντας και σιωπώντας, κάτι που κάνεις συχνά. Οι πλανήτες στον Δίδυμο θα σε βοηθήσουν επίσης να βρεις νέες λύσεις σε οικονομικά ζητήματα, να κάνεις συμφέρουσες διαπραγματεύσεις για νέες συμφωνίες, να ασχοληθείς επιτυχώς με τα οικονομικά ενός καινούργιου πρότζεκτ, καθώς και να ρυθμίσεις τα χρέη σου με τράπεζες, ασφάλειες, εφορίες και κληρονομικά. Απλά θα πρέπει να δείξεις γρήγορα αντανακλαστικά και να μην τα αφήσεις για αργότερα, γιατί προς το τέλος του μήνα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και οι συνθήκες αλλάζουν.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Επιλεκτικός στα λόγια με συνεργάτες στη δουλειά αλλά και στην προσέγγιση με τον σύντροφο, τους φίλους και πρόσωπα που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σου πρέπει να είσαι στην αρχή της εβδομάδας, καθώς μπορεί να προκύψουν δυσκολίες στην επικοινωνία μεταξύ σας, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Κάποιες απογοητεύσεις από συμπεριφορές θα είναι πάντως παροδικές, μιας και η μετατόπιση του Ερμή (4/5) και της Αφροδίτης (9/5) στον άξονά σου, στο ζώδιο των Διδύμων αλλάζει άρδην το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις και να έρθεις πιο κοντά με άτομα που είχες απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα. Η σχέση με τον σύντροφό σου ανανεώνεται και μπορείς τώρα να εκφράσεις με όμορφο τρόπο τα οποία παραπονάκια έχεις, βρίσκοντας την ανταπόκριση και τη στήριξη που θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος κάνεις τις κινήσεις σου για να μπεις σε μια νέα σχέση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει έχοντας καλύτερες προοπτικές ή μπορεί η άλλη πλευρά να εκδηλώσει τώρα τα συναισθήματά του/της. Και στο επίπεδο των συνεργασιών όμως η εύνοια είναι μαζί σου, δίνοντας βοήθειες σε διαπραγματεύσεις και νέες συμφωνίες. Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι ταχείς καθώς ο Ερμής γυρνά ανάδρομος στο τέλος του μήνα, φέρνοντας περισσότερα εμπόδια και αστάθεια σ’ αυτόν τον τομέα.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Υπερβολές και ρίσκα σχετικά με οικονομικά ζητήματα πρέπει να αποφευχθούν στις αρχές της εβδομάδας, ενώ η επιθυμία σου να αποκτήσεις ό,τι σου γυαλίζει μπορεί να σε κάνει να μετανιώσεις στο τέλος για ένα σορό αχρείαστες αγορές και σπατάλες σε λούσα, είτε για τον εαυτό σου, είτε για τον σύντροφο και τα παιδιά σου. Κάποιοι μπορεί να έχουν ένα κέρδος σε τυχερά παιχνίδια, κυρίως αν έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, ωστόσο η συμβουλή για τους όλους είναι η αυτοσυγκράτηση! Η είσοδος του Ερμή (4/5) και της Αφροδίτης (9/5) στους Διδύμους κάνει τα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης προτεραιότητα από δω και κάτω. Ήδη η πίεση που ασκείται στην καθημερινότητα σου είναι αυξημένη με την παρουσία του Άρη απέναντί σου και θα θελήσεις τώρα να κάνεις κάποιες αλλαγές στον τρόπο που χειρίζεσαι τον χρόνο σου ώστε να είσαι πιο παραγωγικός μέσα στη μέρα, αλλά και στον τρόπο που φροντίζεις το σώμα σου μέσω της διατροφής και της άσκησης, κόβοντας τις κακές συνήθειες, για να αποφύγεις την υπερκόπωση που μπορεί «να σου χτυπήσει την πόρτα». Η τελειομανία είναι δεύτερη φύση σου, όμως οφείλεις να κοιτάξεις και λίγο τον οργανισμό σου και να μη θεωρείς τις λειτουργίες του δεδομένες.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Με εσωτερικευμένο άγχος ξεκινάς την εβδομάδα, καθώς το τετράγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο σκέψης σου και να σε οδηγήσει σε μια πιο απαισιόδοξη οπτική των πραγμάτων, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Μπορεί αυτό να οφείλεται και σε αυξημένες υποχρεώσεις που τρέχουν σχετικά με θέματα της οικογένειας, που σε πιέζουν έντονα και που επηρεάζουν την όλη διάθεσή σου. Προσπάθησε να πάρεις τις αποστάσεις σου από τυχόν διαφωνίες και να μη χαλαστείς υπερβολικά, καθώς φαίνεται πως με την είσοδο τόσο του Ερμή (4/5) όσο και της Αφροδίτης (9/5) στο ζώδιο των Διδύμων η Άνοιξη θα μπει για τα καλά στη ζωή σου αλλά και στα ερωτικά σου! Η ψυχολογία σου βελτιώνεται αισθητά και θέλεις να περνάς όσο περισσότερο χρόνο μπορείς εκτός σπιτιού, εκμεταλλευόμενος το γενικότερο άνοιγμα της κοινωνίας, διασκεδάζοντας με τον σύντροφο και τους φίλους σου, γνωρίζοντας καινούργιο κόσμο μέσα από κοινές παρέες αλλά και μέσα από το φλερτ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις ευκολότερα. Γελάς περισσότερο και σου αρέσει να βλέπεις και τους άλλους χαρούμενους, κάνοντας βήματα για να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις με το ταίρι σου αλλά και τα παιδιά σου. Η ευχάριστή σου διάθεση αντανακλάται και στα επαγγελματικά, δίνοντάς σου δημιουργικές λύσεις και ιδέες, ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με τις τέχνες.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Πιο κουρασμένος σωματικά και περισσότερο μπερδεμένος σχετικά με ένα προσωπικό ή επαγγελματικό σου ζήτημα ξεκινάς την εβδομάδα, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο με το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου. Μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα μιας και η συνήθως ακέραιη διαίσθηση σου «σου κάνει νερά», βγάζοντας έτσι μια απογοήτευση αναφορικά με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, προσπαθώντας να διατηρήσεις την εσωτερική σου ισορροπία. Η είσοδος του Ερμή (4/5) και της Αφροδίτης (9/5) στους Διδύμους και στον ζωδιακό σου σταυρό ενισχύει την κυκλοθυμία και τον υποκειμενικό τρόπο αντίληψης των καταστάσεων, που επηρεάζεται και από το συναίσθημα αλλά και από παρελθούσες εμπειρίες. Οικογενειακά ζητήματα και θέματα σπιτιού θα σε απασχολήσουν περισσότερο, με τις συζητήσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας να διεξάγονται σε ένα κλίμα που μπορεί να οδηγήσει σε ψιλοπαρεξηγήσεις ή εν πάση περιπτώσει να απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια για συνεννόηση ακόμα και στα βασικά, με αποτέλεσμα να κουράζεσαι προκαταβολικά. Θα έχεις όμως διάθεση να ομορφύνεις το περιβάλλον του σπιτιού ανανεώνοντας τον χώρο, ασχολούμενος περισσότερο με τη διακόσμηση. Θετικό διάστημα επίσης, αν ενδιαφέρεσαι, για αγοραπωλησίες ακινήτων, θα πρέπει όμως να έχεις τελειώσει με συμβόλαια και υπογραφές πριν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος στο τέλος του μήνα.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Τρίτης 22.06.2021
Τα Ζώδια της Τρίτης 22.06.2021
Σκορπιέ, το «πέπλο» της σύγχυσης και της ασάφειας σχετικά με τα προσωπικά αλλά...
Zarastro
Τα Ζώδια της Τρίτης 22.06.2021
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5