Visual Browsing
Γυναίκα φοράει λευκό διάφανο πουκάμισο
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια του Σαββάτου 17.04.2021

Τοξότη, φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μια φάση ξεκαθαρίσματος σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση που πλέον σε έχει κουράσει
© Felipe Parucker / Pexels
Τα Ζώδια του Σαββάτου 17 Απριλίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός

Έχεις ανάγκη να εκτονωθείς λιγάκι και θα αξιοποιήσεις όποια δυνατότητα σου δίνεται μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον, με εξόδους και συναντήσεις με φίλους, που μπορεί όμως να φέρουν και ενδιαφέρουσες συζητήσεις για επαγγελματικές συνεργασίες.

Ταύρος

Μην το παρακάνεις με τα ψώνια σήμερα, καθώς τα οικονομικά σου χρειάζονται συνετές κινήσεις. Στα αισθηματικά τα πράγματα είναι πιο σταθερά και μπορείς να βρεις πεδίο συνεννόησης με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Σχετικα
Τα Ζώδια τoυ Σαββάτου 15.05.2021
Τα Ζώδια τoυ Σαββάτου 15.05.2021

Δίδυμοι

«Ο μπόμπιρας ξεπόρτισε». Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ημέρας, αφού φαίνεται ότι τίποτα πλέον δεν μπορεί να σε κρατήσει εντός πόλεως, ενώ παράλληλα τα σχέδια που επεξεργάζεσαι για το μέλλον σου φαντάζουν μεν υπερβολικά αισιόδοξα, σου δίνουν όμως το κίνητρο για να βγεις μπροστά με φορά.

Καρκίνος

Σχετικα
Τα Ζώδια της Παρασκευής 14.05.2021
Τα Ζώδια της Παρασκευής 14.05.2021

Χρειάζεσαι οπωσδήποτε ξεκούραση και να περάσεις στιγμες «για δύο» αυτό το Σάββατο, αγκαλιά με το ταίρι σου, χωρίς πολλές συζητήσεις και εντάσεις.

Λέων

Κάτι θετικό φαίνεται πως συμβαίνει στα αισθηματικά σου, καθώς υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια εξέλιξη στη σχέση σου, με την ειλικρινεία να θέτει τις βάσεις για τα μελλοντικά σας βήματα.

Παρθένος

Οι εξελίξεις στη δουλειά μπορεί να σε φέρουν αντιμέτωπο με μια δύσκολη επιλογή ανάμεσα σε δύο προτάσεις διαφορετικού επαγγελματικού χαρακτήρα, όπου εκτός από το οικονομικό θα πρέπει να ζυγίσεις και το κατά πόσο εμπιστεύεσαι τους μελλοντικούς σου συνεργάτες.

Ζυγός

Αν και Σάββατο, εκμεταλλεύσου την ημέρα για επαφές στα επαγγελματικά και για θέματα που αφορούν αιτήσεις και συνομιλίες με το εξωτερικό αναφορικά με θέματα σπουδών, που μπορούν να σου ανοίξουν νέους δρόμους. Το κλίμα στα ερωτικά είναι επίσης βοηθητικό για να πάρεις την επιβεβαίωση που χρειάζεσαι από τον σύντροφό σου.

Σκορπιός

Αν και αισθάνεσαι κάπως κουρασμένος σήμερα, κάποια θετικά νέα σχετικά με μια επένδυση, μια οικονομική συνεργασία, μια εξέλιξη σε θέματα ασφαλειών, κληρονομικών, διατροφών κ.λ.π. σε βοηθούν να πάρεις τα πάνω σου.

Τοξότης

Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μια φάση ξεκαθαρίσματος σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση που πλέον σε έχει κουράσει, παράλληλα όμως οι προοπτικές είναι πολύ ευνοϊκές για νέα ξεκινήματα στη δουλειά, στις σπουδές, αλλά και για καινούργιες γνωριμίες.

Αιγόκερως

Προσπάθησε να περιορίσεις την υπερβολική ελεγκτικότητα προς τα μέλη της οικογένειάς σου σήμερα και αφιέρωσε χρόνο στο να δεις πώς μπορείς να αξιοποιήσεις καλύτερα τις πηγές εσόδων σου. 

Υδροχόος

Το Σάββατο σε βρίσκει με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και η τύχη είναι με το μέρος σου σε ζητήματα καρδιάς, μπορεί όμως να προκύψει και ένα θετικό νέο που αφορά τα παιδιά σου.

Ιχθύες

Ίσως σήμερα δικαιωθείς για ένα θέμα που αφορά στο παρελθόν και αυτή η ικανοποίηση να λειτουργήσει ευεργετικά για την ψυχολογία σου, απομακρύνοντας δυσάρεστα συναισθήματα που κρατούσες εδώ και καιρό.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Πέμπτης 13.05.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 13.05.2021
Δίδυμε, η φαντασία σου στον ερωτικό τομέα είναι στα ύψη, έχεις όμως την ανάγκη...
Zarastro
Τα Ζώδια της Πέμπτης 13.05.2021
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5