Visual Browsing
Ζευγάρι
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Παρασκευής 16.04.2021

Κριέ, νιώθεις πως δεν έχεις τον έλεγχο μιας κατάστασης και καταπιέζεσαι από τοξικά περιβάλλοντα και ανθρώπους
© Chermiti Mohamed / Unsplash
Τα Ζώδια της Παρασκευής 16 Απριλίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Νιώθεις πως δεν έχεις τον έλεγχο μιας κατάστασης και καταπιέζεσαι από τοξικά περιβάλλοντα και ανθρώπους. Ένα τέλος εποχής στα επαγγελματικά δεν μπορεί να αποκλειστεί, προσπάθησε όμως να μην αντιδράσεις εγωιστικά και παρορμητικά, οδηγώντας από μόνος σου τα πράγματα στα άκρα.

Ταύρος
Θα βρεθείς μπροστά στην πραγματικότητα που λέει πως, όταν μια κατάσταση «σέρνεται» για καιρό και δεν αλλάζει είτε στα προσωπικά, είτε στα επαγγελματικά, ίσως χρειάζεται να αλλάξεις εσύ τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα.

Δίδυμοι
Μπορεί να βρεθείς μπροστά σε αποκαλύψεις για ανθρώπους από το ευρύτερο περιβάλλον σου που, ενώ παρουσιάζονται ως φίλοι και «σύμμαχοι», στην πραγματικότητα παίζουν άλλο ρόλο, ίσως εξαιτίας δικών τους ανασφαλειών και ελλείψεων.

Καρκίνος
Τα πράγματα ζορίζουν στα επαγγελματικά καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με παιχνίδια επιβολής και ελέγχου από συνεργάτες και προϊσταμένους. Η διαχείριση του θέματος από την πλευρά σου θα κρίνει τις εξελίξεις.

Σχετικα
Τα Ζώδια τoυ Σαββάτου 15.05.2021
Τα Ζώδια τoυ Σαββάτου 15.05.2021

Λέων
Πριν πάρεις την απόφαση «να ρίξεις άκυρο» σε μια συνεργασία στη δουλειά ή να μπεις στη διαδικασία να μαλώσεις εκεί όπου ήδη εργάζεσαι για να αποδείξεις ότι χέεις δίκιο, αναρωτήσου αν κάτι τέτοιο σε συμφέρει και αξίζει τον κόπο ή απλώς «ανοίγεις μέτωπα» χωρίς λόγο.

Παρθένος
Τα οικονομικά που μοιράζεσαι από κοινού με τον σύντροφό σου και τα οικονομικά μιας επαγγελματικής συνεργασίας χρειάζονται καλύτερη διαχείριση, ενώ προσοχή πρέπει να δείξεις σήμερα και σε εντάσεις με τα παιδιά σου και τη σχέση σου.

Ζυγός
Η διαδικασία αποκόλλησης από το παρελθόν και το να ξεπεράσεις σημαντικές απώλειες αγαπημένων προσώπων δεν είναι εύκολη υπόθεση, είναι όμως απαραίτητη για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά, αλλά και για να μην αυτοσαμποτάρεσαι στις τωρινές σου σχέσεις.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Παρασκευής 14.05.2021
Τα Ζώδια της Παρασκευής 14.05.2021

Σκορπιός
Θα έχεις μια τάση να «αρπαχτείς» με άτομα στη δουλειά, με τη συνεννόηση να χάνεται λόγω της συνεχούς ανάλυσης που οδηγεί τελικά σε παράλυση, ενώ μπορεί να διαπιστώσεις και «πονηρές» κινήσεις που δεν θα σου αρέσουν καθόλου.

Τοξότης
Βρίσκεσαι πιθανότατα σε μια φάση που λειτουργείς αυτοϋπονομευτικά μέσα σε μια σχέση ή συνεργασία, ακόμα και στο οικονομικό της κομμάτι. Οι λόγοι που μπορεί να σε οδηγούν σε κάτι τέτοιο ποικίλουν, είναι σημαντικό όμως να τους συνειδητοποιήσεις, για να μπορέσεις να αποκτήσεις ξανά την αίσθηση της αξίας σου.

Αιγόκερως
Ενώ είσαι από τους ανθρώπους που έχουν σαφή όρια στις επαφές τους με τον έξω κόσμο, στα οικογενειακά και στα προσωπικά είσαι λίγο «Μήτσος» λόγω των ενοχικών σου και της υπέρμετρης αίσθησης καθήκοντος που σε διακρίνει. Κάπου πρέπει να μάθεις να λες και «όχι».

Υδροχόος
Απόφυγε τα κουτσομπολιά αλλά και τις πληροφορίες από συμβουλάτορες, «φίλους» και γνωστούς που κατέχουν τέλεια την τέχνη του «διαβάλλειν υπογείως» για να μην βρεθείς απολογούμενος στο τέλος.

Ιχθύες
Το να είσαι καχύποπτος όταν «μυρίζεσαι» περίεργες συμπεριφορές στις φιλικές αλλά και στις ερωτικές σου σχέσεις είναι θεμιτό, ειδικά όταν έχεις «καεί» ξανά από παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Πέμπτης 13.05.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 13.05.2021
Δίδυμε, η φαντασία σου στον ερωτικό τομέα είναι στα ύψη, έχεις όμως την ανάγκη...
Zarastro
Τα Ζώδια της Πέμπτης 13.05.2021
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5