Visual Browsing
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 5 - 11 Απριλίου 2021
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 5 - 11 Απριλίου 2021

Κριέ, η αυτοπεποίθηση που νιώθεις για τον εαυτό σου αντανακλάται στους γύρω σου και χρειάζεται να την αξιοποιήσεις για να περάσεις όμορφα και ευχάριστα
Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 5 - 11 Απριλίου 2021

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Πολύ θετικά ξεκινά για σένα η εβδομάδα, φίλε Κριέ, καθώς τα εξάγωνα της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Άρη στους Διδύμους την Τρίτη και με τον Δία στον Υδροχόο το Σάββατο, φέρνουν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα σε προσωπικό επίπεδο. Το κλίμα μέσα στις προσωπικές σου σχέσεις βελτιώνεται αισθητά, νιώθεις να φεύγει ένα βάρος από πάνω σου κυρίως στο κομμάτι της προσέγγισης και της επικοινωνίας με το άλλο άτομο και τώρα καταλαβαίνετε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Η αυτοπεποίθηση που νιώθεις για τον εαυτό σου αντανακλάται στους γύρω σου και χρειάζεται να την αξιοποιήσεις για να περάσεις όμορφα και ευχάριστα μέσα στη σχέση σου, ενώ να είσαι ελεύθερος είναι η στιγμή να κυνηγήσεις τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο και ξεχωριστό στα αισθηματικά σου, που δεν αποκλείεται να προκύψει και μέσα από τον φιλικό σου περίγυρο. Το κλίμα άλλωστε στις φιλικές σου σχέσεις θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για συναντήσεις και συζητήσεις με χαλαρή διάθεση. Θα μπορέσεις επίσης να προωθήσεις τα σχέδιά σου στα επαγγελματικά με ωριμότητα και περισσότερη εύνοια για να αποκομίσεις και οικονομικά οφέλη, θα πρέπει όμως παράλληλα να είσαι αρκετά προσεκτικός στον λόγο σου καθώς μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις ή και παρασκήνιο σε ορισμένα θέματα, με το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα την Παρασκευή. Μια πιο επιφυλακτική και «δημοσιοσχετίστικη» στάση θα σε ωφελούσε περισσότερο αυτές τις μέρες στον συγκεκριμένο τομέα.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως ορισμένα θέματα στην προσωπική σου ζωή θα οδηγηθούν σε κάποιου είδους λύση με τη βοήθεια των θετικών όψεων που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον Κριό με τον Άρη στους Διδύμους (6/4) και τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου (10/4). Ένα ειδύλλιο από το παρελθόν που υπάρχει στη ζωή σου με έναν on/off τρόπο και σου δημιουργεί αρκετή ανασφάλεια μπορεί τώρα να «καταλήξει» κάπου ή να παρθούν από κοινού αποφάσεις που βάζουν ένα τέλος σε αυτό το μόνιμο «μπρος-πίσω» έτσι ώστε να υπάρξει η ώθηση για να κοιτάξεις ξανά προς το καινούργιο στη ζωή σου, χωρίς τα βαρίδια του προηγούμενου καιρού. Αν βρίσκεσαι σε μια πιο «ορθόδοξη» κατάσταση στη σχέση σου, θα υπάρξουν δυνατότητες να δοθούν εξηγήσεις και να αποσαφηνιστούν «ευαίσθητα» ζητήματα που δημιουργούσαν ένα κλίμα αμφισβήτησης και παρεξήγησης ανάμεσά σας. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας σε οικονομικά ζητήματα με το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα (9/4). Θα ήταν καλύτερο να υιοθετήσεις μια στάση watch and wait απέναντι σε νέες συμφωνίες και προτάσεις στα επαγγελματικά, οικονομικές συναλλαγές και συζητήσεις για τη διαχείριση των χρεών σου και να μην πάρεις βεβιασμένες αποφάσεις υπό την πίεση ανθρώπων που δεν γνωρίζεις και μπορεί να σε εκμεταλλευτούν, οδηγώντας σε λάθος επιλογές.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 3-9 Μαΐου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 3-9 Μαΐου 2021

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Η εβδομάδα κάνει αυλαία με δυναμικό τρόπο Δίδυμέ μου, καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Άρη στο ζώδιό σου (6/4) είναι αυτό που χρειάζεσαι για να δραστηριοποιηθείς με όρεξη στα αισθηματικά αλλά και στα επαγγελματικά σου. Έρχεσαι πιο κοντά με τον άνθρωπό σου, κάνετε από κοινού σχέδια για το μέλλον της σχέσης σας και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μεγαλύτερη κινητικότητα στο κομμάτι των νέων των γνωριμιών για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Πρέπει βέβαια και εσύ να «μην κάτσεις στα αυγά» σου αλλά να «ψαχτείς» στο ευρύτερο περιβάλλον σου, αξιοποιώντας το κλίμα των ημερών. Θετικά μηνύματα μπορεί να πάρεις και αναφορικά με μελλοντικά επαγγελματικά σου σχέδια κάνοντας επαφές και συζητήσεις που έχουν τη δυναμική να σου αποφέρουν τα αποτελέσματα που θέλεις και στον οικονομικό τομέα. Το τετράγωνο όμως του Άρη στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς που γίνεται ακρίβειας την Παρασκευή μπερδεύει και πάλι τα πράγματα και μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις. Θα χρειαστεί να περιορίσεις τη νευρικότητά σου και την τάση σου να λειτουργείς παρορμητικά, βγάζοντας συμπεράσματα στη στιγμή, προτού ζυγίσεις σχολαστικά τα υπέρ και τα κατά κάθε κίνησης που θέλεις να κάνεις σε αυτό το κομμάτι.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 26 Απριλίου - 30 Μαΐου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 26 Απριλίου - 30 Μαΐου 2021

Τα επαγγελματικά απορροφούν κατά κύριο λόγο την ενέργεια σου αυτή την εβδομάδα, Καρκίνε μου, καθώς τα εξάγωνα της Αφροδίτης από το Μεσουράνημά σου με τον Άρη την Τρίτη και με τον Δία μέσα στο Σαββατοκύριακο δείχνουν πως θα σου δοθεί η δυνατότητα να οργανώσεις τη δράση σου κάνοντας κινήσεις που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου. Τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν πιο γρήγορο ρυθμό, θα είσαι περισσότερο «ορατός» στο πεδίο της καριέρας σου και μπορεί μάλιστα να καταφέρεις να εξαργυρώσεις και οικονομικά το όλο κλίμα, προχωρώντας σε διαπραγματεύσεις που θα σου αποφέρουν και κέρδη. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα την Παρασκευή, που δείχνει πως θα υπάρξουν αρκετές πληροφορίες που θα φτάσουν σε σένα από πρόσωπα μέσα από το περιβάλλον της δουλειάς, τις οποίες οφείλεις να «τσεκάρεις» ως προς την ορθότητά τους για να αποφύγεις τυχόν παγίδες. Το ενδεχόμενο να παίζουν «πηγαδάκια» ή ακόμα και παρασκήνιο που σε αφορά είναι κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί, όποτε φρόντισε να είσαι «ψυλλιασμένος» απέναντι σε άτομα που δείχνουν μια ψεύτικη εικόνα. Ίδιο μοτίβο μπορεί να παίξει και στα προσωπικά σου, μην αφήσεις όμως τον εαυτό σου να επηρεαστεί από γνώμες τρίτων, ακόμα και κοντινών σου προσώπων, για ζητήματα αισθηματικής φύσεως.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Με καλύτερη διάθεση σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα, και μάλλον δίνεις προτεραιότητα στην προσωπική σου ζωή και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις με τις θετικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον φιλικό Κριό με τον Άρη στους Διδύμους την Τρίτη και με τον Δία στον Υδροχόο το Σάββατο. Έχεις την ευκαιρία να αφεθείς περισσότερο μέσα στη σχέση σου, να απολαύσεις όμορφες και χαλαρές στιγμές με τον σύντροφό σου, απολαμβάνοντας τον έρωτά σας, ξαναζώντας παλιές καλές στιγμές, κάτι που τελευταία σου είχε λείψει. Αν είσαι αδέσμευτος μπορεί να προκύψει κάτι νέο και ενδιαφέρον που θα σε «συγκινήσει», ενώ και οι φίλοι μπορεί να βάλουν το χεράκι τους ως προς αυτό! Και στα επαγγελματικά όμως δεν τα πας άσχημα, αφού έχεις μια πιο δυναμική παρουσία που κερδίζει τις εντυπώσεις και μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες ειδήσεις αναφορικά με θέματα συνεργασιών, συμφωνιών αλλά και επαφές με πελάτες σε πιο αρμονικό κλίμα. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς (9/4) που μπορεί να δημιουργήσει ένα περίεργο τοπίο γύρω από αποφάσεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα που πιέζουν, αλλά και αντιπαραθέσεις με ομάδες ανθρώπων που δεν μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Ζητήματα οικονομικής φύσεως αλλά και ερωτικοσεξουαλικού χαρακτήρα μπορούν να βελτιωθούν αυτή την εβδομάδα με τα εξάγωνα που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Άρη στους Διδύμους (6/4) και τον Δία στον Υδροχόο (10/4). 'Έχεις ανάγκη από ουσιαστικότερη επαφή με το σύντροφό σου και μπορείς να εκφράσεις με μεγαλύτερη τόλμη τα θέλω σου στο σεξουαλικό κομμάτι, ενώ αν είσαι μόνος μπορεί να υπάρξει μια εκ νέου επαφή με πρόσωπα του παρελθόντος με τα οποία είχες ζήσει έντονες στιγμές. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για να τσεκάρεις ιατρικά θέματα που αφορούν τη γονιμότητά σου, σε περίπτωση που είσαι στη διαδικασία να αποκτήσεις ένα παιδί. Από την άλλη η στρατηγική σου φαίνεται πως αποδίδει στο μέτωπο των οικονομικών και ενδέχεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις και απολαβές μέσα από συνεργασίες στον χώρο της δουλειάς ή κέρδη από την επιχείρησή σου και παλαιότερες επενδύσεις σου. Δεν είναι όμως κατάλληλες οι συνθήκες για να διαπραγματευτείς μια νέα συμφωνία στα επαγγελματικά ή να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες στην καριέρα σου καθώς το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντί σου (9/4) μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσεις. Τσέκαρε τα δεδομένα σου, δείξε επιφυλακτικότητα απέναντι σε πρόσωπα που μπορεί να σε προσεγγίσουν και πρόσεξε τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι μέσα στις σχέσεις σου για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζυγέ μου, αυτή είναι μια εβδομάδα που σε φέρνει πιο κοντά με ανθρώπους τόσο στο επίπεδο των προσωπικών σου σχέσεων όσο και των επαγγελματικών, με τις όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου και βρίσκεται στον άξονά σου με τον Άρη στις 6/4 και τον Δία το Σάββατο. Θέλεις να εμβαθύνεις στη σχέση με το ταίρι σου, απολαμβάνοντας τη συντροφικότητα και την επικοινωνία μεταξύ σας, με το ενδεχόμενο των θετικών προοπτικών για τη μετέπειτα πορεία σας να είναι αρκετά πιθανό και μάλιστα ενδέχεται να υπάρξουν για μερικούς σχέδια που αφορούν μια επισημοποίηση ή ακόμη και γάμο. Αν είσαι ελεύθερος θα υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία στις προσεγγίσεις σου και μπορεί να έρθεις σε επαφή με άτομα που θα κινήσουν το ενδιαφέρον σου, ενώ φαίνεται πως θα καταφέρεις να δώσεις και λύσεις σε ζητήματα που αφορούν τις συνεργασίες σου ή θέματα κοντινών σου προσώπων. Προσπάθησε όμως να τακτοποιήσεις τα θέματά σου και ειδικότερα υποχρεώσεις που αφορούν τη δουλειά ή διαδικαστικές εκκρεμότητες για προσωπικά σου ζητήματα ακόμα και ιατρικής φύσεως στην αρχή της εβδομάδας, καθώς όσο πλησιάζουμε προς την Παρασκευή η ισχύς του τετραγώνου Άρη - Ποσειδώνα μπορεί να φέρει αφηρημάδα, προβλήματα και απογοητεύσεις. Θέσε προτεραιότητες και τελείωνε με τα σημαντικά έγκαιρα.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Πολυάσχολη η εβδομάδα που ακολουθεί, φίλε Σκορπιέ, με τα εξάγωνά της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Άρη στους Δίδυμους στις 6/4 και τον Δία στον Υδροχόο στις 10/4 να δείχνουν πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις με δυναμικό τρόπο ό,τι προκύψει στην καθημερινότητά σου. Θα εστιάσεις περισσότερο στο να ξεμπερδεύσεις με θέματα της δουλειάς που σου προκαλούσαν άγχος, ίσως όμως προκύψουν και καινούριες εκκρεμότητες και αγγαρείες που χρειάζονται διευθέτηση και θα σε κρατήσουν ιδιαίτερα απασχολημένο. Ως εκ τούτου τα αισθηματικά σου μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα καθώς ο χρόνος θα είναι περιορισμένος, μπορεί όμως να υπάρξει τώρα ενδιαφέρον και μάλιστα έντονο από έναν συνάδελφο μέσα στον χώρο εργασίας σου. Θα χρειαστεί παρ’ όλ’ αυτά να μη βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου, μιας και το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα (9/4) επηρεάζει την κρίση σου και μπορεί να σε οδηγήσει σε αυταπάτες ή λάθος εκτιμήσεις προσώπων και καταστάσεων. Κάτι τέτοιο μπορεί φυσικά να συμβεί και στα επαγγελματικά σου και καλά θα κάνεις να αναβάλεις επιχειρηματικές αποφάσεις και συνάψεις οικονομικών συμφωνιών προς το τέλος της εβδομάδας, μιας και τα πράγματα μπορεί φαίνονται περισσότερο υποσχόμενα και αποδοτικά απ’ ό,τι πραγματικά είναι.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Πιο ερωτική και αγαπησιάρικη εβδομάδα για σένα, Τοξότη μου, καθώς φαίνεται πως τα εξάγωνα της Αφροδίτης στον Κριό με τον Άρη απέναντί σου στις 6/3 και τον Δία μέσα στο Σαββατοκύριακο ανεβάζουν την ερωτική σου διάθεση. Το κλίμα στην προσωπική σου ζωή θα είναι πολύ θερμό είτε είσαι μόνος είτε βρίσκεσαι σε σχέση. Εκφράζεις με μεγαλύτερη άνεση τις επιθυμίες προς τον σύντροφό σου, αλληλοσυμπληρώνεστε και φαίνεται πως ζείτε μια «αναγέννηση» μεταξύ σας, ενώ μπορείτε επίσης να απολαύσετε από κοινού μια δημιουργική ασχολία, όπως ένα χόμπι ή να βιώσετε και όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά σας, αν είστε γονείς. Είσαι πιο ανεβασμένος και πρόθυμος να φλερτάρεις αν είσαι single και η αυτοπεποίθηση μαζί με το coolness στον τρόπο επικοινωνίας σου σε βοηθά να έχεις επιτυχία στις κατακτήσεις σου! Μπορεί μάλιστα κάποιο πρόσωπο να αποτελέσει και πηγή έμπνευσης για σένα, ενώ η δημιουργική σου διάθεση βοηθάει και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι κάποιες εντάσεις με άτομα της οικογένειάς σου λόγω της παρεμβατικής συμπεριφοράς τους σε ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποιο έντονο ξέσπασμα μέσα στη σχέση σου με αφορμή ένα θέμα από το παρελθόν, με το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται την Παρασκευή, επηρεάζει όμως όλη την εβδομάδα.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Δυνατότητες να τακτοποιήσεις οικογενειακές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που αφορούν ίσως και επαγγελματικές σχέσεις με μέλη της οικογένειάς σου θα έχεις αυτή την εβδομάδα, με τα θετικά εξάγωνα της Αφροδίτης στον Κριό με τον Άρη 6/4) και τον Δία (10/4). Η συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι σαφώς καλύτερη και θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με μεγαλύτερη άνεση με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, αλλά και να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα στη σχέση με το σύντροφό σου. Παράλληλα, η δουλειά σου αποδίδει καρπούς, ίσως όχι απαραίτητα με ένα οικονομικό αντίκρισμα που φαίνεται άμεσα, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που θα σου δώσουν εν καιρώ τη δυνατότητα να μπορέσεις να ενισχύσεις το εισόδημά σου και είναι μια καλή περίοδος να βρεις για παράδειγμα μια συμπληρωματική δουλειά, ώστε να καλύψεις κάποιες έκτακτες ανάγκες σου. Προσοχή χρειάζεται με το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα (9/4) καθώς θα υπάρξει μια μεγαλύτερη ασυνεννοησία πάνω στον προγραμματισμό σε εργασιακά θέματα. Μπορεί να εκτιμήσεις λανθασμένα τον χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου για ένα πρότζεκτ, με αποτέλεσμα να γεμίσεις άγχος, το οποίο θα σε οδηγήσει με τη σειρά του σε αστοχίες, ενώ θα υπάρχει και μια γενικότερη αδυναμία στο να καταλήξετε κάπου μαζί με τους συνεργάτες σου, χάνοντας χρόνο και ενέργεια.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Αυτή την εβδομάδα όση δουλειά και να έχεις στην καθημερινότητά σου, θα θέλεις παράλληλα να περνάς καλά με τους φίλους και τα κοντινά σου πρόσωπα, και φαίνεται πως με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Κριό που σχηματίζει εξάγωνα τόσο με τον Άρη στους Διδύμους την Τρίτη, όσο και με τον Δία στο ζώδιο σου το Σάββατο, θα το πετύχεις. Το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά φορτωμένο είναι η αλήθεια, όμως τώρα αντιμετωπίζεις με περισσότερη αισιοδοξία την κάθε μέρα και αυτό βοηθάει την επικοινωνία σου με τους άλλους, αλλά αποδίδει και στην πράξη κάνοντας σε πιο παραγωγικό. Θα μπορέσεις να ασχοληθείς και με θέματα που αντιμετωπίζουν αγαπημένα σου πρόσωπα, αδέλφια, συγγενείς, βρίσκοντας λύσεις, ενώ οι δημιουργικές σου ιδέες και τα ταλέντα σου θα αποδώσουν και σε επίπεδο συνεργασιών και εμπορικών συναλλαγών. Αξιοποίησε αυτές τις μέρες για να έρθεις σε επαφή με κόσμο που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς και να δικτυωθείς στα εργασιακά σου, αλλά και να γνωρίσεις άτομα που θα ξυπνήσουν μέσα σου την όρεξη και τον ενθουσιασμό για καινούργιες εμπειρίες στο ερωτικό κομμάτι. Προσοχή μόνο σε άτομα που θα σε προσεγγίσουν με κολακείες αλλά αμφίβολα κίνητρα, ιδιαίτερα αναφορικά με οικονομικά θέματα με το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα (9/4) αλλά και σε περιττά έξοδα και σπατάλες.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Οι οικονομικές σου υποθέσεις θα σε απασχολήσουν περισσότερο αυτή την εβδομάδα, φίλε Ιχθύ, και φαίνεται πως θα μπορέσεις να διευθετήσεις εκκρεμότητες που δεν μπορούν να περιμένουν άλλο και να διαχειριστείς χρέη της οικογένειας αλλά και της δουλειάς με θετικό τρόπο, βγαίνοντας ίσως και κερδισμένος μέσα από οικονομικούς διακανονισμούς και συμφωνίες, χάρις στα εξάγωνα της Αφροδίτης στον Κριό με τον Άρη (6/4) και τον Δία (10/4). Θα έχεις τη βοήθεια και τη στήριξη της οικογένειάς σου και αγαπημένων σου προσώπων, τόσο σε πρακτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, παίρνοντας συμβουλές και γνώμες που πιθανόν να σου δώσουν περισσότερες επιλογές και τρόπους αντιμετώπισης από αυτούς που είχες σκεφτεί. Μπορεί μάλιστα να βρεις μια λύση και για κάποιο προσωπικό σου ζήτημα, γεγονός που θα σου δώσει ένα αίσθημα μεγαλύτερης συναισθηματικής ασφάλειας και αισιοδοξίας. Από την άλλη όμως, το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σου μπορεί να «μπλέξει» τα πράγματα και να δημιουργήσει καταστάσεις τόσο στα επαγγελματικά, με λανθασμένες επιλογές που θα φέρουν εκνευρισμό, όσο και μέσα στην οικογένεια, όπου μπορεί να μεταφέρεις την ένταση της δουλειάς ή να νιώσεις ότι έχεις αναλάβεις όλες τις υποχρεώσεις στους ώμους σου, βγάζοντας παράπονα, γκρίνια και νεύρα στα υπόλοιπα μέλη και στον σύντροφό σου.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5