Visual Browsing
Τα ζώδια του μήνα | Απρίλιος 2021
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια του μήνα | Απρίλιος 2021

Κριέ, οι ρυθμοί τον Απρίλιο θα είναι πιο γρήγοροι για σένα περίπου μέχρι τα μέσα του
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο, τον Απρίλιο του 2021, από τον Zarastro

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Κριαράκι μου, οι ρυθμοί τον Απρίλιο θα είναι πιο γρήγοροι για σένα περίπου μέχρι τα μέσα του, καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου την Κυριακή 4/4 έρχεται να συμπληρώσει το «παζλ» των πλανητών στον Κριό, στον οποίο βρίσκονται τόσο ο Ήλιος όσο και η Αφροδίτη. Η «δημοτικότητά» σου είναι στα ύψη, η διάθεση για νέες γνωριμίες έντονη αλλά και η διάθεσή σου να επικοινωνήσεις με το περιβάλλον σου και να τρέξεις τα σχέδιά σου, καθώς ο Άρης στους Διδύμους «σιγοντάρει» ακόμα από κοντά. Πρόσεξε μόνο να μην «πνιγείς» από τη βιασύνη σου και φρόντισε να εκμεταλλευτείς πρακτικά το όλο κλίμα. Η Νέα Σελήνη του μήνα άλλωστε στο ζώδιό σου στις 12/4, που θα επηρεάσει κυρίως όσους έχουν γενέθλια στο 3ο δεκαήμερο, είναι εξαιρετικά δυναμική, σε ξυπνά από μια περίοδο που επικρατούσε αρκετή «θολούρα» ως προς τα που να κινηθείς και σε ωθεί, ίσως και λίγο απότομα, να εκκινήσεις συνολικά τη ζωή σου για φέτος, κάτι που φαίνεται να «κουμπώνει» και με το γενικότερο «άνοιγμα» της κοινωνίας και της αγοράς από εκείνο το διάστημα και έπειτα. Εμπρός, λοιπόν! Στις 14/4 η Αφροδίτη αποχαιρετά το ζώδιό σου και λίγες μέρες μετά την ακολουθούν τόσο ο Ήλιος όσο και ο Ερμής (19/4) στρέφοντας τον προσανατολισμό σου στον οικονομικό τομέα. Αναζητάς τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου και σκέφτεσαι πώς να επενδύσεις τα χρήματά σου ή ακόμα και να ξεκινήσεις κάτι δικό σου. Ο κυβερνήτης σου Άρης περνά στις 23/4 στον Καρκίνο, μια θέση που δεν του επιτρέπει να εκφράσει αποτελεσματικά το δυναμικό του. Θέματα σπιτιού και οικογένειας θα σε απασχολήσουν περισσότερο και μάλλον θα έχεις παραπάνω γκρίνια και τρεξίματα σε αυτό το κομμάτι, οπότε... ετοιμάσου. Η Πανσέληνος του Απριλίου (27/4) μέσα στη Μεγαλοβδομάδα στον Σκορπιό είναι λίγο ζόρικη και σε βουτάει αρκετά βαθιά σε ψυχολογικό επίπεδο με στόχο να σε αποδεσμεύσει από οτιδήποτε σε βαραίνει, επηρεάζοντας περισσότερο το 1ο δεκαήμερο.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Αγαπητό Ταυράκι, ο μήνας ξεκινά με το πέρασμα του Ερμή στον Κριό (4/3), μια θέση που σε βάζει στη διαδικασία να προετοιμάσεις ουσιαστικά το έδαφος και τις κινήσεις σου αναφορικά με το τι θες να κάνεις από δω και κάτω, μόλις ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη (14/4), ο Ήλιος αλλά και ο Ερμής (19/9) περάσουν στο δικό σου ζώδιο. Ουσιαστικά χρειάζεται να δεις ξανά εκκρεμότητες του παρελθόντος που πρέπει τώρα να κλείσεις και να ασχοληθείς με ζητήματα που σε απασχολούν τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά που ενδεχομένως πρέπει να ολοκληρωθούν ή και να τερματιστούν, αν κάτι τέτοιο κρίνεις πως θα σε ωφελήσει περισσότερο. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η Νέα Σελήνη του Απριλίου στον Κριό στις 12/4, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Δεν θέλεις πια τίποτα να σε κρατάει πίσω και αισθάνεσαι την ανάγκη ενός ολικού detox στη ζωή σου. Do it! Ο Ήλιος άλλωστε περνάει στις 19 Απριλίου στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας επίσημα τον μήνα των γενεθλίων σου και μαζί με τον Ερμή και την Αφροδίτη σε πουσάρουν για να πάρεις μπρος στα επαγγελματικά και στα ερωτικά. Ώρα να ξεκουνηθείς λοιπόν και να κυνηγήσεις τους στόχους σου, να μπεις ξανά στο παιχνίδι της αποπλάνησης, αλλά και να φροντίσεις περισσότερο την εμφάνισή σου. Το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο (23/4) θα σε βοηθήσει και στο επικοινωνιακό κομμάτι αλλά και σε θέματα μάρκετινγκ, σε εμπορικές δραστηριότητες και σε θέματα σπουδών. Η Πανσέληνος του μήνα τη Μεγάλη Τρίτη στον άξονά σου είναι περισσότερο απαιτητική στο κομμάτι των σχέσεων και θα «δοκιμάσει» αρκετά κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, καθώς ενεργοποιεί εκ νέου το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού.


Σχετικα
Τα Ζώδια του μήνα | Μάιος 2021
Τα Ζώδια του μήνα | Μάιος 2021

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Διδυμάκι, το πρώτο μισό του Απριλίου είναι περισσότερο ευνοϊκό για σένα, καθώς τόσο ο Ερμής από τις 4/4 αλλά και η Νέα Σελήνη του μήνα στις 12 Απριλίου στον φιλικό Κριό, που θα επηρεάσει κυρίως όσους έχουν γενέθλια στο 3ο δεκαήμερο, εντείνουν την εξωστρέφεια και τη διάθεσή σου να κάνεις κινήσεις αναφορικά με συνεργασίες στον επαγγελματικό τομέα, να βάλεις μπρος επιχειρηματικά ξεκινήματα, να βρεις κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή αλλά και να βρεθείς μαζί με τα φιλικά σου πρόσωπα μιας και το όλο σκηνικό φαίνεται πως θα συμπέσει και με το άνοιγμα της χώρας σε συλλογικό επίπεδο, Covid επιτρέποντος βέβαια. Χρειάζεται να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα που και ο Άρης θα εξακολουθήσει μέχρι τις 23/4 να βρίσκεται στο ζώδιό σου, τροφοδοτώντας σε ενεργειακά. Από το δεύτερο μισό και κάτω τα πράγματα σταδιακά αλλάζουν, μαζεύεσαι και γυρίζεις περισσότερο προς τα μέσα με το πέρασμα της Αφροδίτης (14/4), του Ήλιου και του Ερμή (19/4) στον Ταύρο. Θα έχεις ανάγκη την ηρεμία σου ή και τη μοναξιά σου ώρες ώρες, διανύοντας την ετήσια περίοδο «αγρανάπαυσης» πριν τα γενέθλιά σου. Άλλωστε στις 23/4 που ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον Καρκίνο, «βγάζεις τα αθλητικά σου», ρίχνεις ρυθμούς και ασχολείσαι με το οικονομικό κομμάτι, έχοντας το νου σου και σε έκτακτα έξοδα. Ο μήνας ολοκληρώνεται με την Πανσέληνο (27/4) μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα στο ζώδιο του Σκορπιού που θα εντείνει την ανάγκη σου για ξεκούραση και θα φέρει περισσότερο άγχος για θέματα υγείας ή εργασιακών, επηρεάζοντας κατά βάση το 1ο δεκαήμερο.


 

Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 10-16 Μαΐου 2021
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 10-16 Μαΐου 2021

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Καρκινάκι, ο Απρίλιος έχει περισσότερη δράση στα επαγγελματικά με τον Ερμή που περνάει στις 4/4 στον Κριό, αλλά και τη Νέα Σελήνη του μήνα στις 12 Απριλίου στο ίδιο ζώδιο, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, να σε βοηθούν παρέχοντάς σου στήριξη σε αυτό τον τομέα, αυξάνοντας βέβαια και την πίεση που ήδη υπάρχει. Δώσε χώρο στις φιλοδοξίες σου και κοίταξε πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις για τη δική σου πρόοδο, «ανοίγοντας πόρτες» και ερχόμενος σε επαφή με πρόσωπα εξουσίας που μπορούν να παίξουν ρόλο στην εξέλιξή σου. Το πέρασμα της Αφροδίτης (14/4), του Ήλιου και του Ερμή (19/4) στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις επαγγελματικές συμμαχίες, αλλά και να κάνεις up your game με τη βοήθεια της τεχνολογίας, γι’ αυτό ψάξ’ το! Το διαδίκτυο θα μπορούσε να σου φέρει επίσης και κάτι νέο στα προσωπικά σου, οπότε ασχολήσου περισσότερο αν είσαι ελεύθερος. Το μόνο μείον μέχρι εδώ είναι η ενέργειά σου, που πιάνει εύκολα πάτωμα, όμως το πράγμα αλλάζει στις 23/4 που ο Άρης φεύγει πια από τους Διδύμους, ξουτ ξουτ, και τον 12ο οίκο σου και περνάει στο ζώδιό σου. Ναι μεν θα έχεις περισσότερη ενέργεια και δυναμισμό να καταφέρεις τις επιδιώξεις σου, αλλά θα αρχίσει και το τρέξιμο, και φαίνεται ότι η Μεγάλη Εβδομάδα θα σε βρει με πολλές φούριες. Η Πανσέληνος μάλιστα στον Σκορπιό στις 27/4, που επηρεάζει πρωτίστως όσους έχουν γενέθλια στο 1ο δεκαήμερο, μπορεί να σε πιέσει στο κομμάτι των ερωτικών ή και σε σχέση με θέματα παιδιών.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Λιονταράκι, με τον Ερμή στον φιλικό Κριό από τις αρχές του μήνα και τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 12/4, που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο, φαίνεται πως τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου σε απασχολούν σημαντικά. Το μέλλον σου, οι σπουδές σου, οι συμφωνίες και οι συνεργασίες που θέλεις να αναπτύξεις στα επαγγελματικά φαίνεται πως θα βρουν στόχο καθώς τα οργανώνεις και τα βάζεις σε μια σειρά στο μυαλό σου με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μάλιστα, μιας και όπως φαίνεται τα πράγματα θα αρχίσουν να κινούνται και σε συλλογικό επίπεδο με το άνοιγμα της αγοράς, για να προχωρήσεις στη συνέχεια και στην υλοποίησή τους με το πέρασμα της Αφροδίτης (14/4)  του κυβερνήτη σου 'Ήλιου και του Ερμή (19/4) στο ζώδιο του Ταύρου και το Μεσουράνημά σου. Γενικά έχεις ανάγκη να επεκτείνεις τους ορίζοντες σου και στα ερωτικά με τις γνωριμίες να είναι μάλλον αρκετά απρόβλεπτες! «Αγκάθι» αποτελεί η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 23/4 που θα σε εξαντλεί περισσότερο για τον επόμενο περίπου μήνα ενεργειακά και καλά θα κάνεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο για την απαραίτητη ξεκούραση μυαλού και σώματος. Η Μεγάλη Εβδομάδα τέλος μπορεί να αποδειχτεί όντως «των Παθών», καθώς η Πανσέληνος στον Σκορπιό (27/4) έχει τη δυναμική να προκαλέσει οικογενειακά και επαγγελματικά «δράματα», επηρεάζοντας κυρίως όσους έχουν γενέθλια στο 1ο δεκαήμερο.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Παρθένακι, ο Απρίλιος προμηνύεται αρκετά καλός με τον Ερμή στον Κριό από 4/4 και τη Νέα Σελήνη του Απριλίου στο ίδιο ζώδιο στις 12/4, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο να φέρνουν θετικές προοπτικές για χρέη και οικονομικά του παρελθόντος που αφορούν σε τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες, δάνεια, κληρονομικά κ.τ.λ., ενώ φαίνεται πως και η ερωτική σου ζωή μπορεί να βιώσει την «Άνοιξη» καθώς θα βγάζεις μια πιο φιλήδονη πλευρά σε αυτό το κομμάτι. Από τις 14 Απριλίου και μετά με την Αφροδίτη και αργότερα τον Ήλιο και τον Ερμή (19/4) που περνάνε στο ζώδιο του Ταύρου αναζητάς περισσότερη χαρά και διασκέδαση στην προσωπική σου ζωή σου, φλερτάρεις και κάνεις τις προσπάθειές σου για να βρεις ταίρι, το οποίο μάλιστα μπορεί να βρίσκεται αρκετά χιλιόμετρα μακριά και μάλλον φαίνεται πως θα έχεις και αρκετές μετακινήσεις στην καθημερινότητά σου, τολμώ να πως ίσως και κάποιο ταξιδάκι ή εκδρομούλα. Ταυτόχρονα αναζητάς να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου σε θέματα σπουδών, συνεργασιών με το εξωτερικό αλλά και φυσικά επαγγελματικών. Ο Άρης στους Διδύμους συνεχίζει να σε πιέζει σε αυτό το κομμάτι μέχρις τις 23/4 όπου περνάει στον Καρκίνο, μια θέση που σαφώς σε κάνει πιο «ομαδικό παίκτη» στα εργασιακά και βοηθά τη δικτύωση σου κοινωνικά. Οι μέρες κοντά στο Πάσχα είναι πιο περίεργες με την Πανσέληνο του μήνα στον Σκορπιό, που αφορά στο κομμάτι της επικοινωνίας σου γενικότερα και ειδικότερα σε σχέσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, συγγενείς και το κοντινό σου περιβάλλον και που μπορεί να φέρει μια παραπάνω αναστάτωση, ιδιαίτερα για όσους έχουν γενέθλια στο 1ο δεκαήμερο.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Αγαπητέ Ζυγέ, οι πρώτες 15 ημέρες του Απριλίου είναι περισσότερο εστιασμένες στο κομμάτι των σχέσεών σου με τον Ερμή από τις 4/4 αλλά και τη Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Κριού απέναντί σου, που επηρεάζει πρωτίστως το 3ο δεκαήμερο, να δείχνουν πως μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου, τονίζοντας την ανάγκη σου για μια υγιή συντροφικότητα καθώς επίσης και τη θέλησή σου για αρμονικές συνεργασίες στα επαγγελματικά. Με το πέρασμα της Αφροδίτης (14/4), του Ήλιου αλλά και του Ερμή (19/4) στον Ταύρο στο δεύτερο μισό του μήνα, θέματα οικονομικών με οργανισμούς, τράπεζες, επιχειρήσεις, εφορίες κ.τ.λ. τόσο δικά σου ή του συντρόφου σου αρχίζουν να σε απασχολούν περισσότερο και ψάχνεις πώς μπορείς να διευθετήσεις τυχόν εκκρεμότητες σε αυτόν τον τομέα, ενώ παράλληλα το πάθος καλά κρατεί στα ερωτικά! Το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο και το Μεσουράνημά σου στις 23/4 δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι σίγουρα πιο απαιτητικό στον τομέα της καριέρας, θα έχεις όμως το θάρρος και τη θέληση να αγωνιστείς δυνατά για να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Πάμε δυνατά, λοιπόν! Η Πανσέληνος του μήνα στον Σκορπιό στις 27 Απριλίου δείχνει πως κοντά στο Πάσχα το θέμα των οικονομικών επανέρχεται πιο «πιεστικά», φέρνοντας ίσως και κάποια ανατρεπτικά γεγονότα για τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Σκορπιέ μου, ο Απρίλιος συνεχίζει να «πρεσάρει» στη δουλειά τουλάχιστον στο πρώτο μισό του, με τον Ερμή στον Κριό από τις 4/4 και τη Νέα Σελήνη του μήνα στις 12 Απριλίου στο ίδιο ζώδιο, που επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, να φέρνουν όμως και σημαντικές θετικές εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι με δυνατότητες και προοπτικές για νέες συνεργασίες, ενώ είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ξεκινήσεις δίαιτα ή να μπεις σε ρυθμούς body training εν όψει καλοκαιριού. Από τις 14/4 και μετά με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Ερμή (19/4) να περνούν στον άξονά σου στο ζώδιο του Ταύρου, ο τομέας των διαπροσωπικών σου σχέσεων φαίνεται να σε απασχολεί περισσότερο και θα μπεις σε μια διαδικασία δούναι και λαβείν τόσο στα αισθηματικά σου, όσο και στα επαγγελματικά, όπου μπορείς να βελτιώσεις τις επαφές σου και να προωθήσεις τα σχέδια αλλά και τις ιδέες σου. Σε αυτό θα βοηθήσει και το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο από τις 23/4, μια θέση που βοηθά ιδιαίτερα αν σε ενδιαφέρουν επαφές με ξένους και το εξωτερικό, θέματα σπουδών και μετεκπαίδευσης καθώς και εμπορικές συναλλαγές, ενώ θα σταματήσουν και τα έκτακτα έξοδα που ίσως είχες τελευταία. Ο Απρίλιος ολοκληρώνεται με μια Πανσέληνο κοντά στο Πάσχα στο ζώδιό σου στις 27/4 που είναι αρκετά δύσκολη, καθώς ενεργοποιείται και πάλι το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού, η κυρία όψη του 2021, δημιουργώντας μια αστάθεια ή και ρήξεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, κυρίως για τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. 


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Τοξοτάκι, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου περνάει με καλύτερη επικοινωνία στην αισθηματική σου ζωή αλλά και με τα παιδιά σου, με τον Ερμή στον Κριό από τις 4/4 και τη Νέα Σελήνη του μήνα στο ίδιο ζώδιο, που επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, να ενεργοποιούν το 5ο ηλιακό σου σπίτι της χαράς, της δημιουργικότητας και του φλερτ. Το παιχνιδιάρικο κλίμα που υπάρχει σε βοηθάει σημαντικά να ψαχτείς στο ερωτικό κομμάτι και να ξεκινήσεις μια νέα σχέση αν είσαι ελεύθερος, οπότε make your move now! Από εκεί και κάτω, όμως, με την είσοδο τόσο της Αφροδίτης (14/4) όσο και του Ήλιου και του Ερμή (19/4) στον Ταύρο η καθημερινότητά σου γίνεται μάλλον περισσότερο πεζή, με αρκετή μάλιστα δουλειά, και χρειάζεται να φροντίσεις σώμα και πνεύμα για να μπορέσεις να αποδώσεις καλύτερα. Ευτυχώς όμως ο Άρης φεύγει από τους Διδύμους και τον άξονά σου στις 23/4 και το πράγμα «μπαλαντζάρει» κάπως, καθώς σταματά το υπερβολικό pressing σε σχέσεις και συνεργασίες. Η νέα θέση του στον Καρκίνο «φουντώνει» τη λίμπιντό σου, φέρνει όμως δυνητικά και περισσότερα έξοδα στο κομμάτι των οικονομικών, που μπορεί πάντως να σχετίζονται και με κάτι θετικό όπως π.χ. μια νέα επιχειρηματική δράση. Η Πανσέληνος του μήνα στον Σκορπιό στις 27/4 που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, μπορεί να «ξύσει πληγές» από το παρελθόν εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδας ή να προκαλέσει και κάποια ανησυχία για ένα θέματα υγείας, παροδικού χαρακτήρα.


Αιγόκερος (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Αιγοκεράκι, ο Απρίλιος είναι ένας μήνας περισσότερο βατός, με μεγαλύτερη όμως εσωστρέφεια και έμφαση στο οικογενειακό κομμάτι και τα επαγγελματικά στο πρώτο μισό του, με τον Ερμή από τις 4/4 αλλά και τη Νέα Σελήνη του Απριλίου στις 12/4 στον Κριό, που θα επηρεάσει κυρίως το 3ο δεκαήμερο, να υποστηρίζουν ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την αξιοποίηση ενός ακινήτου, ενώ για μερικούς μπορεί να υπάρξει και ένα θετικό άνοιγμα στον τομέα της καριέρας. Με το πέρασμα της Αφροδίτης (14/4), του Ήλιου και του Ερμή (19/4) στον Ταύρο παίρνεις τα πάνω σου ερωτικά, σκας περισσότερα χαμόγελα και εισπράττεις ανταπόκριση αλλά και κολακείες από επίδοξους συντρόφους. Θέματα παιδιών πηγαίνουν καλύτερα, κάποιοι θα βάλουν μπρος για να γίνουν τώρα γονείς, ενώ και δημιουργικά είσαι σε μεγάλο οίστρο ιδιαίτερα αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες ή στους καλλιτέχνες του ζωδίου. Η μετακίνηση του Άρη στον άξονά σου στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 23/4 θα σε επηρεάσει βέβαια σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, με κάποιους να στέκονται πιο «επιθετικά» απέναντί σου, κάνοντας περισσότερο απαιτητικό το διάστημα κοντά στο Πάσχα. Κάποιες ρήξεις με φίλους, συνεργάτες ή και ερωτικούς συντρόφους μπορεί να φέρει άλλωστε η Πανσέληνος του μήνα στον Σκορπιό τη Μεγάλη Τρίτη, κυρίως για όσους έχουν γενέθλια στο 1ο δεκαήμερο, όποτε ίσως χρειαστεί να γυρίσεις σελίδα, «ανοίγοντας φτερά για άλλα».


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Φίλε Υδροχόε, ο Απρίλιος είναι ένας μήνας αρκετά ενεργητικός αλλά και απαιτητικός. Μέχρι τα μέσα του, με τον Ερμή από τις 4/4 στον Κριό και τη Νέα Σελήνη του μήνα στο ίδιο ζώδιο, που θα επηρεάσει πρωτίστως όσους έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, το μυαλό σου «τρέχει» με γρήγορους ρυθμούς, έχεις περισσότερες επαφές και συζητήσεις με συνεργάτες και με άτομα από το εξωτερικό, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να συνδυάσεις ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους με μια «έξοδο προς την ελευθέρια» καθώς μπορεί να συμπέσει και με το γενικότερο άνοιγμα της κοινωνίας εκείνη την περίοδο. Στο δεύτερο μισό με τους περισσότερους προσωπικούς πλανήτες (Αφροδίτη 14/4, Ήλιος και Ερμής 19/4) να μετακινούνται στον δικό στο σταυρό και στον 4ο γωνιακό σου οίκο στο ζώδιο του Ταύρου, επέρχεται μια «στροφή προς τα μέσα» και ασχολείσαι περισσότερο με θέματα σπιτιού και οικογένειας ή και μεγαλύτερων σε ηλικία ατόμων, π.χ. γονιών κ.τ.λ. Καλή περίοδος εάν επιθυμείς να κάνεις μια μετακόμιση ή απλά να ανανεώσεις τον χώρο σου. Το πέραμα στου Άρη στον Καρκίνο στις 23/4 αυξάνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητα και στη δουλειά, με την πίεση να είναι αισθητή, απαιτώντας συστηματοποίηση της δράσης σου. Η Μεγάλη Εβδομάδα φιλοξενεί την Πανσέληνο του μήνα στον Σκορπιό στις 27/4, που θα επηρεάσει κυρίως το 1ο δεκαήμερο. Εδώ τα πράγματα είναι πιο «ζόρικα» καθώς ενεργοποιείται το τετράγωνο του Κρόνου στο ζώδιό σου με τον Ουρανό από τον Ταύρο, με το στοιχείο της ανατροπής να είναι έντονο στα επαγγελματικά και εν δυνάμει στα οικογενειακά, οπότε χρειάζεται περισσότερη προσοχή.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Ιχθύ μου, ο Απρίλης σε βρίσκει να ασχολείσαι αρκετά με θέματα οικονομικών, με τον Ερμή από τις 4/4 στον Κριό και τη Νέα Σελήνη του μήνα στο ίδιο ζώδιο, που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο, να δείχνουν πως υπάρχουν επαφές και συζητήσεις για νέες συμφωνίες ή και επενδύσεις μέσα στο επόμενο διάστημα. Ενδιαφέρεσαι να βελτιώσεις το εισόδημά σου, ενώ φαίνεται πως η ρευστότητα πηγαίνει καλύτερα και εκτός αυτού αισθάνεσαι κι εσύ πιο «γεμάτος» μέσα σου, κάτι που σε βοηθά να μην ανησυχείς τόσο σε αυτό τον τομέα. Η είσοδος της Αφροδίτης (14/4), του Ήλιου και του Ερμή (19/4) στον Ταύρο εγκαινιάζουν μια πολυάσχολη περίοδο με περισσότερο φλερτ, «κίνηση» στο κομμάτι της επικοινωνίας με συγγενείς και φίλους, επαγγελματικές διασυνδέσεις, ενώ θέματα εκπαίδευσης, μάρκετινγκ και εμπορίου μπορούν να ευνοηθούν. Η κοινωνικότητά σου ενισχύεται και με το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο στις 23/4 που σε κάνει πιο διεκδικητικό και έτοιμο να ρισκάρεις τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά, ιδιαίτερα αν δουλεύεις για τον εαυτό σου. Καλό διάστημα και αν σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις... έναν απόγονο μιας και η γονιμότητά σου θα είναι αυξημένη για τον επόμενο περίπου μήνα! Η Μεγάλη εβδομάδα φέρνει την Πανσέληνο του Απριλίου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 27/4 που επηρεάζει ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο και χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή στις μετακινήσεις αλλά και στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Τρίτης 11.05.2021
Τα Ζώδια της Τρίτης 11.05.2021
Υδροχόε, ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας επηρεάζεται θετικά από τη Νέα...
Zarastro
Τα Ζώδια της Τρίτης 11.05.2021
Τα Ζώδια της Δευτέρας 10.05.2021
Τα Ζώδια της Δευτέρας 10.05.2021
Δίδυμε, βρίσκεσαι σε μια διάθεση «Σαββατοκύριακου» στο ξεκίνημα της εβδομάδας....
Zarastro
Τα Ζώδια της Δευτέρας 10.05.2021
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5