Visual Browsing
ΤΕΥΧΟΣ 487
STARDUST

Stardust 487

Stardust 487
Καρκίνε, χωρίς εσένα δεν υπάρχει Σελήνη, Μητέρα, Οικογένεια – αλλά τι γκρίνια!
  • A-
  • A+
0
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Γιώργο Πανόπουλο.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους υπάρχουν φωνές μέσα στο κεφάλι σου που σε γεμίζουν με θυμό, ενοχές και τύψεις. Σταμάτησέ τες πριν δυναμώσουν και σε αποδιοργανώσουν – ό,τι έγινε, έγινε. Κι ύστερα ο Άρης στον Ζυγό: Προς τα πού θα πας; Με ποιον ταιριάζεις; Είσαι μαζί με κάποιον/α που θέλεις ή αρκεί να είναι εκεί κι ας μην τον/τη θέλεις; Βαριέσαι τη δουλειά και ο εργοδότης είναι ο φανερός εχθρός σου; Οι ερωτικοί σύντροφοι είναι πιο απαιτητικοί από ό,τι μπορείς να αντέξεις, ή δεν αντιδρούν όπως θα ’θελες; Σαν τον Κιάνου Ριβς στο «Μάτριξ» παλεύεις με σκόνη, σφαίρες και κτίρια που καταρρέουν και πρέπει να μείνεις ατάραχος/η και ατσαλάκωτος φορώντας γυαλιά ηλίου, για να μη δει κανείς κανένα συναίσθημα στο πρόσωπό σου. Ναι, τίποτα δεν είναι σίγουρο πια. Τίποτα δεν ισχύει. Και έπειτα έρχεται μια στιγμή που σε μια ξαφνική επιφοίτηση όλα τα κομμάτια του παζλ φανερώνουν τη μεγάλη εικόνα: αξίζεις περισσότερα από όσα αφήνεις τον εαυτό σου να έχει.

[+] Έξω με φίλους, συνεργάτες, σύμμαχους – συζητήσεις, κινητικότητα, μετακινήσεις.

[-] Μη δεσμεύεσαι μακροχρόνια για τίποτα.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Παρασκευής 26.02.2021
Τα Ζώδια της Παρασκευής 26.02.2021

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Όταν υπάρχουν πλανήτες στους Διδύμους, όπως συμβαίνει για λίγο ακόμα με τον Ήλιο ή τον Ερμή ή σε λίγο την Αφροδίτη (από 23/6), η δίψα γίνεται πιο επιτακτική, τα ένστικτα πιο απαιτητικά, η ανάγκη για συναισθηματική εγγύτητα 24ωρη απασχόληση και η επιθυμία για σεξουαλική ικανοποίηση δημιουργεί στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σου μια σκοτεινή αίθουσα που παίζει συνεχώς πορνοταινίες και το χρήμα αναγορεύεται σε νούμερο ένα προτεραιότητα. Σε πιο απλή μετάφραση αυτό σημαίνει ότι θα ήσουν πολύ ευχαριστημένος/η αν μπορούσες να καταπιείς τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, ενώ ταυτόχρονα η εφορία, το αφεντικό, μια κληρονομιά ή ένας συνεταίρος, κάποιος καλός άνθρωπος τέλος πάντων, θα σου έδινε τόσα χρήματα που θα σε εξασφάλιζε πλουσιοπάροχα μέχρι το τέλος της ζωής σου. Πιο γρήγορα: χρειάζεσαι Ένα/Μοναδικό/Αγαπημένο πρόσωπο για να νιώσεις ολόκληρος/η και Ένα/Μοναδικό/Αναντικατάστατο στόχο για να νιώσεις ζωντανός/ή. (Από την άλλη είναι και ο Κρόνος στον Σκορπιό, που δεν σε αφήνει σε ησυχία: μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε… Ή μήπως πήρα λάθος δρόμο και πρέπει να αλλάξω ζωή – και σε ποια ζωή να πάω; Ουφ…

[+] Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει κ.λπ.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Πέμπτης 25.02.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 25.02.2021

[-] Λεφτά, πού είναι τα λεφτά, πού να βρω λεφτά, ποιος έχει λεφτά;


Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Η ποπ αστρολογία λέει ότι η διέλευση της Αφροδίτης στο ζώδιό μας (στους Διδύμους από 23/6) έλκει ενδιαφέροντες ανθρώπους που μπορεί να σε δελεάσουν ερωτικά κι ότι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ανάμεσά τους τον Μοναδικό/ή. Καλά, καλά… Εννοείς ότι άκυρη η Αφροδίτη; ΟΧΙ. Η ανάγκη σου να σχετιστείς επιτείνεται. Ενδιαφέρεσαι να εντυπωσιάσεις, θέλεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα, θέλεις όταν κοιτάς τον καθρέφτη να βλέπεις κάποιον/α που αρέσει στους άλλους. Όσο για τον Άρη συνεχίζει να βρίσκεται στον Ζυγό (στον τομέα Έρωτας/Παιχνίδι/Δημιουργικότητα/Παιδιά/Χαρά της Ζωής) ενεργοποιώντας εκτός από το ναρκισσισμό και την Καρδιά ή τη διάθεση για σεξ. Και η παγίδα: ναι, ναι, καλά το κατάλαβες, ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρίζει στις 17/6 ανάδρομος στο ζώδιό σου βραχυκυκλώνοντας αισθήματα, συνεννόηση, ραντεβού. Αυτή η συμπαντική συγκυρία μπορεί να ονομαστεί και συμπαντική ειρωνεία – να ανοίγεις ένα δώρο και να ξεπηδάει ένα κουκλάκι με τη γλώσσα έξω. Life is a bitch.

[+] Ανοιχτό το ενδεχόμενο και για προτάσεις που στοχεύουν σε μια συνεργασία ή στην εξέλιξη μιας συνεργασίας.

[-] Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους –τα είπαμε–, προσοχή.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Πολλοί άνθρωποι θα σου πουν ότι δεν κερδίζεις τίποτα κοιτάζοντας πίσω. Φυσικά ούτε ένας από όλους αυτούς δεν είναι Καρκίνος. Εσύ ξέρεις ότι δεν μπορείς να αποφύγεις τις συνέπειες των πράξεων που έκανες κάποτε, πριν μερικά χρόνια ή χθες. Ωστόσο είναι η ώρα να συνειδητοποιήσεις ότι δεν ωφελεί η ανακύκλωση του επώδυνου παρελθόντος. Χρειάζεται να σταματήσεις να γκρινιάζεις πάνω από ασπρόμαυρες φωτογραφίες, χρειάζεται να τελειώνεις με τις οδυνηρές αναμνήσεις ή από ήττες και απογοητεύσεις που αντιμετώπισες παλιότερα ή πρόσφατα. Η ζωή –σου λέει ο Δίας εδώ στον Καρκίνο– είναι μια πολυδιάστατη εμπειρία κι αυτό σημαίνει να προχωρήσεις προς τα εκεί που ποτέ δεν πήγες πριν. Υ.Γ. Ναι, ο ανάδρομος Ερμής από 23/6 στους Διδύμους δηλώνει ότι κανείς δεν ξέρει τελικά τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του καθένα μας.

[+] Κι όμως ΟΛΑ τα ενδεχόμενα είναι ΑΝΟΙΧΤΑ.

[-] Μην επιστρέφεις στο παρελθόν, ακόμα κι αν πέφτει πάνω του με τη μορφή κάποιου/ας που άφησες πίσω.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ακόμα κι αν είσαι το πιο δυναμικό πρόσωπο της αγοράς, κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί πόσο μπορείς να υποφέρεις από μια ερωτική ιστορία και πόσο αυτή μπορεί να επηρεάζει άμεσα την επαγγελματική ή κοινωνική σου ζωή. Ή, αντιθέτως, πόσο χαρούμενο/η μπορεί να σε κάνει μια σχέση που πηγαίνει καλά. Εδώ και μήνες πάντως οι σχέσεις –είτε συναισθηματικές είτε επαγγελματικές– ανεβαίνουν κάθε τόσο στο ριγκ για να δείξουν την αντοχή τους και ή ανοίγουν απλά μύτες και συνεχίζεις ή βγαίνεις νοκ άουτ. Σε αυτό το σημείο να θυμάσαι ότι ο Άλλος είναι πιο δυνατός από σένα και σε πλεονεκτική θέση. Άρα όπου δεν θέλεις να σπάσεις μια σχέση που σε ενδιαφέρει, μην ανέβεις καν στο ριγκ. Όσο για την Αφροδίτη από 23/7 (μαζί με τον ανάδρομο Ερμή από 17/6) στους Διδύμους σε γαργαλάνε να φαίνεσαι και να είσαι πρωταγωνιστής μεν, να λες υπερφίαλες, δηλαδή λάθος ατάκες, δε. Πάμε ξανά: πρόσεχε αυτή την περίοδο τι λες, πώς το λες, σε ποιον το λες, γιατί όπως εύκολα μπορεί να αρχίσει κάτι ενδιαφέρον (αν είσαι μόνος/η), τόσο εύκολα μπορεί και να πληγωθεί μια σχέση.

[+] Φίλοι, επαγγελματικά σχέδια, ερωτικές σχέσεις.

[-] Όσο κι αν πιεστείς μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Οι αμφιβολίες για τον εαυτό σου σε τσακίζουν κάθε τόσο και μαζί με την αυτοπεποίθηση που τρεμοπαίζει υπάρχουν στιγμές που θεωρείς τον εαυτό σου loser. Μερικές φορές γίνεσαι τόσο σκληρός/ή με σένα που σου είναι δύσκολο να δεχθείς βοήθεια, ή ακόμα και καλά λόγια. Με τον Άρη στον Ζυγό θα μπορούσες να χτυπάς στον τοίχο το κεφάλι αυτών που σε έκαναν να χτυπάς το δικό σου όλο το προηγούμενο διάστημα – φυσικά και δεν θα το κάνεις, παρόλο που θα είχες το δίκιο με το μέρος σου. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Αφροδίτη στους Διδύμους, από 23/6, σου δίνει τη δυνατότητα να περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους που είναι φιλικοί απέναντί σου, που μπορούν να σε στηρίξουν επαγγελματικά ή να σταθούν δίπλα σου χωρίς ανταλλάγματα. Όσο κι αν Ποσειδώνας και Χείρωνας βάζουν τα δυνατά τους για να διαβρώσουν τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σου, μην ξεχνάς ότι ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι είσαι Εδώ και Ορατός.

[+] Πανέτοιμος/η να ευεργετηθείς από κάτι που επιθυμείς.

[-] Κι ενώ τα νέα θα μπορούσαν να είναι χωρίς παρενέργειες, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στους Διδύμους γεμίζει το δρόμο σου με λακκούβες – όχι επικίνδυνες, αλλά σαφώς εκνευριστικές, όταν εκεί που νομίζεις ότι δαγκώνεις το μήλο κάποιος σου το παίρνει από το χέρι και σου λέει «αύριο».


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Εδώ και εφτά μήνες σχεδόν ο Άρης –που συμβολίζει την αποφασιστικότητα, τη δύναμη και την ορμή να διεκδικήσεις τη ζωή που θέλεις– στο ζώδιό σου λέει ότι δεν μπορείς να καθυστερήσεις άλλο στο σταυροδρόμι που βρίσκεσαι, αλλά ότι αναγκάζεσαι να επιλέξεις δρόμο και κατεύθυνση ή να τροποποιήσεις ριζικά σχέσεις και επαγγελματική ζωή ώστε να λειτουργήσουν καλύτερα ή ότι χρειάζεται να προχωρήσεις, ακόμα κι αν δεν υπάρχει κανείς δίπλα σου ή δεν σε βοηθάει κανείς ή χωρίς να καθυστερείς, γιατί δεν έχεις τη στήριξη που θα επιθυμούσες. Ίσως συνειδητοποιείς όλο αυτό το διάστημα ότι η μόνη Ιδανική Οικογένεια που υπήρξε ποτέ ήταν οι Φον Τραπ στη «Μελωδία της Ευτυχίας». Ναι, υπάρχουν διαφορές με τους ανθρώπους που αγαπάς, διαφορετικές αντιλήψεις, διαφορετικό timing. Επίσης χρειάζεται να κάνεις προσπάθεια για να μην μπερδέψεις την απογοήτευση στα προσωπικά σου με την επαγγελματική σου πορεία, ή το αντίθετο. Είναι η έλλειψη της «οικογένειας» που δημιουργεί κάποτε την ανάγκη της επιτυχίας ώστε ο κόσμος να γίνει «η οικογένειά σου» – θλιβερό αλλά αληθινό.

[+] Οτιδήποτε σχετίζεται με την επαγγελματική ζωή.

[-] Άλλα θέλεις και άλλα σου δίνουν, ή δεν σου δίνουν.


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Αφού κανείς δεν ξέρει πόσο πολύ μπορούν να χειροτερέψουν οι άνθρωποι μετά από ένα χρονικό διάστημα, μπορείς να αποφεύγεις τη δέσμευση για πάντα. Με την Αφροδίτη ωστόσο στον 8ο οίκο σου αυτοί που αγαπάς μπορούν να ανεχθούν τις αδυναμίες και τους φόβους σου και να βάλουν ένα χεράκι για να αισθανθείς καλύτερα με ό,τι είσαι και αισθάνεσαι. Έχε υπόψη σου ότι η ζωή σου δεν μπορεί να βρίσκεται συνεχώς στο περίμενε. Επίσης: ΚΑΜΙΑ δουλειά δεν μπορεί να υποκαταστήσει τις ανθρώπινες σχέσεις, όπως ούτε τα ανέκφραστα παράπονα δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματα των σχέσεων. Έχοντας τη ζωή μπροστά σου, γιατί χάνεις πολύτιμο καιρό προβλέποντας το τέλος είτε των σχέσεων είτε της οικονομικής σου ασφάλειας; Αν το προηγούμενο διάστημα που ήσουν πεινασμένος/η για αγάπη υποχρεώθηκες να δίνεις αφοσίωση, στήριξη και βοήθεια χωρίς κανένα αντάλλαγμα, τώρα έχεις την ευκαιρία να τσαλακώσεις τα σεντόνια με κάποιον/α που σου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί και να μείνει.

[+] Σπουδές, εξωτερικό, εκδόσεις, μίντια, δημόσιες σχέσεις.

[-] Εργασιακό άγχος, οικονομικές εκκρεμότητες.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ας ελπίσουμε ότι παρόλο που ο Πλούτωνας δημιουργεί σκοτεινές σκέψεις για το οικονομικό σου παρόν και μέλλον (είτε γονατίζοντάς σε οικονομικά είτε αναγκάζοντάς σε να καταστρώσεις ένα plan b είτε να βάλεις σε εφαρμογή μια δεύτερη δουλειά ή να έχεις συνεχώς τα μάτια σου ανοιχτά για μια επαγγελματική ευκαιρία), η Αφροδίτη τους Διδύμους από 23/6, ο Άρης στον Ζυγό και ο Δίας στον Καρκίνο δημιουργούν μια αισιόδοξη εικόνα που απαρτίζεται από υγιή ναρκισσισμό, διάθεση να δεις το ποτήρι μισογεμάτο, επιθυμία να ξαναρχίσεις ό,τι αναγκάστηκες να παραμελήσεις, να ακολουθήσεις έναν καινούργιο δρόμο ή να επεκτείνεις τον υπάρχοντα. Βεβαίως, όσο κι αν αποσπάς το μυαλό σου αλλού, αυτό θα επιστρέφει στον Έρωτα και την Τέχνη. Κάθε Τοξότης αισθάνεται κάθε τόσο, ή κατά κύματα, σαν Ερωτευμένος Καλλιτέχνης, ακόμα κι αν ανήκει στους αδίστακτους χρηματιστές. Υ.Γ. Ναι, δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να ερωτευθείς παρά μόνο σαν ενθουσιασμένος τινέιτζερ. Αυτό ισχύει και αν είσαι δημιουργός – χρειάζεσαι κάτι που να σε παθιάσει.

[+] Δύο καλύτερα από 1.

[-] Πρώην; Κι έτσι να μείνει.


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Αισθάνεσαι ότι κάτι λείπει στην επαγγελματική σου ζωή. Ή μήπως κάποιος σε εμποδίζει να προχωρήσεις; Ή μήπως ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα; Από την άλλη κάτι λείπει στην ερωτική ζωή: «Είμαστε μαζί ροκανίζοντας τις ζωές μας και περνώντας μια κοινή ζωή που τρέφεται με το αίμα μας; Ή μήπως χρειάζεται να πέσω στα πατώματα από αγάπη για να νιώσω ό,τι δεν ένιωσα ποτέ πριν; Ή να διαλύσω ό,τι έχω χτίσει τόσα χρόνια για να ακολουθήσω την καρδιά μου ή το όνειρό μου;» Από την άλλη πλευρά, αν είσαι μόνος/η, τότε η επιθυμία για συντροφικότητα γίνεται πιεστική και οι πιθανότητες είναι ανοιχτές. Όπως και η δημιουργικότητα μπορεί να εκραγεί σε υπέροχα έργα και σχέδια. Και πάνω από όλα –επαναλαμβάνω– υπάρχει ο Δίας στον Αιγόκερω που δημιουργεί μια ακατανίκητη επιθυμία να ξεκινήσεις μια καινούργια ζωή με ενδιαφέροντες Άλλους, με καινούργιους όρκους και στόχους. Και η μεγάλη ερώτηση προς ένα Αιγόκερω: Πώς αντιμετωπίζεις μια ζωή με εκπλήξεις, ανατροπές και ρίσκο, όταν είσαι ρονταρισμένος στην πρακτική, γειωμένη πλευρά της;

[+] Μήπως να ασχοληθείς περισσότερο με το θέμα Έρωτας/Συντροφικότητα/Μαζί;

[-] Μήπως μερικές φορές χρειάζονται εκρηκτικές σκηνές για να συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχει ακόμα φωτιά;


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Ο Άρης στον Ζυγό και από 23/6 η Αφροδίτη στους Διδύμους –δύο σημαντικοί πλανήτες σε φιλικά σου ζώδια– είναι ευνοϊκοί σε ό,τι αφορά σχέδια, έμπνευση, υλοποίηση στόχων και φυσικά για τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Ωστόσο, με Ερμή ανάδρομο επίσης στους Διδύμους χρειάζεται να κάνεις μια προσπάθεια για να δεις πιο αντικειμενικά τις σχέσεις σου και την επαγγελματική σου πορεία. Θα προτιμούσες να μην υπάρχουν συγκρούσεις, απαιτήσεις, παράπονα. Δυστυχώς, υπάρχουν. Το ίδιο ισχύει λίγο πολύ και για την επαγγελματική ζωή. Θέτοντας σε λειτουργία την ΥΠΟΜΟΝΗ (είναι μια κατάσταση που πρέπει να συνηθίσεις και να ενσωματώσεις, όσο κι αν δεν σε αρέσει) μπορείς να ξεπεράσεις τις δυσλειτουργίες των σχέσεων ή να τις συνειδητοποιήσεις. Ή κόβοντας τους γόρδιους δεσμούς να προχωρήσεις ελεύθερος/η από σχέσεις και δουλειές που δεν σου παρέχουν καμία ικανοποίηση – λέμε τώρα, δεν είναι τόσο απλό όσο γράφεται. Πάντως ένας φωτισμένος δάσκαλος ή ένας ψυχαναλυτής θα σου μίλαγε για τα πλεονεκτήματα που έχoυν οι διακανονισμοί στις σχέσεις, όπως και για τις παρενέργειες όταν δεν τους κάνεις.

[+] Έξω καρδιά και διασκέδαση με φίλους.

[-] Οι συντροφικές σχέσεις για να επιβιώσουν χρειάζονται αντοχή, συμβιβασμούς και υποχωρήσεις.


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ένας Ιχθύς είναι καρμικά επιρρεπής στις κρίσεις ως δυνατότητες εξέλιξης. Ενώ με την Αφροδίτη στους Διδύμους από 23/6 μπορείς να πάρεις τα πάνω σου, να σταθείς στα πόδια σου, να κάνεις όνειρα και να αισθανθείς ότι σε υπολογίζουν και σε φροντίζουν, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από 17/6 επίσης στους Διδύμους δημιουργεί πρακτικά πιθανόν προβλήματα στο σπίτι και την οικογένεια και την αίσθηση ότι την ώρα που πας να καθίσεις κάποιος σου τραβάει την καρέκλα. Έχε υπόψη σου ότι η οικογένεια παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, θέλεις δεν θέλεις, γι’ αυτό χρειάζεται να λύσεις τα προβλήματα με την καρδιά σου και όχι με σιωπή. Επίσης, αν θέλεις να γίνεις αυτό που ονειρεύεσαι, ξέχνα την ασφάλεια των γονιών. Δημιούργησε το δικό σου «σπίτι», με τους δικούς σου κανόνες και τις προσωπικές σου αξίες. Όσο για τα επαγγελματικά, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσεις χωρίς δεκανίκια. Υ.Γ. Διαχειρίσου με ψυχραιμία το ενεργειακό ηφαίστειο, χωρίς να καείς και να κάψεις.

[+] Οικογένεια, σπίτι, παρέα με αγαπημένους.

[-] Εκνευρισμός είτε από οικογενειακές υποχρεώσεις ή εξαιτίας του σπιτιού ή από σπόντα με τη δουλειά.

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Πέμπτης 25.02.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 25.02.2021
Αιγόκερε, ξεκαθαρίζεις με δυναμισμό τα πράγματα στην προσωπική σου σχέση και...
Zarastro
Τα Ζώδια της Πέμπτης 25.02.2021
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5