Visual Browsing
Γυναίκα και σκλυλος στην άκρη του βουνού χαζεύοντας τη θέα
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Τετάρτης 24.03.2021

Λέοντα, προσπάθησε να κρατήσεις ψύχραιμη στάση και να λειτουργήσεις με γνώμονα την αυτοπροστασία σου
© Vladimir Kudinov / Unsplash
Τα Ζώδια της Τετάρτης 24 Μαρτίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Σήμερα θα σου είναι πιο δύσκολο να συγκρατήσεις τη γλώσσα σου και να αποφύγεις διαφωνίες με κοντινά σου πρόσωπα, αδέρφια, συγγενείς αλλά και άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι, ιδιαίτερα αν αισθάνεσαι πιεσμένος και θυμωμένος. Από την άλλη, θα υπάρχει έντονος αντίλογος από τους γύρω σου σε ό,τι λες και θα νιώθεις ότι δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου. Προσοχή και σε ατυχήματα στις μετακινήσεις, καθώς το μυαλό σου «τρέχει» αλλού.

Ταύρος
Το κλίμα είναι πιο απαιτητικό στις σχέσεις σου με συνεργάτες και φίλους καθώς ίσως αισθάνεσαι ότι δεν έχεις τη στήριξη που περίμενες από αυτούς και καταφεύγεις μάλλον στη γνωστή σου pissed off συμπεριφορά ως αντίδραση. Κοινώς «μουλαρώνεις» και δεν προσπαθείς να διευκολύνεις την όλη κατάσταση. Επίσης, καλύτερα άφησε για άλλη μέρα, ιδανικά την Παρασκευή, τις συζητήσεις για το οικονομικά μιας επαγγελματικής συνεργασίας.

Δίδυμοι
Ατμόσφαιρα έντασης κυρίως στα επαγγελματικά φέρνει η σημερινή ημέρα, με το τετράγωνο του Ερμή από τους Ιχθείς με τον Άρη στο ζώδιό σου. Ενδεχομένως να οφείλεται στο δικό σου άγχος για τη διαχείριση κάποιων θεμάτων, με τη συμπεριφορά σου να καταλήγει να είναι εγωιστική και απόλυτη προς τους άλλους ή μπορεί απ’ την άλλη άτομα από τη δουλειά να εμφανίζουν αδιαλλαξία ως προς τις απόψεις τους, δυναμιτίζοντας το κλίμα. Απόφυγε τους υψηλούς τόνους και προσπάθησε να διατηρήσεις ακέραιο το επαγγελματικό προφίλ σου. Δείξε προσοχή και στην οδήγηση.

Καρκίνος
Περισσότερο εύθικτος και έτοιμος να πάρεις τα πάντα προσωπικά θα είσαι σήμερα, με αποτέλεσμα να υπάρξει δυσκολία στη συνεννόηση με τους γύρω σου. Όλο αυτό μπορεί να πηγάζει από δικά σου θέματα που μάλιστα έχουν να κάνουν με παλιές καταστάσεις τις οποίες θα έχεις τη διάθεση να «χρεώσεις» ίσως ξανά στους άλλους, κάνοντας τους με τη σειρά τους να αντιδρούν έντονα.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τρίτης 04.05.2021
Τα Ζώδια της Τρίτης 04.05.2021

Λέων
Ίσως θα ήταν καλύτερα να αποφύγεις σήμερα να διαπραγματευτείς το οικονομικό σκέλος μιας επαγγελματικής συμφωνίας και γενικά να αφήσεις τις όποιες διεκδικήσεις σου για την Παρασκευή, που είναι σαφώς πιο ευοίωνη για τέτοια θέματα. Θα επικρατεί γενικώς πολύ εκνευρισμός και στις προσωπικές σου σχέσεις, οπότε προσπάθησε να κρατήσεις ψύχραιμη στάση και να λειτουργήσεις με γνώμονα την αυτοπροστασία σου.

Παρθένος
Θα έχεις την αίσθηση ότι σήμερα logic has left the building, τόσο στις επαφές σου με πελάτες και συνεργάτες στα επαγγελματικά, όσο και στη σχέση με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις να εξηγήσεις εναγωνίως ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι, αλλά γιουβέτσι κ.τ.λ. θέλοντας να ξεκαθαρίσεις την όλη κατάσταση. Άδικος κόπος. Όσο και να χτυπιέσαι όταν κάποιος «δεν θέλει» να καταλάβει, δεν θα καταλάβει.

Ζυγός
Αρκετά κουραστική μέρα σήμερα στη δουλειά αλλά και γενικότερα στην καθημερινότητά σου, κυρίως στο επικοινωνιακό κομμάτι, καθώς φαίνεται πως δεν θα τα καταφέρεις παρά τις προσπάθειές σου να βρεις κοινό τόπο με τους άλλους. Add to to the mix λάθη και αστοχίες λόγω αδυναμίας συγκέντρωσης ή καθυστερήσεις λόγω έλλειψης συντονισμού και είσαι έτοιμος για mini collapsus.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Δευτέρας 03.05.2021
Τα Ζώδια της Δευτέρας 03.05.2021

Σκορπιός
Τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν εύκολα σήμερα τόσο στα προσωπικά όσο και στις σχέσεις στον επαγγελματικό τομέα, καθώς θα έχεις την τάση να είσαι περισσότερο ωμός και απότομος στα λόγια, λέγοντας πράγματα που μετά θα σου είναι δύσκολο να τα πάρεις πίσω. Ίσως αυτό οφείλεται στην πίεση που σου ασκούν κάποια άτομα, το πώς αντιδράς όμως είναι καθαρά δική σου ευθύνη.

Τοξότης
Αρκετά συναισθηματικά φορτισμένος θα είσαι σήμερα λόγω ίσως κάποιου οικογενειακού θέματος ή προβλήματος στα επαγγελματικά και θα αντιδράς με εκνευρισμό και επιθετικότητα στους γύρω σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να κρατήσεις μια αποστασιοποιημένη στάση και να μην εμπλακείς σε ανώφελους καυγάδες, που θα ρίξουν πιο πολύ τον εύθραυστο ψυχισμό σου.

Αιγόκερως
Μη βιάζεσαι να απαντήσεις σε όλους σήμερα και προσπάθησε να διατηρήσεις τη γνωστή αυτοπειθαρχία σου για να διαχειριστείς πιθανές «επιθέσεις», ιδιαίτερα μέσα στον χώρο εργασίας σου. Επίσης, φρόντισε αν μπορείς να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, αλλά να τις αφήσεις για την Παρασκευή που η κρίση σου θα είναι περισσότερο ορθή.

Υδροχόος
Απαγορευτική η σημερινή ημέρα (και η αυριανή, όμως, εάν εργάζεσαι) για οικονομικές συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, συναλλαγές κ.τ.λ. Επίσης, προσοχή σε παρορμητικές αγορές και γενικώς περιττά έξοδα. Η μέρα θα είναι πιεστική και σε επίπεδο συνεργασιών, με την υπομονή να είναι δυσεύρετη σε όλους, όποτε κράτα χαμηλούς τόνους γενικότερα στις επαφές σου.

Ιχθύες
Μπερδέματα, παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και πληγωμένα συναισθήματα έχει το μενού για σήμερα, με τα νεύρα όλων να είναι τεντωμένα περισσότερο του συνηθισμένου με το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιό σου με τον Άρη στους Διδύμους. Η επικοινωνία θα είναι μεγάλο αγκάθι τόσο με την οικογένεια και το ταίρι, όσο και στα επαγγελματικά, όποτε κάνε «χρήση» μόνο για τα απολύτως απαραίτητα. Προσοχή και σε μικροατυχήματα στον δρόμο και στο σπίτι λόγω βιασύνης.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5