Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 20.03.2021

Λέοντα, η εαρινή ισημερία, ασχέτως καιρού, σε βρίσκει με διάθεση να βγεις έξω

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
girl-775349_1280.jpg

Τα Ζώδια του Σαββάτου 20 Μαρτίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Χρόνια Πολλά, φίλε Κριέ! Τα φετινά σου γενέθλια σε βρίσκουν έτοιμο να ανοίξεις καινούργια κεφάλαια στη ζωή σου, στα οποία καλείσαι να πρωταγωνιστήσεις. Η ανάγκη σου για ανανέωση σε όλα τα επίπεδα θα είναι ιδιαίτερα έντονη και με τη φόρα που έχεις πάρει, ποιος σε πιάνει! 

Ταύρος 
Επισήμως άνοιξη από σήμερα και εσύ οργανώνεσαι περισσότερο αναφορικά με τα επαγγελματικά σου, ενώ φαίνεται πως μπορεί να υπάρξει κάποιο θετικό άνοιγμα για μια αναβάθμιση και γενικότερα μια θετική εξέλιξη σε αυτό το κομμάτι ή ακόμη και μια προαγωγή.

Δίδυμοι
Μάζεψε ό,τι χαρτιά χρειάζονται και άρχισε να κάνεις αιτήσεις σε πανεπιστήμια, τσέκαρε εκείνο το μεταπτυχιακό που έλεγες ή αυτό το σεμινάριο που φαίνεται ενδιαφέρον ή ακόμα γράψου και ξεκίνησε διαδικτυακά μαθήματα Σουαχίλι. Πάντως σε κάθε περίπτωση κάνε τις κινήσεις σου, εκμεταλλευόμενος το θετικό κλίμα που υπάρχει.

Καρκίνος
Ανασύνταξη τώρα! Μην αφήνεις άλλο τον εαυτό σου να βουλιάζει από την απραξία και την έλλειψη κινήτρων αναφορικά με το κομμάτι της καριέρας σου. Ετοίμασε τα επόμενα σου βήματα με περισσότερη αισιοδοξία και λιγότερη ηττοπάθεια.

Λέων
Η εαρινή ισημερία, ασχέτως καιρού, σε βρίσκει με διάθεση να βγεις έξω και να επικοινωνήσεις με το περιβάλλον σου, απολαμβάνοντας πιο χαλαρές στιγμές με το παρεάκι σου ή το ταίρι σου.

Παρθένος
Αν και Σάββατο όλο και κάτι «βγαίνει» που σε αναγκάζει να δουλέψεις λιγάκι, ή χρειάζεται να δώσεις ένα χέρι βοήθειας σε ένα δικό σου άτομο, γενικά δηλαδή σε δουλειά να βρισκόμαστε. Βέβαια το να είσαι χρήσιμος στους άλλους είναι από τα πράγματα που σε γεμίζουν, πρόσεχε μόνο μη σε πιάνουν και κορόιδο, έτσι;

Ζυγός
Ένα καινούριο χόμπι, η εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου, η συμμετοχή σε μια φιλολογική λέσχη μέσω διαδικτύου, λέμε τώρα, κάτι τέλος πάντων που σου δίνει τη δυνατότητα να εκφραστείς δημιουργικά, θα σε ωφελούσε πολύ στο να ξεδίνεις από την πεζή καθημερινότητα, τώρα που μπήκαμε και με τη βούλα στην Άνοιξη. Ψάξ’ το λίγο.

Σκορπιός
Επιτέλους μόνος. Θέλεις λιγάκι την ηρεμία σου, βρε αδερφέ, να αράξεις στο σπιτάκι σου όλη μέρα με τις πιτζάμες, να «λιώσεις» στον καναπέ βλέποντας Netflix, γενικώς να μην αγχώνεσαι. Μόνο που αν έχεις ταίρι ή παιδιά, μπορεί να σε πρήξουν λίγο παραπάνω σήμερα.

Τοξότης
Σούπερ κοινωνική η μέρα για να βρεθείς με φίλους, να κουτσομπολέψετε, να πείτε τα δικά σας, ή να δεις λίγο περισσότερο το σύντροφό σου. Βέβαια, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κάνεις κάνα δυο κλήσεις με συνεργάτες, που θα σε συγχύσουν λιγάκι.

Αιγόκερως
Ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς κάποιες ώρες με θέματα της δουλειάς, τα ξεπετάς όμως αρκετά γρήγορα, καθώς έχεις βάλει μπρος το σχέδιο «Κορμάρα - Summer 2021 Edition» και χρειάζεσαι προπόνηση.

Υδροχόος
Η επίσημη έναρξη της Άνοιξης σε κάνει να περάσεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σου, το ταίρι σου ή και με τον εαυτό σου, κάνοντας κάτι που σε παθιάζει πολύ, ενώ δεν θα λείψουν και οι προσκλήσεις από φίλους που θέλουν την παρέα σου.

Ιχθύες
Ναι, η συμβίωση είναι που είναι δύσκολη, έχει γίνει ίσως ανυπόφορη πια για μερικούς, με την όλη κατάσταση να δημιουργεί συνθήκες ασφυξίας. Παρ’ όλα αυτά, προσπάθησε να ρίξεις γέφυρες με τα μέλη της οικογένειάς σου ή κάνε έστω λίγη Kundalini  Yoga για να μπει καλά η Άνοιξη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ