Visual Browsing
Τα Ζώδια της Παρασκευής 19 Μαρτίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Παρασκευής 19.03.2021

Καρκίνε, τα πράγματα θα είναι λίγο περίεργα σήμερα. Παρ’ το πιο χαλαρά, βάλε προτεραιότητες και σεβάσου λιγάκι τον οργανισμό σου
© averie woodard / Unsplash
Τα Ζώδια της Παρασκευής 19 Μαρτίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Πρόσεξε λίγο περισσότερο τα λόγια σου σήμερα στις επαφές με τους συνεργάτες σου και τα άτομα του στενού σου περιβάλλοντος, καθώς ο δυναμισμός που θα σε διακατέχει μπορεί να εκδηλωθεί και με μια πιο απότομη προσέγγιση επικοινωνιακά.

Ταύρος
Αξιοποίησε τη σημερινή ημέρα για οικονομικές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις επιχειρηματικών σχεδίων, δίνοντας βάση και σε συμβουλές που μπορεί να σου δώσει ένας φίλος ή ένας καλός συνεργάτης.

Δίδυμοι
Αισθάνεσαι πιο ενεργοποιημένος και θέλεις να ασχοληθείς κατά κύριο λόγο με προσωπικά σου ζητήματα, αφήνοντας στην άκρη τις απαιτήσεις των άλλων. Ok, μια χαρά, όμως γιατί αυτό πρέπει να γίνει με «πολεμική διάθεση»;

Καρκίνος
Τα πράγματα θα είναι λίγο περίεργα σήμερα, καθώς από τη μια θα σε πιάνει μια «μανία» να καταπιαστείς με τα πάντα και να βγάλεις «πολλή δουλειά» και από την άλλη θα τα «φτύνεις» πάνω στο μισάωρο. Παρ’ το πιο χαλαρά, βάλε προτεραιότητες και σεβάσου λιγάκι τον οργανισμό σου.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τρίτης 04.05.2021
Τα Ζώδια της Τρίτης 04.05.2021

Λέων
Κάποιες ανταγωνιστικές συμπεριφορές με πρόσωπα που συνεργάζεσαι στη δουλειά σού δημιουργούν αρκετή δυσαρέσκεια καθώς δεν μπορείς να εντοπίσεις τον λόγο για κάτι τέτοιο. Μην το ψάχνεις πολύ. Πιθανότατα δεν υπάρχει λόγος. Εσύ από την πλευρά σου φρόντισε να περιορίσεις το πόσο σε επηρεάζει η όλη κατάσταση.

Παρθένος
Η αποφασιστικότητά σου να πετύχεις τους στόχους σου στα επαγγελματικά είναι έκδηλη και η εργασιομανία σου χτυπάει νέα ρεκόρ. Το χάνεις λίγο με τους συνεργάτες σου, καθώς δεν συμμερίζονται όλοι τη δική σου «κάψα», αλλά δε βαριέσαι...

Ζυγός
Με σαφώς καλύτερο mood, καταπιάνεσαι με θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά, τις σπουδές σου ή ακόμη και κάποιες φιλοδοξίες και όνειρα που έχεις για το μέλλον, ενώ ίσως υπάρξει κάποιο άτομο που έρχεται στη ζωή σου φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης που τόσο έχεις ανάγκη τελευταία.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Δευτέρας 03.05.2021
Τα Ζώδια της Δευτέρας 03.05.2021

Σκορπιός
Η μέρα ενδείκνυται για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν τράπεζες, δάνεια, εφορίες κ.τ.λ Παράλληλα νιώθεις αρκετή ένταση που χρειάζεται κάποιου είδους «εκτόνωση». Έχεις κάτι στο μυαλό σου;

Τοξότης
Εστιάζεις περισσότερο στους «άλλους» σήμερα, καθώς θα υπάρξει αρκετό νταραβέρι με συνεργάτες, πελάτες αλλά και συντρόφους. Μπορεί μάλιστα να σου ασκηθεί αρκετή πίεση για το «πώς προχωράνε» τα πράγματα σε επίπεδο προγραμματισμού, όμως κατά βάση το πας καλά και καταφέρνεις να ισορροπήσεις και το προσωπικό κομμάτι.

Αιγόκερως
Καλείσαι να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της δουλειάς, αποφεύγοντας «τρικλοποδιές» και εντάσεις που μπορεί να υπάρξουν σε επίπεδο συνεννόησης. Ακόμη, ενδέχεται να σου γίνει μια νέα οικονομική πρόταση στα επαγγελματικά ή να καταφέρεις να κλείσεις σήμερα μια οικονομική συμφωνία.

Υδροχόος
Το κέφι σου φτιάχνει και είσαι πιο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και ερωτικές προσεγγίσεις, με αρκετές πιθανότητες επιτυχίας, ιδιαίτερα αν αποφύγεις αχρείαστες «μπαλαφάρες».

Ιχθύες
Αν σε ενδιαφέρει να αξιοποιήσεις οικονομικά ένα ακίνητο ή ψάχνεις για καινούργιο σπίτι, οι κινήσεις σου μπορεί να έχουν θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Παράλληλα, μια κατάσταση στο σπίτι μπορεί να σου δημιουργεί έντονο εκνευρισμό.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5