Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 18.03.2021

Σκορπιέ, η μέρα έχει ενδιαφέρον στο ερωτικό κομμάτι και φαίνεται μάλιστα πως μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ld-2612041_1280.jpg

Τα Ζώδια της Πέμπτης 18 Μαρτίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Έχεις την αίσθηση ότι κάποιο άτομο στη δουλειά παίζει με τα νεύρα σου και προσπαθεί να σου ρίξει την ψυχολογία. Βάλε τα όριά σου και μην το αφήσεις να σε επηρεάσει.

Ταύρος 
Ένα απρόβλεπτο συναισθηματικό «άνοιγμα» κάποιου συνεργάτη μπορεί να σε ξαφνιάσει σήμερα, ενώ και ο σύντροφός σου μπορεί να κάνει κάποια κίνηση που θα σε συγκινήσει πολύ και θα σε φέρει πιο κοντά του.

Δίδυμοι
Έχε το νου σου σε μπερδέματα ή και λάθη απροσεξίας στα επαγγελματικά, καθώς η όχι και τόσο «σούπερ» διάθεση σου μπορεί να σε κάνει να λειτουργείς πιο πολύ με το συναίσθημα παρά με τη λογική.

Καρκίνος
Πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις μια συνάντηση μέσω zoom ή κάποιο meeting με τους συνεργάτες σου στη δουλειά για να δείτε καλύτερα πώς πρέπει να κινηθείτε αναφορικά με τους στόχους σας από δω και κάτω και θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει θετικό πεδίο συνεννόησης μεταξύ σας, ενώ παράλληλα το κλίμα είναι καλό και στα προσωπικά σου.

Λέων
Ίσως σήμερα σου είναι πιο δύσκολο να κρύψεις τα συναισθήματά σου στον χώρο της εργασίας σου ή γενικότερα στις επαγγελματικές επαφές σου, αν δουλεύεις από το σπίτι. Δεν πειράζει, αυτό είναι ανθρώπινο. Μπορεί μάλιστα ξαφνιαστείς από την ανταπόκριση που θα λάβεις.

Παρθένος
Οι καλές δημόσιες σχέσεις και εννοείται η δουλειά που έχεις ρίξει, μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα σε εμπορικές συναλλαγές και συνεργασίες, ενώ η μέρα είναι βοηθητική και για τα αισθηματικά σου, καθώς αισθάνεσαι πιο άνετος στο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στον σύντροφό σου. Το λες και πρόοδο.

Ζυγός
Αν και θα έχεις την τάση για μεγαλύτερη αναβλητικότητα σήμερα, κυρίως αναφορικά με υποχρεώσεις της καθημερινότητας αλλά και με την τακτοποίηση των οικονομικών σου θεμάτων, προτείνω να ασχοληθείς λιγάκι, για να μη σου πέσουν μετά όλα μαζί.

Σκορπιός
Η μέρα έχει ενδιαφέρον στο ερωτικό κομμάτι και φαίνεται μάλιστα πως μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία αν είσαι ακόμη μόνη/ος, ενώ στα επαγγελματικά ίσως έχεις κάποια συνάντηση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια πρόταση για συνεργασία.

Τοξότης
Να προσέχουμε λιγάκι και την υγεία μας, έτσι; Ναι ακούω ότι η δουλειά πρέπει να βγει και δεν ρωτάει αν είμαστε καλά, πώς νιώθουμε ψυχολογικά κ.τ.λ.,  αλλά αν δεν βάλουμε και τα όριά μας, οι άλλοι δεν θα μυρίσουν τα νύχια τους για να δουν ότι κάτι πάει x και χρειαζόμαστε αποσυμπίεση.

Αιγόκερως
Έχεις έμφυτη ίσως την τάση να «ψειρίζεις» τα πάντα τόσο σε επίπεδο συμπεριφοράς όσο και σε επίπεδο επικοινωνίας. Αυτό σε κάνει πολλές φορές να χάνεις τη στιγμή ιδιαίτερα σε ερωτικά ζητήματα και θέματα σχέσεων. Μήπως να δοκιμάσεις να δεις τα πράγματα αλλιώς;

Υδροχόος
Λίγος περισσότερος χρόνος με τον εαυτό σου, μακριά από οικογενειακά «δράματα» και «ιστορίες καθημερινής τρέλας» από το κοντινό σου περιβάλλον, θα λειτουργούσε πολύ βοηθητικά για την ψυχολογία σου. Do it.

Ιχθύες
Ενώ θέλεις λίγο «γούτσου-γούτσου» σήμερα από τον σύντροφο και τους φίλους σου, αντιδράς αρκετά νευρικά και υπεραναλύεις τα πάντα γύρω σου, γεγονός που κουράζει τελικά και εσένα και τους άλλους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ