Visual Browsing
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 15-21 Μαρτίου 2021
ΤΕΥΧΟΣ 776
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 15-21 Μαρτίου 2021

Κριέ, αυτή η εβδομάδα εγκαινιάζει επίσημα τον μήνα των γενεθλίων σου
Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 15-21 Μαρτίου 2021

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Χρόνια πολλά, αγαπητέ Κριέ! Αυτή η εβδομάδα εγκαινιάζει επίσημα τον μήνα των γενεθλίων σου, καθώς το Σάββατο 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σου και μια μέρα μετά τον ακολουθεί και η Αφροδίτη. Ένας καινούργιος ετήσιος κύκλος ξεκινά για σένα γεμάτος όνειρα, προσδοκίες, ελπίδα για το μέλλον και όρεξη για νέα ξεκινήματα τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σου. Η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται, το ίδιο και η γοητεία σου. Το επόμενο διάστημα ίσως θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σου, να πειραματιστείς με το στιλ ντυσίματος ή ακόμη και να προχωρήσεις σε μια πιο δραστική αισθητική παρέμβαση με τη βοήθεια της ιατρικής. Γιατί όχι; Η ανάγκη σου για ανανέωση θα είναι μεγάλη και άλλωστε είναι καλό να θυμάσαι πως η αγάπη και η φροντίδα προς τον εαυτό σου είναι κομβικής σημασίας για το πώς νιώθεις και κατ’ επέκταση για το πώς λειτουργείς στη ζωή σου. Από την άλλη, ίσως δεν έχεις τη συνηθισμένη σου «φόρα» μιας και η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς (16/3) δείχνει πως υπάρχουν θέματα που σε προβληματίζουν, πιθανότατα στη δουλειά όπου φαίνεται να παίζει αρκετό παρασκήνιο, και μάλιστα μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σε αναστατώσουν. Δεν αποκλείεται όμως και εσύ να επεξεργάζεσαι κάποια σχέδια που ακόμη δεν θέλεις να μοιραστείς, κρατώντας μια πιο «κλειστή» στάση στα επαγγελματικά σου.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Από αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως κάτι αλλάζει σε επίπεδο επαφών και κοινωνικών συναναστροφών, καθώς θα έχεις περισσότερη ζήτηση από φίλους και συνεργάτες με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθείς (16/3). Δεδομένης πάντα και της κατάστασης που υπάρχει, ίσως καταφέρεις με κάποιο τρόπο να επικοινωνήσεις και πάλι με άτομα που είχατε ξεκόψει τελευταία. Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο και στις επαγγελματικές σου αλληλεπιδράσεις και θα χρειαστεί να αφήσεις τυχόν συναισθηματισμούς και ευαισθησίες έξω από το παιχνίδι, εστιάζοντας μόνο στα αντικειμενικά γεγονότα για να μην υπάρξουν μπλεξίματα. Με την είσοδο όμως του Ήλιου (20/3) και της Αφροδίτης (21/3) στον Κριό, δεν θα έχεις ιδιαίτερη διάθεση για αλληλεπίδραση με αλλά άτομα, καθώς μπαίνεις σε μια φάση μεγαλύτερης εσωστρέφειας. Νιώθεις ότι χρειάζεσαι λίγο την ηρεμία σου και θέλεις να ξεκουραστείς τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Ίσως αυτό οφείλεται σε προσωπικά ζητήματα από το παρελθόν που θα σε απασχολήσουν εκ νέου. Καλείσαι λοιπόν αυτή τη φορά να βάλεις ένα τέλος σε τοξικές καταστάσεις που απομυζούν την ψυχή σου και δεν σου παρέχουν καμία ωφέλεια. 


Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 3-9 Μαΐου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 3-9 Μαΐου 2021

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Τα δίνεις όλα για την καριέρα σου από αυτή την εβδομάδα, καθώς η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων και το Μεσουράνημά σου την Τρίτη δείχνει πως το ενδιαφέρον σου θα εστιάζεται σε επαγγελματικά θέματα ως επί το πλείστον για το επόμενο διάστημα. Θα έχεις τη διάθεση να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να κάνεις κινήσεις που θα σε φέρουν σε καλύτερη θέση ιεραρχικά. Συζητάς ασταμάτητα, διερευνάς προθέσεις, «κόβεις» αντιδράσεις και σχεδιάζεις τα επόμενά σου βήματα. Φυσικά η αποφασιστικότητά σου μπορεί να δημιουργήσει και ανταγωνιστικές συμπεριφορές, μιας και μην ξεχνάς ότι και ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου δίνοντας «αέρα στα πανιά σου» big time. Η φόρα σου όμως δεν θα ανακοπεί, αφού ο Ήλιος (20/3) αλλά και η Αφροδίτη (21/3) περνάνε στο φιλικό για σένα ζώδιο του Κριού, λειτουργώντας βοηθητικά στις επιδιώξεις σου, ιδιαίτερα μάλιστα αν σχετίζονται με συλλογικά επαγγελματικά ή επιχειρηματικά σχέδια. Μάλιστα δεν αποκλείεται η συμβολή ενός φιλικού προσώπου να παίξει σημαντικό ρόλο, μέσω π.χ. μιας επαγγελματικής συνεργασίας. Ακόμη, θα έχεις μεγαλύτερη εξωστρέφεια στη κοινωνική σου ζωή, ενώ δεν θα λείψουν και τα «τυχερά» στον ερωτικό τομέα, προερχόμενα ίσως πάλι από κάποιο φίλο, που θα παίξει τον ρόλο της προξενήτρας!


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 26 Απριλίου - 30 Μαΐου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 26 Απριλίου - 30 Μαΐου 2021

Βρίσκεσαι σε μια περίοδο αναβρασμού αναφορικά με το μέλλον σου, με τη νέα θέση του Ερμή στους Ιχθείς από την Τρίτη 16/3. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις σπουδές σου, με σεμινάρια, με μετεκπαίδευση πάνω στο αντικείμενό σου, αλλά και με την επαγγελματική σου δικτύωση με το εξωτερικό σε απασχολούν έντονα και αναμένονται μάλιστα και ευχάριστες εξελίξεις μέσα στο επόμενο διάστημα. Ίσως πάρεις την απάντηση που περίμενες από το Πανεπιστήμιο που είχες δηλώσει ή σε δεχτούν στο μεταπτυχιακό που σε ενδιαφέρει ή από την άλλη μπορεί να είσαι στη φάση που τώρα στέλνεις τα χαρτιά σου και τρέχεις να προλάβεις προθεσμίες, ενώ μπορεί να καταστρώνεις και τα επόμενά σου βήματα για ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα ή μια συνεργασία. Ο τομέας της καριέρας σου άλλωστε έρχεται στο προσκήνιο από το τέλος της εβδομάδας με την είσοδο τόσο του Ήλιου (20/3) όσο και της Αφροδίτης (21/3) στον Κριό. The struggle is real για τις επόμενες εβδομάδες, καθώς οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες, όμως το γενικότερο κλίμα θα είναι θετικό με ευκαιρίες επέκτασης και καινούργιες προτάσεις, ενώ μπορεί να παίξει και κάποιο je t’aime μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Το μυαλό σου μπορεί να σου παίζει περίεργα παιχνίδια από αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθείς (16/3), δημιουργώντας σου δεύτερες σκέψεις ή και αμφιβολίες για πρόσωπα που υπάρχουν στο περιβάλλον σου. Θα σου βγει ένα ένστικτο ντετέκτιβ και θα προσπαθείς να δεις τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις, περιπλέκοντας λίγο τα πράγματα χωρίς λόγο κάποιες φορές. Ίσως πάλι εσύ να είσαι ο κρυψίνους της υπόθεσης και να κρατάς το στόμα σου ερμητικά κλειστό κυρίως σε ό,τι αφορά οικονομικές σκέψεις και σχέδια που έχεις κατά νου. Σ’ αυτή την περίπτωση, εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου που θα είναι πανίσχυρη, για να διαπραγματευτείς επιχειρηματικές κινήσεις και οικονομικά που έχουν να κάνουν με εταιρίες, τράπεζες, οργανισμούς και γενικά τρίτους, βρίσκοντας λύσεις σε εκκρεμότητες που σε πιέζουν. Η είσοδος του Ήλιου (20/3) και της Αφροδίτης (21/3) στο φιλικό για σένα ζώδιο του Κριού θα φέρει περισσότερη διάθεση για κοινωνική αλληλεπίδραση και έναν αέρα ανανέωσης μέσα στη σχέση σου. Θα έχεις περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείς με το σύντροφό σου, ενώ στην περίπτωση που είσαι μόνη/ος οι πιθανότητες να βρεις ταίρι είναι με το μέρος σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Περισσότερη δράση και επαφές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο θα υπάρξουν από αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του κυβερνήτη σου Ερμή απέναντί σου, στο ζώδιο των Ιχθύων (16/3). Μπορείς να διαχειριστείς με μεγαλύτερη ευκολία ζητήματα στα επαγγελματικά, να διαπραγματευτείς καλύτερους όρους ή και νέες συμφωνίες με πελάτες και συνεργάτες, μιας και οι ιδέες σου μπορεί τώρα να βρουν περισσότερους συμμάχους. Για να το καταφέρεις, θα χρειαστεί να αποφύγεις την υπερβολική κριτική που σε χαρακτηρίζει και να γίνεις πιο διαλλακτικός, υιοθετώντας ένα άνετο στιλ στην επικοινωνία σου. Η είσοδος τόσο του Ήλιου (20/3) όσο και της Αφροδίτης (21/3) στον Κριό πιθανότατα να σου δημιουργήσουν μια πίεση σε ψυχολογικό επίπεδο. Αρκετές ανασφάλειες και παράλογοι φόβοι κυρίως σε σχέση με τα προσωπικά και τα οικονομικά σου μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια, βάζοντάς σε στη διαδικασία να «αυτομαστιγωθείς» χωρίς έλεος, κάνοντας τελικά ζημιά στον εαυτό σου. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να επισκεφτείς κάποιον ειδικό που θα μπορούσε να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά και να εστιάσεις στις λύσεις και όχι στην αυτοτιμωρία. Το sex είναι επίσης κάτι που μπορεί να λειτουργήσει πολύ ανακουφιστικά, δεδομένου ότι η λίμπιντό σου θα είναι αυξημένη.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Με περισσότερο άγχος στην καθημερινότητά σου ξεκινά αυτή η εβδομάδα, με τον Ερμή να περνά στους Ιχθείς (16/3), αυξάνοντας την πίεση στον τομέα της δουλειάς. Δεν είναι τόσο το αντικειμενικό βάρος που μπορεί να υπάρξει σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σου, όσο το γεγονός ότι το μυαλό σου θα απασχολείται συνεχώς με ζητήματα της δουλειάς, ψάχνοντας να βρει λύσεις και νέες προοπτικές, πράγμα που ασφαλώς δεν είναι κακό, μπορεί όμως να σε εξαντλήσει ενεργειακά. Παρ’ όλ’ αυτά αν οργανώσεις σωστά το πρόγραμμά σου θα μπορέσεις να αυξήσεις την παραγωγικότητα σου και να καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, βρίσκοντας χρόνο και για την προσωπική σου ζωή. Άλλωστε ο τομέας των σχέσεών σου έρχεται στο προσκήνιο με το πέρασμα του Ήλιου (20/3) και της Αφροδίτης (21/3) στον άξονα σου, στο ζώδιο του Κριού. Η αρμονία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και θα θελήσεις να ανταποκριθείς με επιτυχία στις απαιτήσεις των γύρω σου στα επαγγελματικά αλλά και του συντρόφου σου στα προσωπικά. Ίσως μάλιστα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε, ενώ αν είσαι ελεύθερη/ος θα έχεις σίγουρα τις κατακτήσεις σου.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Αυξημένη διάθεση να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να επικοινωνήσεις με τον ερωτικό σου σύντροφο θα έχεις από αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθείς (16/3), καθώς και όρεξη για περισσότερη διασκέδαση και ενασχόληση με τα παιδιά σου και ό,τι σου δίνει χαρά, όπως τα αγαπημένα σου χόμπι. Η σκέψη σου γενικότερα θα είναι πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη, το αν θα τα καταφέρεις βέβαια να ασχοληθείς με όλα τα παραπάνω είναι ένα άλλο ζήτημα, καθώς από τα τέλη της εβδομάδας ο Ήλιος (20/3) και η Αφροδίτη (21/3) περνούν στο ζώδιο του Κριού, ενεργοποιώντας τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την εργασία και την καθημερινότητά σου. Πολλή δουλειά και αρκετή κόπωση προβλέπεται λοιπόν για το επόμενο διάστημα με τις απαιτήσεις στα επαγγελματικά να αυξάνονται, οπότε θα χρειαστεί να ανταποκριθείς αναλόγως. Ναι, η αλήθεια είναι ότι τα έχεις ήδη φτύσει, τι να κάνουμε όμως, έτσι έχουν τα πράγματα. Υπομονή λοιπόν και ψηλά το κεφάλι, καθώς θα υπάρξουν και θετικά αποτελέσματα, με αρκετό όμως κόπο. Παράλληλα, μπορεί να αποφασίσεις να μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής ή να κόψεις κάποιες βλαβερές συνήθειες που επηρεάζουν τη φυσική σου κατάσταση, ενώ, αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα υγείας, μπορεί τώρα να βρεις την κατάλληλη θεραπεία.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Κάποια τρεξίματα που αφορούν το σπίτι ή μέλη της οικογένειάς σου, ιδιαίτερα τους γονείς, μπορεί να φέρει το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθείς από την Τρίτη 16/3. Ίσως πάλι χρειαστεί να ασχοληθείς με ένα καινούριο ακίνητο ή να ψάξεις για ένα νέο χώρο δουλειάς. Παράλληλα, θα έχεις την τάση να είσαι πιο ευαίσθητος συναισθηματικά και καλά θα κάνεις να αποφύγεις λογομαχίες στον επαγγελματικό σου χώρο εξαιτίας της συναισθηματικής πίεσης που θα νιώθεις. Πάντως, στα τέλη της εβδομάδας η ενέργειά σου θα επηρεαστεί θετικά από την είσοδο του Ήλιου (20/3) και της Αφροδίτης (21/3) στο φιλικό για σένα ζώδιο του Κριού. Θα ασχοληθείς με περισσότερη αποφασιστικότητα και δυναμισμό πάνω σε επιχειρηματικά και δημιουργικά σχέδια το επόμενο διάστημα, κάνοντας έξυπνες κινήσεις και γυρίζοντας το όλο κλίμα προς όφελός σου. Ευνοϊκά θα είναι τα πράγματα και στην προσωπική σου ζωή, καθώς θα παθιαστείς και θα απολαύσεις όμορφες στιγμές, ερχόμενος πιο κοντά με το ταίρι σου. Η παιχνιδιάρική σου διάθεση μπορεί να φέρει αποτελέσματα και σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, μιας και θα έχεις ιδιαίτερη γοητεία και σπιρτάδα στις προσεγγίσεις σου.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Μεγαλύτερη «ρέντα» στο τομέα της επικοινωνίας φέρνει η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς (16/3) αυτή την εβδομάδα. Μπορείς να περάσεις με μεγαλύτερη ευκολία το μήνυμά σου και να φέρεις με το μέρος σου πρόσωπα που ενδέχεται να αποδειχτούν πολύ βοηθητικά σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ το κλίμα είναι ευνοϊκό και για «διερευνητικές επαφές» για νέες συνεργασίες, κυρίως εμπορικού χαρακτήρα, ή ακόμα και για τελικές υπογραφές για μερικούς. Ζητήματα σπουδών μπορούν επίσης να έχουν θετική έκβαση το επόμενο διάστημα. Από την άλλη, το πέρασμα του Ήλιου (20/3) και της Αφροδίτης (21/3) στον Κριό στο τέλος της εβδομάδας δείχνει ότι μέσα σου τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, καθώς έχεις ανάγκη από me-time, ενώ ίσως αισθάνεσαι και ένα ψυχολογικό ανακάτεμα. Αυτή η κατάσταση μπορεί να σε φέρει σε απόσταση με τα μέλη της οικογένειάς σου, δημιουργώντας εκνευρισμό και από τις δυο πλευρές. Ίσως, πάλι, η οικογένεια να είναι να «η αιτία που υποφέρεις» καθώς ζητήματα που προκύπτουν με κάποια πρόσωπα του σπιτιού ή και μεγαλύτερους σε ηλικία συγγενείς, σε αναγκάζουν να αφιερώσεις όλο τον χρόνο και την ενέργεια σου εκεί, με αποτέλεσμα να νιώθεις στο τέλος άδειος. Δείξε κατανόηση και πρόσφερε τη βοήθειά σου, κρατώντας όμως και κάτι για τον εαυτό σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Το μυαλό σου επικεντρώνεται σε οικονομικά ζητήματα από αυτή την εβδομάδα, με το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθείς στις 16/3. Αυτός ο τομέας χρειάζεται οργάνωση και σωστή διαχείριση, με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την περίοδο και όχι πλάνα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα της εποχής. Ενδεχομένως να μπορέσει να κλείσεις τρύπες και να διακανονίσεις λογαριασμούς, όμως θα πρέπει να αποφύγεις και την παρόρμηση για περιττά έξοδα. Ναι, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, πάντα όμως υπάρχουν ευκαιρίες και αυτές καλείσαι να ψάξεις για να αυξήσεις το εισόδημά σου, βρίσκοντας χρηματοδότηση από τρίτες πηγές ή σχεδιάζοντας ένα επιχειρηματικό σχέδιο που μπορεί να αποφέρει καρπούς. Βοηθητική προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι η παρουσία τόσο του Ήλιου (20/3) όσο και της Αφροδίτης (21/3) στο ζώδιο του Κριού από το τέλος της εβδομάδας για τον επόμενο μήνα. Δικτυώνεσαι μέσα από επαφές και συναντήσεις που μπορούν να υπάρξουν με ανθρώπους που εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος και μπορεί να καταφέρεις σημαντικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με τους τομείς της τεχνολογίας, της διαφήμισης, του εμπορίου και των Μ.Μ.Ε. Παράλληλα θα μπορέσεις να εποκοινωνήσεις καλύτερα με το ταίρι σου βελτιώνοντας τη σχέση σου, αλλά και να φλερτάρεις με μεγαλύτερο «θράσος».


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Η παρουσία του Ερμή (16/3) στο ζώδιό σου από αυτή την εβδομάδα, σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις πιο άμεσα τις ανάγκες και τις σκέψεις σου προς το περιβάλλον σου. Σαν άτομο είσαι ιδιαίτερα δεκτικό προς τα προβλήματα και τις απαιτήσεις των γύρω σου, λειτουργώντας διαισθητικά πολλές φορές, «μαντεύοντας» ακόμα και πριν απ’ αυτούς το τι έχουν ανάγκη. Αυτή η υπερβολική ενσυναίσθηση όμως σε οδηγεί πολλές φορές σε βραχυκύκλωμα αναφορικά με τα δικά σου θέλω. Πού είσαι εσύ στο όλο πλάνο; Σε αυτό καλείσαι να απαντήσεις από δω και κάτω, επικεντρώνοντας την ενέργεια και τη δράση σου στις προσωπικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Παράλληλα, ο Ήλιος και η Αφροδίτη εγκαταλείπουν το ζώδιό σου και εισέρχονται σε αυτό του Κριού στις 20 και 21/3 αντίστοιχα, δίνοντας έμφαση στο κομμάτι των οικονομικών σου. Οικονομικές υποθέσεις που βρίσκονταν στα σκαριά και αφορούν επαγγελματικά ξεκινήματα θα μπορέσουν τώρα να προχωρήσουν με μεγαλύτερη ταχύτητα, ενώ μπορεί να έχεις εύνοια και σε ζητήματα που αφορούν ακίνητα, όπως κάποια αγοραπωλησία. Προσοχή χρειάζεται σε παρορμητικές αγορές καθώς και σε διαφωνίες με το ταίρι σου όσον αφορά την οικονομική διαχείριση. 

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5