Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 22.02.2021

Παρθένε, δημιουργείς τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσεις στιγμές χαλάρωσης που τόσο έχεις ανάγκη

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
cat-1978356_1280.jpg

Τα Ζώδια της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Αν σκεφτόσουν να κάνεις κινήσεις σχετικά με την ακίνητη περιουσία σου, το κλίμα από δω και πέρα είναι περισσότερο ευνοϊκό.

Ταύρος
Η καλή σου διάθεση σήμερα μπορεί να οφείλεται και σε κάποια ευχάριστη είδηση που θα ακούσεις από ένα κοντινό σου άτομο ή φιλικό πρόσωπο.

Δίδυμοι
Αναζητάς και βρίσκεις ίσως κάποιες λύσεις για ένα οικονομικό σου ζήτημα, που μπορεί να σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου.

Καρκίνος
Η μέρα είναι έντονη σήμερα συναισθηματικά με θετικό όμως τρόπο, καθώς έρχεσαι πιο κοντά με τον άνθρωπό σου, ενώ μπορεί να έχεις και αισιόδοξες εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό σου σχέδιο.

Λέων
Φρόντισε να καταλαγιάσεις το άγχος σου και να εμπιστευτείς περισσότερο τη διαίσθησή σου προκειμένου να διαχειριστείς μια υπόθεση στη δουλειά.

Παρθένος
Δημιουργείς τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσεις στιγμές χαλάρωσης που τόσο έχεις ανάγκη μαζί με τον σύντροφό σου, ή με φίλους, αν είσαι μόνος.

Ζυγός
Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα, που μπορεί να σου αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Σκορπιός
Έχεις όρεξη για φλερτ και διασκέδαση και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια γνωριμία που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Τοξότης
Είσαι λίγο πιο ευαίσθητος σήμερα σε ψυχολογικό επίπεδο, καταφέρνεις όμως να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου αποτελεσματικά.

Αιγόκερως
Θετική μέρα για να πάρεις πρωτοβουλίες και να προχωρήσεις συνεργασίες, προωθώντας πιθανά επιχειρηματικά σου σχέδια.

Υδροχόος
Έχεις αρκετή δουλειά σήμερα, η οποία πάντως αποδίδει καρπούς, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου σχετικά με τις ικανότητές σου.

Ιχθύες
Η έμπνευση και η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη και ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικά επαγγέλματα μπορεί να υπάρξουν θετικά νέα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ