Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 14.02.2021

Ζυγέ, όλα για τον έρωτα!

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kiss-499138_1280.jpg

Τα Ζώδια της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Περνάς την ημέρα των ερωτευμένων μάλλον συντροφιά με φίλους ή φλερτάροντας στα social media, ενώ από το απόγευμα ίσως νιώθεις κάποια ανεξήγητη νευρικότητα.

Ταύρος
Τα επαγγελματικά δεν παύουν να σε απασχολούν ακόμα και σήμερα, μπορεί μάλιστα να έχεις και κάποιες καλές ιδέες πάνω σ’ αυτό το κομμάτι. Προς το βραδάκι έχεις διάθεση να απομονωθείς και να χουχουλιάσεις μαζί με το ταίρι σου.

Δίδυμοι
Ίσως χρειαστεί να κάνεις λίγη δουλειά ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μέχρι το απόγευμα περίπου, όπου τα πράγματα βελτιώνονται και έχεις διάθεση για φλερτ, έστω μέσω διαδικτύου λόγω των καταστάσεων.

Καρκίνος
Έχεις την όρεξη να ανοίξεις συζήτηση σήμερα με τον σύντροφό σου για κάποια θέματα που αφορούν τη σχέση σας, πρόσεξε όμως μην πας για μαλλί και στο τέλος βγεις κουρεμένος.

Λέων
Επικοινωνείς ανοιχτά με τον αγαπημένο σου και δείχνεις καλή θέληση για να διορθώσεις τυχόν λάθη που είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα ανάμεσά σας.

Παρθένος
Το βάρος πέφτει περισσότερο σε θέματα της δουλειάς σήμερα παρά στα ερωτικά σου και μπορεί μάλιστα να υπάρξουν αρκετές βοήθειες, αλλά παράλληλα νιώθεις και μια νοσταλγία για αισθηματικές καταστάσεις του παρελθόντος.

Ζυγός
Όλα για τον έρωτα! Φτιάχνεις ατμόσφαιρα στο σπίτι με κεράκια, μουσική κ.τ.λ. έτοιμη/ος να απολαύσεις στο έπακρο τη σημερινή ημέρα.

Σκορπιός
Η ανάγκη σου για συντροφικότητα σήμερα είναι ιδιαίτερα τονισμένη και σε περίπτωση που έχεις δίπλα σου τον άνθρωπό σου, βρίσκεις τρόπους να περάσεις καλά. Διαφορετικά, ίσως το μυαλό σου τριγυρνά σε εποχές όπου δεν ήσουν μόνη/ος και σε μια σχέση που έληξε άδοξα.

Τοξότης
Και τι δεν θα ’δινες για ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου μια τέτοια μέρα! Αντ’ αυτού κάντε ένα εικονικό ταξίδι μέσω υπολογιστή ή ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό που θα αυξήσει τον ερωτισμό σας.

Αιγόκερως
Δεν αποκλείεται σήμερα να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε μια οικονομική συμφωνία, επανεξετάζοντας όρους και λεπτομέρειες, ενώ στον ερωτικό τομέα έχεις περάσει και πιο ρομαντικές στιγμές.

Υδροχόος
Σε απασχολούν πολύ τα προσωπικά σου και μάλιστα ανοίγεις και παρελθοντικά θέματα, όμως μην ξεχνάς ότι λόγω του ανάδρομου Ερμή μπορεί να υπάρξουν και κάποιες αστοχίες.

Ιχθύες
Με περισσότερη διάθεση για ενδοσκόπηση υποδέχεσαι τον Άγιο Βαλεντίνο, χαμένος λίγο στην αναπόληση παρελθοντικών σχέσεων, όμως δεν αποκλείεται να υπάρχει και ένας παρασκηνιακός έρωτας στα σκαριά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ