Visual Browsing
ΤΕΥΧΟΣ 486
STARDUST

Stardust 486

Stardust 486
Δίδυμε, ο ανάδρομος στο ζώδιό σου λέει να αναθεωρήσεις, να ξανακοιτάξεις, να επιδιορθώσεις, να επαναξιολογήσεις και να συγκρατήσεις τα νεύρα σου
  • A-
  • A+
0
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Γιώργο Πανόπουλο.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Οι γεννημένοι μεταξύ 31 Μαρτίου έως και 4 Απριλίου βρέθηκαν, βρίσκονται ή θα βρεθούν μπροστά σε ξαφνικές, απότομες, απρόσμενες εξελίξεις. Πίσω από αυτές τις ανατροπές κρύβεται ο Ουρανός που επιμένει για αυθεντικότητα, ενθουσιασμό, καινούργια ξεκινήματα, το καινούργιο – φυσικά τέτοιου είδους ανατροπές, που αλλάζουν το στάτους κβο, δεν είναι πάντα ευχάριστες, όμως εκ των υστέρων αντιλαμβάνεσαι ότι ό,τι έγινε ήταν μεταμφιεσμένη ευλογία. Κι ενώ ο Ουρανός σαρώνει το παλιό, ο Πλούτωνας αλλάζει τα σπλάχνα (στους γεννημένους μεταξύ 29 Μαρτίου έως και 7 Απριλίου), κατεδαφίζοντας επώδυνα πολλές φορές τη μέχρι τώρα ζωή ώστε να αναδυθεί ό,τι είναι υγιές και ζωντανό μέσα από δύσκολα και σκοτεινά οικογενειακά, επαγγελματικά ή αισθηματικά γεγονότα. Και όλοι μαζί οι Κριοί επί μήνες αντιμετωπίζετε τον Άρη στον τομέα που σχετίζεται με τους σημαντικούς άλλους (εργασιακούς ή προσωπικούς) ώστε να δείτε με ποιους θα πάτε και ποιους θα αφήσετε. Κι όμως, χωρίς να είναι παρηγοριά ή ενθάρρυνση του αέρα, με τον Δία στον Καρκίνο από πέρσι τον Ιούνιο μέχρι τα μέσα Ιουλίου κάτι έχει συμβεί (συμβαίνει ή θα συμβεί) που σε εξέλιξε θετικά. Γάμος; Ένα παιδί; Μια μετακίνηση; Μια επαγγελματική ευκαιρία; Ένα ταξίδι; Σπουδές; Μια ερωτική ιστορία; Τι;

[+] Βάλε το πόδι σου στην πόρτα όταν εμφανιστεί η ευκαιρία, ακόμα κι αν δεν σου γεμίζει το μάτι αρχικά…

[-] Κράτα γερά.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Τετάρτης 03.03.2021
Τα Ζώδια της Τετάρτης 03.03.2021

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Ο εργοδότης σου θέλει το μάξιμουμ της απόδοσής σου, οι συνάδελφοι σού τη λένε χωρίς προφανή λόγο, ή σε εκνευρίζουν, οι λογαριασμοί έρχονται την πιο ακατάλληλη στιγμή, το δόντι σου θέλει επειγόντως οδοντίατρο, έχεις πάρει κιλά ή το σώμα σου δεν σου αρέσει και πρέπει να αρχίσεις γυμναστήριο. Τι σημαίνουν όλα αυτά στο γενικότερο πλαίσιο της ζωής; Σε μερικές μέρες ποιον θα νοιάζει ή ποιον θα ενδιαφέρει αν καθάρισες το λεβητοστάσιο ή αν αντάλλαξες μερικές πικρές λέξεις με κάποιον που σε ενδιαφέρει; Ούτε εσύ δεν θα θυμάσαι κάποιες παρενέργειες της καθημερινότητας. Τι θα θυμάσαι; Ότι χώρισες ή βάθυνες τη δέσμευσή σου με αυτόν/ή που αγαπάς, ότι ξεκίνησες τη δική σου δουλειά ή έφυγες από μία που δεν τραβούσε, ότι άλλαξες, ότι πήρες αποφάσεις που άλλαξαν τη ζωή σου. Κατά τα λοιπά αυτή την εποχή, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, φαίνεται αστείο να δηλώνεις ότι δεν είσαι σε φόρμα όταν τόσοι πολλοί άνθρωποι σε καλοβλέπουν (πάρ’ το με όποια έννοια και τρόπο θέλεις).

[+] Οι επιθυμίες σου σε κάνουν να νιώθεις ζωντανός/ή, πες τες δυνατά.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τρίτης 02.03.2021
Τα Ζώδια της Τρίτης 02.03.2021

[-] Έχασες τα κιλά που ήθελες;


Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Αφού το μυαλό σου με ανάλυση, ψυχραιμία και αποστασιοποίηση συλλαμβάνει το λάθος ως κακή εκτίμηση ή κακό timing χωρίς να εμπλέκεται συναισθηματικά σε αυτό, τότε μπορείς να προχωράς σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ελαττώνοντας έτσι τις συνέπειες των κακών υπολογισμών σου. Όμως… υπάρχουν εποχές σαν κι αυτήν που ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρίζει ανάδρομος (στις 17/6 από τις 29° των Διδύμων) και τότε οι κακοί χειρισμοί, οι αντιξοότητες, οι καθυστερήσεις, οι αναβολές, η στασιμότητα, ό,τι είχες κρύψει κάτω από το χαλί, η υπενθύμιση περασμένων λαθών σου ή η άτσαλη προσγείωση σε προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα σε χτυπάνε σαν να σε κλωτσάει θυμωμένο γαϊδούρι. Να τρελαθείς; Όχι βέβαια. Όσο κι αν η πραγματικότητα σε στενεύει πέντε νούμερα υπάρχει η Αφροδίτη πάνω από το κεφάλι σου που προσθέτει κατανόηση στις αδυναμίες –τις δικές σου και των άλλων–, όπως και ο Άρης στον Ζυγό που λειτουργεί αντικραδασμικά. Είναι από τις περίεργες εποχές του «ναι μεν, αλλά…»

[+] Η ζωή είναι χαρά και διασκέδαση και δημιουργικότητα και έρωτας.

[-] Σωστά, με εμπόδια αυτή την περίοδο και γύρω από την Πανσέληνο (13/6) στις 22° του Τοξότη


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Μπορείς να κατηγορήσεις άνετα τον Άρη στον Ζυγό, ή τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, ακόμα και τον τυχερό Δία στο ζώδιό σου για τη συνεχή νευρικότητα και ανησυχία που νιώθεις, αν και ένας ψυχαναλυτής θα έλεγε ότι δεν είσαι σίγουρος/η αν θέλεις να συνεχίσεις να τρέχεις, να σε αφήσουν ήσυχο/η, να φτιάξεις μια οικογένεια ή να φύγεις από μια οικογένεια, να βγεις να κατακτήσεις τον κόσμο ή να απομακρυνθείς από τον κόσμο. Ουφ… Πρακτικά τώρα, η δουλειά παίρνει ανάποδες στροφές, οι σχέσεις παρουσιάζουν έντονες αρρυθμίες και οι άλλοι δεν είναι εκεί όταν τους χρειάζεσαι. Μάλιστα. Και ταυτόχρονα χρειάζεσαι επειγόντως αισιοδοξία, μια θετική αλλαγή που θα δώσει ώθηση στη ζωή σου, ένα σπρώξιμο για να βγει από τα ίδια και τα ίδια. Το σύμπαν με κακή αίσθηση χιούμορ θα σου κάνει δώρα, ενώ την άλλη στιγμή θα σου κλέβει κάτι.

[+] Αυτό που είναι να σου δοθεί, ερωτικά ή επαγγελματικά, θα σου δοθεί.

[-] Έστω κι αν δεν έχει συσκευασία δώρου ή έρχεται μια μέρα μετά.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Είναι μια υπέροχη στιγμή όταν βρίσκεσαι με ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν, που συμπαθείς, που θέλεις να συναναστρέφεσαι, ή όταν συναντιέσαι με αγαπημένους φίλους, ή όταν διαπιστώνεις ότι δεν χρειάζεσαι παρά ένα-δύο δοκιμασμένους φίλους για να σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα, όταν τρελαίνεσαι με το θέμα των σχέσεων ή σου απλώνουν δίχτυ προστασίας όταν πέφτεις. Με ανάδρομο τον Ερμή από 17/6 ξαναβλέπεις φίλους που είχες χάσει, θυμάσαι και σε θυμούνται άνθρωποι με τους οποίους είχες επαγγελματικές ή συναισθηματικές εκκρεμότητες. Υπάρχουν βέβαια και προσωρινά μπλοκαρίσματα σε επαγγελματικές σχέσεις ή γειώνεσαι από έναν/μία συναισθηματικά, ή κάποια σχέδιά σου τροποποιούνται προς τα κάτω. Χρειάζεται ωστόσο να θυμάσαι: Ανήκεις σε αυτούς που επιθυμούν διακαώς να τους θυμούνται για κάτι σημαντικό, αλλά οτιδήποτε κάνεις πρέπει να το κάνεις με το δικό σου τρόπο.

[+] Στον ώμο σου έχεις ένα φύλακα άγγελο – ή όπως αλλιώς θες να τον πεις.

[-] Δεν μπορείς να έχεις τα πάντα κι αυτό σε τρελαίνει εσένα του «όλα ή τίποτα».


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που λέξεις όπως «αισιοδοξία»-«απαισιοδοξία» δεν σημαίνουν και πολλά πράγματα, αφού αυτό που προέχει είναι η δράση και η καθαρή σκέψη. Ε, λοιπόν, η πνευματική αναγέννηση και το restart που σου υπόσχεται ο Δίας στον Καρκίνο είναι ένα δώρο που μπορεί να προκαλέσει ανατριχίλα. Όπως φυσικά μπορεί να σε κάνει να δυσανασχετήσεις, αφού δεν σου προσφέρει μόνο μια εντελώς καινούργια οπτική για να δεις τη ζωή σου αλλά σε αναγκάζει να αντιμετωπίσεις με ουδέτερο βλέμμα τη συμπεριφορά σου προς τον εαυτό σου και τους άλλους και να αναγνωρίσεις ότι ο εγκέφαλος για τον οποίο είσαι δίκαια υπερήφανος/η πρέπει να είναι πιο ευέλικτος στις αλλαγές. Υ.Γ. Oι οικονομικές διαπραγματεύσεις, η οικονομική δυσπραγία, η βεβαιότητα ότι κινδυνεύει η όποια ευημερία σου αναμοχλεύουν όλες τις ανασφάλειές σου. Μπορεί να ταρακουνιέσαι οικονομικά, αλλά η επιβίωσή σου δεν απειλείται.

[+] Επαγγελματικές προοπτικές, συνεργασίες, έρωτας από σπόντα.

[-] Πανσέληνος (13/6) στις 22° του Τοξότη: να που η απαισιοδοξία υπάρχει.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Αφυπνίζεται διάθεση και θέληση να πουλήσεις όσο το δυνατόν ακριβότερα τα ταλέντα και τη δουλειά σου, να απαιτήσεις περισσότερα ή να τα αυξήσεις. Με σπουδές; Με επέκταση; Με παραγωγικότητα; Με ανανέωση; Τα πλεονεκτήματά σου έναντι των άλλων. Θυμήσου ωστόσο: 1) Αυτός/ή που θέλει να έχει συνεχώς τον Άλλο υπό έλεγχο δεν αγαπάει. 2) Bάζοντας στην άκρη την υπερβολική λογική και τη χρησιμοθηρία, που σε ταλανίζει σε εποχές αβεβαιότητας, μπορείς να συναναστραφείς τους ανθρώπους χωρίς άγχος. 3) Σε όποιον/α σε κατηγορήσει ότι είσαι εγωιστής/εγωίστρια και βάζεις τον εαυτό σου πάνω από όλους δεν είναι κακό να ομολογήσεις ότι αντιδράς άτσαλα γιατί φοβάσαι δίνοντας απανωτές μάχες σε όλα τα μέτωπα. Υ.Γ. Αν αρχίσεις να λειτουργείς από την απληστία σαν pacman που καταβροχθίζει τα πάντα στο δρόμο του είναι ώρα να αλλάξεις παιχνίδι.

[+] Συνειδητοποιείς ότι είσαι μαχητής, κι όχι ένα κλαράκι έτοιμο να σπάσει ανά πάσα στιγμή.

[-] Θα επιθυμούσες να σπάσεις για να σε φροντίσουν επιτέλους οι άλλοι.


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Ναι, είσαι Σκορπιός και δεν ξεχνάς όποιον σε πόνεσε, εντάξει. Η λήθη όμως είναι απαραίτητη για να προχωρήσεις – αν δεν ξεγράψεις, πώς θα γράψεις; Ναι, κάθε είδους συναισθηματικές εκκρεμότητες επανέρχονται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος στην επιφάνεια ώστε να υποστούν στεγνό καθάρισμα. Ναι, υπάρχουν εργασιακά μπλεξίματα, προοπτικές, ενδεχόμενα που σε αγχώνουν. Ναι, μπορείς να παλεύεις με τους προσωπικούς σου δαίμονες και να κλείνεσαι στον εαυτό σου θυμωμένος/η επειδή κανένας δεν σε στηρίζει και επειδή πιστεύεις ότι το σύμπαν σε έχει στοχοποιήσει. ΛΑΘΟΣ. Η αστρολογική συγκυρία προτείνει να κάνεις μια προσπάθεια ώστε να βοηθήσεις τους (αγαπημένους) άλλους να κάνουν πράξη τα όνειρά τους και να χτίσεις τη ζωή σου πάνω σε γερά υλικά διώχνοντας τα φαντάσματα του παρελθόντος από τη σοφίτα. Κι ακόμα περισσότερο να βγεις στον κόσμο, να συναντήσεις καινούργιους ανθρώπους, να κοινωνικοποιηθείς, να βρεις άκρη στα επαγγελματικά σου, να δεις αισιόδοξα το μέλλον που βρίσκεται στην επόμενη γωνία και ήδη σου χαμογελάει.

[+] Ό,τι κι αν συμβαίνει μέσα σου, απέξω φαίνεσαι εξαίσιος/α και είσαι δημοφιλής.

[-] Αν μπορούσες να ξεχάσεις, ε;


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Μια γρήγορη ματιά στον ηλιακό σου χάρτη δείχνει ότι με τον Ουρανό να προχωράει στον Κριό και ανάδρομο τον Ερμή στους Διδύμους, η ερωτική (ή συντροφική) σου ζωή βρίσκεται σε αναταραχή ενώ τα αισθήματά σου μοιάζουν με ασανσέρ στο οποίο κάποιος παίζει με τα κουμπιά των ορόφων. Κάποιος/α έρχεται, πυροτεχνήματα πάθους, όρκοι αιώνιας αγάπης, «Maybe this time, I’ll be lucky/ Maybe this time, (s)he’ll stay/Maybe this time/ For the first time/Love won’t hurry away» και μετά εξαφανίζεται σαν να μην υπήρξε ποτέ. Τουλάχιστον, αν είσαι φιλόδοξος/η επαγγελματίας, μπορείς να επισπεύσεις την αναγνώρισή σου ως ξεχωριστού/ής σε ό,τι καταπιάνεσαι κι αν είσαι καλλιτέχνης ή δημιουργός μπορείς να κάνεις τέχνη την απογοήτευση ή τη λαχτάρα σου για έρωτα και χαρά.

[+] Εργασιακή νηνεμία, ευχάριστη καθημερινότητα, ζωτικότητα.

[-] Πανσέληνος (13/6) στις 22° του Τοξότη: Κάτι ολοκληρώνεται, τελειώνει ή μπαίνει σε καινούργιο κύκλο;


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

«Η ζωή είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό πράγμα για να μιλήσει κανείς σοβαρα» είπε ο θείος Όσκαρ. Έχοντας αυτό κατά νου ξεκινάμε: Η διέλευση της Αφροδίτης στον Ταύρο σε συνδυασμό με τον Δία στον Καρκίνο ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου, αφού οι πόρτες ανοίγουν, οι κοινωνικές προσκλήσεις αυξάνονται, ενώ ελκύεις την προσοχή και τις πειστικές και καθόλου προσποιητές φιλοφρονήσεις. Αν θέλεις να ερωτευθείς και να σε ερωτευθούν τα εμπόδια διαλύονται, αν είσαι δημιουργός είσαι σε μια εποχή καλλιτεχνικής ανθοφορίας, αν είσαι παντρεμένος/η το βιολογικό ρολόι σε καλεί να γίνεις Μητέρα ή Πατέρας ή να ασχοληθείς με τα παιδιά σου και, τέλος, όταν ζητάς από το σύμπαν καθοδήγηση, όταν δηλαδή παραδίδεις τον έλεγχο στη ζωή, τότε αρχίζουν να συμβαίνουν καλά πράγματα. Εντάξει υπάρχουν επαγγελματικά εμπόδια και άγχη και δυσκολίες κ.λπ., το ξέρεις. Δώσε προτεραιότητα στη χαρά και δάγκωσε το όνειρο όπου μπορείς.

[+] Κληρώνει καθ’ εκάστην.

[-] Όλοι έχουμε δυσκολίες, μην το παίρνεις προσωπικά. Εντάξει, εσύ έχεις παραπάνω.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

H Αφροδίτη στον Ταύρο, δηλαδή στη βάση του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δημιουργεί μια εσωτερική ησυχία που εκφράζεται πιθανόν με μια ήσυχη οικογενειακή ζωή ή με αίσθηση ασφάλειας με όσους βρίσκονται κοντά σου. Ας πούμε ότι η Αφροδιτη είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα που μπορεί να γίνει ένα ταξίδι με τον Άρη στον Ζυγό, μια συνεργασία, μια συμφιλίωση, σύμπνοια. Μέσα στη ρευστότητα του κόσμου το 2 είναι ένας μαγικός αριθμός και το μήνυμα: βρες αυτά που σε ενώνουν με τους άλλους ή βρες τους καινούργιους άλλους που θα πληρούν το ΜΑΖΙ – είτε εργασιακά είτε συντροφικά είτε φιλικά. Ταυτόχρονα, με τον Ερμή ανάδρομο από 17/6 στους Διδύμους, έχεις πολλά να κάνεις, πολλούς ανθρώπους να δεις, δουλειές να συζητήσεις, οικονομικά να ασχοληθείς, σπίτι να ψάξεις, οικογένεια να φροντίσεις, λογαριασμούς να πληρώσεις, αιτήσεις να κάνεις, δίπλωμα να πάρεις – μετ’ εμποδίων φυσικά, με καθυστερήσεις και αναβολές. Άρα, οργανώσου και τρέξε.

[+] Με όσους αισθάνεσαι ασφαλής.

[-] Η καθημερινότητα βραχυκυκλώνει, αλλά τίποτα σοβαρό.


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Είναι αδύνατο να είσαι ένας συνηθισμένος άνθρωπος με μια συνηθισμένη ζωή, γιατί με κυβερνήτη σου τον Ποσειδώνα ένα πλήθος από ψαράκια κολυμπάει στο μυαλό σου. Υπάρχουν δελφίνια φοβερά εξελιγμένα που οδηγούν τους ναυαγούς στην ακτή και υπάρχουν και εξολοθρευτές ψάρια με ακονισμένα δόντια που μπορούν να κάνουν μια μπουκιά έναν άνθρωπο χωρίς να πάθουν ούτε λόξυγκα. Έτσι αυτή την εποχή είσαι ένας αγωνιών οικογενειάρχης, ένας επαγγελματίας σε κρίση πανικού, κάποιος/α που τρέχει για τα προβλήματα της οικογένειας ή για να βρει τεχνικό για τον καυστήρα ή ο/η πολυάσχολος/η executive που τρέχει από ραντεβού σε ραντεβού, ο/η ερωτευμένος/η που μαγειρεύει στο αντικείμενο του έρωτά του/της, αυτός/ή που αποφασίζει να μάθει άλλη μία ξένη γλώσσα, ή να σπουδάσει, αυτός/ή που απελπίζεται, αυτός/ή που ξαναρχίζει. Δεν χρειάζεται να διαλέξεις προσωπικότητα. Μπορείς να είσαι όλες.

[+] Η προσαρμόστικότητά σου είναι το ατού της επιβίωσής σου.

[-] Η Πανσέληνος (13/6) στις 22° του Τοξότη επιδρά στον τομέα της επαγγελματικής σου ζωής.

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Τρίτης 02.03.2021
Τα Ζώδια της Τρίτης 02.03.2021
Λέοντα, ένα θέμα στη δουλειά απαιτεί λεπτούς χειρισμούς προκειμένου να μην...
Zarastro
Τα Ζώδια της Τρίτης 02.03.2021
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5