Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας | 25-31 Ιανουαρίου 2021
ΤΕΥΧΟΣ 769
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας | 25-31 Ιανουαρίου 2021

Υδροχόε, ακόμα μια πιεστική εβδομάδα ξεκινά
Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 25-31 Ιανουαρίου 2021.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Στην αρχή της εβδομάδας με το τετράγωνο του Ηλίου στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο (26/1) μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις σχετικά με ένα συλλογικό project στη δουλειά, αναφορικά με τα deadlines ή με κάποιες άλλες λεπτομέρειες. Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος και μη λειτουργείς βιαστικά, καθώς μπορεί να υπάρξουν παρερμηνείες που να οδηγήσουν σε λάθη. Η πρώτη Πανσέληνος του χρόνου σχηματίζεται την Πέμπτη 28/1 στο φιλικό για σένα ζώδιο του Λέοντα στον 5ο ηλιακό σου οίκο, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Η προσωπική σου ζωή μπαίνει στο επίκεντρο, το αίμα βράζει και το πάθος κυριαρχεί και δεν αποκλείεται να διαμορφωθούν συνθήκες πίεσης με το ταίρι σου. Χρειάζεται να αποφύγεις ενδεχόμενες άτοπες συναισθηματικές εκρήξεις ή ξεσπάσματα εγωισμού που έρχονται στην επιφάνεια από ανασφάλειες και μπορεί να επηρεάσουν την πορεία της σχέσης. Για κάποιους μπορεί αυτό το φεγγάρι να φέρει μια εγκυμοσύνη το επόμενο δεκαπενθήμερο, για κάποιους άλλους θα ολοκληρώσει κάποιες αδιέξοδες καταστάσεις, δίνοντας τη δυνατότητα για καινούργια μελλοντικά ξεκινήματα, ενώ για τους αδέσμευτους δεν αποκλείονται νέες απρόσμενες γνωριμίες που αναπτερώνουν την αυτοπεποίθηση. Κάτι τέτοιο ευνοείται και με τη σύνοδο Ήλιου-Δία στον Υδροχόο την Παρασκευή, ενώ με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από την Κυριακή 31/1, για τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να υπάρξει αλαλούμ στις μετακινήσεις και στις συνεννοήσεις, αναθεωρήσεις στόχων, αλλά και επιστροφές φίλων ή και συντρόφων.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Έντονα ξεκινά η εβδομάδα, με το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου την Τρίτη να φέρνει κάποιες αιφνιδιαστικές ενέργειες στον τομέα της καριέρας σου, κυρίως για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, τις οποίες δεν θα μπορείς να διαχειριστείς εύκολα, γεγονός που θα δημιουργήσει πιθανόν αρκετό θυμό και συναισθηματικές εκρήξεις. Προσπάθησε όμως να αντιδράσεις με ψυχραιμία. Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου στον Λέοντα την Πέμπτη 28/1 σε φέρνει αντιμέτωπο με θέματα οικογενειακά που δημιουργούν αρκετή πίεση, καθώς αισθάνεσαι ότι κάποια άτομα μέσα στην οικογένεια λειτουργούν εξαρτητικά επάνω σου, ή ότι καταβάλλεις μεγάλες προσπάθειες για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες των άλλων και αυτό σου δημιουργεί μια ανάγκη για επαναστατικές συμπεριφορές. Για κάποιους μπορεί ζητήματα του παρελθόντος να έρχονται ξανά στην επιφάνεια δηλητηριάζοντας τη σχέση τους. Η επιρροή της Πανσέληνου αφορά κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Αυτοί θα έχουν ενδεχόμενα και κάποιες ευκαιρίες ή βοήθειες στο κομμάτι των επαγγελματικών με τη σύνοδο Ήλιου-Δία την Παρασκευή 29/1, όμως από την Κυριακή όπου ο Ερμής στον Υδροχόο περνά ανάδρομος μέχρι τις 22/2 στον τομέα της καριέρας το σκηνικό αλλάζει, και μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις στις εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι, εντάσεις με ανωτέρους ή επαναφορά κάποιων επαγγελματικών σχεδίων από το παρελθόν.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 1-7 Μαρτίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 1-7 Μαρτίου 2021

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Αυτή την εβδομάδα το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο την Τρίτη 26/1 μπορεί να φέρει κάποιες ανατροπές στον προγραμματισμό σου, όσων αφορά θέματα σπουδών, επαφών με το εξωτερικό ή εμπορικών συναλλαγών που θα σου δημιουργήσουν ενδεχόμενα αρκετό άγχος. Την Πέμπτη 28/1 σχηματίζεται η πρώτη Πανσέληνος της νέας Χρονιάς στο ζώδιο του Λέοντα, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Εμπλέκεσαι σε ένα ντελίριο συζητήσεων και επαφών με κοντινά σου άτομα ή συγγενείς, ενώ δεν αποκλείεται κάποια μυστικά σχετικά με φίλους, ερωτικούς συντρόφους ή αδέρφια να βγουν τώρα ξαφνικά στην επιφάνεια. Καλό θα ήταν όμως να μην αναμειχτείς σε τυχόν κουτσομπολιά ή φήμες που θα ακούσεις για τον περίγυρό σου, διότι μπορεί να προκληθούν εντάσεις. Λόγω των δύσκολων όψεων που σχηματίζει η Πανσέληνος με Ήλιο-Κρόνο-Δία και Άρη-Ουρανό, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις μέρες στο μεταφορικό σου μέσο και γενικά στις μετακινήσεις, για αποφυγή ατυχημάτων. Την Παρασκευή η όψη συνόδου Ήλιου-Δία στο φιλικό για σένα ζώδιο του Λέοντα σου χαρίζει αισιοδοξία και βοηθά τις επαφές σου με τους άλλους, όμως την Κυριακή 31/1 ο Ερμής γυρνά σε ανάδρομή πορεία μέχρι της 20/2, και μπορεί να φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις στην επικοινωνία, στις διαφημίσεις, σε νομικά ζητήματα καθώς επίσης και προβλήματα στις μετακινήσεις. Από την άλλη, κάποιες ερωτικές υποθέσεις από το παρελθόν που θεωρούσες τελειωμένες, μπορεί τώρα να έρθουν ξανά στο προσκήνιο.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 22-28 Φεβρουαρίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 22-28 Φεβρουαρίου 2021

Η εβδομάδα που ξεκινά εστιάζει το ενδιαφέρον σου πρωτίστως σε οικονομικά θέματα. Έτσι, με το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 26/1, μπορεί να υπάρξουν ανατροπές σε ένα οικονομικό ζήτημα δικό σου ή του συντρόφου σου, ενώ θα ήταν φρόνιμο να αποφύγεις υπογραφές συμφωνιών και διακανονισμών για οικονομικά θέματα με τράπεζες, εφορίες, δημόσιο κ.τ.λ. Σε συνδυασμό με την εκρηκτική Πανσέληνο του Ιανουαρίου που πραγματοποιείται την Πέμπτη 28/1 σχηματίζοντας σκληρές όψεις με τους πλανήτες του σταθερού σταυρού (αντίθεση με Ήλιο-Δία-Κρόνο και τετράγωνο με τη σύνοδο Άρη-Ουρανού), στρέφεις την ενέργεια σου στη διαχείριση των οικονομικών σου που σου προκαλούν ιδιαίτερο άγχος και χρειάζεται να μπουν σε τάξη. Αλλαγές στον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου, περιορισμός σε σπατάλες κάθε είδους, διευθέτηση παλιών εκκρεμοτήτων, σκέψεις για νέες οικονομικές επενδύσεις καθώς και επαναξιολόγηση των αναγκών σου είναι μέσα στα σενάρια που παίζουν. Με τη σύνοδο Ήλιου-Δία στον Υδροχόο στις 29/1 στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου δεν αποκλείεται να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Από την Κυριακή 31/1 όμως, ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον τομέα των οικονομικών σου και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες χρειάζεται προσοχή σε φουσκωμένους λογαριασμούς και πρέπει να αποφύγεις όσο γίνεται υπογραφές συμβολαίων και οικονομικών συμφωνιών, καθώς τα πράγματα ενδέχεται να μην εξελιχθούν όπως τα έχεις συμφωνήσει στη συνέχεια. Για κάποιους μπορεί να υπάρξουν και επιστροφές χρημάτων που σου οφείλονται.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Η εβδομάδα ξεκινά με τους ίδιους πρωταγωνιστές στο πλανητικό σκηνικό, καθώς το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 26/1 και φυσικά η «Πανσέληνος του Λύκου» που πραγματοποιείται την Πέμπτη 28/1 στις 09:16 μ.μ. στην 9η μοίρα του ζωδίου σου, σχηματίζοντας Ταυ-τεράγωνο με Ήλιο-Κρόνο-Δία στον Υδροχόο και Άρη-Ουρανό στον Ταύρο, φέρνουν τις σχέσεις με τον σύντροφο σου ή με τους συνεργάτες στη δουλειά σε πρώτο πλάνο, επηρεάζοντας και πάλι κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Τα θέματα λοιπόν των σημαντικών σχέσεών σου και των αναγκών σου μέσα σε αυτές κορυφώνεται, ενδεχόμενα προβλήματα που υπάρχουν έρχονται στην επιφάνεια και ζητούν λύσεις. Χρειάζεται να αντιληφθείς τι πρέπει να αλλάξεις στον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Μπορεί να υπάρξουν απρόοπτες εξελίξεις ή ακόμα και ρήξεις με κάποια άτομα, όμως δεν αποκλείεται και με την βοήθεια της ευνοϊκής όψης Ήλιου-Δία στον Υδροχόο στον ίδιο τομέα του ωροσκοπίου σου την Παρασκευή 29/1, να καταφέρεις να ισορροπήσεις τελικά την κατάσταση ή να υπάρξουν και νέες γνωριμίες με ευνοϊκή εξέλιξη ή ακόμα και μια συμφέρουσα επαγγελματική συμφωνία για τους αδέσμευτους του 1ου δεκαημέρου. Την Κυριακή 31/1 ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο στον 7ο οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σου, και για το επόμενο διάστημα ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις και δυσκολίες στην επικοινωνία με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σου, ενώ δεν αποκλείονται και επιστροφές ατόμων από το παρελθόν.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Την Τρίτη 26/1 με το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, ενδέχεται να υπάρξουν απρόοπτες καταστάσεις σε θέματα της δουλειάς σε επίπεδο πρακτικών λεπτομερειών ή συζητήσεων με συναδέλφους και συνεργάτες, που θα σου δημιουργήσουν αρκετή νευρικότητα. Την Πέμπτη 28/1 έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του νέου έτους στο ζώδιο του Λέοντα, που σχηματίζεται στον 12 οίκο του Ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Αισθάνεσαι έντονη σωματική κόπωση και την ανάγκη για ουσιαστική ξεκούραση και απομόνωση για λίγο από όλους κι από όλα. Παράλληλα θέματα και μνήμες από το παρελθόν έρχονται ξανά στην επιφάνεια, δημιουργώντας ψυχολογική πίεση και αναταράξεις στην καθημερινότητά σου. Ίσως αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις από φαντάσματα του παρελθόντος που σε κυνηγούν, θα πρέπει όμως να τα αφήσεις πίσω σου αν θέλεις να βρεις την ψυχική σου ισορροπία. Η σύνοδος Ήλιου-Δία την Παρασκευή βοηθά τις συνεργασίες και τις σχέσεις με τους συναδέλφους στη δουλειά, αλλά όμως πρόσκαιρα, καθώς από την Κυριακή ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Υδροχόο, και για το επόμενο διάστημα μέχρι τις 20/2 θα υπάρξουν σημαντικές καθυστερήσεις και αναβολές στη δουλειά, αυξημένες υποχρεώσεις, εντάσεις και προβλήματα με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείονται και οι επαφές με συνεργάτες από το παρελθόν.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Η πρώτη σημαντική όψη της τελευταίας εβδομάδας του μήνα σχηματίζεται την Τρίτη 26/1, με το τετράγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, που μπορεί να φέρει κάποια απρόσμενη τροπή σε ένα οικονομικό ζήτημα ή ένα ερωτικό θέμα, που θα σου δημιουργήσει ψυχολογική αναστάτωση. Την Πέμπτη 28/1 σχηματίζεται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Μια επιτυχία σε μια ομαδική προσπάθεια που συμμετείχες το προηγούμενο διάστημα σε γεμίζει χαρά, όμως ενδέχεται να υπάρξουν και ξεκαθαρίσματα σε φιλικές σχέσεις καθώς κάποια μυστικά που αφορούν μια φιλική ή ερωτική σχέση έρχονται τώρα στην επιφάνεια, αποκαλύπτοντας την αλήθεια για πρόσωπα και καταστάσεις. Ζύγισε με ψυχραιμία τα γεγονότα και περιόρισε τις απότομες αντιδράσεις. Με τη σύνοδο Ήλιου-Δία στον Υδροχόο την Παρασκευή η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς του ζωδίου φέρνοντας καινούργιες ερωτικές γνωριμίες και κατακτήσεις. Προσοχή χρειάζεται από την Κυριακή 31/1 καθώς ο Ερμής από τον Υδροχόο εισέρχεται σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 20/2. Αυτό το διάστημα ενδέχεται να υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία με τα παιδιά και τον σύντροφο, σου δίνεται όμως και η δυνατότητα να επανεξετάσεις ζητήματα με το ταίρι σου που αφορούν τη μεταξύ σας σχέση, ενώ για κάποιους ενισχύεται το σενάριο της επανασύνδεσης με έναν έρωτα από το παρελθόν.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει, κυρίως για τους γεννημένους τη 1ο δεκαήμερο, πιθανά οικογενειακά θέματα ή προβλήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες, που δημιουργούν αναστάτωση και χρειάζονται ψύχραιμους χειρισμούς. Το σημαντικό γεγονός της εβδομάδας όμως είναι φυσικά η πρώτη Πανσέληνος του χρόνου που σχηματίζεται την Πέμπτη 28/1 στον ζωδιακό σου σταυρό, στην 9η μοίρα του Λέοντα, και που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Η καριέρα και τα επαγγελματικά, αλλά πιθανόν και οικογενειακά θέματα, έρχονται στο επίκεντρο. Μπορεί να αισθανθείς ότι οι απαιτήσεις και η πίεση στη δουλειά αυξάνονται επικίνδυνα και ενδεχόμενα η ένταση και τα νεύρα ξεσπούν στα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Κινήσου διπλωματικά αποφεύγοντας συγκρούσεις με ανωτέρους και απόφυγε επίσης προστριβές για θέματα του παρελθόντος που ουσιαστικά έχουν κλείσει και η επαναφορά τους τώρα μόνο κακό μπορεί να δημιουργήσει. Εκμεταλλεύσου τη θετική σύνοδο Ήλιου-Δία στο Υδροχόο την Παρασκευή για να ισορροπήσεις τις καταστάσεις μέσα στο σπίτι, καθώς από την Κυριακή ο Ερμής γυρνά ανάδρομος στο 4ο οίκο του σπιτιού και της οικογένειας και για τις επόμενες εβδομάδες ενδέχεται να υπάρξουν έντονα ξεσπάσματα στην επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας, ενώ δεν αποκλείονται και δυσκολίες που έχουν να κάνουν με το σπίτι ως οίκημα ή εμπόδια σε αγοραπωλησίες ακινήτων.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Η αρχή της εβδομάδας, με το τετράγωνο που σχηματίζει την Τρίτη 26/1 ο Ήλιος στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, μπορεί να φέρει μια δυσκολία συγκέντρωσης στα καθημερινά καθήκοντα και στις υποχρεώσεις σου και χρειάζεται προσοχή για να μη γίνουν λάθη απροσεξίας στη δουλειά. Με την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα την Πέμπτη 28/1, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, νιώθεις τη ανάγκη να σπάσεις τα δεσμά της ρουτίνας και της επαναληψιμότητας των τελευταίων εβδομάδων και να αναζωογονηθείς πνευματικά. Για όσους σπουδάζουν μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα σπουδών, για άλλους σε θέματα σεμιναρίων, εκδόσεων και προώθησης της δουλειάς τους, ενώ για κάποιους άλλους μια σχέση από απόσταση μπορεί τώρα να αλλάξει status. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Υδροχόο την Παρασκευή μπορεί να φέρει αρκετές ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες, ειδικά για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Από την Κυριακή 31/1 ο Ερμής στον Υδροχόο περνάει σε ανάδρομη φάση για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, φέρνοντας προβλήματα στην καθημερινότητα, σε επαφές, επικοινωνίες με στενούς συνεργάτες, φίλους και συγγενείς, ενώ χρειάζεται πολλή προσοχή στην οδήγηση και στο μεταφορικό σου μέσο. Για κάποιους υπάρχει η δυνατότητα επανασύνδεσης με πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί.


Αιγόκερος (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ήλιου στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο, φέρνει πιθανές αλλαγές στον οικονομικό προγραμματισμό σου λόγω έκτακτων εξόδων ή και λόγω αλλαγής στάσης από πρόσωπα με τα οποία ήσουν σε επαφές για οικονομικές συμφωνίες. Στο ίδιο μοτίβο είναι και η Πανσέληνος του Ιανουαρίου στο ζώδιο του Λέοντα την Πέμπτη 28/1, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, και που φέρνει τα οικονομικά στο προσκήνιο, αναμοχλεύοντας παράλληλα δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις. Διαπραγματεύσου διπλωματικά οικονομικές συμφωνίες που αφορούν κληρονομικά, ασφάλειες, τράπεζες κ.λπ. και άκου το ένστικτό σου για καταστάσεις που δεν σου φαίνονται ok. Ακόμα, αισθάνεσαι την ανάγκη να εκφράσεις βαθιά ερωτικά συναισθήματα με το ταίρι σου, όμως η παράλληλη όψη συνόδου Αφροδίτης-Πλούτωνα στο ζώδιό σου την ίδια ημέρα, βγάζει από μέσα σου έντονη κτητικότατα, ζήλια και εμμονές που μπορεί να δημιουργήσουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Την Παρασκευή 29/1 η σύνοδος Ήλιου-Δία στον Υδροχόο μπορεί να φέρει μια ευκαιρία για αύξηση εσόδων, όμως από την Κυριακή ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος σε αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου σου και θα υπάρξουν αρκετά εμπόδια και αναβολές σε οικονομικά θέματα, αλλά και πιθανά η δυνατότητα να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Ακόμα μια πιεστική εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 26/1, που φέρνει κάποια απρόοπτα γεγονότα και αλλαγές, και που σου δημιουργεί μια εσωτερική υπερένταση, η οποία διαπερνά τόσο τον τρόπο που σκέφτεσαι, όσο και τον τρόπο που λειτουργείς κυρίως στη σχέση σου με τα μέλη της οικογένειάς σου, και που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις αλλά και ζημιές μέσα στο σπίτι, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Με την Πανσέληνο του μήνα την Πέμπτη 28/1 που σχηματίζεται απέναντί σου στο ζώδιο του Λέοντα και στον άξονά σου, τα θέματα διαπροσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων έρχονται ξανά στο προσκήνιο, επηρεάζοντας και πάλι τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο. Βλέπεις πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί και θέλεις να διορθώσεις τυχόν προβλήματα που υπάρχουν. Ίσως διαπιστώσεις ότι δεν βρίσκεσαι στην ίδια σελίδα με το ταίρι σου, όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές αντιδράσεις και αποφάσεις γιατί μπορεί να σου στοιχίσουν ακριβά στη συνέχεια. Η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία στο ζώδιό σου την Παρασκευή 29/1 μπορεί να φέρει εύνοια σε καινούρια φιλόδοξα σχέδια στα επαγγελματικά ή και ευκαιρίες νέων γνωριμιών για τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, όμως με τον Ερμή στο ζώδιό σου να ξεκινά την Κυριακή 31/1 την ανάδρομη πορεία του μέχρι τις 20/2 θα υπάρξουν εμπόδια και αναβολές στις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες αλλά και επιστροφές φίλων ή και ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού την Τρίτη 26/1, που μπορεί να φέρει κάποιες ξαφνικές ειδήσεις και γεγονότα που ενδεχόμενα θα δημιουργήσουν αρκετό άγχος. Την Πέμπτη 28/1 σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιανουαρίου στο ζώδιο του Λέοντα, στον 6ο οίκο της εργασίας, της καθημερινότητας και της υγείας σου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Φρόντισε το κομμάτι της υγείας σου και μην αμελήσεις να κάνεις το τακτικό σου check up αν νιώθεις κάπως τις δυνάμεις σου να σε εγκαταλείπουν. Θα μπορέσεις τώρα να αντιμετωπίσεις τα όποια μικροπροβλήματα παρουσιαστούν, σωματικά ή ψυχολογικά. Μην ξεσπάς με συναισθηματικό φαγητό στην πίεση της δουλειάς, αντίθετα οργάνωσε σωστά την καθημερινότητά σου χωρίς άγχος και νευρικότητα. Την Παρασκευή 29/1 η σύνοδος Ήλιου Ερμή στον Υδροχόο σε καλεί να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου. Από την Κυριακή 31/1 ο Ερμής στον Υδροχόο γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 20/2 στο 12ο ηλιακό σου σπίτι, και σε βάζει σε μια πιο εσωστρεφή φάση, επαναφέροντας ανησυχίες για παρελθοντικά γεγονότα που μπορεί να μη στηρίζονται πια στην πραγματικότητα. Είναι μια καλή περίοδος για να κάνεις ενδοσκόπηση, να ασχοληθείς με τον διαλογισμό ή να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν στο παρόν, μέσω της ψυχοθεραπείας.

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Κυριακής 07.03.2021
Τα Ζώδια της Κυριακής 07.03.2021
Τοξότη, επικεντρώνεσαι σε πρακτικά ζητήματα σήμερα, ενώ ίσως θελήσεις να κάνεις...
Zarastro
Τα Ζώδια της Κυριακής 07.03.2021
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5