Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας | 18-24 Ιανουαρίου 2021
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας | 18-24 Ιανουαρίου 2021

Χρόνια Πολλά, αγαπητέ Υδροχόε! Η εβδομάδα που ξεκινά εγκαινιάζει επίσημα τον μήνα των γενεθλίων σου, καθώς ο Ήλιος εισέρχεται στον Υδροχόο
Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 18-24 Ιανουαρίου 2021.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Αυτή την εβδομάδα η είσοδος του Ηλίου στον Υδροχόο, στις 19/1 για φέτος, στρέφει την προσοχή σου για τον επόμενο μήνα σε θέματα που έχουν να κάνουν με φίλους, καθώς επίσης και σε στόχους που έχεις αναφορικά με το μέλλον σου, ενώ η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Κρόνο στο ίδιο ζώδιο στις 24/1, μπορεί να φέρει περισσότερες ευθύνες σε ομαδικές προσπάθειες ή συνεργασίες. Το δύσκολο όμως πλανητικό σκηνικό που διαμορφώνεται στη διάρκεια της εβδομάδας με τη σύνοδο του κυβερνήτη σου Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο (20/1)  και τα τετράγωνα που θα κάνει με τον Δία (18/1 και 23/1), μπορεί να φέρει κάποια απρόσμενα γεγονότα στον οικονομικό τομέα και στις φιλικές σου σχέσεις. Απρόοπτα έξοδα, οικονομικές υποθέσεις που χρειάζονται άμεση διευθέτηση, αλλαγές στον τρόπο που βγάζεις τα χρήματά σου και γενικότερα μια έντονη ανασφάλεια για τα οικονομικά, που σε γεμίζει άγχος και μπορεί να ξεσπάσει με υπερβολικό ή συναισθηματικό φαγητό. Για κάποιους μπορεί να υπάρξουν και ουρανοκατέβατες ευκαιρίες, όμως καλό θα ήταν να μην πάρεις τώρα ένα ρίσκο, γιατί η υπερβολή είναι κακός σύμβουλος, ενώ ο γενικότερος εκνευρισμός και η ένταση που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και παράλογα ξεσπάσματα με φίλους.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Η εβδομάδα που ξεκινά απαιτεί πολύ γερά νεύρα, καθώς η ήδη ισχύουσα σύνοδος Άρη-Ουρανού στο ζώδιό σου που γίνεται ακριβείας την Τετάρτη 20/1 και τα τετράγωνα Δία-Ουρανού στις 18/1 και Άρη-Δία στις 23/1, επηρεάζουν πολύ έντονα τους γεννημένους κυρίως το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Η ώρα των αλλαγών έφτασε, τα δεδομένα αλλάζουν. Το κλίμα αναμένεται να είναι εκρηκτικό, εσύ όμως προσπάθησε να διαχειριστείς με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ψυχραιμία -ενδεχόμενα- ανατρεπτικά γεγονότα και καταστάσεις στον τομέα της καριέρας ή των σχέσεών σου, επαγγελματικών και προσωπικών. Απόφυγε παρορμητικές αντιδράσεις αλλά και συγκρούσεις, άσε κατά μέρος τον εγωισμό και την αλαζονεία, και μετρίασε την υπερβολική εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου που μπορεί να σε οδηγήσει σε ρίσκα με αμφίβολα αποτελέσματα. Προστάτευσε τον εαυτό σου από πιθανά ατυχήματα ή ζημιές λόγω υπερέντασης, καθώς η θρυλική υπομονή σου φαίνεται πως δεν αποδίδει τώρα. Ο Ήλιος εισέρχεται στον Υδροχόο και στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 19/1, φέρνοντας την καριέρα σε πρώτο πλάνο  για το επόμενο διάστημα, και η σύνοδός του με τον Κρόνο στις 24/1 απαιτεί ορθολογισμό και εστιασμένες κινήσεις σε ό,τι αναλαμβάνεις. Για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 23/1, φέρνει εύνοια σε επαφές και επικοινωνίες.

 


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Το πέρασμα του Ηλίου στο φιλικό για σένα ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, την Τρίτη 19/1, φέρνει για το επόμενο διάστημα εύνοια σε θέματα σπουδών και σε βοηθά να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, καθώς και να επιστρέψει ξανά η αισιοδοξία αναφορικά με το μέλλον σου, ενώ με τη σύνοδο Ηλίου-Κρόνου στις 24/1 μπορείς τώρα να θέσεις ρεαλιστικούς στόχους. Όμως όλα αυτά δεν θα γίνουν άμεσα από αυτή την εβδομάδα, καθώς λόγω των τετραγώνων που σχηματίζει ο Δίας από τον Υδροχόο (18/1 και 24/1) με τη σύνοδο Άρη-Ουρανού στον Ταύρο (20/1) δημιουργούνται περίεργες καταστάσεις. Απρόοπτα γεγονότα στην καθημερινότητά σου ή στη δουλειά δημιουργούν ψυχολογική αναστάτωση, επαγγελματικές συμφωνίες χαλούν ξαφνικά ή καινούργιες εμφανίζονται ως διά μαγείας, το παρασκήνιο είναι έντονο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και κάποια μυστικά και κρυφές καταστάσεις σχετικά με ζητήματα από το παρελθόν που έρχονται στο φως, ανατρέπουν τα δεδομένα και δημιουργούν θυμό και απογοήτευση. Άφησε τις ανώφελες συγκρούσεις με συναδέλφους ή συντρόφους και προσπάθησε να κλείσεις οριστικά τους λογαριασμούς σου με παρελθοντικές καταστάσεις και ό,τι σε κρατάει πίσω. Μην αφήνεσαι έρμαιο στα αρνητικά συναισθήματα και στα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Άλλαξε ψυχολογία και ξεφορτώσου άχρηστα ψυχολογικά βάρη. Βάλε όρια στον εαυτό σου και θωράκισε την ψυχική αλλά και σωματική σου υγεία.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 1-7 Μαρτίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 1-7 Μαρτίου 2021

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Με την είσοδο του Ηλίου στον Υδροχόο στις 19/1 στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σου, μπαίνεις σε μια φάση συναισθηματικής ενδοσκόπησης και παράλληλα ανησυχίας για κάποια οικονομικά ζητήματα που χρειάζονται διευθέτηση, καλό θα ήταν όμως στις 24/1 με τη σύνοδο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο να μην αφήσεις την απαισιοδοξία να σε κυριεύσει, αλλά να βρεις λύσεις με τη βοήθεια της λογικής. Αυτή την εβδομάδα, οι δύσκολες όψεις που θα σχηματιστούν στον σταθερό σταυρό, ήτοι η σύνοδος Άρη-Ουρανού στον Ταύρο στις 20/1 και τα τετράγωνα που θα σχηματίσει με τον Δία στον Υδροχόο τη Δευτέρα 18/1 αλλά και το Σάββατο 23/1, μπορούν να φέρουν κάποια ξαφνικά νεύρα και διαφωνίες με φίλους, ή και κάποιες ανατροπές αναφορικά με μελλοντικά επιχειρηματικά σου σχέδια που περιλαμβάνουν τη συμμετοχή σου σε συλλογικές προσπάθειες. Μη ρισκάρεις να διακινδυνεύσουν σημαντικές για σένα σχέσεις με φιλικά σου άτομα από εγωισμό ή από ένα καπρίτσιο της στιγμής και δέξου τις όποιες αλλαγές υπάρξουν στα σχέδιά σου, με ένα πνεύμα προσαρμοστικότητας και εμπιστοσύνης ότι στο τέλος-τέλος κάθε εμπόδιο είναι για καλό.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Την εβδομάδα αυτή ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνά στις 19/1 στον Υδροχόο, φωτίζοντας το κομμάτι των διαπροσωπικών σου σχέσεων για τον επόμενο μήνα, και με τη σύνοδο που θα κάνει με τον Κρόνο στις 24/1 απαιτεί σοβαρότητα ως προς την αντιμετώπισή τους. Χρειάζεται όμως ιδιαίτερη προσοχή, κυρίως για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς ο Δίας, που βρίσκεται και αυτός στον Υδροχόο στον ίδιο τομέα του ωροσκοπίου σου, δημιουργεί τετράγωνα (18/1 και 23/1) με τη σύνοδο του Άρη-Ουρανού(20/1) στο κομμάτι της καριέρας σου. Η επικοινωνία με το ταίρι σου ή με πρόσωπα στη δουλειά είναι έντονη και μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες αντιπαραθέσεις, είναι πιθανό να υπάρξει μια σύγκρουση με κάποιον ανώτερό σου ή με πρόσωπα εξουσίας, ξαφνικά γεγονότα μπορεί να φέρουν μια αλλαγή κατεύθυνσης στα επαγγελματικά, για κάποιους θετική, για κάποιους άλλους αρνητική, ή μπορεί να υπάρξει τώρα έντονη ανάγκη ανεξαρτητοποίησης επαγγελματικά, βασισμένη σε μια υπέρμετρη φιλοδοξία που δημιουργεί προβλήματα και σε προσωπικό επίπεδο.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Αυτή την εβδομάδα έχουμε την είσοδο του Ηλίου στον Υδροχόο στις 19/1, και έτσι για τον επόμενο μήνα ρίχνεις το βάρος στον τομέα της δουλειάς και της καθημερινότητάς σου. Οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές και οι απαιτήσεις αυξημένες, ενώ η σύνοδος Ηλίου-Κρόνου στο ίδιο ζώδιο την Κυριακή μπορεί να δείξει ότι η πίεση έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία και την ενεργητικότητά σου. Με τη σύνοδο Άρη-Ουρανού στις 20/1 στον Ταύρο και τα τετράγωνά της με τον Δία στις 18/1 και 23/1, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα στη ζωή σου, σε επίπεδο κοσμοθεωρίας και αντιλήψεων. Κάποιοι μπορεί να έχουν ανατροπές σε νομικά ζητήματα, άλλοι ενδέχεται να έχουν ευκαιρίες για νέες σπουδές μέσω διαδικτύου ή στο εξωτερικό, ενώ δεν αποκλείονται και σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης στη δουλειά, ή ξαφνικά νέα επαγγελματικά ξεκινήματα που φαντάζουν πολλά υποσχόμενα. Λίγη προσοχή χρειάζεται σε θέματα μετακινήσεων, καθώς μπορεί να είσαι λιγότερο συγκεντρωμένος απ’ ό,τι συνήθως. Για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς μπορεί να φέρει μια νέα πολλά υποσχόμενη ερωτική γνωριμία.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 22-28 Φεβρουαρίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 22-28 Φεβρουαρίου 2021

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η μετακίνηση του Ηλίου στο ζώδιο του Υδροχόου, που φέτος γίνεται στις 19/1, σε βάζει σε μια περίοδο δημιουργικότητας σε όλα τα επίπεδα για τον επόμενο μήνα. Η ερωτική σου διάθεση και η διάθεση για ψυχαγωγία θα είναι ανεβασμένη, όμως η σύνοδος Ηλίου-Κρόνου, που θα γίνει στις 24/1, θα σε κάνει να δεις την προσωπική σου ζωή με πιο σοβαρή ματιά. Από την άλλη πλευρά, οι σκληρές όψεις τετραγώνου που σχηματίζονται μεταξύ Δία-Ουρανού στις 18/1 και Άρη-Δία στις 23/1, αλλά και η σύνοδος Άρη-Ουρανού στις 20/1, μπορεί να φέρουν κάποια παράλογα ξεσπάσματα και ζήλιες από το πουθενά, που πυροδοτούνται από καλά κρυμμένες ανασφάλειες στα ερωτικά. Μπορεί επίσης να υπάρξουν ενδεχόμενα απρόοπτα σε ζητήματα οικονομικού χαρακτήρα. Κάποιες συμφωνίες ενδέχεται ξαφνικά να ανατραπούν, ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου η τα οικονομικά τρίτων να υποστεί αλλαγές, ενώ σε κάθε περίπτωση δεν είναι κατάλληλη στιγμή για οποιοδήποτε ρίσκο στον συγκεκριμένο τομέα.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Μια αναμφίβολα σημαντική εβδομάδα για το ζώδιό σου, καθώς η σύνοδος Άρη-Ουρανού στις 20/1 στον άξονά σου και τα τετράγωνα με τον Δία στις 18/1 και 23/1 απαιτούν αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου με επιτακτικό τρόπο, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Ο τρόπος που σχετίζεσαι με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σου χρειάζεται να αλλάξει εδώ και τώρα και κάθε καταπιεστική και ελεγκτική συμπεριφορά να αποτελέσει παρελθόν. Αυτό μπορεί να γίνει και με βίαιο τρόπο, και για ορισμένους οι ρήξεις με συντρόφους και συνεργάτες ενδέχεται να είναι οριστικές. Επίσης κάλο θα ήταν να μην προχωρήσεις τώρα σε ανοίγματα χωρίς προηγούμενο σχεδιασμό, καθώς τα απρόοπτα είναι μέσα στο παιχνίδι δημιουργώντας εν δυνάμει δύσκολες καταστάσεις. Για κάποιους όμως που θα καταφέρουν να κρατήσουν τον αυτοέλεγχό τους, υπάρχει και η πιθανότητα μιας νέας πρότασης ή μιας μη αναμενόμενης συνεργασίας που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα, αν φυσικά συνηγορεί θετικά και το προσωπικό ωροσκόπιο. Η είσοδος του Ηλίου την Τρίτη 19/1 στον Υδροχόο, στον 4ο γωνιακό σου οίκο, σηματοδοτεί μια περίοδο που τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού θα σε απασχολήσουν έντονα. 


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Με την είσοδο στις 19/1 για φέτος του Ηλίου στο ζώδιο του Υδροχόου και τον 3ο οίκο σου, το επόμενο διάστημα έχεις εύνοια σε θέματα επικοινωνίας και διασυνδέσεων, καθώς διαθέτεις τώρα μεγαλύτερη δύναμη πειθούς, ενώ με τη σύνοδο που θα κάνει την Κυριακή 24/1 με τον Κρόνο, αποκτάς ξεκάθαρη σκέψη για τα επόμενά σου βήματα. Οι σκληρές όψεις του Δία στον Υδροχόο (18/1 και 23/1) με τη σύνοδο Άρη-Ουρανού στον Ταύρο (20/1) θα φέρουν αρκετή υπερένταση και στρες καθώς οι απαιτήσεις στη δουλειά θα είναι πολύ αυξημένες, μπορεί να υπάρξει ξαφνικός εκνευρισμός και συγκρούσεις με συνεργάτες, ο προγραμματισμός ενδέχεται να ανατραπεί από αναπάντεχα γεγονότα, ενώ μπορεί να είσαι από αυτούς που θα έχουν μια απρόσμενη ευκαιρία για ένα καινούριο εργασιακό project, όμως θα πρέπει να ζυγίσεις πολύ καλά όλα τα δεδομένα γιατί ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες και  λειτουργώντας με υπέρμετρο ενθουσιασμό μπορεί να δεσμευτείς σε κάτι που είναι πολύ απαιτητικό ή και πέρα από τις δυνάμεις σου, με αποτέλεσμα να κλατάρεις σωματικά. Ίσως έτσι όμως αντιληφθείς την ανάγκη να προσέξεις περισσότερο την ευεξία σου και τη φυσική σου κατάσταση. Προσοχή επίσης σε λάθη απροσεξίας και σε μικροατυχήματα στις μετακινήσεις, ιδιαίτερα την Τετάρτη, λόγω κεκτημένης ταχύτητας.


Αιγόκερος (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Την Τρίτη 19/1 ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Υδροχόο, φωτίζοντας για τον επόμενο μήνα τον τομέα των οικονομικών σου, ενώ η σύνοδος που κάνει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο στις 24/1 δείχνει ότι πρέπει να κανείς λελογισμένες και ορθές κινήσεις για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου. Παράλληλα όμως την εβδομάδα αυτή, οι σκληρές όψεις τετραγώνου που σχηματίζει ο Δίας στον Υδροχόο (18/1 και 23/1) με τη σύνοδο Άρη-Ουρανού στον Ταύρο (20/1), φέρνουν ανατροπές και ξαφνικές εντάσεις στον τομέα της προσωπικής σου ζωής και των αισθηματικών σου. Απρόβλεπτες και επιπόλαιες συμπεριφορές, παρορμητικές αντιδράσεις και νεύρα μπορούν να φέρουν καβγάδες με το ταίρι σου. Για κάποιους μπορεί να υπάρξουν και θετικά γεγονότα, όπως ένας ξαφνικός κεραυνοβόλος έρωτας, για άλλους δεν αποκλείεται μια απρόσμενη εγκυμοσύνη, ενώ κάποιοι θα έχουν ευκαιρίες από το πουθενά για ένα επιχειρηματικό σχέδιο που ενδεχομένως θα αποφέρει και σημαντικά οικονομικά οφέλη. Ακόμη δεν αποκλείεται μερικοί να έχουν τύχη και σε τυχερά παιχνίδια, αν φυσικά κάτι τέτοιο υποστηρίζεται και από το προσωπικό ωροσκόπιο. Μη ρισκάρεις όμως απερίσκεπτα και μη λειτουργήσεις βιαστικά λόγω εκνευρισμού και ανυπομονησίας προβαίνοντας σε αποφάσεις που αργότερα μπορεί να έχουν κόστος, αλλά προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές και την υπεραισιοδοξία, και να δεις τα δεδομένα καθώς και τις όποιες ευκαιρίες παρουσιαστούν, πιο σχολαστικά. Στις 23/1 το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, φέρνει έντονο ρομαντισμό και φαντασία, κυρίως για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Χρόνια Πολλά, αγαπητέ Υδροχόε! Η εβδομάδα που ξεκινά εγκαινιάζει επίσημα τον μήνα των γενεθλίων σου, καθώς ο Ήλιος εισέρχεται στον Υδροχόο στις 19/1 για φέτος. Έτσι, για τον επόμενο μήνα εστιάζεσαι στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, προχωρώντας σε δράση σε όλα τα πεδία της ζωής σου. Όμως, αυτή η εβδομάδα είναι εκρηκτική, καθώς η σύνοδος Άρη-Ουρανού (20/1) στον 4ο οίκο σου και τα τετράγωνά της (18/1 και 23/1) με τον Δία στο ζώδιό σου δυναμιτίζουν το κλίμα και φέρνουν ανατροπές στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Για όσους έχουν γεννηθεί αυτές τις μέρες η επιρροή των όψεων ισχύει για όλη τη γενέθλια χρονιά. Υπάρχει έντονος εκνευρισμός και μπορεί να υπάρξουν ξαφνικά ξεσπάσματα με μέλη της οικογένειας (και γονείς) εξαιτίας ίσως και κάποιας αναποδιάς ή ενός απροόπτου γεγονότος, κάποιοι θα θελήσουν να ανεξαρτητοποιηθούν από την οικογενειακή εστία, για κάποιους άλλους οι αλλαγές θα είναι χωροταξικές, ορισμένοι μπορεί να έχουν και μια σημαντική ευκαιρία σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ κάποιοι άλλοι μια απρόσμενη αλλαγή σ’ αυτό το κομμάτι. Προσοχή χρειάζεται καθώς η υπερένταση και ο παρορμητισμός μπορεί να οδηγήσουν και σε γκάφες ή ακόμη και σε ατυχήματα μέσα στο σπίτι, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με τα ηλεκτρολογικά. Ούτε λάμπα δεν αλλάζεις αυτή την εβδομάδα! Την Κυριακή η σύνοδος Ηλίου-Κρόνου στο ζώδιό σου δίνει μια πιο ψυχρή οπτική απέναντι στα γεγονότα.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Καθώς ο Ήλιος από 19/1 εισέρχεται στον Υδροχόο και τον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, για τον επόμενο μήνα μπαίνεις σε μια πιο εσωστρεφή φάση, τα επίπεδα ζωτικότητάς σου μειώνονται, έχεις ανάγκη για ύπνο και ξεκούραση και κάνεις μια ανασκόπηση των πραγμάτων, απαραίτητη για να προχωρήσεις. Η σύνοδος του  Ήλιου με τον Κρόνο την Κυριακή μπορεί να οδηγήσει σε μια τάση για μελαγχολία. Αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται μια πλειάδα δύσκολων όψεων στον σταθερό σταυρό, με τον Δία να τετραγωνίζει (18/1 και 23/1) τη σύνοδο Άρη-Ουρανού στον Ταύρο (20/1). Θα υπάρχει αυξημένη νευρικότητα και άγχος στην καθημερινότητά σου, πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με φίλους ή συγγενείς και μυστικά είναι δυνατόν να βγουν στη επιφάνεια δημιουργώντας δυσάρεστες καταστάσεις.  Προσοχή ειδικά την Τετάρτη που η σύνοδος Άρη-Ουρανού γίνεται ακριβείας, σε μετακινήσεις και στην οδήγηση, καθώς υπάρχει μια γενικότερη τάση για απροσεξία. Το Σάββατο η όψη εξαγώνου μεταξύ της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ρομαντική και ονειροπόλα, ειδικά για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Τρίτης 02.03.2021
Τα Ζώδια της Τρίτης 02.03.2021
Λέοντα, ένα θέμα στη δουλειά απαιτεί λεπτούς χειρισμούς προκειμένου να μην...
Zarastro
Τα Ζώδια της Τρίτης 02.03.2021
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5