Visual Browsing
Εικονογράφηση ζωδίου Αιγόκερως
ΤΕΥΧΟΣ 767
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας | 11-17 Ιανουαρίου 2021

Αιγόκερε, η αρχή της εβδομάδας φέρνει ίσως μια πολύ θετική είδηση στον τομέα των οικονομικών σου
Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 11-17 Ιανουαρίου 2021.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Η εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο Ερμή-Δια στον Υδροχόο, που φανερώνει ότι υπάρχει αρκετή κινητικότητα σε επίπεδο συναντήσεων, συζητήσεων και επαφών (τηρουμένων των αναλογιών του lockdown βεβαίως) και μπορεί να φέρει κάποια θετικά νέα που αφορούν τα επαγγελματικά. Από την Τρίτη με τα τετράγωνα Ερμή-Ουρανού (12/1) αλλά και του κυβερνήτη σου Άρη με τον Κρόνο (13/1), μπορεί να υπάρξουν κάποια ξεκαθαρίσματα στις φιλίες σου, ενώ είναι πιθανές δυσκολίες και απρόοπτα στον οικονομικό τομέα. Δεν είναι καλή εποχή για ρίσκα, καθώς επικρατεί αρκετή αστάθεια, και μια κακή διαχείριση μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την οικονομική και κατ’ επέκταση συναισθηματική σου ασφάλεια. Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου την Τετάρτη 13/1 στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και αλλάζει ριζικά τα δεδομένα στον τομέα της καριέρας σου, κυρίως για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, καθώς το επόμενο διάστημα ενδέχεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρείς για νέα ξεκινήματα που θα ασκήσουν πάνω σου μια μεταμορφωτική επίδραση. Για κάποιους μπορεί να φέρει μια προαγωγή, για άλλους να δώσει τη φιλοδοξία να πετύχουν υψηλούς στόχους αποκομίζοντας παράλληλα σημαντικά οικονομικά οφέλη, σε συνδυασμό μάλιστα και με την όψη τριγώνου που κάνει η Αφροδίτη με τον Ουρανό την Πέμπτη 14/1. Χρειάζεται όμως σκληρή δουλειά, πειθαρχεία και συνέπεια καθώς και  προσοχή σε παιχνίδια εξουσίας που είναι αρκετά πιθανά, μιας και τα φώτα θα είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Ανατρεπτική και απαιτητική η εβδομάδα αυτή καθώς, ενώ τη Δευτέρα με τη σύνοδο Ερμή-Δία στον Υδροχόο πάνω στο Μεσουράνημά σου ενδέχεται να υπάρξουν κάποια καλά νέα και σημαντικές συναντήσεις οι οποίες αφήνουν μια θετική προσμονή, από την επόμενη μέρα με τα τετράγωνα Ερμή-Ουρανού(12/1) και Άρη-Κρόνου (13/1) που επηρεάζουν κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, εμφανίζονται εμπόδια αλλά και ανατροπές. Η επικοινωνία με άτομα στον επαγγελματικό χώρο, με ανώτερους και γενικά με πρόσωπα εξουσίας δυσκολεύει και φορτίζεται επικίνδυνα με ξαφνικές εντάσεις, διαφωνίες και συγκρούσεις που μπορεί να πλήξουν την καριέρα και το επαγγελματικό σου κύρος. Η σύναψη συμφωνιών δεν ενδείκνυται τώρα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποια μικροατυχήματα (Άρης-Ουρανός) στο σπίτι ή στον δρόμο λόγω βιασύνης και κεκτημένης ταχύτητας. Χρειάζεται, λοιπόν, προσοχή. Την Τετάρτη 13/1 έχουμε και την πρώτη Νέα Σελήνη του χρόνου στον Αιγόκερω, που σε βάζει σε μια διαδικασία να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου, βλέποντας τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική, ενώ μπορεί να βοηθήσει και σε θέματα σπουδών, μεταπτυχιακών κ.τ.λ. Το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στο ζώδιό σου την Πέμπτη, μπορεί να φέρει κυρίως για τους γεννημένους των πρώτων ημερών, έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή μια σχέση από απόσταση.


Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας | 18-24 Ιανουαρίου 2021
Τα ζώδια της εβδομάδας | 18-24 Ιανουαρίου 2021

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο Ερμή-Δια στο Υδροχόο τη Δευτέρα, που ευνοεί θέματα σπουδών και επικοινωνίας, και μπορεί να φέρει κάποιες σημαντικές ευκαιρείς, όμως η συνέχεια από την Τρίτη με τα τετράγωνα του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Ουρανό (12/1) και του Άρη (13/1) με τον Κρόνο, αλλάζει κάπως τα πράγματα, καθώς κάποια απρόοπτα νέα και ειδήσεις από φίλους ή συγγενείς ή μια έντονη λογομαχία με συνεργάτες, σου δημιουργούν νευρικότητα και υπερένταση. Διώξε μακριά φοβίες και ανασφάλειες που μπορεί να σε κατακλύσουν ξαφνικά, ξεκουράσου, κοιμήσου λίγο παραπάνω και φρόντισε την ψυχική σου υγεία καταπολεμώντας αυτοπεριοριστικές και αρνητικές σκέψεις. Η Νέα Σελήνη του μήνα την Τετάρτη 13/1 στον Αιγόκερω αφορά τα οικονομικά σου κατά κύριο λόγο. Θα θελήσεις να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες που σχετίζονται με οφειλές, δάνεια, κληρονομικά κ.τ.λ. δικά σου ή του συντρόφου σου. Μπορεί να υπάρξει μια θετική εξέλιξη για το επόμενο διάστημα, και με την όψη Αφροδίτης-Ουρανού την Πέμπτη 14/1, που όμως είναι ήδη ισχύουσα και επηρεάζει από την Τετάρτη.  Ακόμα, η σεξουαλικότητά σου ενισχύεται και δεν αποκλείεται να προκύψει και κάποια επιστροφή ερωτικού συντρόφου από το παρελθόν.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 04.01.2021 - 10.01.2021
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 04.01.2021 - 10.01.2021

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η σύνοδος Ερμή-Δία στον Υδροχόο στον τομέα των οικονομικών σου φέρνει εύνοια σε διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς με τράπεζες, εφορίες, δημόσιο κ.λπ. Αξιοποίησέ την καθώς από την Τρίτη τα πράγματα αλλάζουν με τα τετράγωνα Ερμή-Ουρανού(12/1) και Άρη-Κρόνου (13/1) και μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές σε επίπεδο οικονομικών συμφωνιών. Επίσης θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός και προσεκτικός στο να μοιραστείς πληροφορίες για οικονομικά ζητήματα, αλλά και βαθύτερα θέματα που άπτονται των προσωπικών, σου σε άτομα που δεν εμπιστεύεσαι απόλυτα. Την Τετάρτη 13/1 η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου στον Αιγόκερω απέναντί σου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, θέτει τις βάσεις για αλλαγές που θα μεταμορφώσουν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Τα σενάρια που θα παίξουν είναι πολλά: πιθανόν να υπάρξουν καινούρια πρόσωπα, μια ενδιαφέρουσα πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο ή μια αδιέξοδη σχέση να λάβει τώρα τέλος. Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να γίνει μια πρόταση επισημοποίησης μιας σχέσης ή μια καινούργια γνωριμία να έρθει με ξαφνικό τρόπο, κάτι που μπορεί να ενισχυθεί και με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που γίνεται ακρίιβείας την Πέμπτη 14/1, αλλά επηρεάζει ήδη και την ημέρα της Νέας Σελήνης, κυρίως τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ενώ η εβδομάδα φαίνεται να ξεκινά θετικά με τη σύνοδο Ερμή-Δια στο ζώδιο του Υδροχόου και τον άξονά σου, και μπορεί να υπάρξουν κάποιες θετικές συναντήσεις και επαφές, από την Τρίτη το σκηνικό αλλάζει άρδην. Οι σκληρές όψεις που θα σχηματιστούν μεταξύ Ερμή-Ουρανού (12/1) και Άρη-Κρόνου (13/1) και θα επηρεάσουν κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, φέρνουν μεγάλη ένταση και νευρικότητα, καθώς απρόοπτα πάσης φύσεως στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών είναι πιθανά. Εισπράττεις εριστικότητα και επιθετικότητα από τους γύρω σου, όμως θα ήταν φρόνιμο να διατηρήσεις την αυτοσυγκράτησή σου και να μην εμπλακείς σε καβγάδες, για να μην οδηγηθούν τα πράγματα σε οριστικές ρήξεις. Απρόοπτα και εμπόδια μπορεί επίσης να προκύψουν και στον τομέα της καριέρας με κάποιον ανώτερό σου, και σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την ίδια μέρα (13/1) στο ζώδιο του Αιγόκερω, θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά έρχονται σε πρώτο πλάνο. Ίσως χρειαστεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες το επόμενο διάστημα, δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν παράλληλα και ευκαιρίες εξέλιξης. Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να ξεκινήσεις να εργάζεσαι σε μια καινούρια θέση ή κάτω από άλλες εργασιακές συνθήκες. Σε κάθε περίπτωση η ανάγκη σου για ανανέωση θα σε οδηγήσει σε νέα ξεκινήματα, χρειάζεται παράλληλα όμως να φροντίσεις και τη φυσική σου κατάσταση με σωστή διατροφή και ξεκούραση, για να μην εξαντληθείς.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Στην αρχή της εβδομάδας με τη σύνοδο που κάνει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Δία στον Υδροχόο υπάρχουν θετικές συζητήσεις στον χώρο της δουλειάς, όμως από την Τρίτη η ενέργεια αλλάζει με τις δύσκολες όψεις τετραγώνου του Ερμή με τον Ουρανό(12/1) και του Άρη με τον Κρόνο (13/1). Το καλό εργασιακό κλίμα ανατρέπεται ξαφνικά, η επικοινωνία και η συνεννόηση με συνεργάτες και συναδέλφους δυσκολεύει, και μπορεί να νιώσεις αρκετά πιεσμένος ψυχολογικά από τις ευθύνες και τα βάρη στη δουλειά. Παράλληλα την ίδια μέρα (13/1) πραγματοποιείται η πρώτη Νέα Σελήνη του χρόνου στον Αιγόκερω, στον 5ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, το επόμενο διάστημα ενδέχεται να σχεδιάσεις με τον σύντροφό σου τα πλάνα για την κοινή σας ζωή, να ασχοληθείς με ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο ή να έχεις μια καινούρια πρόταση στα επαγγελματικά σου. Λόγω της συνόδου όμως που κάνει η Νέα Σελήνη με τον Πλούτωνα μπορεί για κάποιους να υπάρξει και το τέλος μιας σχέσης, ενώ για κάποιους άλλους υπάρχει η πιθανότητα, μαζί και με την επίδραση της όψης τριγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό (14/1), μιας εγκυμοσύνης ή ενός νέου αναπάντεχου έρωτα, κύριος για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Η εβδομάδα ξεκινά με θετικό πρόσημο, καθώς η σύνοδος Ερμή-Δια στον τομέα των ερωτικών σου κάνει τη Δευτέρα να περάσει όμορφα και χαλαρά, από την Τρίτη όμως με τις σκληρές όψεις Ερμή-Ουρανού (12/1) και Άρη-Κρόνου (13/1), έρχονται ξαφνικές προστριβές στα αισθηματικά σου και ίσως δημιουργηθούν κάποιες καταπιεστικές συμπεριφορές στην ερωτική σου σχέση, που μπορεί να προκαλέσουν αρκετή δυσφορία. Την Τετάρτη η Νέα Σελήνη στον ζωδιακό σου σταυρό που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, φέρνει στο προσκήνιο ριζικές αλλαγές σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Μια χωροταξική αλλαγή όπως μια μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία ακινήτου είναι πιθανό να συμβεί μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, ενώ δεν αποκλείεται για κάποιους να σηματοδοτήσει τη μετακίνηση από το πατρικό ή και να δρομολογήσει τη δημιουργία της δίκης τους οικογένειας. Προσοχή χρειάζεται, καθώς αυτή η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και μπορεί να υπάρξουν προσπάθειες χειραγώγησης από άτομα της οικογένειας μεγαλύτερης ηλικίας ή και από άτομα κύρους μέσα στον επαγγελματικό χώρο που κινείσαι.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Αντιφατικά ξεκινά αυτή η εβδομάδα για σένα, καθώς ενώ τη Δευτέρα η σύνοδος Ερμή-Δία στον ζωδιακό σου σταυρό φέρνει μια θετική και αισιόδοξη διάθεση μέσα στον τομέα της οικογένειας, από την Τρίτη με τις δύσκολες όψεις τετραγώνου Ερμή- Ουρανού (12/1) και Άρη-Κρόνου (13/1), που επηρεάζουν κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, το κλίμα αυτό ανατρέπεται. Εμπόλεμες καταστάσεις μέσα στο σπίτι, καβγάδες και παρορμητικές αντιδράσεις είναι στο μενού, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και εκρηκτικές επικοινωνίες, νεύρα αλλά και απρόοπτα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, προσωπικών ή επαγγελματικών. Δείξε χαρακτήρα και έλεγξε όσο μπορείς τα νεύρα σου, για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις. Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου στον Αιγόκερω (13/1) σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο, σε κινητοποιεί να αξιοποιήσεις το ένστικτό σου αναφορικά με νέες εμπορικές συναλλαγές το επόμενο διάστημα και να προωθήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια, κάνοντας αρκετές επαφές με νέα άτομα, ενώ παράλληλα η όψη τριγώνου Αφροδίτης-Ουρανού την Πέμπτη 14/1 αυξάνει τη δημοφιλία σου και τη διάθεσή σου για φλερτ, φέρνοντας ίσως και μια ξαφνική νέα γνωριμία για όσους έχουν γενέθλια στις αρχές του ζωδίου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας υπάρχει μια εύνοια σε θέματα σπουδών, επικοινωνίας και επαφών με συνεργάτες και φίλους, με τη σύνοδο Ερμή-Δια στο φιλικό για σένα ζώδιο του Υδροχόου. Την Τρίτη και την Τετάρτη όμως με τις σκληρές όψεις Ερμή-Ουρανού και Άρη-Κρόνου αντίστοιχα, χρειάζεται λίγο προσοχή καθώς υπάρχει έντονη νευρικότητα που οδηγεί σε λάθος επικοινωνιακούς χειρισμούς με συνεργάτες, άτομα του κύκλου σου η και αδέλφια. Παράλληλα η πρώτη Νέα Σελήνη του χρόνου που σχηματίζεται στον Αιγόκερω την Τετάρτη, στρέφει την ενέργειά σου στον πολύπαθο τομέα των οικονομικών σου, αλλάζοντας ριζικά το επόμενο διάστημα τον τρόπο χειρισμού των οικονομικών σου πόρων. Θα επεξεργαστείς τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου, ίσως μέσα από μια καινούρια οικονομική συμφωνία ή μια νέα επαγγελματική πρόταση για δουλειά, που μπορεί να προκύψει από το πουθενά, και με τη βοήθεια της θετικής όψης τριγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό την Πέμπτη 14/1. Μπορεί ακόμα σε βαθύτερο επίπεδο, να εγείρει κάποια θέματα αυτοεκτίμησης και προσωπικών αξιών, βοηθώντας σε να ζυγίσεις τι αξίζει πραγματικά για σένα.


Αιγόκερος (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Η αρχή της εβδομάδας με την σύνοδο Ερμή-Άρη στον Υδροχόο, φέρνει ίσως μια πολύ θετική είδηση στον τομέα των οικονομικών σου, που μπορεί όμως να ανατραπεί πάραυτα, καθώς από την Τρίτη με τα τετράγωνα Ερμή-Ουρανού (12/1) και Άρη-Κρόνου (13/1), τα δεδομένα αλλάζουν και μπορεί να υπάρξουν σημαντικά οικονομικά σκαμπανεβάσματα ή και κάποια απρόοπτα έξοδα. Μπορεί ακόμα να δημιουργηθεί μια παροδική συναισθηματική ψυχρότητα με το ταίρι σου, όμως από την Πέμπτη 14/1 με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου να κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, το κλίμα αλλάζει και πάλι. Οι σχέσεις αποκαθίστανται, η γοητεία σου ενισχύεται και η τύχη σε ευνοεί ακόμα και σε κέρδη από κάποια τυχερά παιχνίδια (απόφυγε φυσικά τις υπερβολές) ή μέσω ενός επιχειρηματικού σχεδίου, ενώ για τους αδέσμευτους μπορεί να προκύψει ακόμα κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Τα μεγάλα νέα όμως είναι, σίγουρα,  η μεταμορφωτική Νέα Σελήνη του μήνα στις 13/1 στο ζώδιό σου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Ένας νέος κύκλος ζωής ξεκινά, καθώς έχοντας ως εφόδια τα μαθήματα που πήρες από την 3ετη διέλευση του Κρόνου στο ζώδιό σου, μπορείς τώρα με εσωτερική δύναμη και αποφασιστικότητα να ανοίξεις νέους ορίζοντες και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και ριζικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σου, διαμορφώνοντας τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου με τέτοιο τρόπο, που να σε ικανοποιεί. Δεν θα είναι εύκολο, σίγουρα όμως αξίζει τον κόπο η προσπάθεια. Αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, αυτή είναι η δική σου Πρωτοχρονιά!


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Αρκετά έντονη προβλέπεται αυτή η εβδομάδα, καθώς ενώ η Δευτέρα ξεκινά με μια πολύ θετική όψη συνόδου Ερμή- Δία στο ζώδιό σου, που μπορεί να φέρει κάποια θετικά νέα και μια πρόσκαιρη αισιοδοξία, από την Τρίτη αρχίζουν τα δύσκολα. Ο Ερμής και ο Κρόνος που βρίσκονται επίσης στον Υδροχόο θα σχηματίσουν τετράγωνα με τον Ουρανό (12/1) και τον Άρη(13/1) αντίστοιχα, στο ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Το κλίμα στο σπίτι και στην οικογένεια θα είναι ιδιαίτερα τεταμένο και μπορεί να εξελιχθεί άνετα σε πεδίο μάχης, με τις συγκρούσεις και τους καβγάδες να ανάβουν για πλάκα, και για ασήμαντες ακόμα αφορμές. Μπορεί ακόμη να προκύψουν ξαφνικές ζημιές ή ατυχήματα στο σπίτι, ενώ για κάποιους άλλους να υπάρξουν ανατροπές ή εμπόδια σε επαγγελματικά ζητήματα, που θα δημιουργήσουν αρκετό θυμό και απογοήτευση. Τα σενάρια ποικίλουν, η σύσταση όμως είναι μια για όλους: ψυχραιμία. Η Νέα Σελήνη την Τετάρτη 13/1 στον Αιγόκερω δείχνει ενδεχομένως κάποιο παρασκήνιο στο περιβάλλον της δουλειάς, ή σε προσωπικό επίπεδο. Κυρίως όμως στρέφει την προσοχή σου στο κομμάτι της υγείας σου, κυρίως της ψυχικής, για το επόμενο δεκαπενθήμερο. Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η κλεισούρα και ο περιορισμός που βιώνουμε τόσους μήνες σε έχουν κουράσει αρκετά και χρειάζεται να φροντίσεις άμεσα τον εαυτό σου και να αναγεννηθείς ψυχολογικά με κάποιο τρόπο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο επόμενο διάστημα που θα συνεχίσει να είναι αρκετά πιεστικό για το ζώδιό σου. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης-Ουρανού την Πέμπτη 14/1, δεν αποκλείεται ένας ανεκπλήρωτος έρωτας να σου φέρει τώρα χαρά ή να υπάρξει κάποια ερωτική επιστροφή από το παρελθόν.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο Ερμή-Δια στον Υδροχόο που μπορεί να δώσει κάποιες θετικές επαγγελματικές συζητήσεις στο χώρο της δουλειάς. Με την επίδραση όμως από την Τρίτη των τετραγώνων Ερμή-Ουρανού (12/1) και Άρη-Κρόνου(13/1), τα πράγματα περιπλέκονται και υπάρχουν δυσκολίες συνεννόησης με τους συνεργάτες ή και επικοινωνιακά φάουλ, που φέρνουν ξαφνικά άγχη και ψυχολογικές διακυμάνσεις ή νευρικά ξεσπάσματα. Χρειάζεται προσοχή και σε εντάσεις με τα αδέλφια, καθώς και ηρεμία στην οδήγηση γιατί υπάρχει τάση για ατυχήματα. Η Νέα Σελήνη του μήνα στον Αιγόκερω την Τετάρτη, σε ενεργοποιεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με μελλοντικά σου σχέδια και στόχους καθώς και με φιλίες που ενδέχεται να αλλάξουν μορφή ή και να τερματιστούν λόγω χειριστικότητας ή καταπιεστικών συμπεριφορών, κάτω από την επιρροή του Πλούτωνα που κάνει σύνοδο με τη Νέα Σελήνη. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό την Πέμπτη, που όμως επηρεάζει από πιο νωρίς, είναι πιθανή μια καινούργια γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. 

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Δευτέρας 25.01.2021
Τα Ζώδια της Δευτέρας 25.01.2021
Δίδυμε, η σημερινή ημέρα είναι λίγο περίεργη ψυχολογικά, χωρίς όμως ουσιαστικές...
Zarastro
Τα Ζώδια της Δευτέρας 25.01.2021
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5