Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 04.01.2021 - 10.01.2021

Με άλλους ρυθμούς ξεκινά για σένα αυτή η πρώτη εβδομάδα της νέας χρόνιας, φίλε Αιγόκερε!

zarastro.jpg
Zarastro
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aigokerws.jpg

Cosmic Telegram: O Ζarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 04 - 10 Ιανουαρίου 2021

Κριός  (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η πρώτη εβδομάδα της καινούργιας χρόνιας ξεκινά με μια σημαντική αλλαγή ενέργειας για σένα, φίλε Κριέ, καθώς ο κυβερνήτης σου Άρης μετά από πολύμηνη παραμονή στο ζώδιό σου, κατά την οποία σχημάτισε σκληρές όψεις με Δία-Κρόνο-Πλούτωνα δοκιμάζοντας τις αντοχές σου, αλλάζει επιτέλους ζώδιο. Από την Πέμπτη 7/1 περνάει στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει έως τις 4/3, στρέφοντας την ενέργειά σου στη διευθέτηση των οικονομικών σου ζητημάτων. Σε αυτό το διάστημα θα υπάρξουν αρκετά έξοδα αλλά παράλληλα και αρκετές ευκαιρίες να αυξήσεις κάπως τα εισοδήματά σου. Δεν αποκλείεται όμως για κάποιους εκπροσώπους του ζωδίου να υπάρξουν και κάποια ...απρόοπτα, οπότε προσοχή σε τιμαλφή και αντικείμενα αξίας. Την Παρασκευή 8/1 ο Ερμής περνάει στο φιλικό για σένα ζώδιο του Υδροχόου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 15/3, αλλάζοντας αρκετά τον τρόπο που βλέπεις τις καταστάσεις γύρω σου. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να αναπτύξεις και κάποιες πρωτοποριακές ιδέες σχετικά με ένα επιχειρηματικό σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου. Τέλος, την Παρασκευή 8/1 το βράδυ, η Αφροδίτη περνά στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σου, δίνοντας εύνοια σε επαγγελματικά θέματα και σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης. Μάλιστα με το τρίγωνο που σχηματίζει το Σάββατο 9/1 με τον Άρη δεν αποκλείεται να φέρει και ένα φλερτ με κάποιον ανώτερό σου.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Δυναμικά ξεκινά η πρώτη εβδομάδα του 2021 για σένα, φίλε Ταύρε, καθώς ο πλανήτης της δράσης και της μαχητικότητας Άρης περνάει στο ζώδιό σου (7/1), όπου και θα παραμείνει έως τις 4/3. Το επόμενο διάστημα έχει πολύ τρέξιμο και γρήγορους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου, καθώς επίσης και στα επαγγελματικά και σε θέματα σχέσεων. Με την είσοδο του Ερμή την Παρασκευή 8/1 στο μεσουράνημα σου ως 15/3 η καριέρα σου μπαίνει σε πρώτο πλάνο. Μπορεί να υπάρξουν αρκετές ιδέες για καινούργια και ενδιαφέροντα project και όσοι από εσάς αναζητάτε δουλειά είναι κατάλληλη περίοδος να στείλετε βιογραφικά και να περάσετε από συνέντευξη. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, περνά στον Αιγόκερω δίνοντας εύνοια σε θέματα σπουδών, επικοινωνίας και σε θέματα που σχετίζονται με τους ξένους και το εξωτερικό. Προσοχή όμως το Σάββατο 9/1 καθώς με το τετράγωνο που θα κάνει ο Ερμής με τον Άρη μπορεί να προκύψουν κάποιες εντάσεις, οξυθυμία και μια διάθεση προς αντιλογία με πρόσωπα εξουσίας. 


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Με μια σημαντική πλανητική αλλαγή ξεκινά η πρώτη εβδομάδα του νέου έτους για σένα, αγαπητέ Δίδυμε, καθώς ο Άρης εισέρχεται την Πέμπτη 7/1 στον Ταύρο και στον πιο σκοτεινό και ιδιαίτερο ψυχολογικά οίκο του ωροσκοπίου σου, όπου και θα παραμείνει έως τις αρχές Μαρτίου. Η ενεργητικότητά σου πέφτει αισθητά, και νιώθεις αρκετή ατονία σε σωματικό επίπεδο, όποτε είναι σημαντικό να φροντίσεις να έχεις ένα σταθερό μοτίβο ύπνου-αφύπνισης. Το επόμενο διάστημα ενδέχεται επίσης να υπάρξει αρκετό παρασκήνιο στο χώρο της δουλειάς γι’ αυτό έχε το ραντάρ σου ανοιχτό. Την Παρασκευή 8/1, ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Ερμής, εισέρχεται στον Υδροχόο αυξάνοντας την επικοινωνία και τις επαφές σου με άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς, γεμίζοντας το πρόγραμμά σου με αρκετές υποχρεώσεις και deadlines. Με την είσοδο επίσης την Παρασκευή της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, ενδέχεται να υπάρξουν επιστροφές χρημάτων από εφορία, ασφάλειες, επενδύσεις, διατροφές ή χρήματα μέσω του συντρόφου σου.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)​
Σε αυτή την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους η μετακίνηση του Άρη από τον 10 οίκο του ωροσκοπίου σου, όπου δημιούργησε ουκ ολίγες πιέσεις το τελευταίο εξάμηνο, είναι πραγματικά πολύ ανακουφιστική για σένα, φίλε Καρκίνε. Από την Πέμπτη 7/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου και στον 11ο ηλιακό σου οίκο όπου και θα παραμείνει έως τις αρχές Μαρτίου. Σε αυτό το διάστημα αναλαμβάνεις δράση για να πετύχεις τους στόχους σου για τη νέα χρονιά και για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, επαγγελματικά και προσωπικά, με πίστη και αφοσίωση. Για τους αδέσμευτους η δημιουργία μια νέας σχέσης, που δεν αποκλείεται μάλιστα να προέρχεται μέσα από το φιλικό περιβάλλον, είναι ένα αρκετά πιθανό σενάριο. Στις 8/1 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο, και από αυτήν τη θέση θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς κληρονομικά και περιουσιακά θέματα και ίσως να κλείσεις και κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες. Την ίδια μέρα (8/1) η Αφροδίτη περνά απέναντί σου, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα, φέρνοντας θετικές εξελίξεις σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες καθώς όμως και ευκαιρίες για τη δημιουργία νέων. Το τρίγωνο δε που θα σχηματίσει με τον Άρη στις 9/1, είναι ιδιαίτερα ευεργετικό και θα απογειώσει ακόμα περισσότερο την ερωτική σου επιθυμία.


Λέων  (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου μπαίνει δυναμικά με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο, στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 7/1. Για το επόμενο δίμηνο καλείσαι να αποδείξεις την αξία, αλλά και τις αντοχές σου σε θέματα καριέρας και επαγγελματικών επιδιώξεων. Οι προκλήσεις και οι ευθύνες θα είναι αυξημένες, ενώ εσύ πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή, για να μην υπάρξουν προβλήματα στον τομέα του σπιτιού ως απόρροια της κόπωσης στη δουλειά. Την Παρασκευή 8/1 ο Ερμής περνάει στον άξονά σου ως 15/3, εγκαινιάζοντας μια περίοδο έντονων διαβουλεύσεων με συνεργάτες, αλλά και συζητήσεων με αγαπημένα πρόσωπα, που το Σάββατο 9/1 με το τετράγωνο Ερμή- Άρη αναμένεται να οξυνθούν και να δημιουργήσουν μεγάλες εντάσεις. Μια μέρα πριν (8/1), η Αφροδίτη περνώντας στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει ως το τέλος του μήνα, σε βοηθά να οργανώσεις καλύτερα τις ρουτίνες τις καθημερινότητάς σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Στην πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς η μετακίνηση την Πέμπτη 7/1 του Άρη στον Ταύρο, αλλάζει το κλίμα ενεργειακά για σένα. Το επόμενο δίμηνο μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου, να ξεκινήσεις ένα μεταπτυχιακό ή να κάνεις μια μετεκπαίδευση στο αντικείμενό σου, να μάθεις μια ξένη γλώσσα, να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα τεχνολογίας. Ο Ερμής στις 8/1 περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, εστιάζοντας τη σκέψη σου σε θέματα δουλειάς και καθημερινότητας, δίνοντας παράλληλα λύσεις σε πιθανά θέματα υγείας. Την ίδια μέρα (8/1) η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και τον 5ο ηλιακό σου οίκο, αυξάνει το πάθος και τη διάθεσή σου για φλερτ μέχρι το τέλος του μήνα.


Ζυγός  (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Σημαντικά τα νέα στην αρχή της πρώτης εβδομάδας του έτους για το δικό σου ζώδιο, καθώς ο Άρης ολοκληρώνει την Πέμπτη 7/1 την εξάμηνη παραμονή του απέναντί σου και εισέρχεται στον Ταύρο και τον 8ο ηλιακό σου οίκο. Τα οικονομικά σου θέματα αλλά και του συντρόφου σου θα σε απασχολήσουν το επόμενο δίμηνο. Οφειλές προς τρίτους, εφορίες, δάνεια, κληρονομικά, όλα αυτά θα χρειαστούν διευθέτηση το επόμενο διάστημα. Την Παρασκευή 8/1 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο αυξάνοντας την δημιουργικότητά σου και φέρνοντας νέες ιδέες για καινοτόμα επιχειρηματικά σχέδια. Την ίδια μέρα (8/1) ο κυβερνήτης πλανήτης σου, η Αφροδίτη, εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον ζωδιακό σου σταυρό, δίνοντάς σου την όρεξη να ανανεώσεις τη διακόσμηση στο σπίτι, και τη διάθεση να απολαύσεις χαλαρές στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Με αρκετό τρέξιμο κάνει αυλαία η πρώτη εβδομάδα αυτού του έτους, καθώς ο Άρης εισέρχεται την Πέμπτη 7/1 στον ζωδιακό σου άξονα, όπου και θα παραμείνει έως 4/3. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται τώρα στο προσκήνιο απαιτώντας όλη σου την ενέργεια. Το διάστημα αυτό ενδέχεται να υπάρξουν αρκετές εντάσεις και διαφωνίες τόσο σε επαγγελματικές σχέσεις με τους συνεργάτες σου, όσο και με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σου. Ο Ερμής περνάει την Παρασκευή 8/1 στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 4ο γωνιακό σου οίκο έως 15/3, και καλείσαι τώρα να  βρεις λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα καθώς και σε θέματα που αφορούν ένα ακίνητο. Την ίδια μέρα το βράδυ, η Αφροδίτη περνώντας στον φιλικό για σένα Αιγόκερω, ενισχύει το κομμάτι του φλερτ και της επικοινωνίας. Μάλιστα το Σάββατο 9/1 με το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους του ζωδίου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Η πρώτη εβδομάδα του έτους ξεκινά με τη μετακίνηση του Άρη στον Ταύρο την Πέμπτη 7/1, όπου θα παραμείνει έως τις αρχές Μαρτίου, φέρνοντας αυξημένες ευθύνες και τρέξιμο στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Η πίεση στη δουλειά θα είναι δεδομένη, όποτε φρόντισε να θέσεις κάποια όρια για να μην εξαντληθείς σωματικά. Μια σωστή διατροφή και λίγη φυσική άσκηση μπορούν να σε κάνουν να λειτουργήσεις και να αποδώσεις καλύτερα. Την Παρασκευή 8/1 ο φιλικός  Ερμής από τον Υδροχόο σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό αλλά και εφευρετικό σε ζητήματα συνεργασιών, χαρίζοντάς σου ευστροφία. Η Αφροδίτη περνώντας την ίδια μέρα (8/1) στο ζώδιο του Αιγόκερω βοηθά να αυξήσεις τα έσοδά σου κάνοντας καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου. 


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Με άλλους ρυθμούς ξεκινά για σένα αυτή η πρώτη εβδομάδα της νέας χρόνιας, φίλε Αιγόκερε, καθώς ο Άρης φεύγει από τον γωνιακό 4ο οίκο σου, ύστερα από παραμονή 6 ιδιαίτερα απαιτητικών μηνών. Έτσι από την Πέμπτη 7/1 και τη νέα θέση του στον Ταύρο, ενεργοποιεί τον οίκο των απολαύσεών σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να αφεθείς και να χαρείς τον έρωτα, να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφες και χαλαρές στιγμές με το ταίρι σου, η αν είσαι ελεύθερη/ος να ερωτευθείς. Αν η απόκτηση ενός παιδιού είναι στα σχέδιά σου, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να βάλεις μπρος. Επίσης, οι ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και οι καλλιτέχνες θα έχουν αυξημένη δημιουργικότητα μέσα στο επόμενο δίμηνο. Στις 8/1 ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και περνά στον Υδροχόο, επηρεάζοντας τον τομέα των οικονομικών σου. Χρειάζεται να βάλεις ένα πρόγραμμα στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μια νέα επιχειρηματική συνεργασία. Την ίδια μέρα (8/1) η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου ακτινοβολία και αυτοπεποίθηση. Το Σάββατο 9/1 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σε κάνει ακαταμάχητο, ενώ αν είσαι μόνη/ος δύσκολα περνάς απαρατήρητη/ος.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Μπαίνοντας στην πρώτη εβδομάδα αυτής της νέας χρόνιας που φέρει ουσιαστικά το όνομά σου, το πλανητικό σκηνικό αρχίζει και διαμορφώνεται κάπως πιο πιεστικά για σένα, αγαπητέ Υδροχόε. Κι αυτό διότι από την Πέμπτη 7/1 ο Άρης, ο πλανήτης της πολέμου και της ανάληψης πρωτοβουλιών, περνά στον ζωδιακό σου σταυρό. Από τη νέα του αυτή θέση λοιπόν στο ζώδιο του Ταύρου και στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού σου, όπου και θα παραμείνει ως 4/3, θα συναντήσει σταδιακά τις επόμενες δυο εβδομάδες τον Ουρανό και θα σχηματίσει τετράγωνα με τον Δια και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ζώδιό σου. Οι πιέσεις αυτές που θα διαμορφωθούν κυρίως στο οικογενειακό αλλά και στο επαγγελματικό σου περιβάλλουν, ενδέχεται να δημιουργήσουν μια αίσθηση ασφυξίας και υπερέντασης, καθώς καβγάδες, ανταγωνισμοί πάσης φύσεως, αλλά και ζητήματα που αφορούν το σπίτι ως ακίνητο είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν εντόνως. Προσπάθησε λοιπόν να διατηρήσεις όσο μπορείς την ψυχραιμία σου. Ο Ερμής με το πέρασμά του την Παρασκευή 8/1 στο ζώδιό σου όπου και θα παραμείνει έως 15/3, σε ενεργοποιεί εγκεφαλικά, ανεβάζει ταχύτητα στις επαφές σου με τους άλλους δίνοντάς σου ευκαιρίες για αυτοέκφραση, αλλά παράλληλα εντείνει τις εγωιστικές συμπεριφορές, έτη περαιτέρω και με το τετράγωνο που θα σχηματίσει στις 9/1 με τον Άρη, προκαλώντας ισχυρές αντιπαραθέσεις και διαξιφισμούς. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω την Παρασκευή 8/1, μπορεί να λειτουργήσει πυροσβεστικά, επιτρέποντάς σου να μείνεις για λίγο με τον εαυτό σου και να προσπαθήσεις να ρίξεις τους τόνους.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Στην πρώτη αυτή εβδομάδα του νέου έτους με τον Άρη να αλλάζει επιτέλους ζώδιο την Πέμπτη 7/1 μπαίνοντας στον Ταύρο και στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σου έως 4/3, η ενέργεια σου εστιάζεται στο κομμάτι της επικοινωνίας και της καλύτερης προώθησης των επαγγελματικών σου σχεδίων και ιδεών. Θα χρειαστεί να δουλέψεις αρκετά για να καταφέρεις να βρεις πρακτικές λύσεις στα επαγγελματικά σου, καθώς επίσης και να ρίξεις αρκετό διάβασμα στην περίπτωση που σπουδάζεις και βρίσκεσαι σε φάση εξετάσεων. Με την είσοδο την επόμενη ημέρα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, στον τομέα των κοινωνικών σου συναναστροφών, εγκαινιάζεται μια περίοδος έντονης κινητικότητας και αλληλεπιδράσεων με ομάδες ατόμων και φίλους, που αυτή την περίοδο που διανύουμε μπορούν να πραγματοποιηθούν και να διευκολυνθούν με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Παράλληλα, με την είσοδο και του Ερμή στον Υδροχόο την Παρασκευή 8/1 όπου και θα παραμείνει ως 15/3, καλό θα ήταν να εστιάσεις την προσοχή σου και στη διαμόρφωση ενός προγράμματος προσωπικής φροντίδας και περιποίησης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ