Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 31.12.2020

Ταύρε, ίσως δεν κατάφερες να κάνεις όσα θα ήθελες πριν το τέλος του χρόνου, όμως δεν τελείωσαν οι μέρες

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sparkle.jpg

Τα Ζώδια της Πέμπτης 31 Δεκεμβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Επειδή για όλους ήταν μια φορτισμένη χρονιά, μείνε στην καλύτερη σου συμπεριφορά απέναντι στους δικούς σου. Είναι η καλύτερη προσέγγιση.

Ταύρος
Ίσως δεν κατάφερες να κάνεις όσα θα ήθελες πριν το τέλος του χρόνου, όμως δεν τελείωσαν οι μέρες. Μην ζορίζεις τον εαυτό σου με αυτό που δεν έγινε.

Δίδυμοι
Είναι πολύ έντονο αυτό το σημείο μεταξύ του παλιού και του καινούριου και να χαίρεσαι γιατί έχεις την δυνατότητα να κρατήσεις τα καλύτερα κομμάτια σου μόνο.

Καρκίνος
Όσο περισσότερο αποδέχεσαι ότι αυτά που θέλεις εξαρτώνται επίσης από τους άλλους και την κοινωνική συνθήκη, τόσο λιγότερο θα θυμώνεις και θα γκρινιάζεις.

Λέων
Δεν αξίζουν όλα όσα υπάρχουν στη ζωή σου, να μείνουν. Προς το παρόν είναι ok να φοβάσαι, αλλά δεν χρειάζεται να καθορίζει ο φόβος τις αποφάσεις σου.

Παρθένος
Ίσως η μεγαλύτερη απώλεια για σένα να ’ναι η απώλεια του συγκεκριμένου σχεδίου. Λογικά ανησυχείς, όμως πλησιάζεις, δεν απομακρύνεσαι απ' την ουσία.

Ζυγός
Μέσα σε παραμέτρους και πλαίσια που δεν σε αφορούν είναι αδύνατο να έχεις προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια και στόχους που σου δίνουν χαρά.

Σκορπιός
Πεποιθήσεις, πίστεις, ακόμη και «επιμορφωτικές» δραστηριότητες που βλέπεις ότι δεν τραβάνε στην ανηφόρα της καθημερινότητάς σου, μάλλον δεν είναι για σένα.

Τοξότης
Δεν είναι τόσο εύκολο να αφήσεις τα πράγματα να πάνε σε βάθος και να «έχει πλάκα». Αλλά αυτό θέλεις, οπότε κάντο επειδή αξίζει και έχει νόημα. Η πλάκα, όχι.

Αιγόκερος
Δεν γίνεται η συμπεριφορά σου να μείνει ίδια ενώ απαιτείς κάτι διαφορετικό από γύρω. Ούτε να φέρεσαι διαφορετικά και να περιμένεις ίδια ανταπόκριση.

Υδροχόος
Αναστολές, εκκρεμότητες και γενικώς πράγματα που περιορίζουν τις κινήσεις σου, θα συνεχίσουν να τις περιορίζουν όσο υπάρχουν. Λογικό είναι.

Ιχθύες
Αν σου βγαίνει το λάδι για να χαρείς, να ζήσεις ωραία πράγματα, να δημιουργήσεις, χρειάζεσαι έναν καινούριο τρόπο, όχι περισσότερη προσπάθεια.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ