Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 29.12.2020

Αιγόκερε, πίσω από κλισέ και συμβατικές κινήσεις είσαι αρκετά μόνος, λείπει η επικοινωνία.

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
whisper-408482_1280.jpg

Τα Ζώδια της Τετάρτης 30 Δεκεμβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Μεγάλος άνθρωπος είσαι, μην τραβάς τίποτα μέχρι σημείου που σου δημιουργεί πρόβλημα υγείας, σωματικής ή ψυχολογικής. Σταμάτησέ το εγκαίρως.

Ταύρος
Υπάρχει διάσταση μεταξύ του πως νιώθεις και του πως λες ότι νιώθεις κι αυτό καλύπτει από τα οικονομικά σου μέχρι την ερωτική σου ζωή. Όπως νομίζεις.

Δίδυμοι
Μην μπερδεύεις το ότι μπορεί να αισθάνεσαι λίγο πιο άνετα συναισθηματικά και χρηματικά με το ότι ξέρεις τι σου γίνεται. Μάλλον παραμένουν ξέχωρα.

Καρκίνος
Προσπάθησε να μην επιμένεις να κρίνεις τα πράγματα επιφανειακά και βιαστικά επειδή βλέπεις ότι η πρακτική αυτή δεν σε οδηγεί πουθενά.

Λέων
Οι τελευταίες μέρες του χρόνου έχουν έξτρα φόρτιση, αν και στην περίπτωσή σου, έρχεται απλά να κολλήσει στις αμφιβολίες που έχεις ήδη για τις σχέσεις σου.

Παρθένος
Είναι φυσιολογικό να είναι διαφορετικά φέτος τα πράγματα με τα παιδιά, τους φίλους, τον σύντροφό σου. Ίσως να είναι και πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Ζυγός
Μάλλον μπαίνοντας στο γαϊτανάκι των εορτών βλέπεις λίγο καθαρότερα την καθημερινότητά σου και κυρίως το τι δεν σου αρέσει σ’ αυτήν.

Σκορπιός
Βρίσκεσαι κοντά στο καινούριο, ακόμη όμως δεν ξέρεις πώς να πράξεις διαφορετικά σε σχέση με τα παιδιά σου, τα ερωτικά σου, τη δημιουργικότητά.

Τοξότης
Αν και φαίνεται να είσαι επενδυμένος φουλ σε προσωπικές και οικονομικές σχέσεις, καταλαβαίνεις ότι αυτές δεν γίνεται να σου καλύψουν κάθε κενό.

Αιγόκερος
Οι μέρες έχουν τις διαδικασίες τους και μπαίνοντας σε αυτές ίσως δεις ότι πίσω από κλισέ και συμβατικές κινήσεις, είσαι αρκετά μόνος, λείπει η επικοινωνία.

Υδροχόος
Κάνοντας τα πραγματάκια που χρειάζεται για την οικογένεια και το γραφείο, έχεις σίγουρα κάτι να κάνεις, όμως είναι δουλειές άλλων και δύσκολα σε γεμίζουν.

Ιχθύες
Προσπαθώντας να κινηθείς το κατά δύναμη σε γνωστά πλαίσια στα ερωτικά σου και με τα παιδιά σου, ίσως σκοντάψεις στον σκόπελο ότι εσύ είσαι τελείως αλλού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ