Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 26.12.2020

Υδροχόε, έχεις μια ανησυχία. Aντί να παίξεις υπερβολικά σε οικογενειακό πλαίσιο, φρόντισε τον εαυτό σου με λίγο περισσότερο χρόνο για σένα.

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
chrismas.jpg

Τα Ζώδια του Σαββάτου 26 Δεκεμβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Η μέρα είναι για χουζούρι.. Εάν εμπλακείς με συγγενείς, πρόσεξε να μην βγάλεις την δυσφορία στον σύντροφό σου.

Ταύρος
Στο στοιχείο σου με τα τραπεζώματα και τα μαγειρέματα των ημερών. Μείνε στο ευχάριστο αποφεύγοντας υπονοούμενα, κουτσομπολιά και γενικά μπηχτές.

Δίδυμοι
Η σεξουαλική σου ζωή είναι πολύ καλύτερη ενασχόληση από το δράμα που εναλλακτικά θα κάνεις, μόνος σου ή με κόσμο.

Καρκίνος
Κόσμια η μέρα και ωραία θα περάσεις με τον σύντροφό και την παρέα σου. Αν κάτι δεν σου κολλάει, δεν φταίει η μέρα, είναι άλλα, βαθύτερα αίτια.

Λέων
Εάν συμφώνησες να κάνεις κάτι, να πας κάπου, να δεις κάποιον, προσπάθησε να το κάνεις χωρίς γκρίνια, δεν σου έβαλε κανείς το πιστόλι στον κρόταφο.

Παρθένος
Βρες χρόνο να κινηθείς εκτός σπιτιού και να κουνηθείς βασικά, θα το απολαύσεις, όπως και την οποιαδήποτε ευκαιρία για φλερτ.

Ζυγός
Είναι άδικο για σένα και για τους άλλους, να δυσανασχετείς επειδή δεν εισπράττεις ευγνωμοσύνη, αναγνώριση, κάτι, για πράγματα που κανείς δεν σου ζήτησε.

Σκορπιός
Καλό είναι να μην σπρώξεις τον εαυτό σου σωματικά με ξενύχτι, υπερβολικό φαγητό, άσκηση, δείξε λίγη ευαισθησία, καλό θα σου κάνει.

Τοξότης
Ενδεχομένως να σου φαίνονται κάπως καθημερινά όσα γίνονται στις φετινές γιορτές. Από την άλλη, στην καθημερινότητά ζεις τη ζωή σου, μην κολλάς τόσο.

Αιγόκερος
Όσο μπορείς να είσαι με ανθρώπους που θα σου κάνουν τα χατίρια σήμερα, καλό θα’ ναι. Να το εκτιμήσεις όμως, να μην το εκμεταλλευτείς.

Υδροχόος
Ότι έχεις μια ανησυχία την έχεις. Ίσως αντί να παίξεις υπερβολικά σε οικογενειακό πλαίσιο, να φρόντιζες τον εαυτό σου με λίγο περισσότερο χρόνο για σένα.

Ιχθύες
Κοινωνικοποιήσου το κατά δύναμη, τηλεφωνικά, διαδικτυακά. Να τα πεις. Αν, δε, σου έρθει όρεξη να κάνεις και καμιά δουλειά, μια χαρά, να την κάνεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ