Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 25.12.2020

Κριέ, χρόνια πολλά! Η μέρα είναι τεμπέλικη και δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό. Απόλαυσέ την.

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
photo-1.jpg

Τα Ζώδια της Παρασκευής 25 Δεκεμβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Χρόνια πολλά! Η μέρα είναι τεμπέλικη και δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό. Απόλαυσέ την.

Ταύρος
Χρόνια πολλά! Έχε το νου σου στις υπερβολές σε φαγητό και ποτό επειδή είσαι σε πιο ευαίσθητη φάση από ό,τι συνήθως. Κατά τα άλλα, ό,τι περιμένεις.

Δίδυμοι
Χρόνια πολλά! Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα της σημερινής μέρας, ωστόσο δεν θα είναι καλό να ακυρώσεις μέσα σου οτιδήποτε το θετικό.

Καρκίνος
Χρόνια πολλά! Με τους φίλους σου θα συνεννοηθείς καλύτερα από ό,τι με την οικογένειά σου, οπότε καλό θα 'ναι να συμπεριλαμβάνονται στα σχέδιά σου.

Λέων
Χρόνια πολλά! Προσπάθησε να μην το πάρεις προσωπικά αν η μέρα δεν λάβει ιδιαίτερα υπόψη τα σχέδια σου, έχει και το ωραίο της.

Παρθένος
Χρόνια πολλά! Απόλαυσε την αλλαγή στον ρυθμό της ρουτίνας σου, έστω κι αν είναι προσωρινή, έστω κι αν δεν μεταβάλλεται κάτι ριζικά.

Ζυγός
Χρόνια πολλά! Κάπως δύσκολο να αφήσεις το συναισθηματικό κι ερωτικό δράμα έξω σήμερα και μάλλον πιέζεσαι καθώς δεν θέλεις/γίνεται να ξεσπάσεις αλλού.

Σκορπιός
Χρόνια πολλά! Αν μείνεις στο ευγενικά αποδεκτό για  την ημέρα, θα περάσεις μια χαρά. Μπορεί να μην συγκλονιστείς, όμως είναι απλά άλλη μια μέρα.

Τοξότης
Χρόνια πολλά! Προσπάθησε να είσαι βοηθητικός όπου χρειάζεται και να μην γίνεις ένα με την διακόσμηση, όσο κι αν δεν πολυθέλεις να κουνηθείς.

Αιγόκερος
Χρόνια πολλά! Ωραίο και το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι, αλλά επειδή εσύ τον καλό καιρό και πηγαίνεις μαγκωμένος, μην περιμένεις θαύματα τώρα.

Υδροχόος
Χρόνια πολλά! Αν εστιαστείς στον περιορισμό της κίνησης, προφανώς και θα στραβώσεις, εστιάσου καλύτερα στο φαγητό και το μαγείρεμα.

Ιχθύες
Χρόνια πολλά! Δεν είναι η μέρα για επίλυση κυπριακού, μεσανατολικού και λοιπών ζητημάτων, καλύτερα πες κανένα ανέκδοτο ή παίξε κανένα επιτραπέζιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ