Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας | 30 Νοεμβρίου 2020 - 6 Δεκεμβρίου 2020
ΤΕΥΧΟΣ 764
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας | 30 Νοεμβρίου 2020 - 6 Δεκεμβρίου 2020

Τοξότη, πολλές επιβεβαιώσεις που τείνουν να σε κάνουν κάπως παρτάκια
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 30 Νοεμβρίου 2020 - 6 Δεκεμβρίου 2020

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Σαφέστερη αντίληψη των συνθηκών σου και θετικές προοπτικές με βάση αυτές
Η σεληνιακή έκλειψη (30/11) βοήθησε να δημιουργηθεί μεγαλύτερη σαφήνεια για το τι έχεις να μάθεις, τι να δεις διαφορετικά, τι έχει περιθώριο βελτίωσης σε επίπεδο προσωπικής εξέλιξης και σε επίπεδο σχέσης με το συγγενικό σου περιβάλλον. Μοχλός μπορεί να είναι η ερωτική σου ζωή, η σχέση με τα παιδιά σου ή κάποιο δημιουργικό πρότζεκτ σε συνάρτηση με τις απαιτήσεις των κοινωνικών κι επαγγελματικών συνθηκών. Ο Ερμής στον Τοξότη (1/12) φέρνει ιδέες και συζητήσεις σε αυτή την κατεύθυνση σε προσωπικό επίπεδο, τις οποίες καλό θα είναι να ξεδιαλέξεις προσεκτικά, καθώς έρχονται σε ποσότητα και ποικίλες ποιότητες. Παράλληλα, υπάρχουν κάποιες θετικές συνεννοήσεις και επαφές που βοηθάνε να προχωρήσουν πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου ή έστω δίνουν το μήνυμα κάποιας σχετικής προοπτικής. Η βιασύνη σου παραμένει το μεγαλύτερό σου πρόβλημα και ενδεχόμενα να σου στοιχίσει χρηματικά ή/και συναισθηματικά. Αξίζει να είσαι προσεκτικός επειδή σταδιακά ξεκαθαρίζουν οι αδυναμίες σου σε σωματικό, ψυχολογικό και πρακτικό επίπεδο και μπορείς να κάνεις καλύτερες επιλογές.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Συναισθηματική και οικονομική ανακούφιση που ίσως σε κάνει άπληστο
Η σεληνιακή έκλειψη (30/11) υπογράμμισε την οικονομική ή/και συναισθηματική στήριξη που απορρέει από την οικογένειά σου ή οτιδήποτε έχει να κάνει με ακίνητα και το σπίτι σου, ανοίγοντάς σου ίσως κάπως υπερβολικά την όρεξη. Καλό είναι να έχεις κατά νου ότι αυτά υφίστανται όσο κι εσύ είσαι διατεθειμμένος να αναλαμβάνεις σταθερά το κομμάτι που σου αναλογεί και δεν «χαλαρώνεις» αρνητικά τη στάση σου με το πρώτο θετικό δείγμα. Με τον Ερμή στον Τοξότη (1/12) είναι αρκετά εύκολο να σε πάρει η κατρακύλα, επειδή αυξάνονται οι επαφές που φαίνονται ουσιαστικές στην προσωπική σου ζωή, δηλαδή με τα παιδιά σου και στα ερωτικά σου, ενώ υπάρχουν αντίστοιχα θετικά μηνύματα που αφορούν τις οικονομικές σου συνεργασίες. Και στις δύο περιπτώσεις αυτό σε κάνει να γυρεύεις περισσότερα από τις σχέσεις σου, θέλοντας να δώσεις λιγότερα. Καλό είναι να μη βιάζεσαι να κλείσεις πρακτικές, ψυχολογικές και σωματικές αδυναμίες πιέζοντας τον απέναντι, επειδή σταδιακά αποσαφηνίζονται οι προοπτικές σας ούτως ή άλλως. Φρόντισε τη δουλειά που σου αναλογεί.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 12 - 18 Απριλίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 12 - 18 Απριλίου 2021

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Θετικά μηνύματα στις σχέσεις σου, ίδιες συναισθηματικές/οικονομικές προκλήσεις
Η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη (30/11) και τον ζωδιακό σου άξονα έδειξε με περισσή σαφήνεια τις θετικές δυνατότητες των προσωπικών κι επαγγελματικών σου σχέσεων, μέσα από τις επαφές, τις κουβέντες και τις προτάσεις του τελευταίου διαστήματος. Αυτά ισχύουν εφόσον κι εσύ διατηρείς σταθερά τη στάση που είχες. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, στον Τοξότη (1/12) και τον ζωδιακό σου άξονα και το θετικό επικοινωνιακό κλίμα που δημιουργεί με τη συνδρομή σου και τη συνδρομή της οικογένειας ή/και των ανθρώπων στον εργασιακό σου χώρο, συμβάλλει στην τάση να θεωρήσεις πως έδεσες τον γάιδαρό σου εξαιτίας του θετικού κλίματος. Υπάρχουν όντως πρακτικά οφέλη στην προσωπική κι επαγγελματική σου καθημερινότητα από τα θετικά μηνύματα, όμως πιέζεις για παραπάνω. Ωστόσο οι συναισθηματικές και/ή οικονομικές πιέσεις από τη δουλειά, τις υποχρεώσεις και τη σχέση σου συνεχίζουν να χρειάζονται απαιτητική διαχείριση. Τα σχέδια που κάνεις και οι δραστηριότητες που κυνηγάς δεν θέλουν βιασύνες, αφού η συνολικότερη εικόνα των προσωπικών και επαγγελματικών σου στόχων ξεκαθαρίζει μόνο σταδιακά.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 5 - 11 Απριλίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 5 - 11 Απριλίου 2021

Πιο ευχάριστη καθημερινότητα που σε κάνει να ξεχνάς τα προβλήματα των σχέσεών σου
Η σεληνιακή έκλειψη (30/11) βοήθησε να διακρίνεις κάποιες καλύτερες δυνατότητες στην επαγγελματική και προσωπική σου καθημερινότητα. Η όποια πολυασχολία και αυξημένη προσπάθεια συνοδεύτηκε ενδεχομένως από πιο αισιόδοξη διάθεση. Αυτά ίσως σε ωθούν να εφησυχάσεις για θέματα υγείας και δουλειάς και άλλα πρακτικά ζητήματα, μπορούν όμως να συντηρηθούν μόνο εφόσον κι εσύ συντηρείς μια σταθερή προσπάθεια να επιλύνεις τα προβλήματά σου και δεν εγκαταλείπεις με την πρώτη (ή δεύτερη ή τρίτη) δυσκολία. Ο Ερμής στον Τοξότη (1/12) εντείνει τον φόρτο και την κινητικότητα της ρουτίνας σου, καθώς φέρνει στο προσκήνιο ανεπίλυτα ζητήματα, όπως και απωθημένα με τη θετική όμως προοπτική επιτέλους να τακτοποιηθούν. Ειδικά σε προσωπικό επίπεδο, ίσως υπερεκτιμάς τις δυνατότητες που υπάρχουν και ξαναγυρνάς σε γνωστούς χειρισμούς κι αιτήματα. Ωστόσο οι δυνατότητες και διαθέσεις του συντρόφου σου είναι γνωστές και συγκεκριμένες, ενώ το τι γίνεται να βελτιωθεί μελλοντικά μόλις αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Έτσι οι βιαστικές πρωτοβουλίες ερήμην του συντρόφου σου ή των συνεργατών σου, επαγγελματικά, δεν είναι πολύ καλή ιδέα.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ευχάριστη τόνωση και πιο χαρούμενη διάθεση με επίμονες δυσκολίες ρουτίνας
Η σεληνιακή έκλειψη (30/11) έδωσε μια απολύτως απαραίτητη ένεση ευδιαθεσίας, αισιοδοξίας και γενικότερα θετικότητας στη σχέση με τα παιδιά σου, στα ερωτικά σου, όπως και σε θέματα δημιουργικότητας. Αυτά συνδέονται με συγκεκριμένα σχέδια, τη δική σου δυνατότητα να λειτουργείς ομαδικά και να επιδιώκεις μια συγκεκριμένη ποιότητα ζωής σε συνάρτηση με τις καθημερινές συνθήκες. Εφόσον επιμένεις έτσι, αυτό το θετικό δυναμικό παραμένει στη διάθεσή σου, όχι όμως διαφορετικά και κάνοντας εκπτώσεις ηθικά και πρακτικά. Ο Ερμής στον Τοξότη (1/12) ενισχύει αυτό το θετικό κλίμα, καθώς τα μηνύματά του συνδέονται με οικονομική και/ή συναισθηματική ανακούφιση. Εξαιτίας αυτών είναι εύκολο να παρασυρθείς σε επιδείξεις δύναμης στο σπίτι, την οικογένεια και τον εργασιακό σου χώρο, η οποία είναι περιττή και άστοχη, δεδομένου ότι μόλις τώρα αρχίζουν να φαίνονται καθαρότερα οι συναισθηματικές και οικονομικές δυναμικές των σχέσεών σου. Η επιθυμία για βελτιώσεις, για ανανέωση, για να προχωρήσεις χρειάζεται κάποια χαλιναγώγηση, επειδή πρακτικά, σωματικά, επαγγελματικά οι συνθήκες συνεχίζουν να χρειάζονται πολύ συγκεκριμένη διαχείριση.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Πολλά ζητήματα ταυτόχρονα σε σπίτι και γραφείο με αποτέλεσμα σπατάλη χρόνου
Η σεληνιακή έκλειψη (30/11) δημιούργησε αρκετή αναστάτωση και κινητικότητα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, το σπίτι και τον εργασιακό σου χώρο εξαιτίας θεμάτων υγείας, εκκρεμοτήτων και άλλων ζητημάτων που δεν υπολόγιζες. Με την πληθώρα των θεμάτων γίνεται δύσκολο να διακρίνεις με τι αξίζει να ασχοληθείς και να μη χάνεις χρόνο. Για να το καταφέρεις είναι απαραίτητο να παραμείνεις σταθερός στους προσωπικούς κι επαγγελματικούς σου στόχους, για να αποφασίζεις πού όντως αναλογεί χρόνος και προσπάθεια. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, στον Τοξότη (1/12) δεν βοηθά ιδιαίτερα, καθώς συσσωρεύει σωρό σχετικές κουβέντες, ιδέες και προτάσεις μέσα σου και στο σπίτι, χωρίς σειρά η σαφή στόχο. Καλό είναι να αποφύγεις το δόλωμα των επικοινωνιακών χειρισμών για μεγαλύτερα οικονομικά ή/και συναισθηματικά οφέλη, επειδή οι πραγματικές δυνατότητες του συντρόφου και των συνεργατών σου αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν τώρα, ενώ παράλληλα γνωρίζεις τη δουλειά που χρειάζεται για να πηγαίνουν καλά τα ερωτικά σου, η σχέση με τα παιδιά σου και ό,τι δημιουργικό κάνεις.


Ζυγός  (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Κουβέντες, μηνύματα κι ευχάριστο σούσουρο που θεωρείς πιο δεδομένα από ό,τι είναι
Η σεληνιακή έκλειψη (30/11) έφερε μια πολύ ευχάριστη τόνωση στο επικοινωνιακό κλίμα, ενώ ταυτόχρονα άνοιξε ενδιαφέρουσες προοπτικές για τα σχέδια και τις ασχολίες σου, πιθανόν με νέες ιδέες, θετικότερες επαφές και ίσως κάποιες αξιόλογες προτάσεις και συνεννοήσεις. Για να επωφεληθείς όντως από όλα αυτά είναι απαραίτητο να επιμείνεις στον τρόπο σκέψης και στη στάση που είχες και να συνεχίσεις την προσπάθειά σου να βελτιώνεις ό,τι βλέπεις ότι χρειάζεται βελτίωση. Ο Ερμής στον Τοξότη (1/12) έρχεται με περαιτέρω επικοινωνιακό υλικό σε αυτή την κατεύθυνση. Θίγει επίσης γνωστά προβλήματα και δυσκολίες, παρουσιάζοντας προοπτικές για τη βελτίωσή τους, εφόσον δεν χαθείς στη θεωρία. Ο κίνδυνος είναι να κάνεις ακριβώς αυτό, θεωρώντας όσα συμβαίνουν ευκαιρίες για εύκολο συναισθηματικό ή οικονομικό κέρδος. Καλό είναι να μην εφησυχάσεις επειδή σωματικά, ψυχολογικά και πρακτικά τώρα αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι πού βρίσκεσαι, ενώ η όποια ορμή του συντρόφου ή των συνεργατών σου δεν αναιρεί τις υπάρχουσες δυσκολίες στο οικογενειακό και εργασιακό σου περιβάλλον.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Καλοδεχούμενες κι ανακουφιστικές επιβεβαιώσεις που τείνεις να πάρεις εγωιστικά
Η σεληνιακή έκλειψη (30/11) έφερε κάποιες καλοδεχούμενες ενισχύσεις σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο βοηθώντας σε να αντιληφθείς τις προοπτικές που υπάρχουν για να καλύψεις καλύτερα τις αντίστοιχες ανάγκες σου. Επειδή αποτελούν απόρροια συγκεκριμένων τρόπων διαχείρισης και στάσεων στις συναισθηματικές και οικονομικές σου σχέσεις, είναι εφικτές μόνο εφόσον επιμένεις και δεν ζητάς να «ανοιχτείς», ούτε αναιρείς τον εαυτό σου. Ο Ερμής στον Τοξότη (1/12) φέρνει περαιτέρω μηνύματα για τις δυνατότητες μελλοντικής εξέλιξης αυτών των δύο σημαντικών κομματιών. Καλό είναι να αντισταθείς στην πρόκληση να αξιοποιήσεις αυτό το δυναμικό μόνο για πάρτη σου, ξεχνώντας τον σημαντικότατο ρόλο που παίζουν οι άλλοι, σύντροφος, συνεργάτες και όποιος άλλος εμπλέκεται. Άλλωστε μόλις τώρα αρχίζεις να βλέπεις καθαρότερα τις πραγματικές σου δυνατότητες σε ερωτικό επίπεδο, στη σχέση με τα παιδιά σου και στις δημιουργικές σου ασχολίες. Ειδικά σε πρακτικά θέματα και ζητήματα δουλειάς και υγείας, χρειάζεται προσεκτικές και καλοσχεδιασμένες κινήσεις, επειδή οι επικοινωνιακές προκλήσεις και οι δυσκολίες μετακίνησης και συνεννόησης παραμένουν.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Πολλές επιβεβαιώσεις που τείνουν να σε κάνουν κάπως παρτάκια
Η σεληνιακή έκλειψη (30/11) στο ζώδιό σου σού έδειξε μια ευρύτερη εικόνα του εαυτού και των δυνατοτήτων σου, οι οποίες δεν είναι λίγες. Μαζί τους ήρθε μεγαλύτερη αισιοδοξία και ενδεχομένως μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό σου και θετικότητα. Εφόσον παραμένεις εντάξει απέναντι στον σύντροφο, τους συνεργάτες και τα άτομα που είναι κομβικά για την εξέλιξή σου, είσαι όντως αυτός ο άνθρωπος. Η τάση είναι να γίνεις κάπως παρτάκιας, θεωρώντας πως οι άλλοι δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία για όσα θέλεις να κάνεις. Ο Ερμής στο ζώδιό σου (1/12) φέρνει επιβεβαιώσεις από τους γύρω και θετικά μηνύματα από τις συνεργασίες, την καριέρα και τις σχέσεις σου, προσωπικές και κοινωνικές, κι έτσι γίνεται δύσκολο να μην το πάρεις επάνω σου. Ωστόσο καλό είναι να αποφύγεις να φερθείς σαν όλα να επιτρέπονται, ιδιαίτερα σε θέματα δουλειάς. Θα είναι λάθος το κέρδος ή η ευχαρίστηση να υποκαταστήσουν την ηθική, επειδή παρά τη βεβαιότητά σου, μόλις τώρα αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι ποιες ακριβώς είναι οι βάσεις σου.


Αιγόκερος (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Βλέπεις τα θέματά σου σε όλο τους το μεγαλείο, με τις ανάλογες αντιδράσεις
Η σεληνιακή έκλειψη (30/11) ήταν μάλλον δίκοπο μαχαίρι, αφού, από τη μία, βοήθησε να αρχίζουν να φαίνονται τα συναισθηματικά και οικονομικά προβλήματά σου στις πραγματικές τους διαστάσεις και συνιστώσες, από την άλλη, ίσως έφερε το ανάλογο σάστισμα και σωματική και ψυχολογική κόπωση. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να αποφύγεις να θεωρήσεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι για να παρακάμψεις αυτά που χρειάζεται να γίνουν, ούτε να τρέχεις δεξιά κι αριστερά για μαγικές λύσεις. Χρειάζεται απλά πολλή, πολύ προσεκτική, προσπάθεια, σταθερά και δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Ο Ερμής στον Τοξότη (1/12) ενδεχομένως να δημιουργήσει ένα παρασκήνιο, μία ασάφεια και ένα γενικό μπέρδεμα και να σε κάνει να επιδιώξεις σχέδια και χειρισμούς για μελλοντικές βελτιώσεις. Αυτό είναι άσκοπο, εφόσον μόλις τώρα αρχίζει να αποκαθίσταται το επικοινωνιακό κλίμα και να καταλαβαίνεις τι λέγεται και τι συνεννοείσαι. Η ειλικρίνεια είναι το καλύτερο χαρτί σου. Παράλληλα, απόφυγε να κάνεις τον μάγκα στο σπίτι, επειδή αυτό τον καιρό χρειάζεσαι όλη τη στήριξη που μπορείς να έχεις.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Πολλές ωραίες εικόνες από το μέλλον και η τάση να τα κάνεις θάλασσα στο παρόν
Η σεληνιακή έκλειψη (30/11) έφερε ιδέες, σχέδια και προοπτικές για το μέλλον με την οκά, με μοχλό τη σχέση και τις συνεργασίες σου. Αυτά ενδεχομένως να άνοιξαν την όρεξη για το παραπάνω, όπως και να σε έκαναν να πιστέψεις πως είσαι ήδη εκεί. Για να διατηρηθεί αυτό το δυναμικό, είναι απαραίτητο να συντηρήσεις τη θετική διάθεσή που έχεις επιδείξει και τη χαρά στις σχέσεις με τα παιδιά και στα ερωτικά σου, όπως και την ευελιξία και την ευρηματικότητα σε δημιουργικό επίπεδο. Ο Ερμής στον Τοξότη (1/12) έρχεται με την υπόσχεση περαιτέρω συναισθηματικών και οικονομικών ενισχύσεων δυσκολεύοντας το να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου και να ασχοληθείς με το παρόν. Η τάση είναι να μπεις σε σκληρότερες ή παράτυπες συμπεριφορές στο σπίτι και την οικογένεια με αφορμή κάποιον προσωπικό ή επαγγελματικό στόχο. Ωστόσο το πραγματικό σου συναισθηματικό και οικονομικό κεφάλαιο αρχίζει να φαίνεται τώρα. Καλό είναι να αποφύγεις μεγάλα και βιαστικά λόγια και κινήσεις, επειδή οι σωματικές, ψυχολογικές και πρακτικές σου αδυναμίες παραμένουν.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Δεν χρειάζεται ούτε να απομυζήσεις τις σχέσεις και τις συμφωνίες σου, ούτε να στραγγιστείς
Η σεληνιακή έκλειψη (30/11) βοήθησε να αποσαφηνιστούν οι προοπτικές της καριέρας σου και του γάμου σου, μπερδεύοντάς σε όμως παράλληλα, καθώς μάλλον σου άνοιξε μια γκάμα πιθανοτήτων παρά ένα συγκεκριμένο μονοπάτι. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να μη σε ωθήσει να υποτιμήσεις τη σημασία των βάσεών σου, δηλαδή του σημείου που βρίσκεσαι τώρα ή βρισκόσουν πριν λίγο, αλλά ούτε και να επιστρέψεις σε παλιότερες στάσεις, εφόσον οι νέες προοπτικές συνδέονται με τους πρόσφατους τρόπους και στάσεις σου. Ο Ερμής στον Τοξότη (1/12) φέρνει διπλά μηνύματα από τον επαγγελματικό σου χώρο και τον προσωπικό σου χώρο, αφού, από τη μία, φαίνεται να αναγνωρίζεται η αξία σου, από την άλλη, σου ζητείται να αναλάβεις και να ασχοληθείς και με άλλα. Καλό είναι να αποφύγεις υπέρμετρες συναισθηματικές ή οικονομικές επενδύσεις. Δεν χρειάζεται ούτε να απομυζήσεις τις σχέσεις και τις συμφωνίες σου, ούτε να στραγγιστείς. Σιγά σιγά θα αντιληφθείς τις δυνατότητές σου καθαρότερα, τα σχέδιά σου άλλωστε είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Κυριακής 18.04.2021
Τα Ζώδια της Κυριακής 18.04.2021
Ζυγέ, φαίνεται πως έχεις να κάνεις λίγη δουλειά κυριακάτικα και αυτό μάλλον σου...
Zarastro
Τα Ζώδια της Κυριακής 18.04.2021
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5