Visual Browsing
ΤΕΥΧΟΣ 484
STARDUST

Stardust 484

Stardust 484
Δίδυμε, reSTART
  • A-
  • A+
0
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Γιώργο Πανόπουλο.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Τώρα που η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο (29/5), ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου και προσθέτοντας ίσως ένα ευρώ παρά πάνω στην τσέπη σου, μπορείς με περισσότερη άνεση να ρίξεις το βάρος σου στον Άρη και τον Ερμή, που από 29/5 αρχίζουν τη διέλευσή τους στον Καρκίνο. Δηλαδή στις σχέσεις – ναι, με τον Άρη στον Ζυγό για έκτο μήνα, οι κάθε είδους σημαντικές σχέσεις σου συνεχίζουν να είναι ένα θέμα που ζεματάει. Θυμήσου ότι αν στις συντροφικές σχέσεις ΔΕΝ υπάρχουν δέσμευση, ευθύνες, υποχρεώσεις, η γνώση ότι τις καλές μέρες ακολουθούν πάντα δύσκολες, η πίστη ότι η σχέση μπορεί να αντέχει τις βροχερές μέρες και κυρίως ότι επιτρέπονται οι συγκρούσεις, τότε πολύ γρήγορα καταλήγουν στη διάλυση.

[+] Επαγγελματικές ευκαιρίες, μητρότητα/πατρότητα, οικογένεια.

[-] Ένας γερός καυγάς δεν σημαίνει το τέλος της σχέσης. Ή μήπως τώρα σημαίνει ακριβώς αυτό;


Σχετικα
Τα Ζώδια του Σαββάτου 27.02.2021
Τα Ζώδια του Σαββάτου 27.02.2021

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Μπορεί μέσα στο κεφάλι σου να γεννιούνται σκοτεινά ερωτήματα και φόβοι για το αύριο, μπορεί να αναρωτιέσαι πού θα καταλήξει όλη αυτή η δύσκολη περίοδος, αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι να αγοράσεις λάμπες και ρολά κουζίνας, να πληρώσεις τους λογαριασμούς, να πας στον οδοντίατρο, να προσέξεις τη διατροφή σου, να κάνεις ευσυνείδητα τη δουλειά σου και να προγραμματίσεις τη ζωή σου με τη σκέψη ότι όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με το πλάνο σου. Αν μπορούσες να έχεις ένα δίδυμο αδελφό που θα αναλάμβανε όλες τις υποχρεώσεις και όλο το χαμαλίκι της καθημερινότητας (Άρης στον Ζυγό), θα μπορούσες να ερωτευτείς κάποιον/α ή να ξαναερωτευτείς τον άνθρωπο που είστε μαζί σε ένα slow motion ευτυχίας (Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 29/5). Το ζήτημα είναι να συνδυάσεις εργασία και ρουτίνα με καλή διάθεση, κοινωνικότητα, εξόδους και καλή ζωή: να πρωταγωνιστείς δηλαδή στο 12 Χρόνια Σκλάβος και στο Μερικοί το Προτιμούν Καυτό.

[+] Καυτός/καυτή.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Παρασκευής 26.02.2021
Τα Ζώδια της Παρασκευής 26.02.2021

[-] Η φάμπρικα δεν σταματά, δουλεύει νύχτα-μέρα.


Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Με την Αφροδίτη, που περνάει στον Ταύρο (29/5) τις επόμενες εβδομάδες, αυτό που σου καρφώνεται στο μυαλό είναι να αποδράσεις. Να φύγεις στις φανταστικές Αόρατες πόλεις του Ίταλο Καλβίνο. Αυτή είναι η μία πλευρά του έργου. Γιατί η άλλη ονομάζεται Ερμής στον Καρκίνο (επίσης από 29/5) που σε γειώνει: χρειάζεσαι επειγόντως χρήματα, οικονομική ασφάλεια και λύσεις που θα σε εξασφαλίσουν. Οι πιθανότητες πάντως με τον Δία επίσης στον Καρκίνο είναι να αναπνεύσεις οικονομικά τον επόμενο καιρό. Ω, ναι, υπάρχει και η νέα Σελήνη εδώ στους Διδύμους (28/5). Ξεκίνα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου έχοντας κατά νου (η νέα Σελήνη κοντράρεται με τον Ποσειδώνα, το θεό της αυταπάτης) ότι άλλο πραγματικότητα κι άλλο ευσεβείς πόθοι.

[+] Νέο ξεκίνημα, επέκταση, ανανέωση, δρομολόγηση σχεδίων, συζητήσεις, ραντεβού.

[-] Η ζωή δεν προχωράει ευθεία, αλλά με ζιγκ-ζαγκ.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Η Αφροδίτη βρίσκεται από 29/5 στον Ταύρο και ο Δίας συνεχίζει να τρέχει στο ζώδιό σου: στο τέλος θα είσαι ο μεγάλος πρωταγωνιστής που θα σπάσει ταμεία με μια ταινία που η ιστορία της είναι ένα ταραγμένο ταξίδι με κύματα και τέρατα, αντιξοότητες, κακούς, απίστευτες ανατροπές, ζήλεια, πάθος, χωρισμούς, έρωτες, μωρά, γάμο, απολύσεις, ευθύνες, καινούργιες αρχές, επώδυνους αποχαιρετισμούς μέχρι το τέλος που είναι Happy End. Μέχρι τότε δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς ούτε με μικρότητες, ούτε με το παρελθόν, ούτε εξηγώντας ποιος είσαι και τι θέλεις στη ζωή – ας έχουν ανοιχτά μάτια και αυτιά για να μάθουν.

[+] Επιτάχυνση της καθημερινότητας. Ανάλαβε δράση για τα επαγγελματικά σου.

[-] Δεν υπάρχει χρόνος για μελαγχολία και τύψεις.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Από όποια πλευρά και να το δεις η Αφροδίτη στον Ταύρο (από 29/5), στο ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη, μοιάζει με αντιπυρηνικό καταφύγιο. Mπορεί να επηρεάσει θετικά το επαγγελματικό σου στάτους ή να δημιουργήσει προϋποθέσεις μέσα από συναντήσεις και συζητήσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους ώστε να υπάρξουν σύντομα θετικές εργασιακές εξελίξεις. Ναι, χρειάζεσαι και μια στέρεα οικογενειακή βάση στην οποία να μπορείς να καταφεύγεις κάθε φορά που κάποιος/α εκεί έξω πάει να μπερδευτεί άσχημα στα πόδια σου, να παίξει με το κεφάλι σου ή με την υπομονή σου – δυστυχώς υπάρχει δυσκολία σε αυτό τον τομέα. Οι σχέσεις με τον Κρόνο πάντα στον Σκορπιό είναι δύσκολες. Αλλιώς: αν μια συναισθηματική/ερωτική σχέση έχει αντέξει αυτά τα δύο χρόνια του Κρόνου παντρέψου τον/την.

[+] Όσο περισσότερο είσαι μέσα σε ανθρώπους για οποιοδήποτε λόγο τόσο πιο πολλές αιτίες για καλή διάθεση και για επαγγελματικές ευκαιρίες έχεις.

[-] Θυμήσου ότι για να χαρείς πρέπει να ξεχάσεις και για να προχωρήσεις πρέπει να υπάρξει λήθη.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Η πρώτη σκέψη που πιθανόν να σου δημιουργήσει η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό σου Ταύρο (από 29/5) πιθανόν είναι «βγες από το σπίτι». Γιατί να κάθεσαι, εδώ που τα λέμε, μέσα όταν έξω από το σπίτι υπάρχουν άνθρωποι που τους ενδιαφέρεις και θέλουν να σου κάνουν επαγγελματικές προτάσεις, ή να τους κάνεις, κι άλλοι που σε βλέπουν ως πιθανό ερωτικό/ή σύντροφο. Αν η προτεραιότητά σου είναι η επαγγελματική σου ζωή, τρέξε τα σχέδιά σου και τις επιδιώξεις σου. Αν είναι η αισθηματική ζωή, κυνήγησε τον Άλλο ή άσε να σε κυνηγήσει – δείξε τη διαθεσιμότητά σου χωρίς να κουβαλάς την απογοήτευση μιας προηγούμενης ερωτικής ιστορίας. Όλα σε σπρώχνουν να τρέξεις με την ταχύτητα της σκέψης σε όσο πιο πολλά μέρη μπορείς, με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείς.

[+] Δημιούργησε επαγγελματικές διασυνδέσεις, κάνε αισθητή την παρουσία σου.

[-] Ή μικρός μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου;


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Με τον Άρη στο ζώδιό σου είναι ζωτικής σημασίας να δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν ποιος/α είσαι, τι επιδιώκεις και τι θέλεις από αυτούς, να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά του προς τα έξω χωρίς να αποφύγεις τις αντιθέσεις όπου είναι απαραίτητες για να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου και να μην τη στρέψεις προς τα μέσα δημιουργώντας δυσφορία στον εαυτό σου, παραλυσία και θυμό. Θέλεις τα ταλέντα σου, η παραγωγικότητά σου, η ολόθερμη αφοσίωσή σου στη δουλειά να αξιοποιηθούν από τους άλλους και να κοστολογηθούν. Το ίδιο θέμα τονίζει και η Αφροδίτη, που περνάει στον Ταύρο (29/5) – αν αξίζω χρειάζεται να μου το αποδείξεις είτε χρηματικά είτε λούζοντάς με αισθήματα είτε προσφέροντάς μου το σώμα σου για μαγικό σεξ είτε λέγοντάς μου ότι με επιθυμείς.

[+] Επαγγελματική κινητικότητα.

[-] Θυμήσου: Οι νικητές μπαίνουν στη μάχη μόνο όταν είναι αναγκασμένοι να το κάνουν.


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Η διέλευση του Άρη στον Ζυγό, που για σένα αποτελεί το σκοτεινό κομμάτι του ηλιακού ωροσκοπίου σου, περιέχει το υποσυνείδητο, τις δυνατότητες λύτρωσης, αλλά και τις δυνάμεις της αυτοκαταστροφής. Αφυπνίζει τη συμπόνια σου, την αγάπη σου για τους αδύναμους, την καλοσύνη σου, αλλά ταυτόχρονα ανοίγει το κουτί της Πανδώρας που είναι γεμάτο από τραύματα, φοβίες, άγχη, αγωνίες, απογοητεύσεις, λύπες, απώλειες, παράλογες σκέψεις, επώδυνη αυτοκριτική, αυτομαστίγωμα. Πώς εκφράζονται πρακτικά όλα αυτά; Με την αίσθηση ότι μερικοί άνθρωποι στη δουλειά παίζουν βελάκια επάνω σου. Με την παρανοϊκή συμπεριφορά ενός ανωτέρου σου. Με την ανακάλυψη σε κοντινούς σου ανθρώπους πλευρών τους που σε εκπλήσσουν δυσάρεστα. Ευτυχώς αρχίζει η πορεία της Αφροδίτης στον Ταύρο (29/5). Μετά από καιρό η πληγωμένη σου αυτοπεποίθηση κερδίζει πόντους στην κοινωνική ζωή: «Ω, μα εσύ είσαι πολύ ενδιαφέρων τύπος… Πού κρυβόσουν τόσο καιρό…».

[+] Άντε να ανεβαίνεις λίγο-λίγο. Αφού αρέσεις, λέμε.

[-] Αχ αυτοί οι τύποι στη δουλειά, δεν σε αφήνουν σε χλωρό κλαδί.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Αυτό που αποφεύγουν να γράψουν τα βιβλία αστρολογίας είναι το πόσο άστατο και ασταθές ζώδιο είναι ο Τοξότης. Απλά γράφουν ότι είναι μεγάλοι φιλόσοφοι και ταξιδιώτες και τόσο ειλικρινείς που πολλές φορές γίνονται προσβλητικοί. Κι όμως οι Τοξότες πολλές φορές δεν μπορούν να βιώσουν την πραγματικότητα και τα γεγονότα όπως είναι. Σιχαίνονται το ρεαλισμό και με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σχεδόν παθαίνουν αλλεργία με την πρακτικότητα και τις ευθύνες της ζωής. Με τον Άρη στον Ζυγό είσαι ανήσυχος/η, εύθικτος/η, ανυπόμονος/η, σκορπισμένος/η. Θέλεις να αλλάξεις ζωή και δεν ξέρεις πώς ή κατά πού να πας. Θα το βρεις σύντομα, μην αγχώνεσαι, ο αποπροσανατολισμός είναι πρόσκαιρος. Όσο για την Αφροδίτη στον Ταύρο, εργασιακά κάτι κινείται θετικά. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας κινήσου, θα βγάλεις άκρη.

[+] Φίλοι, φιλίες, σύμμαχοι, κοινές προσπάθειες, συνεργασίες.

[-] Οικονομικές δοσοληψίες, το χρήμα κάπου χάνεται στο δρόμο...


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Εντάξει, με τον Άρη τόσους μήνες στον Ζυγό το ’χεις εμπεδώσει: οι επαγγελματικές σου κινήσεις βρίσκονται στο μόνιτορ και παρακολουθούνται και από αυτούς που φωνάζουν «μπράβο» σε κάθε τρίποντο που βάζεις, αλλά και από τους άλλους που σου πετάνε ύπουλα μπανανόφλουδες σε κάθε γωνία. Ωστόσο το καλό νέο είναι η Αφροδίτη στον Ταύρο (από 29/5), που έχει τη δύναμη να σε λιώσει με σκηνές οικογενειακής ευτυχίας: μπορείς να πηγαίνεις τα βλαστάρια σου στα παιδικά πάρτι και όλοι να σου λένε πόσο χαριτωμένα είναι, ο/η σύζυγος σού κάνει γλύκες, δεν αισθάνεσαι μόνος/η, δεν παθαίνεις πανικό αν κάποιος αμφισβητήσει την αξία σου. Επιπλέον μπορείς να συναναστραφείς ενδιαφέροντες ανθρώπους, να στείλεις ερωτικά κύματα προς τα εκεί που θέλεις, να κάνεις τα χατίρια στο παιδί μέσα σου. Χαμογέλα, μωρέ… Έτσι μπράβο.

[+] Χαρά της ζωής, όχι όπως τη φαντάζεσαι, πιο ελαφριά και πιο χαρά.

[-] Κάποιος δεν σε πάει επαγγελματικά; Σου βάζει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι;


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Ακούμε συνεχώς ότι η ελευθερία είναι ένα υπέροχο δώρο και είναι. Μπορεί όμως να γίνει κι ένα δυσβάσταχτο βάρος, όταν κανείς δεν βρίσκεται δίπλα σου. Ξέρεις ήδη ότι ο Άρης, που βρίσκεται στον Ζυγό, σου δίνει τη λύση φέρνοντας στο προσκήνιο κάποιον/α για να σε συμβουλέψει, για να σου δώσει ευκαιρίες που ποτέ δεν πίστευες ότι μπορούσες να εκμεταλλευτείς ή κάποιον/α για να δείξει από τη θέση του συντρόφου έναν καινούργιο δρόμο. Για να γλιτώσουμε χρόνο σε συζητήσεις για το πώς ξέρεις αν αυτός/ή που μπαίνει (ή έχει μπει ήδη) στη ζωή σου είναι αυτός/ή που θα μείνει, η απάντηση κατευθείαν είναι ότι δεν ξέρεις. Κατά τα άλλα ο Άρης στον Ζυγό μιλάει για σπουδές, ταξίδια, μετακινήσεις (αναγκαστικές;) ή για σχέσεις με εξωτερικό, μετακομίσεις, δρομολόγηση σχεδίων, ίντερνετ, αναζήτηση καλύτερης εργασιακής τύχης.

[+] Οικογένεια, παιδιά, σπίτι – οι δικοί σου άνθρωποι είναι το καταφύγιό σου.

[-] Η εργασιακή πραγματικότητα παραμένει πάντα αγκάθι.


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Με τον Άρη στον Ζυγό ίσως συνειδητοποιείς λίγο-λίγο ότι τα εφηβικά πατρόν που περιέχουν εξιδανίκευση και αυταπάτες σε οδηγούν σε αδιέξοδα. Αν δεν ανήκεις στους εξελιγμένους Ιχθύς και τα προηγούμενα σου φαίνονται ανούσιες ψυχολογικές προσεγγίσεις, τότε ετοιμάσου για μερικές ταπεινές ασχολίες, όπως η εφορία, τα δάνεια, οι πιστωτικές κάρτες. Προετοιμάσου να αντιμετωπίσεις το βάρος των χρημάτων και την απληστία των άλλων. Και κάτι πιο αβανταδόρικο. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο αυτοί που σε ενδιαφέρουν θέλουν πολύ να βρίσκονται δίπλα σου, να σε επιδεικνύουν, να σε γοητεύσουν. Είσαι τόσο μα τόσο αξιαγάπητος/η. Α, κι η σεξουαλική διάθεση αρχίζει να ανεβάζει στροφές – θυμήσου ότι όσο κι αν εκπολιτιστήκαμε, το πρωτόγονο ζώο συνεχίζει να μουγκρίζει μέσα σε όλους μας.

[+] Δημιουργικότητα, φαντασία, έμπνευση, ερωτική επιθυμία, διασκέδαση.

[-] Μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου.

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Πέμπτης 25.02.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 25.02.2021
Αιγόκερε, ξεκαθαρίζεις με δυναμισμό τα πράγματα στην προσωπική σου σχέση και...
Zarastro
Τα Ζώδια της Πέμπτης 25.02.2021
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5