1821 Digital Gallery
Stardust 482
ΤΕΥΧΟΣ 482
STARDUST

Stardust 482

Ταύρε, είσαι το πιο ευγενικό και γενναιόδωρο ον στη γη, ή απλώς κορόιδο;

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό (14/5) αναδεικνύει ένα τεράστιο θέμα: Χρήμα. Φυσικά και το χρήμα δεν λύνει όλα τα προβλήματα αλλά το να έχεις μερικά ευρώ παρά πάνω σού δίνει ασφάλεια και είναι ανακουφιστικό. Το χρήμα που χρειάζεται να μπει στην τσέπη σου μάλλον βγαίνει προς κάθε είδους λογαριασμούς και χρέη. Άρα το ζήτημα είναι Πού θα το βρω; Πώς μπορώ να αξιοποιήσω οποιοδήποτε ταλέντο μου ώστε να έρθει; Είσαι Κριός και δεν υπάρχουν αδιέξοδα, οπότε όταν όλα γύρω σού λένε κουνήσου, κάνε κάτι, βρες διέξοδο, τότε χρειάζεται να αναλαμβάνεις δράση. Ελπίζοντας η προσωπική σου δυσαρέσκεια να μην επηρεάσει την επαγγελματική σου ζωή ή το αντίθετο, κλείνοντας να υπενθυμίσω ότι ο Δίας στον Καρκίνο είναι ένα φυλαχτό κατά των αντιξοότητων και όσο κι αν η διάθεσή σου είναι να κλειστείς στο σπίτι σού επισημαίνει ότι οι ευκαιρίες και η ζωή είναι έξω.

[+] Διευκρίνιση του στάτους των σχέσεων.

[-] Σκέψου πριν αποφασίσεις οποιαδήποτε ρήξη.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Παρασκευής 28.01.2022
Τα Ζώδια της Παρασκευής 28.01.2022

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Έχεις νιώσει το βάρος του Κρόνου στο πετσί σου. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό (14/5) γίνεται κοντά στον Κρόνο, οπότε το θέμα που προκύπτει εκ νέου είναι Σχέσεις, Γάμος, Επαγγελματικές Συνεργασίες. Μπορεί να αναθεωρηθούν οι επαγγελματικές σου συνεργασίες, να δεις το αδιέξοδο σε μια δουλειά ή να φύγεις από μία σχέση. Βεβαίως μπορεί αυτά τα ακραία σενάρια να είναι κυριολεκτικά για κάποιους αλλά υπάρχουν και τα σενάρια της αναβάθμισης σε μια δουλειά, της σταθεροποίησης μιας σχέσης, των δυνατοτήτων της εξέλιξης των επαγγελματικών σου ή προτάσεις για μια νέα συνεργασία. Σε κάθε περίπτωση (κυρίως για τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου) πρόκειται για μια κομβική περίοδο που κάποιες από τις σημαντικές σχέσεις μπαίνουν σε νέα φάση.

[+] Προστάτεψε ό,τι αξίζει και δεσμεύσου σε αυτό.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Πέμπτης 27.01.2022
Τα Ζώδια της Πέμπτης 27.01.2022

[-] Είσαι αργής καύσεως, αλλά μερικές φορές καθυστερείς πάρα πολύ στο σταυροδρόμι.


Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Άλλοτε ο έρωτας είναι έκσταση κι άλλοτε αγωνία. Αναρωτιέσαι αν αξίζει να μπεις σε μία σχέση υπνωτισμένος από την προσδοκία μιας ερωτικής νιρβάνας ή θα πρέπει να σκεφτείς χίλιες φορές το να παραδοθείς σε έναν/μία ξένο/η. Ή μήπως έχεις γίνει τόσο κυνικός/ή ώστε να δηλώνεις: «Στις μέρες μας έχουν θεοποιηθεί οι σχέσεις. Αν θέλεις ανθρώπινη επαφή γιατί δεν πληρώνεις κάποιον/α να σου κάνει μασάζ;». Σε άλλο επίπεδο πάντως η δημιουργικότητά σου κοχλάζει, νιώθεις ζωντανός/ή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσεις βάθος σε αυτά τα αισθήματα χαράς κι αυτό συμβαίνει μόνο όταν η συνείδηση είναι λαμπερή και η δημιουργικότητά σου έχει στόχο, αποφασιστικότητα και ολοκληρώνεται.

[+] Επικοινωνιακό κρεσέντο, χρησιμοποίησέ το για να ζητήσεις και να πείσεις.

[-] Η Πανσέληνος (14/5) ρωτάει: Ποιος είναι ο στόχος σου; Ποια τα όνειρά σου; Αγαπάς; Απόδειξη.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, 14/5, και δίπλα τον Κρόνο, έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις ΕΑΝ ένα μέρος των προβλημάτων σου πηγάζει από το γεγονός ότι προβάλλεις στις σχέσεις σου την ίδια εικόνα με την οποία προσπαθείς να επιβιώσεις στην επαγγελματική αρένα. Δεν μπορείς να συνεχίζεις να παίζεις το/τη διευθυντή/τρια στις προσωπικές σου σχέσεις, χαλάρωσε… και άσε το σύντροφό σου μια στις τόσες να σε τραβήξει στο καθιστικό για λίγη βρώμικη διασκέδαση. Υ.Γ. Κι αν είσαι ελεύθερος/η μπορείς να κυνηγήσεις το θήραμά σου με υπομονή κι επιμονή. Κι αν τάχα δεν ενδιαφέρεσαι γιατί έχεις πληγωθεί, η επιθυμία είναι τόσο μεγάλη που η καρδιά και το σώμα ψάχνουν ερήμην της λογικής.

[+] Οι επαγγελματικές σχέσεις είναι επίσης ένα topic σοβαρό αυτής της εποχής.

[-] Πού μπάζει η βάρκα αισθηματικά;


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Οι αλλαγές που κάνεις, είτε θέλεις είτε σου επιβάλλονται, είναι αληθινές. Αυτή η Πανσέληνος στον Σκορπιό (14/5) δίπλα στον Κρόνο, σκληρή και ζόρικη, σου δίνει την αίσθηση ότι πατάς σε σταθερό έδαφος. Διαπιστώνεις ότι ενώ δεν ισχύει τίποτα από όσα πίστευες, από την άλλη αρχίζεις και εκτιμάς τις στιγμές και νιώθεις ελεύθερος χωρίς τους παλιούς στόχους, τα παλιά όνειρα κι ελπίδες, τους παλιούς ανθρώπους. Είναι απογοητευτικό να συνειδητοποιείς ότι κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει, ότι όλα εξαρτώνται από τις αντοχές σου, αλλά και υπέροχο να οδηγάς τη ζωή όπου θέλεις. Παρόλο που σημαντικοί πλανήτες σε σπρώχνουν να συνειδητοποιήσεις όλα τα κομμάτια της ζωής σου και να υπερασπιστείς ενεργητικά και παθιασμένα τις επιλογές σου, μέχρι συγκρούσεως, έχε υπόψη σου ότι ο φόβος και η ανασφάλεια είναι κομμάτια απαραίτητα για την ωριμότητά σου.

[+] Μπορείς να είσαι ευγνώμων για μερικά υπέροχα πράγματα, όπως οι καλοί φίλοι, αλλά και για την αίσθηση που σου δίνουν οι άλλοι ότι αξίζεις τον κόπο.

[-] Πάρ’ το απόφαση. Δεν υπάρχει πίσω.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι, ακόμα και οι πλούσιοι, ποτέ δεν είναι εντελώς νηφάλιοι στο θέμα των χρημάτων, αλλά και πάλι ποιος είναι πλέον. Με την τρέλα που υπάρχει ανάμεσα σε γονείς και παιδιά, αφεντικά και εργαζόμενους, την τεράστια αβεβαιότητα στις σχέσεις, τα ενοχλητικά παιχνίδια εξουσίας παντού και από όλους, είσαι έτοιμος/η να εξαφανιστείς σε κάποιο μέρος που οι άνθρωποι δεν θα παρενοχλούν άλλους ανθρώπους. Χρειάζεται να λάβεις υπόψη σου ωστόσο ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για σένα και σε προσέχουν, ακόμα κι αν εσύ φέρεσαι πολλές φορές ανόητα ή και αυτοκαταστροφικά. Πάρε μια βαθιά ανάσα κι αφέσου στο αίσθημα της ευφορίας που νιώθεις όταν σταματάς να ανησυχείς για πέντε λεπτά.

[+] Επαγγελματική κινητικότητα.

[-] Χρηματική δυσπραγία.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Πανσέληνος στον Σκορπιό (14/5) σε σύνοδο με τον Κρόνο πάλι στον Σκορπιό: ανάγκη να αναπροσαρμόσεις τα οικονομικά σου, να βρεις τρόπους σταθεροποίησής τους, να αναζητήσεις εναλλακτικά σενάρια δουλειάς, κι όλα αυτά με αγωνία, δυσκολίες, ευθύνες, κούραση. Ταυτόχρονα η Αφροδίτη στον Κριό, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργεί συναισθηματικές συγκρούσεις (συνειδητές ή ασυνείδητες) σε ερωτικές/συντροφικές σχέσεις που σχετίζονται με έλεγχο, εξουσία, ποιος έχει το πάνω χέρι, σεξ και χρήμα, σαν σαπουνόπερα που τηλεοπτικά μπορεί να είναι φωτογενής αλλά στην πραγματικότητα περιέχει θυμό, εμμονές, κτητικότητα, άρνηση να καταλάβεις ότι ο άλλος είναι διαφορετικός ή ότι η αγάπη δεν εκφράζεται με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Μιλώντας για την προσοχή που πρέπει να δείξεις στους άλλους μαζί με αυτοσυγκράτηση, χρειάζεται να αντιληφθείς ότι περισσότερο από ποτέ Εσύ επιθυμείς διακαώς την Αγάπη και το Ενδιαφέρον των άλλων. Αν το ζητήσεις ευθέως μπορεί και να σου δοθεί, αλλιώς it’s war.

[+] Οι σχέσεις εξομαλύνονται.

[-] Οι σχέσεις σε κρίση, ανάλογα με την αντίμετωπίσή τους.


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου (14/5) σε συνδυασμό με τον Κρόνο σηματοδοτεί μια εποχή δράσης, επιλογών και αποφάσεων, με δική σου πρωτοβουλία ή επιβεβλημένων από τις περιστάσεις ή με πίεση από τους σημαντικούς, επαγγελματικά ή προσωπικά, άλλους. Τα σενάρια είναι πολλά: Είτε καταπιέζεσαι σε μια σχέση και αποφασίζεις να την τερματίσεις. Είτε μια δουλειά χωρίς μέλλον αλλάζει. Είτε αποφασίζεις να δεσμευτείς ουσιαστικά σε μία σχέση. Ακόμα κι αν δεχθείς άδικη κριτική από ανθρώπους που σε κριτικάρουν, φέρσου ώριμα και παραγωγικά. Ακόμα κι αν αισθανθείς ότι κάποιοι θέλουν να σε κάνουν κόπια του εαυτού τους μην μπεις καν στον πειρασμό να απαντήσεις με θυμό και οργή. Αποστασιοποιήσου και αντίδρασε με το μυαλό, όχι με το συναίσθημα. Υ.Γ. Φρόντισε να μην κάψεις γέφυρες που σου χρειάζονται για να περάσεις απέναντι.

[+] Reality check.

[-] Στη δουλειά δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για το πώς είσαι αρκεί να δουλεύεις πολύ.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Έχεις καλούς φίλους που μπορείς να βασίζεσαι ακόμα κι όταν εξαφανίζεσαι τελευταία με την εμμονή ότι ΠΡΕΠΕΙ να μείνεις μόνος/η και που σε βοηθάνε όταν αρχίζεις να παραλογίζεσαι. Μιλάμε για τις διελεύσεις στον Ζυγό και τον Σκορπιό (εκτός από τον Κρόνο, που βρίσκεται εκεί, υπάρχει και η Πανσέληνος 14/5): 1) για σχέσεις δηλαδή με ανθρώπους που εμπιστευόμαστε, αλλά δεν τους γινόμαστε τσιμπούρι, κάτι που θα έπρεπε να συμβαίνει και με τους συντρόφους μας και 2) για την εργασιακή πραγματικότητα που μπορεί να επιβαρυνθεί ή να δημιουργήσει εντάσεις. Πιθανόν να αισθανθείς αβεβαιότητα. Μέχρι να απομακρυνθεί το σύννεφο, δείξε ευγνωμοσύνη για την προστασία που σου προσφέρουν αυτοί που σε αγαπάνε και απόφυγε κόντρες επειδή θεωρείς ότι μεταξύ ίσων μπορείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου.

[+] Κοινωνικοποιήσου, ταξίδεψε, ζήτησε βοήθεια από ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν, ζήτησε τις συμβουλές τους, γνώρισε καινούργιους.

[-] Προσοχή στο σώμα και την υγεία.


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στο ζώδιό σου κάνει δύσκολες τις σχέσεις σου. Ποιος έχει το χρόνο να ακούσει όλη την ιστορία (σου); Όσο κι αν σκάβεις για να τρυπώσεις σε ένα μέρος που θα νιώσεις ασφαλής, μπορείς να βγεις σκάβοντας στην άλλη πλευρά της γης μόνο για να μάθεις ότι δεν μπορείς να αποφύγεις ευθύνες και υποχρεώσεις και ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που στήνουν οδοφράγματα στις επιδιώξεις σου. Αυτή η προσκόλληση στη δουλειά δεν είναι καθόλου κακή, αν συνυπολογίσεις ότι εκτός των εξελίξεων που φέρνει, τη χρειάζεσαι για να ξεκολλήσει το μυαλό σου από τραύματα που συνεχίζουν να σε πονάνε. Όμως τα τραύματα δεν κλείνουν όσο αποφεύγεις να τα αντιμετωπίσεις και χρειάζεται να τους δώσεις αρκετό από το χρόνο που επενδύεις στο κυνήγι της καριέρας. Κι αν κάθε τόσο αισθάνεσαι άσχημα όταν δάκρυα κυλάνε στα μάγουλά σου, πιστεύεις στ’ αλήθεια ότι υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται γι’ αυτά; ΝΑΙ.

[+] Μία καινούργια επαγγελματική πρόκληση, όπως και έντονη επιθυμία να δημιουργήσεις/επεκτείνεις/διαμορφώσεις δική σου οικογένεια.

[-] Πρόσεξε, γιατί η φόρα σου δεν αρέσει σε όλους.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Όλοι έχουμε τα θέματά μας. Τα τελευταία χρόνια συνειδητοποιείς ότι πολλά από αυτά τα θέματα σχετίζονται με το ηλιακό σου ζενίθ, τον οίκο που σχετίζεται με την καριέρα, τα πρόσωπα εξουσίας, την ανάγκη σου για αναγνώριση, το κοινωνικό σου πρεστίζ, το εργασιακό σου στάτους και φυσικά τη Μητέρα ή τον Πατέρα. Η επαγγελματική σου ζωή για ακόμα μια φορά αναμοχλεύεται με την Πανσέληνο στον Σκορπιό (14/5), που γίνεται ακόμα πιο σκληρή, αφού δίπλα της υπάρχει ο Κρόνος. Αυτή την περίοδο φαίνεσαι κι αυτό σημαίνει ότι κρίνεσαι, ότι βαθμολογείσαι, ότι αξιολογείσαι με αυστηρότητα και πολλές φορές με κακές διαθέσεις. Δεν φτάνει να είσαι επαρκής, χρειάζεται να δώσεις το μάξιμουμ των ικανοτήτων σου γιατί αυτή η περίοδος θα μετρήσει στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

[+] Σταθεροποίηση στη δουλειά.

[-] Μη βουλιάξεις σε έναν καναπέ τρώγοντας τζανκ, η ζωή βρίσκεται σε κίνηση.


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις τις σχέσεις σου με συνεργάτες, να δεις φίλους και να επανεξετάσεις τις σχέσεις σου. Γιατί μερικές φιλίες διαλύθηκαν ή κινδυνεύουν να διαλυθούν σαν αλάτι σε ένα ποτήρι νερό; Ακόμα και οι καινούργιοι φίλοι που θεωρείς αποκτήματα υπάρχουν στιγμές που σε πληγώνουν χωρίς να το θέλουν και σου δημιουργούν ένταση. Πάμε πάλι από την αρχή. Τι σημαίνει αφοσίωση στις φιλίες και πότε αυτή η αφοσίωση γίνεται μαζοχισμός; Το στοίχημα είναι να ξεκαθαρίσεις τη σχέση σου με φίλους, συμμάχους, κοινωνικά γνωστούς, επαγγελματικούς συνεργάτες, ή ακόμα και με τον/την ερωτικό/ή παρτενέρ, ανοίγοντας χωρίς φόβο και πάθος τα χαρτιά στο τραπέζι.

[+] Συζητήσεις, σπουδές, επαγγελματικά ραντεβού.

[-] Παρεξηγήσεις από ασήμαντες αφορμές που κρύβουν σημαντικές διαφορές.

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5