1821 Digital Gallery
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 14-20.09.2020
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 14-20.09.2020

Παρθένε, μετράει η αξία των σχεδίων και εμπειρίας, όμως θέλεις να αγνοήσεις την τελευταία
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 14-20 Σεπτεμβρίου 2020

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Καλείσαι να δεις ποιοτικότερα τη δουλειά, την καθημερινότητα, την υγεία σου
Η εβδομάδα που ξεκινά εγκυμονεί κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις στην καθημερινότητά σου, καθώς αυτό το «άρωμα» έχει η Νέα Σελήνη (17) στην Παρθένο. Ιδιαίτερα σε σχέση με τα παιδιά σου, την ερωτική σου ζωή ή τις δημιουργικές σου ασχολίες, το καθ' όλα ευχάριστο και επιθυμητό φαίνεται να αναστατώνει τη σειρά σου και να σε κάνει να αισθάνεσαι κάπως άβολα. Σε πιο πρακτικό επίπεδο ενδεχομένως να δημιουργηθεί κάποια οικονομική αναστάτωση. Στην δουλειά σου τώρα και στο καθημερινό σου πρόγραμμα, μάλλον σου κόβεται η φόρα, καθώς αυτά που είχες προετοιμάσει κι οργανώσει σύμφωνα με τα δεδομένα του σπιτιού και του γραφείου όπως τα αντιλαμβανόσουν, στην πράξη αποδεικνύονται πολύ απαιτητικότερα. Αυτό αφορά κυρίως (την θετική) συνδρομή των παιδιών, του συντρόφου, κάποιου ερωτικού ενδιαφέροντος, ίσως και το πως υποτίμησες το κομμάτι της δημιουργικότητας ή της χαράς που μπορεί να σου έδινε κάτι. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να προσεγγίζεις τις κουβέντες σου σφαιρικά και μη θεωρείς ότι η οπτική σου είναι η σωστή ή δεδομένη.


Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Πηγαίνεις για ένα, βρίσκεσαι με δέκα και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα
Μάλλον παίρνεις περισσότερα από ό,τι παζάρεψες στη σχέση με τα παιδιά και τον σύντροφό σου ή με την ερωτική και δημιουργική σου ζωή. Με τη Νέα Σελήνη (17) στην Παρθένο, οι συναναστροφές και οι ιδέες σου αποδίδουν και αποδίδουν σε διασκέδαση, σε δημιουργικότητα και σε πρακτική ικανοποίηση. Εσύ μένεις προ εκπλήξεως καθώς, εκτός από αυτά που διαφημίζεις και συζητάς, φαίνεται να υπάρχει ανταπόκριση και σε ποιότητες και καταστάσεις που είναι πολύ δικά σου, όμως δεν προσπάθησες να προωθήσεις ή δεν ήθελες να βγουν προς τα έξω. Ο ροοστάτης ανοίγει περισσότερο από όσο προγραμμάτιζες και υπάρχει θετική συμβολή από το σπίτι ή το γραφείο. Μάλλον άβολα σε κάνει να αισθάνεσαι, επειδή για άλλο πάσχιζες κι άλλο σου ήρθε και πάει να σου επιταχύνει το χρονοδιάγραμμά σου. Συνεπώς, για σένα, άβολο. Καλό θα ‘ναι να μην πιστέψεις ότι ασχέτως τι συμβαίνει, θα καταφέρεις να το στρώσεις στους ρυθμούς σου στην πορεία. Ρεαλιστικότερα, στρώσου εσύ στην, σαφώς καλύτερη, εναλλακτική που σου παρουσιάζεται.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 23 - 29 Μαΐου 2022
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 23 - 29 Μαΐου 2022

Αναστάτωση σε σπίτι και γραφείο, καθώς δεν γίνεται να διαχωρίζεις τη θέση σου
Ουδέν κακόν αμιγές καλού και το ανάποδο αυτές τις μέρες. Με τη Νέα Σελήνη (17) στην Παρθένο αναστατώνεται σαφώς η σειρά σου στο σπίτι και το γραφείο, μέσα σου, στο οικογενειακό περιβάλλον. Ούτε καινούριο είναι το μπέρδεμα, ούτε μη αναμενόμενο. Απλώς εν προκειμένω ήσουν έτοιμος να ανεχτείς και να παραβλέψεις ή να γκρινιάξεις, επειδή θα ήταν το κόστος της συναισθηματικής και οικονομικής σου ασφάλειας. Βασικά όμως να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Εν προκειμένω μαζί με την οικονομική και συναισθηματική στήριξη, παίρνεις «δώρο» και τον άνθρωπο που την παρέχει, είτε λέγεται συγγενής, είτε φίλος, είτε συνεργάτης. Με τις ωραίες εξελίξεις σε γνωριμίες, δικτύωση, ιδέες, στο συγγενικό σου περιβάλλον, έρχονται στο προσκήνιο εκ νέου εκκρεμότητες, απωθημένα και «αταξίες» που γνωρίζεις αλλά δεν ήθελες να ασχοληθείς. Ίσως και κάποια αντίστοιχα σωματικά θέματα. Καλό είναι να μην προσπαθήσεις να «στεγανοποιηθείς» συναισθηματικά ή πρακτικά, έχεις ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας. Αξιοποίησε το χιούμορ, τη δημιουργικότητά σου και πάσχισε για τη μέση λύση, ιδιαίτερα με τους δικούς σου ανθρώπους.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Η επανάληψη φέρνει αποτελέσματα, όμως βιάζεσαι να τα καπελώσεις με συμβάσεις
Νέα κι απρόσμενα δεδομένα φέρνει η εβδομάδα, σε επίπεδο συναναστροφών κυρίως, συναντήσεων και προγραμματισμένων μετακινήσεων. Κινείσαι γενικά σε γνωστά σου πλαίσια και με λίγο πολύ γνωστά άτομα, ενώ οι κουβέντες που γίνονται και οι ιδέες που συζητιούνται, τουλάχιστον από σένα, σου είναι τόσο γνώριμες που πηγαίνουν σχεδόν αυτόματα. Σ' αυτά συνήθως αισθάνεσαι ότι δεν εισακούγεσαι . Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο (17) τα πράγματα παίρνουν λίγο διαφορετική τροπή, καθώς συνειδητοποιείς ότι άσχετα μ' αυτά που λες και κάνεις, το ποιος είσαι, όπως και κάποιες συνήθειες με τις οποίες ούτε καν ασχολείσαι, διαμορφώνουν ουσιαστικά το κλίμα επικοινωνιακά στις επαφές σου. Όποια υπομονή, ενδιαφέρον, τρυφερότητα, συμπάθεια, κατανόηση έχεις δείξει φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο και να δημιουργεί αξία, συναισθηματική ή άλλη. Ωστόσο ό,τι ωραίο προκύψει θα πάει μόνο όσο μακριά το αφήσεις. Η προσπάθειά σου να στριμώξεις μια νέα συνεννόηση ή γνωριμία σε προκαθορισμένες ιδέες για το πώς πρέπει να είναι οι σχέσεις ή οι συμφωνίες δεν θα ευδοκιμήσει. 


Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 16 - 22 Μαΐου 2022
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 16 - 22 Μαΐου 2022

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Επιβεβαιώνεται η αξία σου, όμως τείνεις να την αναλώσεις στη ρουτίνα σου
Δεν ξέρω πόσο είναι εφικτό να εκπλήξεις τον εαυτό σου, όμως κάτι τέτοιο συμβαίνει αυτές τις μέρες και επηρεάζει την οικονομική και συναισθηματική σου κατάσταση. Όσα κάνεις από φόβο και για να αποφύγεις τα χειρότερα, ως ένα βαθμό λειτουργούν, καθώς μέσα από μικροανάλυση του καθετί και με μια αρκετά εγωκεντρική διαχείριση καταφέρνεις να αντλείς συναισθηματική ικανοποίηση και οικονομική ασφάλεια. Με τη Νέα Σελήνη (17) στην Παρθένο αυτά που πραγματικά αγαπάς και οι πρωτοβουλίες που πήρες στη καριέρα και τον γάμο σου γίνονται επίσης παράγοντες που αυξάνουν το συναισθηματικό και οικονομικό σου «κεφάλαιο». Αυτό, ενδεχομένως να πάει στράφι και να αναλωθεί σε ρουτίνες, δουλειές και αγγαρείες τις οποίες επέλεξες να έχεις στο πρόγραμμά σου. Δεν τρελαίνεσαι να το δεις σαν επιβεβαίωση της ικανότητάς σου (γιατί αυτό είναι) για θετική δράση επειδή αυτό θα παρέπεμπε άμεσα τις βαθιές αλλαγές στην καριέρα και τον γάμο σου που αιτούνται οι σχέσεις σου όπως έχουν. Καλό είναι να προσπαθήσεις επειδή μικροδιαχείριση κι αγγαρείες δεν φτάνουν.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Μετράει η αξία των σχεδίων και εμπειρίας, όμως θέλεις να αγνοήσεις την τελευταία
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (17) σου φέρνει ένα πακέτο μεγαλύτερο από ό,τι είχες παζαρέψει. Επιβεβαιώνεσαι στα σχέδιά σου, στον τρόπο που οργάνωσες τις ασχολίες σου, στις φιλίες σου, ακόμη και στις ιδέες σου κι αυτό είναι εξαιρετικά ευχάριστο. Επιβεβαιώνεσαι όμως επίσης στην εμπειρία σου και για πράγματα που έμαθες με δύσκολο τρόπο και θα προτιμούσες να αγνοήσεις. Από ό,τι φαίνεται τα πιστεύω σου, όπως και οι συνήθειές σου δημιουργούν τα προβλήματά τους και θίγουν την όποια άρνησή σου ν' αλλάξεις σκεπτικό ή να δεις τι υπάρχει παραέξω, παραπέρα, παρακάτω. Και όσα έκανες κι αυτά που έχεις αποφύγει να κάνεις με τον τρόπο τους σε επιβεβαιώνουν και δίνουν βαρύτητα στη θέση σου στις προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις. Ωστόσο, για να διατηρήσεις ένα φαινομενικά μόνο καλό κλίμα στη σχέση με τα παιδιά και τον σύντροφό σου ή να τηρήσεις κάποιους κανόνες σε ένα δημιουργικό πρότζεκτ, είσαι έτοιμος να αγνοήσεις το κομμάτι της δύσκολης εμπειρίας, το οποίο αντιλαμβάνεσαι κι αυτό δύσκολα προχωρά.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Αναλαμβάνεις περισσότερα από ό,τι μπορείς να σηκώσεις και τείνουν να σου πέσουν όλα
Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις εξαιτίας της καριέρας, του γάμου ή των κοινωνικών σου υποχρεώσεων σου είναι μάλλον γνωστές, όπως γνωστή είναι και η κούραση και ο σωματικός και ψυχολογικός αντίκτυπος που έχει η προσπάθειά σου να οργανώσεις ή να συντηρήσεις κάποιες καταστάσεις που σε φθείρουν, ίσως με την εντύπωση πως μπορείς να αποστασιοποιηθείς. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο (17) όλα αυτά γίνονται ιδιαίτερα ευδιάκριτα καθώς προστίθενται οι πιέσεις, οι απαιτήσεις, το παρασκήνιο, έστω μια απλή ανησυχία για σχέδια, φιλίες, σχέσεις –οικονομικές και συναισθηματικές– τις οποίες επέλεξες ελεύθερα. Όσα θεωρείς καθήκοντα και δεσμεύσεις, και όσα σχετίζονται με το όραμά σου και τους ανθρώπους με τους οποίους κάνεις πραγματικά επαφή, δεν χωράνε όλα στη ζωή σου χωρίς κόστος για την υγεία ή την ψυχολογία σου. Καλό θα ’ναι να επιλέξεις να νοιαστείς πραγματικά για τον εαυτό σου κι αυτά που αγαπάς κι όχι για τη σύμβαση. Σπίτι, οικογένεια, γραφείο, δεν γίνεται να πηγαίνουν στις δικές σου πλάτες μόνο.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Σχέδια και σχέσεις που διευρύνονται και ζητούν να τους κάνεις χώρο
Η εβδομάδα σου ξεκινάει με πολυάσχολο πρόγραμμα και μάλιστα σε σχέση με δραστηριότητες, ανθρώπους και σχέδια της επιλογής σου. Τα ανοίγματα και τα βήματα που έκανες μαθαίνοντας καινούρια πράγματα ή πειραματιζόμενος με νέες ιδέες, μέρη, συνήθειες και συμπεριφορές εμπλουτίζουν τις φιλίες και τις προοπτικές σου. Με τη Νέα Σελήνη (17) ωστόσο όλα αυτά αποκτούν άλλη βαρύτητα καθώς όσα έκανες ξέγνοιαστα, για τον εαυτό σου, ίσως και με κάποια αφέλεια, εμπλέκονται με τα επαγγελματικά, τον γάμο, τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις. Βασικά μεγαλώνουν παραπάνω από όσο περίμενες κι αυτό έρχεται με ευρύτερες προοπτικές και περισσότερες ευθύνες. Είναι θετικό σαφώς, όμως έχει την έκπληξή του κυρίως επειδή για άλλα έπαιρνες πρωτοβουλίες στην καριέρα και τον γάμο σου κι άλλα σου προέκυψαν, τα οποία μάλιστα δείχνουν προς μια αναδιοργάνωση που δεν τρελαίνεσαι να κάνεις. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να μην προσπαθήσεις να επενδύσεις το νέο κοινωνικό σου κεφάλαιο σε περιορισμένες συναναστροφές και ιδέες, όσο προσφιλείς κι αν είναι. Επίκεινται θραύσεις.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Αντιλαμβάνεσαι συνθετότερες δυναμικές κι απαιτήσεις σε καριέρα και γάμο
Τα είπατε, τα συμφωνήσατε με τον εαυτό σου, άντε και με τους συνεταίρους και τον σύντροφό σου και ανάλογα ξεκίνησε το πρότζεκτ στόχοι, καριέρα, γάμος κοκ. Όλοι ευχαριστημένοι, έστω και ζορισμένοι και ενδεχομένως με την ψιλογκρίνια τους. Με τη Νέα Σελήνη (17) στην Παρθένο, μπαίνουν στο παιχνίδι και κάποιοι άλλοι παράγοντες που ίσως δεν χωρούσαν στα σχέδιά σου. Αυτά ποικίλουν, από τις πεποιθήσεις, τα πιστεύω και την ηθική σου, μέχρι τις γνώσεις, τα μέρη και τους ανθρώπους που γνώρισες, τις νομικές παρεμβάσεις και τον δάκτυλο των συγγενών σου. Σε κάθε περίπτωση γίνεται φανερό πως αυτά που κάνεις και θεωρείς ότι αφορούν μόνο τους άμεσα εμπλεκόμενους, αφορούν στην πραγματικότητα πολύ περισσότερους και πολύ περισσότερα. Έτσι καλό θα ήταν να ασχοληθείς με όλα αυτά έστω κι αν σου κάνουν το πρόγραμμα λιώμα επειδή η συμβολή τους στην επιτυχία σου είναι σημαντικότατη. Καλό θα ήταν να κατευθυνθείς προς αναθεωρήσεις στόχων, αντί προς διαφύλαξη κεκτημένων. Τα τελευταία εξαρτώνται στενά από την προθυμία να κάνεις τις πρώτες.


Αιγόκερος (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Λειτουργούν και οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, τουλάχιστον ως οχήματα για την προσωπική σου ανάπτυξη, εξέλιξη ή και ανανέωση κι έτσι βρίσκεσαι με πολλά καινούργια κι ευχάριστα. Με τη Νέα Σελήνη (17) στην Παρθένο συνειδητοποιείς καθαρότερα πως δεν πρόκειται για τη δική σου εξέλιξη και διεύρυνση, αλλά πως η οικονομική, ψυχολογική και συναισθηματική σύμπραξη αποτελεί βασικά το κλειδί για όσα ξεκίνησες και για τα βήματα που κάνεις. Έτσι, βρίσκεσαι στην ωραία θέση να μπορείς να αποδώσεις αυτά που αναλογούν, από ευγνωμοσύνη, ενδιαφέρον και ευχαριστώ, μέχρι χρήματα, τη συνεχιζόμενη αφοσίωσή σου, σεβασμό και εμπιστοσύνη. Δεν θα ’ναι καθόλου καλό να πάθεις επιλεκτική αμνησία για όσους συνέβαλαν στο να είσαι αυτή τη στιγμή εκεί που είσαι. Υπάρχει μεγάλο δέλεαρ να θελήσεις να στριμώξεις την όποια ευκαιρία ή επιτυχία ή άνοιγμα, στα στενά όρια του εαυτού σου. Πέραν του ότι αυτό είναι ανήθικο, έχει σωματικό και ψυχολογικό αντίκτυπο. Μάλλον γίνεται δυσκολότερο να τηρήσεις υποσχέσεις, όταν νομίζεις ότι δεν χρειάζεται. Νομίζεις, βέβαια.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Προσπάθειες και σχέσεις που αποδίδουν, και καχυποψία εξαιτίας παλιών δυσκολιών
Βλέπεις την καθημερινή σου δουλειά και προσπάθεια να αποδίδει με κάτι θετικό οικονομικά και πρακτικά, ίσως και συναισθηματικά. Αγγαρείες, ρουτίνα και ό,τι συνιστά το προγραμματάκι σου λειτουργεί. Με τη Νέα Σελήνη (17) στην Παρθένο, σ’ αυτό το συν προστίθεται το όφελος από τις συνεργασίες σου, οι προσπάθειες του συντρόφου σου και γενικά από ό,τι δεν είναι αποκλειστικά στη δική σου ευθύνη. Επειδή αυτά είναι και τα σημαντικότερα, καλό είναι να είσαι έτοιμος να ανοίξεις τον κύκλο της εμπιστοσύνης και να δεις πού συμφωνείς και τι μπορείτε να κάνετε μαζί με όποιον εμπλέκεσαι συναισθηματικά ή οικονομικά. Είναι σαφώς ευκολότερο να παραμείνεις στον εαυτό σου, την οικογένειά σου, τους παλιούς, όμως μάλλον περιοριστικό. Σε κάθε περίπτωση οι συνεργάτες, οι παρέες, οι συμφωνίες έρχονται ως κάτι θετικό. Καλό θα ’ναι να μην ταυτιστείς εξ ολοκλήρου με καχυποψίες, ανασφάλεια και ακραίο πραγματισμό. Δεν ευθύνονται αυτοί για λάθη, φοβίες και δυσκολίες που υπάρχουν ήδη.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Ωθήσεις από τις σχέσεις και την κοινωνική σου ζωή, που χρειάζονται νέα κατεύθυνση
Η Νέα Σελήνη (17) στην Παρθένο και τον ζωδιακό σου άξονα διεγείρει την κοινωνική σου ζωή και δίνει ευκαιρίες για ευχάριστες δραστηριότητες σε επίπεδο προσωπικών κι επαγγελματικών σχέσεων. Υπάρχει η συνδρομή των παιδιών και της ερωτικής σου ζωής, όπως και των δημιουργικών σου ασχολιών, ωστόσο τα σημαντικότερα δεν είναι τόσο τα λάιτ και τα αυθόρμητα που κυνηγάς, όσο κάποια πράγματα κι άτομα που αποτελούν μέρος της καθημερινότητας και της ρουτίνας σου. Πιθανότατα η δουλειά σου σε ανοίγει σε συμφωνίες και καινούργιες σχέσεις. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να μην απορροφηθείς εξ ολοκλήρου σε όσα κάνουν ή δεν κάνουν οι άλλοι και να ρίχνεις μια ματιά και σε όσα κάνεις ή δεν κάνεις εσύ. Μπορεί όσα συμβαίνουν να σου δώσουν ώθηση που χρειάζεσαι συναισθηματικά και πρακτικά, όμως αυτή θα μπορέσεις να τη συντηρήσεις αν είσαι προετοιμασμένος να βγεις έξω από τις θεσμοθετημένες φιλίες, δραστηριότητες και σχέδιά σου. Ειδάλλως είναι σαν να βάζεις φρέσκο νερό σε τρύπιο κανάτι ή ήδη γεμάτο κανάτι.

Εφαρμογή Cosmic Telegram για καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5