1821 Digital Gallery
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 7-13.09.2020
ΤΕΥΧΟΣ 752

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 7-13.09.2020

Παρθένε, κοπάζουν τα πάθη και η «πείνα» και επιβεβαιώνεσαι από τα πολύ γνωστά
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 7-13 Σεπτεμβρίου 2020

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Εκτός από ενθουσιασμό, χρειάζεται δουλειά για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου
Ο κυβερνήτης σου, Άρης, αναδρομεί στο ζώδιό σου (10) και είναι μεγάλη η πρόκληση να συντηρήσεις τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητά σου για ό,τι έθεσες σε κίνηση, το προηγούμενο διάστημα, ειδικά σε σχέση με την καριέρα σου όμως και γενικότερα σε σχέση με τους στόχους σου. Το να λειτουργήσεις συγκεντρωμένα, με πρόγραμμα και τελικά να έχεις αποτέλεσμα γίνεται μια απαίτηση από τους ανθρώπους που έχουν λόγο στο τι θα καταφέρεις τελικά. Δεν είναι ωστόσο ιδιαίτερα εύκολο αν έχεις «ανοιχτεί» πολύ και σε πολλά. Σωματικά επίσης δεν είναι πλέον εξίσου εύκολο να ανταποκρίνεσαι στην υπερβολή, την απροσεξία ή το ακανόνιστο και χρειάζεται μεγαλύτερη φροντίδα και καλύτερος ρυθμός. Ο Δίας σε ευθεία πορεία (13) ίσως βοηθήσει να ξεχωρίσεις τι από όσα καινούργια επιδιώκεις ή μπήκαν στη ζωή σου λειτουργούν, έτσι ώστε να εστιαστείς αποτελεσματικότερα. Αυτό γίνεται υπό μορφή ευκαιριών να αξιοποιήσεις γνωριμίες, πράγματα που έμαθες, προσπάθειες που έχεις ήδη κάνει, ώστε να λειτουργήσουν πιο όμορφα μέσα στη ρουτίνα σου, προσωπική κι επαγγελματική.


Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Δυσκολίες που μπαίνουν σε παύση καθώς παρουσιάζονται νέες, ωραίες προοπτικές
Όσα σε αγχώνουν πρακτικά μπαίνουν σε κάποιου είδους τάξη προσωρινά ή σε κάτι σαν περίοδο «χάριτος», με την αναδρομή του Άρη (10). Αυτό σου δίνει χρόνο ώστε να ασχοληθείς με τον ψυχολογικό και τον σωματικό αντίκτυπο που είχαν όλα αυτά επάνω σου. Ωστόσο, είναι εύκολο απλώς να «κουκουλώσεις» οτιδήποτε σε προβληματίζει κάτω από το χαλί, αφού προς το παρόν δεν σου ζητάει κανείς, εξωτερικά, να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Ισχύει και για πρακτικά ζητήματα που αφορούν τους συγγενείς, την επιμόρφωσλη σου, την πρόοδο που κυνηγάς σαν άτομο ή επαγγελματίας. Ο Δίας σε ευθεία πορεία (13) κατευθύνει το βλέμμα σου σε όσα δουλεύουν ευκολότερα ή στα «χρωστούμενά» σου. Δηλαδή είναι σαν να φτάνει επιτέλους η υποστήριξη, οικονομική, συναισθηματική, ερωτική, για την οποία έχεις παλέψει, πράγμα που δημιουργεί καινούργιες δυνατότητες και συνθήκες. Προχωράς παρακάτω με όμορφο, δημιουργικό, μέχρι και διασκεδαστικό τρόπο, οπότε λογικό είναι να μην θέλεις προς το παρόν να ασχοληθείς με τα δύσκολα.


Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 16 - 22 Μαΐου 2022
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 16 - 22 Μαΐου 2022

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Θετική ανταπόκριση σε σχέσεις και συνεργασίες που σε βοηθά να κόψεις τα άσχετα
Πιο κοντά στο κλίμα του φθινοπώρου σε φέρνει η αναδρομή του Άρη (10) καθώς περιορίζεται ο χρόνος και η ενέργεια που μπορείς να ξοδεύεις σε διασκεδάσεις, σε μη-ρεαλιστικά σχέδια ή και στις φιλίες και στα χόμπι σου. Μπορείς να συντηρήσεις μόνο όσα έχεις εντάξει ήδη προγραμματισμένα στη ζωή σου. Τα υπόλοιπα απομακρύνονται καθώς δεν φαίνεται να συνεισφέρουν θετικά στο πορτοφόλι σου ή να μπορούν να σε «ξεκλειδώσουν» συναισθηματικά ή ερωτικά. Πάντως αξίζει να κάνεις την έξτρα προσπάθεια για σχέσεις και πρότζεκτ που ξεκίνησες και πιστεύεις ακόμη κι αν προς το παρόν δεν κινούνται όπως ελπίζεις. Η επιστροφή του Δία σε ευθεία πορεία (13) «σπάει» την κακή εντύπωση ότι πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος σου στην προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Αντίθετα βλέπεις πρωτοβουλίες και κινήσεις από τον απέναντι, οι οποίες σε τροφοδοτούν οικονομικά, συναισθηματικά ή ερωτικά. Είναι κάποια ανταπόκριση που περίμενες εδώ κι αρκετό καιρό και υποστηρίζει αυτά που πρέπει να γίνουν στο σπίτι, την οικογένεια, μέσα σου.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Κυριακής 22.05.2022
Τα Ζώδια της Κυριακής 22.05.2022

Δεν ζορίζεσαι τόσο με τους «στόχους» σου, επειδή πολλοί δεν ήταν δικοί σου
Με την αναδρομή του Άρη (10) το κόλλημά σου σε συγκεκριμένα πράγματα που θέλεις να κάνεις στην καριέρα και τον γάμο σου μαλακώνει ενώ το γκάζι που έτρωγες σ’ αυτό τον τομέα μειώνεται. Ένας λόγος είναι πως δεν φαίνεται να κατάφερες να εξασφαλίσεις τη συνδρομή του ανθρώπου ή των ανθρώπων που ήθελες ή ότι κάποια συμφωνία που επεδίωκες απλώς παραμένει «σε αναμονή». Είναι πάντως πολύ καλή ευκαιρία να ξεδιαλέξεις τι από όλα όσα έβαλες στόχο είναι όντως δικό σου και να το κρατήσεις, και τι σου φαινόταν επιθυμητό επειδή θα άρεσε και σε κάποιον άλλο ή πίστευες ότι θα έχει ανταπόκριση. Αυτό να το αφήσεις τελείως. Ο ορθόδρομος Δίας (13) πάντως είναι καλά νέα για τις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις, αφού τουλάχιστον δρέπεις τις δάφνες ή τα οφέλη για την προσπάθεια που κάνεις σε βάση ρουτίνας, για χαμαλοδουλειές και αγγαρείες που έκανες, για το προγραμματάκι που έφτιαξες και τώρα αρχίζει να αποδίδει.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Γίνεσαι λιγότερο τολμηρός καθώς η αξία όσων έχεις ήδη μεγαλώνει στα μάτια σου
Σε μαζεύει λιγάκι η αναδρομή του Άρη (10), είτε κυριολεκτικά καθώς περιορίζονται οι εκδρομές, οι έξοδοι, το κυνήγι καινούριων ασχολιών και γνωριμιών, είτε μεταφορικά επειδή αντιλαμβάνεσαι πως ό,τι πήγες να κυνηγήσεις με ενθουσιασμό, δεν λειτουργεί απαραίτητα στην επαγγελματική και προσωπική σου καθημερινότητα. Δεν έχουν όλα τα ανοίγματα και οι γνώσεις σχέση με τη δουλειά σου, το συγγενικό σου περιβάλλον, ίσως και οι παρέες σου μοιράζονται τους ενθουσιασμούς σου μόνο θεωρητικά κι όχι τόσο όταν πρέπει όντως να γίνει κάτι. Σε κάθε περίπτωση συνειδητοποιείς ποιες ιδέες και εγχειρήματα όντως αξίζουν καθώς βλέπεις την προσπάθεια που χρειάζονται για να υλοποιηθούν και αν μπορείς σωματικά και ψυχολογικά να ανταποκριθείς. Άλλωστε με τον Δία ορθόδρομο (13) οι ευχάριστες πτυχές της προσωπικής σου ζωής και των δημιουργικών σου ασχολιών ξαναέρχονται στο προσκήνιο κι εμπλουτίζουν την καθημερινότητά σου. Έτσι το κοντράστ ανάμεσα στο καλό που έχεις ήδη καταφέρει, οικονομικά, συναισθηματικά, δημιουργικά, και τις δυσκολίες του «παραπάνω» διευκολύνει τις σωστότερες επιλογές για το μέλλον ή την αδράνεια.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Κοπάζουν τα πάθη και η «πείνα» και επιβεβαιώνεσαι από τα πολύ γνωστά
Καθώς ο Άρης αναδρομεί (10) κοπάζει το πάθος στη συναισθηματική κι ερωτική σου ζωή, όπως και η «πείνα» για το παραπάνω σε σχέση με το χρήμα και τη δύναμη που θα σου έφερνε. Μπαίνει ένα ερωτηματικό στην επιθυμία για το περισσότερο, το σφοδρότερο, αφού οι προσπάθειες που έκανες, όσο ευχάριστες κι αν ήταν, φαίνεται να έχουν σοβαρό τίμημα σε ευθύνες. Αυτό είναι φανερό στα ερωτικά σου, τη σχέση με τα παιδιά σου, στις δημιουργικές ασχολίες, όπου η ορμητικότητα και το έξτρα δεν άλλαξε τα πράγματα τόσο δραστικά. Ο ορθόδρομος Δίας (13) φέρνει τις καταστάσεις σε καλύτερη ισορροπία καθώς ανοίγει την πόρτα για τη χαρά, τον έρωτα και τη μεγαλύτερη δημιουργικότητα από εκεί που τα είχες ψιλοξεγράψει. Από το οικογενειακό σου περιβάλλον και το σπίτι σου, όπως και από τα ήδη κεκτημένα σου, αυτά που κάνεις σχεδόν αυτόματα, από το ποιος είσαι. Τονώνεσαι σε κάθε επίπεδο με μόνο κίνδυνο αυτό να σε οδηγήσει να συνεχίσεις τους «κύκλους» σε καταστάσεις που θέλουν πια κάτι διαφορετικό.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Λιγότερες συγκρούσεις στις σχέσεις σου και επανεμφάνιση βαθύτερων θεμάτων
Με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό (10) και τον ζωδιακό σου άξονα σε αφήνουν κάπως στην ησυχία σου στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις. Αυτό είναι και θετικό κι αρνητικό, αφού μαζί με τον ανταγωνισμό και την πίεση ενδεχομένως χαλαρώνουν και πρωτοβουλίες του συντρόφου, του κοινωνικού σου κύκλου και των συνεργατών σου, οι οποίες σου έδιναν απαραίτητη ώθηση. Έτσι ξαναβρίσκεσαι αντιμέτωπος με τους γνωστούς περιορισμούς στο σπίτι και το γραφείο, όπως και μέσα σου, και με τη σπίθα που έλεγε ότι κάτι μπορεί να μετακινηθεί, να καίει με σαφώς μειωμένη ισχύ. Είναι βέβαια καλή συνθήκη για να δεις καθαρά τι ήταν «πυροτέχνημα» και τι είναι αρκετά οργανωμένο για να έχει διάρκεια. Άλλωστε με τον ορθόδρομο Δία (13) ενισχύεται η αίσθηση πως πατάς στα πόδια σου, καθώς πια εδραιώνονται προτάσεις, σχέσεις και συνεννοήσεις που πάλευες καιρό, με θετικό αντίκτυπο για τα πράγματα του σπιτιού, της οικογένειας και την εσωτερική σου κατάσταση. Οι επαφές που έκανες και έχεις, κάθε άλλο παρά απογοητεύουν.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Ηρεμείς με τις δουλειές κι ασχολίες ρουτίνας κι επενδύεις σε επαφές και συνδέσεις
Η αναδρομή του Άρη (10) βοηθά να κουλάρεις λίγο με τις υπερβολές της έναρξης της σεζόν, ειδικά στο θέμα του τι κάνεις με το σώμα σου και με τη δουλειά σου και το πόσο ζορίζεις τον εαυτό σου στη ρουτίνα σου. Ενδεχομένως βλέπεις ότι στο θέμα της άσκησης και της υγείας αισθάνεσαι το ίδιο ή χειρότερα, στο θέμα των επαφών και των γνωριμιών δε μάλλον είσαι στα γνωστά κι αντί να κινείσαι πιο ελεύθερα, ζορίζεσαι περισσότερο γιατί η συνεννοήσεις, συμφωνίες, επαφές, δεν πολυρέουν. Πάντως καλό είναι να μην πας στο άλλο άκρο κι εγκαταλείψεις τα πάντα, μάλλον να κοιτάξεις λίγο λεπτομερέστερα τι όντως θέλεις και είναι ευεργετικό, είναι η ιστορία. Όμως, ο Δίας σε ευθεία πορεία (13) ξεκλειδώνει την πρόσβαση στα αποθέματά σου, χρηματικά, συναισθηματικά, ασφάλειας, ιδανικά και την γενναιοδωρία σου, και δημιουργεί μια πολύ ελκυστικότερη συνθήκη. Μπορείς να βελτιώσεις την ποιότητα των συνεννοήσεων και των συναναστροφών σου, καθώς και τα σχέδιά σου πρακτικά. Απλώς μην εγκαταλείψεις τελείως την καθημερινή προσπάθεια.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Βλέπεις ότι έχεις ανοιχτεί πολύ και κοιτάς προς τα πίσω να δεις αν όντως σε παίρνει
Με την αναδρομή του Άρη (10) ηρεμεί κάπως το σύνδρομο του υπερήρωα μέσα σου, καθώς συνειδητοποιείς πως ίσως έχεις κάνει αρκετά ήδη και έχεις ανοίξεις αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα στην ερωτική σου ζωή, στην σχέση με τα παιδιά σου και σε επίπεδο δημιουργικών ασχολιών, επαγγελματικών και μη. Οι οικονομικές και συναισθηματικές σου δυνατότητες παίζουν το ρόλο τους στην ιστορία, καθώς γίνεται πιο σαφές πως τα αποθέματά σου δεν είναι ανεξάντλητα κι αυτό σε ζορίζει. Βέβαια, ο κυβερνήτης σου, Δίας, σε ευθεία πορεία στον Αιγόκερο (13) διασφαλίζει πως δεν θα μείνεις στον άσο σε κανένα επίπεδο. Κυρίως σε βοηθά να θυμηθείς ότι εσύ είσαι ο παράγοντας που ανανεώνει τόσο τα συναισθηματικά, όσο και τα χρηματικά σου αποθέματα, και να λειτουργήσεις έτσι. Αποτρέπει οποιαδήποτε κρίση τσιγκουνιάς, ψυχολογικής ή χρηματικής, και δημιουργεί τις συνθήκες για να αντιληφθείς και να αξιοποιήσεις την αγάπη και το ενδιαφέρον σου οργανωμένα, αντί να γίνεσαι εγωιστικά σπάταλος όταν έχεις και μίζερα αδιάφορος όταν αισθάνεσαι πως δεν έχεις.


Αιγόκερος (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Η επιθυμία για δραστικές αλλαγές ηρεμεί, καθώς ανακινούνται παλιές υποθέσεις
Καθώς ο Άρης αναδρομεί (10) τα πνεύματα στο σπίτι, το γραφείο και συνεπώς μέσα σου, φαίνεται να ηρεμούν κάπως, επιφανειακά τουλάχιστον. Παράλληλα μεγαλώνει το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τις αλλαγές που ξεκίνησαν και θα ήθελες να δεις τελειωμένες και πίσω σου, είτε πρακτικά, είτε ψυχολογικά. Μπορεί να σε καθησυχάζει σε κάποιο βαθμό πως τα πράγματα παραμένουν σχετικά ίδια στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις, ωστόσο παραμένει η ενόχληση των παραπάνω «ατελείωτων» υποθέσεων και της πίεσης και του περιορισμού που σου δημιουργούν εξαιτίας της έλλειψης ευελιξίας ή της αδυναμίας να αποδεχτείς πως δεν ορίζεις τον χρόνο. Με τον Δία ορθόδρομο στο ζώδιό σου (13) υπάρχουν εξελίξεις σε υποθέσεις που σε άγχωναν, σε φόβιζαν ή σε ταλαιπωρούσαν σωματικά. Εάν είσαι πιο κοντά στο να κάνεις διαφορετικούς χειρισμούς ή το έχεις ήδη κάνει, μάλλον ανακουφίζεσαι και βλέπεις νέες δυνατότητες, έστω κι αν όχι άμεσα αξιοποιήσιμες. Αν από την άλλη, έχεις επιλέξεις να αγνοήσεις τα θέματά σου, τώρα θα είναι απλώς κρισιμότερα.   


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Απρόσμενες εξελίξεις και γνωστοί προβληματισμοί για τους οποίους δεν γίνεται κάτι
Κάποια γείωση έρχεται μαζί με την αναδρομή του Άρη (10) και ηρεμείς λιγάκι με τις κοινωνικότητες, τα τριγυρίσματα, τις γνωριμίες, τις μετακινήσεις. Μπαίνεις σε σαφώς φθινοπωρινούς προβληματισμούς και κυρίως σε θέματα υγείας και ανησυχιών για ανειλημμένες ευθύνες και καταστάσεις στις οποίες είσαι μπλεγμένος καιρό και λίγο βοηθήθηκαν από όσα έκανες. Δεν έχει αλλάξει κάτι, όμως αυτό είναι λίγο παρήγορο, καθώς πρόκειται για μια εύθραυστη ψυχολογική ή σωματική ισορροπία. Ο Δίας σε ευθεία πορεία (13) δίνει τη συνδρομή φίλων, των ομαδικών σου ασχολιών, και των σχεδίων σου, τα οποία ενδεχομένως να βοηθήσουν να είσαι περισσότερο δεκτικός σε καταστάσεις που δεν γίνεται να αλλάξεις άμεσα. Παράλληλα υπάρχουν εξελίξεις που ούτε φανταζόσουν, ούτε είχες επιδιώξει συνειδητά, στις σχέσεις και ασχολίες σου. Αυτές ενδυναμώνουν την πίστη και την αισιοδοξία σου, ίσως επίσης σε ωθούν να οργανωθείς καλύτερα, καθώς αντιλαμβάνεσαι πως, εκτός από όσα κάνεις και σκέφτεσαι εσύ, λειτουργούν παράγοντες που δεν γνωρίζεις ούτε ελέγχεις σχετικά με το πώς θα κυλήσει το μελλοντικό σενάριο.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Μαζεύονται προσπάθειες σε λάθος κατεύθυνση, καθώς θυμάσαι τι έχει αληθινή αξία
Αρχίζεις να σκέφτεσαι λίγο πιο σοβαρά τι κάνεις με τα χρήματά σου και τους συναισθηματικούς σου πόρους, με την αναδρομή του Άρη (10). Ενδεχομένως να είναι επειδή συνειδητοποιείς τον αντίκτυπο της προηγούμενης ακανόνιστης συμπεριφοράς. Ενδεχομένως να είναι γιατί βλέπεις πως οι μελλοντικές σου προοπτικές, οι φιλίες, οι ασχολίες σου παραμένουν μάλλον στα ίδια και έχει γίνει πολλή φασαρία για το τίποτα. Το θετικό είναι πως ίσως αντιληφθείς ότι σε μερικά θέματα, με το ζόρι παντρειά, δεν γίνεται. Ο Δίας σε ευθεία πορεία (13) υπογραμμίζει με σαφήνεια πως ανοίγουν προοπτικές και κατευθύνεις για το μέλλον, όπως και πιο ουσιαστικές σχέσεις και ασχολίες. Η υποστήριξη για αυτά έρχεται από τις ευθύνες που έχεις αναλάβει ήδη σε κοινωνικό, προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Από τους στόχους που έχεις θέσει ξεκάθαρα κι όχι ιδιαίτερα από παρορμητικές κινήσεις εντυπωσιασμού, όσο ευχάριστες κι αν ήταν. Έτσι μέσα από την καριέρα, τον γάμο, την κοινωνική σου δράση, εμφανίζονται θετικές προοπτικές για πράγματα πιο κοντά στην καρδιά σου.

Εφαρμογή Cosmic Telegram για καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5