Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 17-23.8.2020

Δίδυμε, ρουφάς ό,τι καλοκαιρινή ασχολία έρχεται προς το μέρος σου, πριν αρχίσεις να μαζεύεσαι

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικονογράφηση για το ζώδιο των Διδύμων

Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 17-23 Αυγούστου 2020

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)​

Καλή διάθεση που σου δίνει ένα πιο θετικό πρίσμα για όσα γίνονται γύρω σου
Η αρχή της εβδομάδας έχει ένα ευχάριστο ενδιαφέρον καθώς γίνεται δυνατή η καλύτερη συνεννόηση με την οικογένειά σου και τους ανθρώπους που σε περιστοιχίζουν καθημερινά. Ενδεχομένως βοηθάει κάποια αλλαγή σκηνικού ή καλοδεχούμενη γνωριμία, τα οποία βοηθούν να μείνεις στην καλή σου πλευρά. Η Νέα Σελήνη (19) θυμίζει το γνωστό και αυτονόητο πως όταν είσαι καλά βλέπεις με διαφορετικό μάτι ακόμη και αυτά που υπό άλλες συνθήκες σε κάνουν έξω φρενών, ειδικά σε σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σου. Όσο λοιπόν η προσοχή σου παραμένει σε δημιουργικές ασχολίες, διασκέδαση, έρωτα και την ανάλαφρη πλευρά των σχέσεων, τα πράγματα κυλούν αβίαστα. Προσοχή χρειάζεται όταν εξαιτίας αυτών νιώσεις άνετα και πας να ανοιχτείς σε σοβαρότερα συναισθηματικά ζητήματα ή επιχειρήσεις να μεταφέρεις την ίδια στάση σε οικονομικο-επαγγελματικά θέματα. Δεν λειτουργεί το ίδιο. Ο Ερμής (20) και ο Ήλιος (22) στην Παρθένο σηματοδοτούν την έναρξη της ψυχολογικής προετοιμασίας, πιθανώς και πρακτικής, για το φθινόπωρο. Υπογραμμίζουν την ανάγκη να προσέξεις περισσότερο την υγεία σου.


Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Θέλοντας να ευχαριστήσεις τους πάντες και ευχάριστη επιστροφή σε γνώριμα νερά
Στην αρχή της εβδομάδας πας να τα βάλεις με τα θεριά, μάλλον επειδή δεν μπορείς να κάνεις και διαφορετικά. Αυτά είναι ο συντονισμός της προσωπικής σου ζωής που έχεις επιλέξει, ερωτικό σύντροφο, παιδιά, παρέες και σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, με την προσωπική ζωή που δεν έχεις επιλέξει, τους γονείς και συγγενείς σου. Οπλίσου με μπόλικη κοινή λογική, κατανόηση και ευγένεια, επειδή η στενομυαλιά και η εμμονή, όσο δυναμικά κι αν είναι δεν βοηθούν. Η Νέα Σελήνη (19) υπογραμμίζει ότι ακόμη και στο σπίτι σου και εννοείται στον επαγγελματικό σου χώρο, οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Συνεπώς όποιο κι αν είναι το θέμα, βάλε μπόλικη καθαρότητα στο παιχνίδι, προσπάθησε να είσαι δίκαιος και φυσικά μη χάνεις για κανένα λόγο το χιούμορ σου. Να θυμάσαι ότι η επανάληψη είναι η μητέρα κάθε μάθησης. Ο Ερμής (20) και ο Ήλιος (22) στην Παρθένο σαφώς σε ανακουφίζουν, καθώς γνωριμίες, κουβέντες και ειδήσεις και δραστηριότητες, κυρίως προσωπικές, επιτρέπουν ένα μέτρο σύμπνοιας που ξεκουράζει.


Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Ρουφάς ό,τι καλοκαιρινή ασχολία έρχεται προς το μέρος σου, πριν αρχίσεις να μαζεύεσαι
Η εκδρομική και κοινωνική σου διάθεση παραμένει ακλόνητη στην αρχή της εβδομάδας. Επειδή είναι ευκολότερο από ό,τι συνήθως να περάσεις από τα λόγια στις πράξεις, συνεννοείσαι αποτελεσματικότερα για υποθέσεις του σπιτιού και ακινήτων εν γένει, ενώ καταφέρνεις να κάνεις ένα-δύο πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι ικανοποιημένος, είτε επειδή κερδίζεις οικονομικά, είτε επειδή νιώθεις πιο γεμάτος συναισθηματικά κι ερωτικά. Η Νέα Σελήνη (19) σου δίνει την δυνατότητα να αξιοποιήσεις τις ικανότητες σου για να διευρύνεις τον κύκλο σου, να επικοινωνήσεις καθαρότερα και καλύτερα τον εαυτό σου, πράγμα που μπορεί να έχει εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα για την τσέπη σου όπως και για την προσωπική σου ζωή. Αρκεί να θυμάσαι να ακούς. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής (20) και ο Ήλιος (22) στην Παρθένο ανοίγουν την φάση ας πούμε της ανασύνταξης πριν το φθινόπωρο. Μια μίνι «φασίνα», κυριολεκτική στο σπίτι και τον επαγγελματικό σου χώρο, ψυχολογική όσον αφορά κυρίως τη σχέση και τους γονείς σου, μια σωματική αποτοξίνωση τέλος, είναι απόλυτα ταιριαστά.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Αραχτός κι ωραίος ώστε να μπορείς ν’ ανοίξεις μυαλό και να δεις άλλες πιθανότητες
Βρίσκεσαι σε μια βασικά χαλαρή κι επιβεβαιωμένη φάση στην αρχή της εβδομάδας. Πιθανόν να έχουν διαλευκανθεί ζητήματα που σε μπέρδευαν και να έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις ισορροπίες στις σχέσεις με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου. Τα πράγματα λειτουργούν αρκετά ικανοποιητικά, πρακτικά και συναισθηματικά για σένα κι έτσι λογικό είναι να θέλεις να τα πας κι ένα βήμα παρακάτω. Να έχεις κάποιες έξτρα φιλοδοξίες. Εκεί χρειάζεται πολύ περισσότερος ρεαλισμός και είναι ανάγκη να μπορέσεις να προσαρμοστείς κι εσύ στους ρυθμούς των άλλων, όχι μόνο να περιμένεις να προσαρμοστούν αυτοί στους δικούς σου. Η Νέα Σελήνη (19), καθώς τονίζει αυτή την αίσθηση σιγουριάς, υποδεικνύει πως τώρα έχεις μια καλή βάση για να χαλαρώσεις την επίκριση και να είσαι λιγάκι πιο ανοιχτόμυαλος κι ανεκτικός. Ο Ερμής (20) και ο Ήλιος (22) στην Παρθένο σε κινητοποιούν για να δεις και να κουβεντιάσεις με περισσότερο κόσμο και (αν καταφέρεις την ανοιχτομυαλιά) μια γκάμα ιδεών. Παράλληλα, φέρνουν εκδρομική διάθεση για όσο καλοκαίρι μένει.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Γεμίζεις από καλοκαίρι και την γύρω ανταπόκριση και βρίσκεις ευχάριστο ρυθμό
Η εβδομάδα σου χαρακτηρίζεται από τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (19), που είναι ενδεικτική του ότι είσαι αρκετά γεμάτος από τα καλά πράγματα της ζωής σου και του εαυτού σου για να βάλεις χέρι δραστικά και αποτελεσματικά στα όχι και τόσο καλά πράγματα της ζωής σου. Σε προσωπικό και πρακτικό επίπεδο, τα μηνύματα είναι θετικά και επιβεβαιώνουν την αξία σου, είτε πρόκειται για την ανταπόκριση από τους φίλους σου, είτε για την απόδοση της οικονομικής σου διαχείρισης. Φυσιολογικό να επιθυμείς εξορμήσεις, κυριολεκτικές μέσα από ταξίδια και διασκέδαση ή μεταφορικές, μέσα από δραστηριότητες που σε κάνουν καλύτερο κι αυξάνουν την προσωπική σου αξία. Εάν δεν περιμένεις παράλογα αποτελέσματα για Αύγουστο στην Ελλάδα, θα ’σαι ok. Ο Ερμής (20) και ο κυβερνήτης σου, Ήλιος (22) στην Παρθένο, σε βοηθούν να εξαργυρώσεις την ξεκούραση ή και την κούραση του προηγούμενου μήνα και να μπεις σε έναν ρυθμό που είναι άνετος και ικανοποιητικός συναισθηματικά, όπως και κερδοφόρος πρακτικά.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Σε φάση που αλλάζεις μπαταρίες και οργανώνεσαι για νέες περιπέτειες
Η αρχή της εβδομάδας είναι μάλλον μια από τα ίδια. Το κουράγιο σου ν' ασχοληθείς με οτιδήποτε δεν σε αποζημιώνει άμεσα, άμεσα όμως, ερωτικά, οικονομικά και συναισθηματικά, είναι πολύ περιορισμένο. Συνεχίζεις να χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα που να σου επιτρέπει να βάλεις την ξεκούραση, την ενδοσκόπηση, την δημιουργικότητά σου, πρώτα. Η Νέα Σελήνη (19) είναι το σημείο που μαρκάρει για σένα την ολοκλήρωση του προηγούμενου έτους και γι’ αυτό καλό θα ’ναι να προσπαθήσεις να κλείσεις, κυρίως μέσα σου, σχέδια, δραστηριότητες, φιλίες ακόμη και ιδεολογικές τοποθετήσεις που βασικά δεν έχεις το κουράγιο ή τα προσόντα να υποστηρίξεις. Ο κυβερνήτης σου Ερμής (20) και ο Ήλιος (22) στο ζώδιό σου γυρίζουν σελίδα. Αισθάνεσαι πιο ξεκούραστος, σοφότερος με περισσότερα μαθήματα στο βιογραφικό σου και με μεγαλύτερη καθαρότητα όσον αφορά προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Βοηθά πως τα αντίστοιχα μηνύματα είναι κυρίως θετικά και επιβεβαιωτικά για σένα, ακόμη κι αν παρακαθυστερείς κάποια θέματα σπιτιού και οικογένειας με αντίκτυπο στα ερωτικά και τη δημιουργικότητά σου.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Τα πράγματα πηγαίνουν με τα νερά σου, το πλαίσιό σου όμως είναι περιοριστικό
Σου ταιριάζουν οι μέρες, ιδιαίτερα αν γίνεται να κινηθείς ελεύθερα ανάμεσα σε δραστηριότητες της επιλογής σου, στις παρέες σου και να κάνεις τις κουβέντες, να βρεις τις ιδέες που αντικατοπτρίζουν τη μέση λύση ανάμεσα στο από πού έρχεσαι και πού θέλεις να πας. Κυριολεκτικά, εφόσον είσαι σε φάση εκδρομής και συναναστροφών, μεταφορικά, εφόσον είσαι σε φάση που οργανώνεις πρόγραμμα για την ερχόμενη σεζόν. Η Νέα Σελήνη (19) σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις λίγο περισσότερο από τον εαυτό σου ή να διεκδικήσεις λίγο περισσότερα για τον εαυτό σου, ιδιαίτερα σε επίπεδο έκφρασης και δικαιοσύνης, όσον αφορά την καριέρα και τον γάμο σου. Μέσα στον ενθουσιασμό σου, ίσως ενεργήσεις γρηγορότερα και παρορμητικότερα από ό,τι συνήθως. Δεν είναι πρόβλημα, απλώς να γνωρίζεις ότι επί του πρακτικού ιδιαίτερα στο γραφείο και το οικογενειακό πλαίσιο οι αντιδράσεις θα είναι αντίστοιχες του πλαισίου που έχεις καλλιεργήσει. Ο Ερμής (20) και ο Ήλιος (22) στην Παρθένο έχουν τις λέξεις κλειδιά, ξεκούραση, υγιεινή καθημερινότητα και ψυχολογική αποσυμφόρηση.


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Ευκαιρίες με τις οποίες εφησυχάζεις (όχι καλό), ευτυχώς όχι για πολύ
Κάτι σε Λουδοβίκο «το κράτος είμαι εγώ» ΙΔ θυμίζεις, αφού τείνεις να υπερτιμήσεις τις θετικές εξελίξεις και μηνύματα που υπάρχουν σε σχέση με τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σου στόχους. Φρόντισε να μη φοράς παρωπίδες και κυρίως να είσαι βέβαιος ότι όποια προσπάθεια κάνεις δεν είναι μάταιη επειδή δεν συνεννοήθηκες καλά εξ αρχής, επειδή θεώρησες περιττό να ενημερώσεις τους υπολοίπους, επειδή σωματικά τα έχεις παίξει. Η Νέα Σελήνη (19) δίνει την ευκαιρία να κοιτάξεις πιο καθαρά και με ακρίβεια ό,τι καινούριο παρουσιάστηκε προσωπικά κι επαγγελματικά για να αντιληφθείς και τις πιθανές δικές σου ελλείψεις που χρειάζεται να καλυφθούν. Γιατί, ναι, κανείς δεν είναι τέλειος. Ο Ερμής (20) και ο Ήλιος (22) στην Παρθένο βοηθούν να βγουν οι παρωπίδες και να γίνουν ορατές ποικιλία δραστηριοτήτων της αρεσκείας σου, γνωριμίες, συναντήσεις και συζητήσεις που έχουν κάτι να σου πουν. Είναι ευκολότερο να δείξεις κατανόηση, συμπάθεια και υπάρχει μεγαλύτερη διαύγεια ως προς το τι είναι εφικτό και τι όχι, οικονομικά και συναισθηματικά.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ευκαιρία να δεις τι μπορείς να κρατήσεις από το ξέφρενο του καλοκαιριού 
Μάλλον έχει καεί το πελεκούδι και συνεχίζει να καίγεται στην αρχή της εβδομάδας, όποιος κι αν είναι ο ορισμός του καψίματος του πελεκουδιού για σένα. Σημαντικό ρόλο έχει παίξει στο σχήμα η/οι σχέση/εις σου και ας πούμε η διακοπή της ρουτίνας που έφεραν οι μέρες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και μαζί της η θέα καινούριων και ιδιαίτερα ελκυστικών δυνατοτήτων. Η Νέα Σελήνη (19) είναι ας πούμε μια αποκορύφωση όσων συμβαίνουν σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο και μια ευκαιρία να φέρεις αυτά που σε ενθουσιάζουν σε διάλογο με αυτά που δεν θέλεις ούτε να ακουμπήσεις, όμως είναι απαραίτητα για να αισθάνεσαι ασφαλής. Χρειάζεται σοβαρή κουβέντα για το χρήμα και για την συντροφικότητα και το σεξ για να προχωρήσεις, κοινώς. Για τα δύσκολα κομμάτια τους. Ο Ερμής (20) και ο Ήλιος (22) στην Παρθένο λειτουργούν σαν καμπανάκι που έρχεται να σου θυμίσει υποχρεώσεις κι ευθύνες, καριέρας και κοινωνικές, συνοδευόμενες όμως κι από την αναγνώριση της αξίας σου για όσα κάνεις.


Αιγόκερος (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Στο κέντρο ενός κουβαριού που έφτιαξες και σου στοιχίζει να το συντηρείς 
Πολύς κόσμος φαίνεται να έχει εμπλακεί σε καταστάσεις που θα’ πρεπε να είναι μεταξύ μόνων όσων αφορούν κι αναφέρομαι στην σεξουαλική κι ερωτική σου ζωή και τις οικονομικές σου συμπράξεις, είτε σε οικογενειακό, είτε σε επιχειρηματικό επίπεδο. Κάπως λειτουργεί αν και το πληρώνεις σε υπερπροσπάθεια να διατηρήσεις τον έλεγχο που σε φέρνει σε ιδιαίτερα εγωκεντρικές και ως εκ τούτου περιοριστικές και εξαντλητικές στάσεις. Η Νέα Σελήνη (19) είναι μια καλή ευκαιρία να βγεις έξω από τα στενά καλούπια των σχέσεων σου στα οποία είναι ανάγκη κι αναμένεται να έχεις το πάνω χέρι και τον τελευταίο λόγο γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να εκφράσεις κι εσύ την ευαισθησία σου και να δεχτείς την τρυφερότητα που τόσο έχεις ανάγκη. Ο Ερμής (20) και ο Ήλιος (22) στην Παρθένο έχουν το εφέ μίας υπόσχεσης πως τα πάντα είναι δυνατά εφόσον έχεις σχέδιο. Με καθαρό κι ευρύ νου κι απαλό χέρι μπορείς να αξιοποιήσεις δυνατότητες σε επαγγελματικό επίπεδο και σε σχέση με πρακτικά θέματα.


Υδροχόος  (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Όλα τα φώτα στις σχέσεις σου και τα κέρδη που αυτές υπόσχονται
Οι σχέσεις σου, κυρίως προσωπικές, προσελκύουν την προσοχή και την αναγνώριση που τους αντιστοιχεί, πράγμα που κάνει τις μέρες γεμάτες συναναστροφές, με ευκαιρίες για γνωριμίες, εξόδους και μετακινήσεις, ίσως μόνο με κάποια δυσκολία να καθίσεις κάπου για πολύ. Αισθάνεσαι ότι σύντροφος, σχέση, συνεργάτες, οι συμφωνίες σου μετράνε. Κι έχεις δίκιο. Απλώς στο σοβαρότερό τους, δεν δικαιολογούν τις βιασύνες και τις παρορμητικότητες που θέλεις να επιδείξεις προς το παρακάτω. Υπάρχουν εκκρεμότητες και δύσκολες καταστάσεις, πρακτικά και ψυχολογικά που δεν μετακινούνται έτσι. Η Νέα Σελήνη (19) στον ζωδιακό σου άξονα είναι μια ευκαιρία να αξιοποιήσεις τον βοηθητικό «άλλο» στη ζωή σου και να αφήσεις την σχέση ή την επιθυμία για σχέση να αναμορφώσει την ρουτίνα και τον τρόπο που ζεις την καθημερινότητά σου. Ο Ερμής (20) και ο Ήλιος (22) στην Παρθένο φέρνουν την δυνατότητα κερδοφόρων συνεργασιών εφόσον παραμένεις γενναιόδωρος και δίκαιος, τονίζουν όμως και την ανάγκη να συντονιστούν οι σχέσεις σου σε βαθύτερο επίπεδο. Καλό είναι να μην γίνεις στενοκέφαλος και εγωκεντρικός.


Ιχθύες(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Αρκετά καλά για να θέλεις να βοηθήσεις, όχι αρκετά καλά για να λύσεις τα πάντα
Στην αρχή της εβδομάδας μάλλον είσαι αρκετά καλά γιατί τείνεις να υιοθετήσεις θέματα που αφορούν τον σύντροφο, τους γονείς και το σπίτι σου σαν να είναι δικά σου, δλδ. σαν να συμβαίνουν σε σένα, πράγμα που δεν ισχύει. Ίσως έχεις την εντύπωση πως αν τα αναλάβεις εσύ πλήρως θα μπορείς να ορίσεις τι και πως γίνεται. Αυτό ισχύει, έρχεται όμως με μπόλικη κούραση, άγχος και υπερπροσπάθεια και η αλήθεια είναι πως μάλλον τα αντίθετα χρειάζεσαι. Η Νέα Σελήνη (19) είναι μια ευκαιρία να γίνεις λίγο πιο πρακτικός για να βοηθήσεις την υγεία σου και να κατανεμηθούν λίγο δικαιότερα τα πράγματα στην ρουτίνα σου. Κοινώς, όση ευχαρίστηση κι αν αντλείς από το να προσφέρεις, όσο κι αν αγαπάς κάποιον, αυτό καλό είναι να γίνεται σε ένα λογικό πλαίσιο. Ο Ερμής (20) και ο Ήλιος (22) στην Παρθένο και τον ζωδιακό σου άξονα λογικά θα βελτιώσουν την ανταπόκριση των άλλων απέναντί σου κι ίσως βοηθήσουν να δεις και τις δυνατότητές τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ