Visual Browsing
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 10-16.8.2020
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 10-16.8.2020

Λέοντα, έχεις επιβεβαιώσεις από γύρω όσο αποδέχεσαι διαφορετικούς ρυθμούς από τον δικό σου
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 10-16 Αυγούστου 2020

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Καλή διάθεση κι ευχάριστες καταστάσεις, όμως γίνεσαι απερίσκεπτος
Σε καθαρά καλοκαιρινούς τόνους κινείται η εβδομάδα σου αφού, ασχέτως αν είσαι διακοπές ή όχι, η διάθεση είναι για διασκέδαση, για ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σου, για φλερτ, για πράγματα που βρίσκεις δημιουργικά και σύμφωνα με αυτά που σ’ αρέσουν. Μπορεί να μην καταλήγουν εκεί που πιστεύεις ή σχεδιάζεις, όμως αυτό φαίνεται να μην σε προβληματίζει ιδιαίτερα. Πάντως καλό είναι να κρατήσεις κατά νου πως, άσχετα με το κλίμα των ημερών, δεν συγχωρούνται τα πάντα και η ενδεχόμενη επιμονή σου να βλέπεις τα πράγματα μονόπλευρα, ιδιαίτερα στην ερωτική σου ζωή, είναι πιθανότερο να σε απομακρύνει παρά να σε φέρει πιο κοντά στους στόχους σου. Με τον ανάδρομο Ουρανό (15) είναι ιδιαίτερα εύκολο να "ξεχάσεις" ή να παρακάμψεις τα μαθήματα του παρελθόντος, όπως και ωφέλιμες τακτικές και συνήθειες, και να βρεθείς εκτεθειμένος συναισθηματικά και οικονομικά με πολύ γνώριμους τρόπους. Για την ακρίβεια είναι σαν να ξεχνάς ότι θα υπάρξει και αύριο και μεθαύριο και συνέπειες σ' αυτά που κάνεις.


Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Στα ίδια μέρη κι άτομα με μια ενοχλητική αίσθηση ότι κάτι πρέπει να γίνει, αλλά τι;
Ούτε μπρος, ούτε πίσω φαίνεται να μπορείς να κατευθυνθείς αυτή την εβδομάδα παρά το ότι "κινείσαι" αρκετά γεωγραφικά και δεν λείπουν οι κοινωνικότητες. Οι μέρες έχουν χρόνο με την οικογένειά σου, τα παιδιά, τον ερωτικό σου σύντροφο, βασισμένα στις πάγιες προσδοκίες σου για το καλοκαίρι χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές ή παρεμβάσεις. Αν κάτι διαφοροποιεί αυτή τη φορά από όλες τις προηγούμενες είναι η πίεση, το άγχος, το βάρος που αισθάνεσαι έστω κι αν επαναλαμβάνεις ένα λίγο πολύ οικείο, καλοκαιρινό σενάριο. Η αβεβαιότητα για το πού κατευθύνονται τα πράγματα στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις ή η εντύπωση ότι δεν κουνιέται φύλλο, μπορεί επιφανειακά να σου φαίνεται μέχρι και καθησυχαστική, δευτερευόντως όμως σε επιβαρύνει με μία αίσθηση ευθύνης ότι κάτι πρέπει να κάνεις εσύ. Με τον Ουρανό ανάδρομο (15) στο ζώδιό σου πιθανώς να χαλαρώσεις κάπως, τουλάχιστον εξωτερικά, αφού οι απαιτήσεις σε θέματα καριέρας και γάμου αποσύρονται προσωρινά τρόπον τινά. Εσωτερικά ωστόσο είναι ένα «κάτι πρέπει να γίνει, αλλά δεν ξέρω τι».


Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας | 11-17 Ιανουαρίου 2021
Τα ζώδια της εβδομάδας | 11-17 Ιανουαρίου 2021

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Αρκετή δραστηριότητα, κάποιες επιβεβαιώσεις, κάποια αναίτια πισωγυρίσματα
Η εβδομάδα θυμίζει τροχό για χαμστεράκια καθώς δεν λείπουν οι συναντήσεις, οι συναναστροφές, οι μετακινήσεις κι όλα αυτά χαρωπά και με όρεξη ακόμη κι όταν αφορούν σπίτι, συγγενείς κι άλλες περίπλοκες καταστάσεις. Απλώς παρά την δραστηριότητα, τα ουσιαστικά αποτελέσματα είναι περιορισμένα ή ανύπαρκτα, ιδιαίτερα σε θέματα δουλειάς και οτιδήποτε πρακτικό εμπλέκει οικονομική διαχείριση. Εάν είσαι ευχαριστημένος εκεί που βρίσκεσαι, μπορεί να είναι από ανώδυνο έως κι ευχάριστο, δεδομένου πως κάποια χρήματα μπαίνουν στην τσέπη σου και κάποιες επιβεβαιώσεις έρχονται, έστω και με καθυστέρηση, στην συναισθηματική σου ζωή. Ίσως δεν αποτελούν καθολικές λύσεις, αλλά είναι ενθαρρυντικά. Με τον ανάδρομο Ουρανό (15) χαλαρώνει σημαντικά η πίεση να διευθετήσεις προβληματικές κι εκκρεμούσες καταστάσεις. Ποικίλει από επιβράδυνση σε θέματα επιμόρφωσης, δεξιοτήτων και αυτοβελτίωσης, μέχρι και στην εκστρατεία να επιλύσεις συγγενικές υποθέσεις ή να ανανεώσεις την νοοτροπία και το σκεπτικό σου πάνω σε οποιοδήποτε θέμα. Είναι πιθανό να ξανανοίξουν κανάλια επικοινωνίας που (ορθά) είχαν κλείσει ή να γυρίσεις σε παλιότερες (παρωχημένες) απόψεις.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 04.01.2021 - 10.01.2021
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 04.01.2021 - 10.01.2021

Καμία διάθεση ν’ ασχοληθείς με οτιδήποτε απαιτεί προσπάθεια
Οι βραδύτεροι καλοκαιρινοί ρυθμοί σού ταιριάζουν αφού η αλήθεια είναι πως ελάχιστη διάθεση έχεις να ασχοληθείς με οτιδήποτε δεν εμπίπτει στην κατηγορία της «καλοπέρασης» και μάλιστα ακριβώς με τους δικούς σου όρους. Είναι αρκετά εύκολο να το κάνεις αφού κανένας γύρω σου, εκτός από σένα, δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη διάθεση να ασχοληθεί με το τι θα κάνετε ή με το να κάνετε κάτι διαφορετικό. Στον βαθμό λοιπόν που αυτή η στάση δεν σε ενοχλεί, από τον σύντροφο, τα παιδιά, τους συγγενείς, τους συνεργάτες, την παρέα σου, είσαι ήσυχος κι ικανοποιημένος. Αν τώρα έχεις προσδοκίες από το περιβάλλον, έξω από αυτό που κάνουν πάντα, ενδεχομένως το πράγμα να γίνει πιο κουραστικό, αλλά όχι στον βαθμό που να διαταράξει τελείως τη μακαριότητά σου. Ο ανάδρομος Ουρανός (15) άλλωστε σου επιτρέπει να βγάλεις προσωρινά από το μυαλό σου το άγχος για το μέλλον και τα σχέδιά σου, ιδιαίτερα ερωτικά και οικονομικά. Από την άλλη δημιουργεί περιπλοκές σ’ όσα έχεις προετοιμάσει ως τώρα.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Επιβεβαιώσεις από γύρω, όσο αποδέχεσαι διαφορετικούς ρυθμούς από τον δικό σου
Αφιερωμένες σε ένα από τα αγαπημένα σου θέματα, τον εαυτό σου, είναι αυτές οι μέρες και ως εκ τούτου ικανοποιητικές και επιβεβαιωτικές κι ευχάριστες, ιδιαίτερα σ’ ό,τι έχει να κάνει με τους φίλους σου, τις δραστηριότητες που έχεις επιλέξει, τα σχέδια που έχεις κάνει. Λιγότερο ευχάριστα είναι τα θέματα της ρουτίνας και οι πρακτικές υποθέσεις που εμπλέκουν την οικογένεια, το σπίτι, τη δουλειά σου. Αν μπορείς να αποδεχτείς ότι ελάχιστα γίνονται σχετικά, είναι σαφώς καλύτερο για σένα. Παρόμοια ζορισμένη φαίνεται η κατάσταση και σε θέματα κοινής οικονομικής διαχείρισης και στην ερωτική σου ζωή. Δεν είναι κάτι καινούργιο, απλώς δεν αλλάζει κάτι. Έχοντας αυτό κατά νου, καλό είναι να ζυγίσεις προσεκτικά πόσο σπρώχνεις τα πράγματα μπροστά στη δουλειά και το σπίτι, γιατί δημιουργείς ανάλογη αντίδραση. Με τον ανάδρομο Ουρανό (15) η επίδραση του συντρόφου και των συνεργατών σου στον γάμο και την καριέρα σου χαλαρώνει, σ' αφήνουν λίγο στην ησυχία σου. Έως και θετικό, εκτός αν περιμένεις να προχωρήσει κάποια συμφωνία.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Απ' έξω κουκλίστικα, από μέσα δράματα, κούραση και προσπάθειες ελέγχου
Κανονικά αυτή είναι μια εβδομάδα αιώρας, ξαπλώστρας, άντε και χαλαρής δημιουργικής απασχόλησης. Όσο πιο κοντά είσαι σ’ αυτό, τόσο το καλύτερο για σένα. Δεν είναι ό, τι ευκολότερο κυρίως επειδή οι καλοκαιρινές τελετουργίες απαιτούν τις γνωστές μετακινήσεις, συναναστροφές, οικογενειακές συνάξεις κ.ο.κ., στα οποία αναμένεται (και σε κάποιο επίπεδο θέλεις) να συμμετέχεις κατά το συνήθειο. Τα ίδια και στο θέμα της διασκέδασης, του φλερτ, στη σχέση με τον σύντροφό σου. Η κούραση παραμένει μεγάλη, όπως και το άγχος για επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις που ολοκληρώνονται. Δύσκολα αποδέχεσαι τις εξελίξεις παρά μάλλον κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να ελέγξεις τις καταστάσεις ερωτικά και οικονομικά ή να καθυστερήσεις τις εξελίξεις. Ενδεχομένως πετυχαίνεις. Ο ανάδρομος Ουρανός (15) παρέχει μια προσωρινή πίστωση χρόνου για επαγγελματικά ανοίγματα και συγγενικές υποθέσεις που επηρεάζουν τη ρουτίνα σου και χρειάζονται διευθέτηση. Την ίδια στιγμή βέβαια περιπλέκει ή επιβραδύνει τις εξελίξεις σε οτιδήποτε έχεις ήδη κάνει σχετικά. Καθώς είναι καλοκαίρι, μπορεί και να μην σε πειράζει ιδιαίτερα.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Διακοπική και χομπίστικη φάση που σκιάζεται ελαφρώς από γνωστά προβλήματα
Είτε σε διακοπές, είτε όχι, η εβδομάδα περιστρέφεται γύρω από τον ελεύθερο χρόνο, τις δραστηριότητες της επιλογής σου, τους φίλους σου και έχει μια νοοτροπία διακοπών. Εκτός της δικής σου προθυμίας, παρέες και σύντροφος συντονίζονται επίσης και οι μέρες έχουν έντονα κοινωνικό χαρακτήρα με τα ευχάριστα και τα δυσάρεστά του, κάποιες αναμενόμενες εντάσεις και ανταγωνισμούς. Οι υποθέσεις που αφορούν χρήματα, ιδιαίτερα τα οικονομικά της οικογένειας ή του σπιτιού σου, όπως και θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σου χώρο, έχουν από καμία έως ελάχιστη πρόοδο. Ενώ αυτό ίσως να’ ναι αναμενόμενο δεδομένης της περιόδου, δεν σ' αφήνει ν’ απολαύσεις την φάση σου, καθώς συζητήσεις, προτάσεις και γνωριμίες που αφορούν το μέλλον, αναπόφευκτα εμπλέκουν τις υπάρχουσες καταστάσεις. Ο ανάδρομος Ουρανός (15) φέρνει ένα "εφ' όλης της ύλης" στην ερωτική και προσωπική σου ζωή μαζί με κάποια αναστάτωση, όπως και αμφιβολίες για όσα έχουν γίνει μέσα στον χρόνο. Πιθανόν υπάρχουν και δεύτερες (τρίτες, τέταρτες) ευκαιρίες εκεί που δεν αναλογούν.


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Επιβεβαιωμένη αξία κοινωνικά κι επαγγελματικά κι ο ανάλογος εφησυχασμός
Το γραμμάτιό σου ανεβαίνει σε αξία κοινωνικά κι επαγγελματικά, πράγμα σαφώς θετικό, ευχάριστο κι επιβεβαιωτικό. Διάφορα ακούγονται και συζητιούνται, θετικά για σένα, τόσο στο πρακτικό όσο και στο προσωπικό μέρος. Την ίδια στιγμή όμως δύσκολα οριστικοποιείται το οτιδήποτε, δύσκολα εκφράζεις οτιδήποτε καινούριο δημιουργικά ή ερωτικά και δύσκολα κινείσαι έξω από τα γνωστά και δεδομένα συναισθηματικά και οικονομικά. Αυτό μπορεί να είναι απολύτως ικανοποιητικό εφόσον είσαι ευχαριστημένος στις υπάρχουσες καταστάσεις, όμως ίσως είναι πολύ μέτρια χρήση των δυνατοτήτων που παρουσιάζονται αυτές τις μέρες. Υπάρχει από μέρους σου ένας εφησυχασμός, ακόμη κι αν η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη και αισθάνεσαι ότι καταβάλλεις προσπάθειες. Η αναδρομή του Ουρανού (15) στον ζωδιακό σου άξονα αποδυναμώνει την διάθεση να εξυγιάνεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ενδεχομένως ξαναβρίσκεσαι σε επαφή με παλιότερες συμπεριφορές σε σχέση με τον σύντροφο και την οικογένεια σου ή αμφισβητείς την ορθότητα και αναγκαιότητα όσων συνέβησαν μέσα στον χρόνο. Επίσης πιθανόν μειώνεται η προθυμία του απέναντι να συνεχιστεί κάποια κοινή προσπάθεια.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Απολαμβάνεις την έλλειψη ρουτίνας και παραείσαι ελαστικός με τον εαυτό σου
Μάλλον η φάση των «διακοπών», δηλαδή η έλλειψη ρουτίνας είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί και αυτές τις μέρες αφθονεί. Μπορεί να είναι διακοπές και ταξίδι, μπορεί να είναι καινούρια άτομα και στόχοι προσωπικά κι επαγγελματικά, μπορεί ακόμη και να είναι η επιβεβαίωση της στάσης σου που διευρύνει τον ορίζοντα σου σε ατομικό επίπεδο, στις σχέσεις με τους συγγενείς σου, σε σχέση με την καριέρα σου. Πάντως αυξάνει το δυναμικό σου για δημιουργικότητα, για χαρά, για έρωτα, όπως και για ασύμμετρα ρίσκα που αγνοούν παλιότερες απογοητεύσεις. Οι τελευταίες δεν φαίνεται να σε ενοχλούν ιδιαίτερα, αφού κατά κάποιον περίεργο τρόπο συμβάλλουν στην συναισθηματική και οικονομική σου σταθερότητα, έστω κι αν κατά βάθος γνωρίζεις ότι είναι ένας αβέβαιος και ενδεχομένως λανθασμένος τρόπος. Ο ανάδρομος Ουρανός (15) αποδυναμώνει την αποφασιστικότητά σου σε οτιδήποτε αφορά την βελτίωση της υγείας και της ρουτίνας σου. Ίσως αισθάνεσαι καλύτερα, ίσως ξεθωριάζει η αρχική εντύπωση που σου έκανε μια (κατάλληλη) ιδέα, άτομο, κουβέντα.


Αιγόκερος (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Έτοιμος να πυροβολήσεις θετικές δυνατότητες επειδή δεν είναι αυτό που περίμενες
Με αντιφάσεις ασχολείσαι καθώς λειτουργούν για σένα ορισμένα πράγματα, τα οποία σύμφωνα με την οπτική και τις συνήθειες σου δεν θα έπρεπε να αποδίδουν. Συναισθηματικά κι ερωτικά υπάρχουν επιβεβαιώσεις, ενώ οικονομικά τα μηνύματα φαίνεται να τείνουν προς το κερδοφόρο, ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με την δουλειά σου και υποθέσεις με νομική διάσταση. Το πρόβλημά σου είναι πως αυτά έρχονται σε αντιδιαστολή με όσα κάνεις συνήθως, γνωρίζεις και πρεσβεύεις, ακόμη και με όσα έχουν συζητηθεί, κανονιστεί, συμφωνηθεί. Συνεπώς είναι ιδιαίτερα δύσκολο (έως και απίθανο) για σένα να αναγνωρίσεις την αξία τους και είναι πιθανότερο να επιλέξεις να παραμείνεις εντός ενός πλαισίου αμφίβολης αξίας και καταλληλότητας το οποίο θεωρείς ότι γνωρίζεις κι ελέγχεις. Πάντως το να βγάζεις νεύρα εξαιτίας των επιλογών σου δεν είναι και πολύ ωραίο, δεν τις έκαναν οι άλλοι. Ο ανάδρομος Ουρανός (15) ταρακουνά τα ερωτικά και τη σχέση με τα παιδιά σου, ενδεχομένως επειδή "μαζεύονται" θετικά ανοίγματα που έγιναν και ασχολείσαι πάλι με τα παλιά.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Βάζεις στην άκρη εξελίξεις για λίγο κι απολαμβάνεις τους ανθρώπους σου
Παρέες, σύντροφος, συνεργασίες και πάσης φύσεως ομαδικές δραστηριότητες φωτίζουν ευχάριστα τις μέρες σου. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σου είναι από τους θετικότερους παράγοντες, ενώ τα μηνύματα και οι συζητήσεις που αφορούν την ερωτική σου ζωή είναι κυρίως θετικά, το ίδιο κι αυτά που αφορούν την αμοιβή σου για δημιουργικές ιδέες, πρότζεκτ ή τα οικονομικά των παιδιών και του συντρόφου σου. Έτσι μπαίνουν για λίγο σε αναμονή σχέδια κι εκκρεμότητες που αφορούν τον γάμο και την καριέρα σου, ενώ είναι ευκολότερο να αισθανθείς ικανοποιημένος συναισθηματικά και οικονομικά ακόμη κι αν τίποτα δεν έχει βελτιωθεί. Με αφορμή λοιπόν αυτά κυνηγάς εξόδους, εκδρομές, γνωριμίες και γενικά το καινούριο. Εδώ χρειάζεται λίγη προσοχή, για να πάρεις σωστή κατεύθυνση, καθώς δύσκολα αποδέχεσαι την ολοκλήρωση επαγγελματικών και προσωπικών κύκλων. Με τον κυβερνήτη σου Ουρανό ανάδρομος (15) στον Ταύρο πατάς φρένο στις αλλαγές που επιδιώκεις σε σπίτι, οικογένεια, επαγγελματικό χώρο εξαιτίας αμφιβολιών ή απουσίας συναίνεσης από τους άλλους. Σε κάθε περίπτωση, είναι προσωρινό.


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Χαίρεσαι με αλλαγές ρουτίνας και μικροπράγματα, ίσως παραπάνω από ό,τι χρειάζεται
Αυτές τις μέρες δεν θέλεις ούτε να σε πιέζουν, ούτε να σε σπρώχνουν, δεν θέλεις βασικά να κάνεις κανέναν συμβιβασμό στην ρουτίνα σου, επαγγελματικά και προσωπικά. Η χάρη μάλλον σου γίνεται, από την οικογένεια, τον σύντροφο και τους συνεργάτες σου. Μπορεί να σημαίνει πιο πολυάσχολη καθημερινότητα όμως είναι ευχάριστη και δημιουργική. Αυτό είναι τελείως ανεξάρτητο από τους προσωπικούς, επαγγελματικούς και συγγενικούς στόχους και σχέδια που απλώς προς το παρόν μπαίνουν στον πάγο, ακόμη κι αν αυτά που κάνεις κι ο τρόπος που λειτουργείς θα έπρεπε να τα επηρεάζουν θετικά. Καλό είναι να κρατήσεις το ευχάριστο από όποια αναγνώριση και ωραίες ασχολίες των ημερών, απλώς να μην καταξοδευτείς για χάρη τους και να μην κάνεις τρελά συναισθηματικά ανοίγματα. Δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο τι θέλεις και τι σου ταιριάζει αυτό τον καιρό. Με τον ανάδρομο Ουρανό (15) διακόπτονται συζητήσεις και δίνονται δεύτερες ευκαιρίες, ηρεμείς αρκετά επικοινωνιακά ακόμη κι αν αυτό σε καταπιέζει. Είναι ευκολότερο το ψέμα και η εξαπάτηση, από και προς εσένα.

Εφαρμογή Cosmic Telegram για καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Δευτέρας 18.01.2021
Τα Ζώδια της Δευτέρας 18.01.2021
Παρθένε, είναι ανάγκη να αλλάξεις τον τρόπο που λειτουργείς στη δουλειά, για να...
Zarastro
Τα Ζώδια της Δευτέρας 18.01.2021
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5