Visual Browsing
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 03-09.08.2020
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 03-09.08.2020

Λέοντα, είσαι ενοχλημένος που δεν σ’ αφήνουν στην ησυχία σου να κάνεις αυτά που σ’ αρέσουν
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 3-9 Αυγούστου 2020

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ενθουσιασμός, χαρά, δημιουργικότητα και πειράματα με μάλλον παιδική αφέλεια
Ο μήνας ξεκινάει με την Πανσέληνο (3) που βρίσκει σε πλήρη άνθιση, τουλάχιστον στις επιθυμίες σου, τα ερωτικά σου, τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητά σου. Ενδεχομένως δεν συναινεί εξίσου η τσέπη σου, όπως και κάποια περιστατικά που ταρακουνούν για τα καλά τις σταθερές στις οποίες στηρίζεις την ασφάλειά σου. Με τον Ερμή στον Λέοντα (5), την Αφροδίτη στον Καρκίνο (7) και τον Ουρανό ανάδρομο (15) βλέπεις ότι το πάθος και επιθυμία για όσα θέλεις να κάνεις, ιδιαίτερα στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις, δεν επαρκεί για να ξεπεραστούν υποχρεώσεις, ασυμφωνίες του περιβάλλοντος, ανεπαρκής σχεδιασμός, γνώσεις, ικανότητες ή σύμπνοια. Η Νέα Σελήνη (19), ο Ερμής (20) και ο Ήλιος στην Παρθένο (22) βοηθούν να διατηρηθεί η αισιοδοξία και η καλή διάθεση, ταυτόχρονα όμως κλείνουν την περίοδο της καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς, από την άποψη πως συνειδητοποιείς ότι χρειάζεται αρκετή δουλίτσα για να συμβιβάσεις αυτά που θέλεις με την πραγματικότητά σου επαγγελματική και προσωπική.  Οι απόπειρες να κάνεις πράγματα να συμβούν με τον ενθουσιασμό σου και μόνο, ειδικά στην καριέρα και τον γάμο σου φαίνονται να έχουν περιορισμένα ή αρνητικά αποτελέσματα. Η προσοχή σου χρειάζεται να στραφεί στις πολλές λεπτομέρειες που απαρτίζουν τους στόχους σου και στην σωστή επικοινωνία στην καθημερινότητα παρά σε φανταχτερές εκστρατείες αυτοϊκανοποίησης.


Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Πασχίζεις για το καλό όλων, όπως το αντιλαμβάνεσαι εσύ όμως και γίνεσαι πτώμα
Βασιλιάς στο κάστρο σου στην αρχή του μήνα με την Πανσέληνο (3), ή τέλος πάντων προσπαθείς να αντλήσεις όση αυτο-επιβεβαίωση μπορείς από το ότι τουλάχιστον στο σπίτι σου και στην οικογένειά σου και σ’ αυτά που ξέρεις έχεις πρώτο ρόλο. Δεν πηγαίνει ακριβώς όπως ήλπιζες επειδή για να συναινέσει και το περιβάλλον σ’ αυτό χρειάζεται να σου βγει η πίστη και σίγουρα να επιχειρήσεις έξω από τα γνωστά σου. Ο Ερμής στον Λέοντα (5), η Αφροδίτη στον Καρκίνο (7) και ο ανάδρομος Ουρανός (15) αλλάζουν τα δεδομένα στην ερωτική και οικογενειακή ζωή, καθώς τα καθημερινά πάρε δώσε γίνονται πιο ευχάριστα, ίσως μέσα από κάποιο συμβιβασμό, ίσως εξαιτίας κάποιας εκδρομής. Ωστόσο στο βάθος-βάθος και κεκλεισμένων των θυρών καθένας συνεχίζει να επιμένει στο δικό του. Εάν αντιληφθείς ότι δεν είναι αγώνας για επικράτηση, για το ποιος έχει δίκιο, αλλά για να καταφέρετε να συμβιώσετε αρμονικότερα, περνάς έως και καλά. Η Νέα Σελήνη (19), ο Ερμής (20) και ο Ήλιος (22) στην Παρθένο δημιουργούν αρχικά έναν ζόρι επειδή η ανάγκη να φτιάξεις την κατάσταση στο σπίτι, γραφείο, οικογένεια καθ’ ομοίωσή σου είναι μεγάλη, αλλά και το φρένο στην δική σου εξέλιξη, στόχους κι όνειρα μεγαλύτερο. Δεν κρατάει πολύ, επειδή την προσοχή σου απορροφούν νέα μέρη, άτομα, ιδέες που μοιάζουν με έρωτα, χαρά, δημιουργικότητα, διασκέδαση.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 21-27.09.2020
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 21-27.09.2020

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Πολλά κι ωραία σχέδια που ικανοποιούν αλλά κι έγνοιες για γνωστά ζητήματα
Με την Πανσέληνο (3) των αρχών του μήνα σκηνοθετείς εκδρομές, συναντήσεις, συζητήσεις και γενικά δραστηριότητες με σκοπό την εκτύλιξη του προσωπικού σου μύθου. Και πηγαίνει μια χαρά στον βαθμό που δεν σε ενοχλεί πως τον ίδιο προσωπικό μύθο κυνηγάνε κι όλοι οι υπόλοιποι, καθένας τον δικό του. Σκιάζουν τη χαρωπή σου εκστρατεία εκκρεμότητες, συγγενικές υποθέσεις, όπως και κάποιες «τακτοποιήσεις» μέσα σου, δίχως τις οποίες είναι δύσκολο να προχωρήσεις. Ο κυβερνήτη σου, Ερμής, στον Λέοντα (5), η Αφροδίτη στον Καρκίνο (7) και ο ανάδρομος Ουρανός (15) ανακουφίζουν φοβίες, ανασφάλεια και προσωρινά κατασιγάζουν αστάθμητους παράγοντες. Η δημιουργικότητα, διασκέδαση και η προσωπική σου ζωή δίνουν μεγαλύτερη ικανοποίηση, ενώ στην οικογένεια, το σπίτι και το γραφείο εκφράζεσαι με μεγαλύτερη άνεση. Πλην όμως δεσμεύεσαι ακόμη οικονομικά σε κοινά εγχειρήματα και συναισθηματικά σε παλιά δεδομένα. Nobody's perfect. Η Νέα Σελήνη (19), ο κυβερνήτης σου, Ερμής (20) και ο Ήλιος (22) στην Παρθένο σε επαναφέρουν σε πρακτικό επίπεδο στα του σπιτιού και της οικογένειας, με διαδικαστικά δικά σου και των άλλων, στα οποία δεν χωράει αναβολή. Καθώς η οικονομική και συναισθηματική ροή είναι καλύτερη, σε παίρνει να μην χαθείς στην δυσανασχέτηση εξ' αιτίας τύπων και λεπτομερειών, αλλά να επιχειρήσεις να σαρώσεις όλα αυτά με το θετικό απόθεμα, όντας γενναιόδωρος και χρησιμοποιώντας τον ταχύτατο νου σου.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 14-20.09.2020
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 14-20.09.2020

Παίρνεις σε επίπεδο οικονομικό και συναισθηματικό όμως δεν σου φτάνει
Aχόρταγος γίνεσαι με την Πανσέληνο (3) των αρχών του μήνα είτε λέγεται σεξ, είτε φαγητό, είτε χρήμα, είτε ξεκούραση, είτε οτιδήποτε άλλο στο οποίο αναζητάς την ικανοποίηση. Κι όλα αυτά τα θέλεις εκ του ασφαλούς και με τους δικούς σου όρους. Δηλαδή να μπεις στη θάλασσα, αλλά να μην βραχείς κιόλας. Καλό είναι να 'σαι προετοιμασμένος πως τα σχέδια σου θα πάνε με οποιονδήποτε τρόπο πλην αυτού που έχεις σχεδιάσει, εκτός αν έχουν γίνει με απερίγραπτη ευγένεια, σεβασμό και χωρίς καμία διάθεση να βγεις από πάνω. Ο Ερμής στον Λέοντα (5), η Αφροδίτη στο ζώδι;o σου (7) και ο ανάδρομος Ουρανός (15) βοηθούν να σώσεις οτιδήποτε κι αν σώζεται καθώς επιβεβαιώνουν την στήριξη οικογένειας και φίλων, όπως και το ότι ίσως, ναι, αυτά που έχεις βάλει στο πρόγραμμα και η κατάσταση στο σπίτι δεν είναι υπεράνω βοήθειας. Βοηθά και το γεγονός πως η κουβέντα και οι εξελίξεις παίρνουν θετική χροιά στο οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο, ειδικά αναφορικά με πάγιες ανησυχίες και φοβίες σου. Η Νέα Σελήνη (19), ο Ερμής (20) και ο Ήλιος (22) στην  Παρθένο φέρνουν έντονη πολυασχολία. Μπορεί να είναι η οικονομική δυνατότητα να κυνηγήσεις κάτι που θέλεις επαγγελματικά ή προσωπικά, σίγουρα όμως κινητοποιείσαι και μετακινείσαι περισσότερο για να δεις και να συναντήσεις κόσμο ή απλώς εκδρομικά.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Αποφασισμένος να ζήσεις το καλύτερό σου και εν μέρει πετυχημένος σ' αυτό
Η Πανσέληνος (3) στο ζώδιό σου ανοίγει πανηγυρικά το μήνα σου και σε βάζει σε ψυχολογία «τίποτα δεν θα μου το χαλάσει». Όσον αφορά στη δική σου διάθεση είσαι αρκετά εστιασμένος στον εαυτό σου και τα δικά σου ώστε να ισχύει. Όσον αφορά τους άλλους, όσο κι αν θέλεις να είσαι αποστασιοποιημένος δεν είναι εύκολο, καθώς η στάση συντρόφου, συνεργατών και γενικά του απέναντι βγάζει συνεχώς νέες υποχρεώσεις και δεδομένα που σου χαλάνε το γλυκό στον γάμο, την καριέρα, τους απλούς σου στόχους. Ο Ερμής στο ζώδιο σου (5), η Αφροδίτη στον Καρκίνο (7) και ο Ουρανός ανάδρομος (15) σε βοηθούν να επικοινωνείς αποτελεσματικότερα τις ανάγκες και τα σχέδια σου κι έτσι οι δραστηριότητες των ημερών, όπως και οι ισορροπίες στην συναισθηματική σου ζωή γίνονται περισσότερο του γούστου σου. Παρ' όλα αυτά, τα σημαντικά τα βάζεις στην άκρη προς το παρόν ή προσπαθείς να εκμαιεύσεις αντιδράσεις υπογείως, πράγμα που αποτελεί ένα συννεφάκι στις μέρες σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (19), ο Ερμής (20) και ο κυβερνήτης σου, Ήλιος (22), στην Παρθένο σε στρέφουν σε απλές ρουτίνες και πρακτικές υποθέσεις που εμπλέκουν πράγματα που σ' ευχαριστούν και σε ικανοποιούν, είτε πρόκειται για σχεδιασμό της νέας σεζόν, κάποιο ταξίδι ή απλώς την επιλογή του πού και με ποιον θέλεις να είσαι.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Κούραση και υπέρμετρη ευαισθησία που χρειάζονται απαλές κινήσεις και δραστηριότητες
Και τίποτα να μην έχεις να κάνεις, αισθάνεσαι κουρασμένος με την Πανσέληνο (3) των αρχών του μήνα κι έτσι είναι δύσκολο να είσαι ευχαριστημένος. Όταν είσαι μόνος σου το μυαλό σου γυρίζει σε ένα σενάριο με τίτλο «εγώ ο αδικημένος», όταν είσαι με άλλους πάλι βγαίνει κάπως γιατί τίποτα από όσα κάνουν δεν φαίνεται σωστό και ή πρέπει να το κάνεις εσύ ή να βράσεις στο ζουμί σου. Προσπάθησε να μαλακώσεις κάπως, ιδιαίτερα σε πλαίσιο διακοπών, ταξιδιού ή συγγενών επειδή μέρα τη μέρα βλέπεις ότι αυτά που θεωρείς δεδομένα και πιστεύεις, αλλάζουν. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, στον Λέοντα (5), η Αφροδίτη στον Καρκίνο (7) και ο ανάδρομος Ουρανός (15) μπορεί να βοηθήσουν με μια χαλάρωση σε αυτά που θέλεις να κάνεις, τα σοβαρά, και με περισσότερες ανάλαφρες δραστηριότητες. Σε επαγγελματικό επίπεδο, ωστόσο, καλό είναι να έχεις καλυμμένα τα νώτα σου, από την άποψη πως οι εξελίξεις συνεχίζονται και προτιμότερο να μην αποτελέσουν αρνητική έκπληξη. Η Νέα Σελήνη (19), ο κυβερνήτης σου Ερμής (20) και ο Ήλιος (22) στο ζώδιό σου επανεκκινούν τον οργανισμό σου σε φυσικό και ψυχολογικό επίπεδο, αφού η συναισθηματική, ψυχολογική και ερωτική ένταση φτάσει σε ένα κρεσέντο. Αισθάνεσαι ικανότερος και γενναιότερος, όμως το πού θα σε οδηγήσει αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από το αν θα δουλέψεις υπέρ του μέλλοντος ή υπέρ του παρελθόντος. Προφανώς το πρώτο.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Πράγματα του γούστου σου, αλλά υπερποσπάθεια να συμπεριλάβεις κι άλλους
Με την Πανσέληνο (3) έρχονται στο προσκήνιο δραστηριότητες και σχέδια τα οποία όλα στην πλειοψηφία τους είναι του γούστου σου και έχουν κάτι θετικό να σου δώσουν. Ίσως αυτό σε κάνει δεκτικότερο, ίσως και υπερβολικά δεκτικό σε όσα έχει να προτείνει η παρέα, ο σύντροφός σου, οι συνεργάτες σου, τα παιδιά σου και γενικώς όλοι οι άλλοι. Εκεί αρχίζει η τριβή και το ανικανοποίητο, το «θέλω μου» και το «θέλω σου» και τελικά κάποιες εκρηκτικές ή έστω απρόσμενες εξελίξεις σχετικά με το πώς διαχειρίζεσαι το ερωτικό, συναισθηματικό και οικονομικό σου κεφάλαιο. Ο Ερμής στον Λέοντα (5) ανοίγει κουβέντες κι επαφές από τις απλούστερες γνωριμίες των διακοπών, μέχρι τα οικογενειακά αδιέξοδα και τις φοβίες για το παρακάτω βήμα προσωπικά κι επαγγελματικά. Κράτα ισορροπίες ανάμεσα σε εγωισμό και υποχωρητικότητα για να δεις τη θετική του πλευρά και ικανοποιητικές καταστάσεις σε καριέρα και γάμο, με τον κυβερνήτη σου Αφροδίτη στον Καρκίνο (7). Προσπάθησε να εκτιμάς την αξία που φέρνεις σε οποιοδήποτε κοινό εγχείρημα.


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Βρίσκεσαι σε κεντρικό ρόλο, ίσως προσπαθήσεις να υπερβείς τις δυνατότητές σου
Με την Πανσέληνο (3) δημιουργούνται οι συνθήκες για να φανεί το προσωπικό σου «κεφάλαιο» στην καριέρα και την κοινωνική σου ζωή. Ίσως όμως δείχνεις υπερβάλλοντα ενθουσιασμό για να το δώσεις στην οικογένειά σου, σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και τον επαγγελματικό σου χώρο. Να ’σαι κάπως μετρημένος, διαφορετικά σκίζεσαι να καταφέρεις πράγματα για τα οποία δεν έχεις βάσεις, στήριξη και δεν είσαι προετοιμασμένος, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ανισορροπίες στις σχέσεις σου. Δηλαδή πηγαίνεις για το πολύ και δεν βγαίνει τίποτα. Ο Ερμής στον Λέοντα (5) φέρνει κουβέντες, ειδήσεις και προτάσεις σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, τα οποία μπορούν να είναι εξαιρετικά για σένα. Αρκεί να τα χειριστείς σαν να σε αφορούν απόλυτα ακόμη κι αν φαίνεται ν’ αφορούν περισσότερο τους φίλους, τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (7) δημιουργεί συνθήκες για να μπει ικανοποιητική τάξη σε θέματα διακοπών και αυτοβελτίωσης όπως και σε ό,τι αφορά το σόι σου. Καταλυτική η συμβολή του συντρόφου σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Θετικά μηνύματα από πολλές κατευθύνσεις και η τάση να υπερεκτιμήσεις τον εαυτό σου
Υπερευχαριστημένος με τον εαυτό σου κι ό,τι καινούριο βάζεις στο πρόγραμμα, από ταξίδι, μέχρι στόχο, είσαι με την Πανσέληνο (3). Μάλλον όμως βιάζεσαι να θεωρήσεις ότι αυτό το καινούριο έχει ενσωματωθεί ήδη στη ρουτίνα σου ή να το περάσεις στους ανθρώπους και τις δραστηριότητες της καθημερινότητάς σου. Σε προσωπικό επίπεδο ίσως να θέλεις περισσότερο να ερωτευτείς από ό,τι είσαι ερωτευμένος. Σε πρακτικό επίπεδο ίσως να θέλεις να δημιουργήσεις, περισσότερο από ό,τι όντως είσαι δημιουργικός. Δες μήπως κάψεις ευκαιρίες κατά λάθος. Ο Ερμής στον Λέοντα (5) φέρνει επιβεβαιωτικές και θετικές κουβέντες, συναντήσεις και εξορμήσεις. Χρειάζεται κάποια ευγνωμοσύνη για όσα έρχονται από τον σύντροφο, την καριέρα, την κοινωνική σου ζωή για να μην το καβαλήσεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (7) τονώνει τη σεξουαλική, συναισθηματική κι ερωτική σου ζωή, ειδικά αν φέρεσαι εντάξει και δεν αρνείσαι να εμπλακείς από φόβο. Παράλληλα φαίνεται η δυνατότητα για αξιόλογα κοινά οικονομικά εγχειρήματα εάν είσαι πρόθυμος να βγεις έξω από το γνωστό και συνηθισμένο σου.


Αιγόκερος (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Προσπαθείς να αποδείξεις την αυτοδυναμία σου σε φάση που χρειάζεσαι τους άλλους
Στην αρχή της εβδομάδας, με την Πανσέληνο (3), η προσοχή σου εστιάζεται στη σεξουαλική και συναισθηματική σου ζωή, όπως και στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται να θέλεις να ανοιχτείς και να μπεις ουσιαστικά στα κοινά «εγχειρήματα», όμως από την άλλη είσαι διατεθειμένος να δώσεις στον απέναντι, σύντροφο ή εταίρο, μόνο ό,τι θέλεις να δώσεις ή πιστεύεις ότι χρειάζεται. Το αποτέλεσμα συνεπώς είναι απρόβλεπτο, κυρίως στην ποιότητα της διασκέδασης, της ερωτικής ατμόσφαιρας, στις δημιουργικές δυνατότητες. Με τον Ερμή στον Λέοντα (5) γίνεται ακόμη πιο δύσκολο να ακούσεις καθώς οι εξελίξεις, συζητήσεις και επαφές, ειδικά σε πρακτικά θέματα, σε ζητήματα δουλειάς και όσον αφορά την οικογένειά σου, σου προξενούν ανασφάλεια και νομίζεις ότι αν πιστεύεις και φέρεσαι σαν να τα ξέρεις όλα, βοηθάς. Δεν ισχύει. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (7) εξισορροπεί τις καταστάσεις καθώς προσωπικά κι επαγγελματικά ο απέναντι βοηθά να εξυγιανθεί η ατμόσφαιρα. Αρκεί βέβαια να μην κάνεις ότι τα ξέρεις όλα και δεν χρειάζεσαι κανέναν.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Χρόνος για την προσωπική σου ζωή και η τάση να το πάρεις όλο πάνω σου όμως
Με το βλέμμα στις σχέσεις σου σε βρίσκει η Πανσέληνος (3) στον ζωδιακό σου άξονα, όμως η τάση είναι μάλλον να υπερεκτιμήσεις τόσο την ευθύνη όσο και τη συμβολή σου σε όσα γίνονται. Πιθανώς να ’ναι αντίδραση στο ότι ο απέναντι βρίσκεται στο προσκήνιο των καταστάσεων ή σε ζενίθ εγωκεντρικότητας. Στο θετικότερο σενάριο, είναι γιατί ο απέναντι στο επιτρέπει καθώς μοιράζεται οτιδήποτε ευχάριστο συμβαίνει. Σε κάθε περίπτωση, αυτά οδηγούν σε κάποια αναστάτωση κι απρόοπτα στο σπίτι που, ακόμη κι αν είναι θετικά, δεν είναι εύπεπτα. Ο Ερμής στον Λέοντα (5) και τον ζωδιακό σου άξονα σε βρίσκει στον ρόλο του αποδέκτη προτάσεων, συζητήσεων και επαφών που διανθίζουν την προσωπική σου ζωή με φλερτ, ερωτικά δρώμενα και αρκετό δράμα. Πρακτικά υπάρχουν συζητήσεις και η δυνατότητα οικονομικής συμφωνίας για δημιουργικά εγχειρήματα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (7) επιτάσσει πολύ καλή φροντίδα της υγείας και της ρουτίνας σου και πολύ ευγενική αλλά ανεξάρτητη στάση σε θέματα ακινήτων, σπιτιού και σογιών.


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Είσαι λίγο καλά και ο πειρασμός να εμπλακείς σε δανεικά δράματα είναι μεγάλοςΜε την Πανσέληνο (3) συνειδητοποιείς την αξία που έχουν κάποια πράγματα που υιοθέτησες στην προσωπική κι επαγγελματική σου ρουτίνα, για να είσαι καλά. Βιάζεσαι όμως να πιστέψεις πως επειδή έφτιαξες κατάσταση μπορείς να φτιάξεις με τον ίδιο τρόπο τα προβλήματα της ερωτικής σου ζωής, της σχέσης με τα παιδιά σου, οτιδήποτε σε δυσκολεύει στα δημιουργικά σου εγχειρήματα. Μόνο αν δίνεις με μέτρο και χωρίς υπερβολές εντυπωσιασμού αποφεύγεις εξάντληση, άγχος και δανεικό δράμα. Άλλωστε ό,τι δεν είναι να τραβήξει, κόβεται κάπως απότομα. Ο Ερμής στον Λέοντα (5) και οι κουβέντες κι επαφές που φέρνει κυρίως σε οικογενειακό επίπεδο και σε επίπεδο σχέσης, γεμίζουν τη ρουτίνα σου με αποτέλεσμα είτε να τα γράφεις όλα, είτε να κοπιάζεις αρκετά για να μπουν πέντε πράγματα στη σωστή σειρά. Χρειάζεται γενναιοδωρία με τον χρόνο και τον κόπο σου, αλλά μόνο αν όντως έχεις να δώσεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (7) ισορροπεί θετικά τις καταστάσεις, με το ερωτικά ευχάριστο και ικανοποιητικές εξελίξεις σε αρκετά θέματα.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Πέμπτης 24.09.2020
Τα Ζώδια της Πέμπτης 24.09.2020
Λέοντα, εκεί που σου φτιάχνουν τη μέρα, εκεί σε φορτώνουν με λίγες ακόμη...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Πέμπτης 24.09.2020
Τα Ζώδια της Τετάρτης 23.09.2020
Τα Ζώδια της Τετάρτης 23.09.2020
Ιχθύ, ένα ευχάριστο αεράκι στην καριέρα και την κοινωνική σου ζωή, όμως ένα...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Τετάρτης 23.09.2020
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5