Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 17.07.2020

Ζυγέ, πριν αναλάβεις τρεχάματα και πραγματάκια που φαίνονται ανώδυνα εδώ κι εκεί για να εξυπηρετήσεις κ.ο.κ., δες καλά τι όντως χωράει στη ρουτίνα σου.

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Τα Ζώδια της Παρασκευής 17 Ιουλίου 2020
© Yoann Boyer / Unsplash

Τα Ζώδια της Παρασκευής 17 Ιουλίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Αν μπορείς να κινήσεις για καμιά εκδρομούλα για το ΣΚ είναι πολύ καλή ιδέα, επειδή η στασιμότητα σε ένα μέρος σε δυσκολεύει αυτές τις μέρες.

Ταύρος
Eτοιμάζεσαι να χάσεις τη μπάλα με καλοκαιρινά έξοδα. Δεν είναι ότι δεν το ευχαριστιέσαι, αλλά μήπως είσαι λίγο υπερβολικός;

Δίδυμοι
Δεν ξέρω πόσο βοηθάει το να ψάχνεις να κάνεις κάτι ή να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα ειδικά όσον αφορά προσωπικούς κι επαγγελματικούς στόχους, γιατί το τοπίο είναι θολό.

Καρκίνος
Από την ίδια οπτική γωνία και με τα ίδια μυαλά όσο κι αν επεξεργαστείς ένα γεγονός ή κάτι που σε πείραξε, είναι κάπως δύσκολο να βγάλεις διαφορετικό συμπέρασμα.

Λέων
Περιόρισε κάπως τις πολλές ασχολίες και σχέδια αν κατά βάθος δεν σε πολυευχαριστούν ή υπάρχουν σοβαρότερα θέματα που σε απασχολούν. Δεν αποφεύγονται.

Παρθένος
Ίσως να έριχνες μια πιο προσεκτική ματιά σε σύντροφο και συνεργάτες γιατί πολλά σκέφτεσαι για τα κοινά σας πράγματα όμως αυτούς τους έχεις καλουπώσει.

Ζυγός
Πριν αναλάβεις τρεχάματα και πραγματάκια που φαίνονται ανώδυνα εδώ κι εκεί για να εξυπηρετήσεις κ.ο.κ., δες καλά τι όντως χωράει στη ρουτίνα σου.

Σκορπιός
Συναισθηματικά είναι δύσκολα τα πράγματα αν δεν μπορείς ν’ αποφασίσεις κι εσύ τι θέλεις. Οικονομικά, κράτα καμιά πισινή για ό,τι φαίνεται πολύ καλό.

Τοξότης
Σ' αρέσουν οι επιλογές και είναι ωραίο όταν σου τις παρουσιάζουν οι άλλοι, όμως αν δεν το έχεις πραγματικά μην το κάνεις έτσι μόνο και μόνο για να αποφύγεις τον εαυτό σου.

Αιγόκερος
Όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια, λέει μια παροιμία, και σήμερα το αργά, προσεκτικά και σταθερά μπορεί να σε γλιτώσει από περιττές «διαδρομές».

Υδροχόος
Τα ελαφριά και επιφανειακά έχουν τη χάρη τους αλλά μέχρι εκεί. Σε άνθρωπο δεν έχει ασφάλεια, σε πρότζεκτ, αναλογίσου σοβαρά το οικονομικό.

Ιχθύες
Παίζουν πολλές γνώμες μέσα σου και στο σπίτι σου κι αυτό σίγουρα δεν σε βοηθάει. Από την άλλη, τουλάχιστον αυτά που έχουν αποτύχει, ξέρεις ότι δεν λειτουργούν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ