Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 03.07.2020

Λέοντα μην ποντάρεις τα πάντα πάνω στο φλερτ και τη διασκέδαση!

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pair-3798371_1280.jpg

Τα Ζώδια της Παρασκευής 3 Ιουλίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Ξέρεις ότι όσο πιο πολύ φωνάζεις κι όσο πιο πολύ επιμένεις σε κάτι, μάλλον τόσο περισσότερο χρειάζεται να πείσεις τον εαυτό σου πρώτα.

Ταύρος
Δόξα και τιμή στους φίλους με αντοχές που παραμένουν εκεί όταν κολλάμε για νιοστή φορά στα ίδια συναισθηματικά μοτίβα.

Δίδυμοι
Επίλεξε ποιόν θα δεις και με ποιόν θα κυκλοφορήσεις σήμερα, όχι ό, τι κάτσει για να μην είναι το αποτέλεσμα ένα μάλλον απογοητευτικό «ό, τι να’ναι».

Καρκίνος
Δεν γίνεται σε μία μέρα να κάνεις όσα δεν έκανες όλο τον μήνα, συνεπώς διάλεξε ένα-δυο, κατά προτίμηση αφού το σκεφτείς λίγο.

Λέων
Ωραίο πράγμα το φλερτ και ο έρωτας και η διασκέδαση. Απλώς μην ποντάρεις και τα πάντα πάνω τους, είπαμε.

Παρθένος
Όσο επιμένεις να βάζεις τους δικούς σου και τα άτομα στο σπίτι σε κουτάκια, τόσο περισσότερες θα είναι οι εκπλήξεις.

Ζυγός
Αν μπορείς να κινηθείς εκδρομικά δεν είναι κι άσχημη ιδέα. Απλώς φρόντισε να έχεις κανονίσει δουλειές και πρακτικά για να μην στο χαλάσουν.

Σκορπιός
Υπάρχει μια σύγχυση ανάμεσα στο έχω επιλογές και το έχω καλές επιλογές. Το πρώτο δεν σημαίνει απαραίτητα το δεύτερο, ειδικά όσον αφορά τα λεφτά και τα αισθήματα.

Τοξότης
Καλό είναι να’ σαι αισιόδοξος και θετικός, ωστόσο φρόντισε ειδικά όσον αφορά τα μεγάλα της ζωής σου, να μην περιμένεις το πολύ από το τίποτα.

Αιγόκερος
Η ειλικρίνεια είναι πολύ πιο εύκολη από τις κάμψεις και φιόγκους που θα κάνεις για να συντηρήσεις κάποια ανακρίβεια. Επίσης, μην πιστεύεις ό,τι σε βολεύει από φόβο.

Υδροχόος
Ωραία τα μεγάλα σχέδια και τα μεγάλα όνειρα και η αισιοδοξία και δεν ξέρω και ‘γω τι. Μια επαφή με το πορτοφόλι σου να υπάρχει απλώς, σαν παρακαταθήκη.

Ιχθύες
Απόφυγε να κάνεις τον υπερήρωα στην δουλειά από καλή πρόθεση. Αν κάτι δεν είσαι βέβαιος πως μπορείς, καλύτερα να το αφήσεις ήσυχο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ