Cosmic Telegram

Τα ζώδια της εβδομάδας | 25.6.2020 - 01.07.2020

Καρκίνε, μάλλον αφήνεις τους άλλους στην άκρη και πιάνεις αυτά που εσύ θέλεις για σένα

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΤΕΥΧΟΣ 746
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καρκίνος 21/6-21/7
Καρκίνος 21/6-21/7

Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 25 Ιουνίου -1 Ιουλίου 2020

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Σαν να ανατέλλει μια νέα μέρα με άλλη διάθεση να ασχοληθείς με το οτιδήποτε
Tην εβδομάδα σου ανοίγει ο ανάδρομος Ποσειδώνας στους Ιχθύες (23) που σε ψυχολογικό επίπεδο σου δίνει ένα διάλειμμα. Προβληματισμοί, δυσκολίες, φοβίες και ανησυχίες φαίνονται λιγότερο απειλητικά κι έτσι έχεις ένα διάστημα ορισμένων μηνών ώστε να αντιμετωπίσεις τα παράπονα και τις εκκρεμείς υποθέσεις που τα δημιουργούν. Στο πλαίσιο αυτό πιθανώς να δώσεις δεύτερες ευκαιρίες σε άτομα και ιδέες και να χαμηλώσουν οι ρυθμοί σε οτιδήποτε πρακτικό πηγαίνει προς ολοκλήρωση. Με την Αφροδίτη σε ευθεία πορεία (25) οι καθημερινές σου επαφές και συνδιαλλαγές και το επικοινωνιακό κομμάτι αποκαθίστανται στους συνηθισμένους τους ρυθμούς. Σε επίπεδο ερωτικών και οικονομικών σχέσεων στο εξής φαίνονται τα αποτελέσματα των μεταβολών ή πειραματισμών της προηγούμενης περιόδου. Ο Άρης στο ζώδιό σου (28) για το επόμενο εξάμηνο σου χαρίζει έναν ακούραστο κινητήρα. Θα έχεις άφθονη ενέργεια και οι επιθυμίες σου θα είναι σφόδρες, ιδιαίτερα όσον αφορά στο οικονομικό και συναισθηματικό κομμάτι. Φρόντισε να επιλέξεις σχέσεις και δραστηριότητες που θα σου επιτρέψουν να διοχετεύσεις την ενεργητικότητά σου εποικοδομητικά κι όχι αυτοκαταστροφικά.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Χαλαρώνεις τις προσδοκίες σου και το κλίμα γλυκαίνει
Η αναδρομή του Ποσειδώνα στους Ιχθύες (23) θα ’λεγε κανείς ότι έρχεται την κατάλληλη χρονική περίοδο για να σου επιτρέψει να κάνεις καλοκαίρι. Είναι ευκολότερο να χαλαρώσεις σε σχέση με τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου, να δικαιολογήσεις πράγματα και συμπεριφορές σε φίλους και στο πλαίσιο ομαδικών δραστηριοτήτων και γενικώς να πάψεις να απογοητεύεσαι με όσα θα ήθελες να κάνεις και δεν φαίνεται να γίνονται. Η Αφροδίτη σε ευθεία πορεία (25) βοηθά να χαμηλώσεις λίγο τα στάνταρ σου και τις προσδοκίες σου όσον αφορά στα ερωτικά και τα οικονομικά σου, είτε γιατί κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις βελτιώθηκαν κι έτσι αισθάνεσαι πως δεν χρειάζεται πια να είσαι σε επιφυλακή, είτε γιατί γενικότερα έστρωσε κάποιος ρυθμός που σε ηρεμεί παρά τα σκαμπανεβάσματα. Ο Άρης στον Κριό (28) για το επόμενο εξάμηνο υποδεικνύει την ανάγκη να ασχοληθείς με την υγεία σου, σωματική και ψυχολογική, σοβαρά και σε βάθος. Ό,τι «στραβά» συνηθίζεις να αγνοείς πρόκειται να αναδύονται συνεχώς μέχρι να τα αναγνωρίσεις και να αποφασίσεις να τα εκριζώσεις.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Βλέπεις τα άκρα στα οποία κινείσαι και επιθυμείς όσο τίποτα κάτι καλύτερο
Από την αρχή της εβδομάδας, με την αναδρομή του Ποσειδώνα (23), χρειάζεται να συγκρατήσεις τον εαυτό σου για να μην παραχαλαρώσεις στη δουλειά και σε σχέση με τους προσωπικούς σου στόχους. Ξαναβρίσκεσαι σε «γνώριμα» εδάφη τρόπον τινά, με θετικό ή αρνητικό πρόσημο. Επειδή προφανώς ξέρεις με τι έχεις να κάνεις, καλό είναι να το δεις σαν ευκαιρία να κάνεις έξτρα προσπάθεια αντί να εγκαταλείψεις ή να αρκεστείς στην ελάχιστη προσπάθεια. Η Αφροδίτη ορθόδρομη στο ζώδιό σου (25) βοηθά να δεις τα άκρα στα οποία κινήθηκες το προηγούμενο διάστημα και να προσπαθήσεις να κανονικοποιήσεις τα αποτελέσματα των επιλογών σου. Ίσως αρχίσεις να καταλαβαίνεις πως το να κινείσαι σε άκρα, συναισθηματικά και οικονομικά, τελικά σου κοστίζει σε ηρεμία και ικανοποίηση. Ο Άρης στον Κριό (28) βοηθά να εστιάσεις την επιθυμία σου για καλύτερη ποιότητα στον προσωπικό σου χρόνο, στις φιλίες, στον έρωτα, γενικά στο μέλλον σου και ξεκινάς άμεσα. Φρόντισε να το κάνεις με νοημοσύνη και σχέδιο, αξιοποιώντας όποιες σταθερές έχεις.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Μάλλον αφήνεις τους άλλους στην άκρη και πιάνεις αυτά που εσύ θέλεις για σένα
Καθώς ο Ποσειδώνας αναδρομεί (23) χαμηλώνουν σημαντικά οι προσδοκίες σου από το συγγενικό σου περιβάλλον, όπως κι από οτιδήποτε κάνεις σε σχέση με την επιμόρφωσή σου. Από μία άποψη, όλα αυτά ίσως σε δυσκόλεψαν τόσο το προηγούμενο διάστημα που πλέον περνάς σε περίοδο «δεν με νοιάζει». Όπως και να έχει, ίσως να ’ναι και καλό γιατί σου επιτρέπει να είσαι πιο ελαστικός με τον εαυτό σου και με τους άλλους ταυτόχρονα για αλλαγή. Η Αφροδίτη ορθόδρομη (25) σου δείχνει πως όλα τα πάρε δώσε και ο προβληματισμός και το ξεβόλεμα σε σχέση με το τι μέλλει γενέσθαι με το σπίτι και την οικογένειά σου, δεν είναι ούτε μάταια, ούτε άνευ λόγου. Απλώς δεν είναι και πολύ εύκολο να δεχτείς πως είτε οφείλεις να είσαι εντάξει με ορισμένα πράγματα κι άτομα όπως είναι, είτε χρειάζεται να λύσεις κάβους. Ο Άρης στον Κριό (28) κάνει τις ήπιες λύσεις αρκετά δύσκολες, καθώς αυτά που θέλεις αποκτούν τεράστια βαρύτητα σε επίπεδο καριέρας και προσωπικών στόχων.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Απογοήτευση και αναπόληση του παλιού, ακόμη κι όταν υπάρχει σαφώς και το θετικό
Με την αναδρομή του Ποσειδώνα στους Ιχθύες (23) χαμηλώνει κάπως ο βαθμός δυσκολίας στις οικονομικές σου υποθέσεις, ιδιαίτερα με οργανισμούς και το επιχειρείν, ωστόσο αυξάνονται εκθετικά τα «κάτω από το τραπέζι» και χρειάζεται προσοχή. Παράλληλα βρίσκεσαι σε επίμονη αναπόληση παλαιότερων ιστοριών στην ερωτική σου ζωή, για καλό ή κακό, επειδή η πρόσφατη πραγματικότητα σου ’πεσε κάπως βαριά. Η Αφροδίτη σε ευθεία πορεία (25) σε βοηθά να δεις πού οδηγούν οι αναλύσεις επί αναλύσεων σχετικά με τον ελεύθερο χρόνο και τα επαγγελματικά σου σχέδια. Ωστόσο, έχε κατά νου πως σου είναι δύσκολο αυτό το διάστημα να μη θυμώνεις ή να μη στεναχωριέσαι με ό,τι δεν γίνεται ακριβώς όπως σε βολεύει. Ο Άρης στον Κριό (28) είναι ένα αλληλούια για σένα καθώς σου δίνει τη διάθεση και τη δυνατότητα να πας να φτιάξεις ό,τι χρειάζεται φτιάξιμο στη ζωή σου, από τον εαυτό σου, με επιμόρφωση, νέες παρέες και εμπειρίες, μέχρι νέα προσέγγιση στη δουλειά, τους συγγενείς, το σκεπτικό σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Βλέπεις με άλλο μάτι τον απέναντι υπό το φως όσων σχεδιάζεις, προσωπικά και μη
Η αναδρομή του Ποσειδώνα στους Ιχθύες (23) και τον ζωδιακό σου άξονα ανοίγει μια περίοδο που μαλακώνει η ματιά σου απέναντι στους συναδέρφους και τον σύντροφό σου. Το θετικό είναι πως αυτό σε ηρεμεί κάπως και έτσι μπορείς ίσως να γεφυρώσεις με μεγαλύτερη επιτυχία τις αντιθέσεις σε σχέση με τα επαγγελματικά και προσωπικά σου σχέδια. Το αρνητικό είναι πως είναι ευκολότερο να θεωρήσεις δεδομένα πράγματα που δεν υπάρχουν ή να αγνοήσεις όσα υπάρχουν, δηλαδή να εξιδανικεύσεις ή να υποτιμήσεις άσχημα. Η ορθόδρομη Αφροδίτη (25) σε βοηθά να καταλάβεις τι μπορείς να κάνεις με όλα τα δεδομένα και τις επιλογές που εμφανίστηκαν στον επαγγελματικό σου ορίζοντα. Τα διλήμματα συνεχίζουν να είναι εκεί, όμως όσα συνέβησαν την προηγούμενη περίοδο σε βοηθούν να αποφασίσεις. Ο Άρης στον Κριό (28) δίνει έδαφος στην ερωτική επιθυμία, όπως και στην επιθυμία σου να προσεγγίσεις πιο δυναμικά κι αποτελεσματικά τα μοιρασμένα οικονομικά, από το σπίτι μέχρι την επιχείρηση. Απλώς θέλει σχέδιο, αλλά αυτό το έχεις.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ευκολότερη ρουτίνα, όμως και αρκετές προκλήσεις από σύντροφο, συνεργάτες
Στην αρχή της εβδομάδας αναδρομεί ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς (23) και μαζί του οι προσδοκίες από τη δουλειά και τη ρουτίνα σου ας πούμε ελαττώνονται, ειδικά σε ζητήματα όπου αυτά που περιμένεις, υπήρξαν κυρίως πηγή απογοητεύσεων. Πρόσεξε την τάση να παραμελήσεις φροντίδες για την υγεία σου, όπως και να εγκαταλείψεις τη φροντίδα με την οποία κάνεις τη δουλειά σου. Ίσως περνάνε απαρατήρητα ευκολότερα, όμως σε βάθος χρόνου ζημιώνεσαι. Ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, σε ευθεία πορεία (25) μαζεύει τις κινήσεις και τις επιλογές που έκανες για την αυτοβελτίωση, την επιμόρφωση, την ψυχαγωγία σου στο προηγούμενο διάστημα και σου δίνει την ευκαιρία να δεις τι πουλιά έπιασες. Με έμφαση σε θέματα που εμπλέκεται το συναίσθημα και τα οικονομικά. Ο Άρης στον Κριό (28) σε τραβάει να στρέψεις την προσοχή σου και τις δραστηριότητές σου στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και προσωπικές. Ο απέναντι σου δίνει άφθονες αφορμές για να ασχοληθείς, πολλές φορές προσπαθώντας να προκαλέσει ανταγωνισμό, αντίδραση. Καλύτερα να επιλέξεις εσύ τον τρόπο σου.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Ελαστικότητα στις προσωπικές σου σχέσεις, που ανοίγει δρόμους για πρόοδο
Καθώς ο Ποσειδώνας αναδρομεί (23) είσαι διατεθειμένος να δικαιολογήσεις περισσότερα πράγματα στον σύντροφο και τα παιδιά σου, πράγμα που μπορεί να βοηθήσει να γεφυρωθούν διαφορές νοοτροπίας και σογιών. Μην εγκαταλείψεις τα δημιουργικά σου πρότζεκτ, ακόμη κι αν δεν πάει όπως θέλεις. Ίσα ίσα είναι εξαιρετική περίοδος για να προετοιμάσεις αυτό στο οποίο στοχεύεις. Υπάρχουν διάφορες μισές αλήθειες στον αέρα, οπότε με προσοχή σε καινούρια φλερτ. Η ορθόδρομη Αφροδίτη (25) σου δίνει τη δυνατότητα να σταθεροποιήσεις κάπως τα οικονομικά και τα ερωτικά σου, κυρίως γιατί έχεις δοκιμάσει τα πάντα το προηγούμενο διάστημα κι έχεις πλέον γκάμα για να επιλέξεις τι να κάνεις. Ο Άρης στον Κριό (28) διοχετεύει ενέργεια σε οτιδήποτε αφορά την καθημερινή σου δουλειά, όπως και τις υποχρεώσεις της ρουτίνας σου. Μεταφράζεται σε πολυασχολία και ίσως πολλά πράγματα που χρειάζονται διευθέτηση, επίσης όμως στη δυνατότητα να σχεδιάσεις καινούρια πράγματα, να βάλεις πιο σωστά την άσκηση στη ζωή σου, όπως και στο να κάνεις πολλά και γρήγορα.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Τα βρίσκεις καλύτερα με σένα και στο σπίτι και στρέφεσαι σε ό,τι σου δίνει χαρά
Με την αναδρομή του Ποσειδώνα (23) είναι εφικτή μια ανακωχή στο σπίτι, μέσα σου, στο οικογενειακό σου περιβάλλον, από την άποψη πως μπορείς να βάλεις στην άκρη αυτά που σε ενοχλούν, θεωρείς ανεπαρκή ή απογοητευτικά. Ή απλώς επειδή κουλάρεις με αυτά που περιμένεις από τους δικούς σου κι από τον εαυτό σου. Και στις δύο περιπτώσεις δεν λύνεται κάτι, απλώς αντιλαμβάνεσαι ότι ορισμένα πράγματα χρειάζονται τον χρόνο τους και δεν γίνονται σε μία κίνηση. Η Αφροδίτη σε ευθεία πορεία (25) βελτιώνει τη συνολική ματιά σου στις σχέσεις, προσωπικές κι επαγγελματικές, μάλλον επειδή έχεις κάνει τα πάντα το προηγούμενο διάστημα και έστω διά τις μεθόδου του αποκλεισμού έχεις φτάσει σε κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα ή τους τελευταίους επιλαχόντες. Και στις δύο περιπτώσεις λάβε υπόψη σου όσα έχουν ήδη συμβεί. Ο Άρης στον Κριό (28) σου δίνει όλη τη διάθεση του κόσμου να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου, να φλερτάρεις και να κυνηγήσεις αυτά που επιθυμείς και σου δίνουν χαρά.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Επικοινωνιακή ασάφεια και άκρα που είναι δύσκολο να συμφιλιωθούν στις σχέσεις
Με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς (23) αρχίζεις κι έχεις δεύτερες και τρίτες σκέψεις για συμπεράσματα, επαφές, διαπραγματεύσεις που έβαιναν το προηγούμενο διάστημα. Σε προσωπικό επίπεδο ίσως αρχίσεις να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα ή να είσαι πιο ελαστικός απέναντι σε μισές αλήθειες κι ανακρίβειες. Σε επαγγελματικό επίπεδο, να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός και να κινείσαι μόνο αν είσαι βέβαιος πως κάτι στέκει. Η Αφροδίτη σε ευθεία πορεία (25) σου δίνει μια συνολική οπτική των όσων συμβαίνουν στην προσωπική κι επαγγελματική σου ρουτίνα και κυρίως όσων συνέβησαν. Καλό είναι να τα λάβεις υπόψη σου και να κάνεις τις σωστές όχι τις εύκολες επιλογές. «Σωστό» εν προκειμένω είναι το υγιεινό και το ηθικό για όλους τους εμπλεκόμενους. Ο Άρης στον Κριό (28) ανοίγει μια περίοδο υπερδραστηριότητας στους χώρους που κινείσαι προσωπικούς κι επαγγελματικούς, όπως και στον εσωτερικό σου χώρο. Ως τέτοια προσφέρεται για σοβαρές αλλαγές, σε επίπεδο κτιρίων, αλλά και σε επίπεδο της εσωτερικής σου δομής. Μην τη δαπανήσεις σε συγκρούσεις.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Κοιτάς από πιο κοντά και πιο ουσιαστικά τα ερωτικά και οικονομικά σου
Ο ανάδρομος Ποσειδώνας (23) φέρνει κάποιες αλλαγές στις οικονομικές και συναισθηματικές ισορροπίες. Στην πρώτη περίπτωση οι προσπάθειές σου να καθαρίσεις χρέη ή εκκρεμότητες φαίνεται να καθυστερούν, όμως παράλληλα δεν είναι τόσο μεγάλη η οικονομική πίεση που υφίστασαι. Στη δεύτερη περίπτωση, φαίνεται πως είσαι διατεθειμένος να διαπραγματευτείς τα όρια που έχεις θέσει στα συναισθηματικά και τα ερωτικά σου κυρίως, γιατί η προηγουμένη περίοδος κάθε άλλο παρά ουσιαστικά ικανοποιητική ήταν ακόμη κι αν είχε πλάκα. Η Αφροδίτη σε ευθεία πορεία (25) σου δίνει το ανθολόγιο των ερωτικών σου και της σχέσης με τα παιδιά σου, αφού στο προηγούμενο διάστημα έχουν συμβεί τα πάντα. Έτσι είναι σαφές πως έχεις επιλογές και τι είναι πιο κοντά στις ανάγκες σου. Τα διλήμματα παραμένουν καθώς συνειδητοποιείς ότι η ουσιαστική σύνδεση και η χαρά της σχέσης είναι δύσκολο να γεφυρωθούν πρακτικά. Ο Άρης στον Κριό (28) σε βάζει πάντως σε μία ιδιαίτερα εξωστρεφή κι επικοινωνιακή περίοδο, που αν μη τι άλλο θέλεις να εκφράζεσαι και να σχετίζεσαι.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Με άλλη ματιά απέναντι σε σένα και τις σχέσεις σου
Η αναδρομή του κυβερνήτη σου, Ποσειδώνα, στο ζώδιό σου (23) αλλάζει τελείως τη διάθεσή σου και τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου και τους άλλους. Μαλακώνεις και είσαι πιο έτοιμος να δώσεις χρόνο στα πράγματα και τους ανθρώπους, ενώ όσα γίνονται σου φαίνονται ευκολότερα ικανοποιητικά και σωστά. Δεν αλλάζει η πραγματικότητα, απλώς φαίνεται μικρότερη η απόστασή της από το ιδανικό. Πιθανόν να ξαναφέρεις παλιότερες σχέσεις στο προσκήνιο, όπως και παλιότερα δικά σου μοτίβα συμπεριφορών. Βοηθά, επειδή έχεις μια ακόμη ευκαιρία να επανεκτιμήσεις τα πράγματα, ίσως και να καταλάβεις καλύτερα γιατί δυσκολεύεσαι τόσο να βρεις την πραγματική χαρά στη σχέση με τα παιδιά, τον σύντροφο και την οικογένειά σου. Η ορθόδρομη Αφροδίτη (25) σου δίνει πλούσιο υλικό τουλάχιστον όσον αφορά την τελευταία, εφόσον δεν επιλέξεις απλά να αγνοήσεις την περίοδο που μόλις έκλεισε. Ο Άρης στον Κριό (28) χρειάζεται σύνεση οικονομικά και συναισθηματικά γιατί και στις δύο περιπτώσεις, αν δεν ξέρεις ακριβώς τις κάνεις, μπορεί να καταξοδευτείς για μία πρόσκαιρη ικανοποίηση. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ