Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας Ι 15-21.6.2020
ΤΕΥΧΟΣ 745
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας Ι 15-21.6.2020

Δίδυμε, ό,τι και να κάνεις έχει ελάχιστο αντίκτυπο, όμως κάποια πράγματα ομορφαίνουν
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 15-21 Ιουνίου 2020

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Λίγο πολύ τα γνωστά, όμως και προσπάθεια για βελτιώσεις στο σπίτι κι εντός σου
Η εβδομάδα ξεκινάει με ευχάριστες κουβέντες κι επαφές, οι οποίες όμως φαίνεται να πηγαίνουν και να κολλάνε στα κλασικά, γνωστά και προϋπάρχοντα υποχρεώσεων, δυσκολιών, αλλά και ευκολιών σου στη δουλειά. Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο (18) δεν σου κάνει χάρες σε αυτά που ακούς και σκέφτεσαι για την υγεία και τη δουλειά σου, ίσως και να μεγεθύνει τις αντιθέσεις μέσα σου. Παρόμοιο αποτέλεσμα έχουν και οι συζητήσεις με τα αδέρφια σου και τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου στο κλίμα στο σπίτι. Ο Ήλιος στον Καρκίνο (20) σε ωθεί να προσπαθήσεις να βελτιώσεις την κατάσταση στον προσωπικό κι επαγγελματικό σου χώρο. Μπορεί να είναι από διάθεση να φροντίσεις περισσότερο τη διακόσμηση ή να κάνεις επισκευές, μέχρι η προσπάθειά σου να μεταδώσεις όση καλή διάθεση έχεις. Δεν είναι βέβαιο ότι βρίσκεις συνεργασία. Η έκλειψη Ηλίου (21) είναι μια καλή υπενθύμιση να βρεις τρόπο να επικοινωνήσεις ή να δείξεις αυτά που θέλεις που να είναι κατανοητός ώστε να έχεις την υποστήριξη των δικών σου.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Κάπως νωχελικός καλοκαιρινός ρυθμός, ουδέτερα πράγματα που εσένα σε ευχαριστούν.
Η αρχή της εβδομάδας συνεχίζει στον καθησυχαστικό για σένα ρυθμό των ημερών, ακόμη κι αν χρειάστηκε να αναβάλεις κάποιες προσωπικές σου δραστηριότητες ή σχέδια. Το οικογενειακό κλίμα, η προσωπική σου ζωή, η εσωτερική σου κατάσταση κυμαίνονται στα γνωστά, πράγμα που για σένα είναι ικανοποιητικό, έστω κι αν πρακτικά και στη δουλειά υπάρχουν θέματα να αντιμετωπίσεις. Ο ανάδρομος Ερμής (18) ανάβει αρκετά τα αίματα στις συζητήσεις και τις επαφές της καθημερινότητάς σου, καθώς μάλλον δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, ούτε και είσαι σε ιδιαίτερα διαλλακτική φάση. Παράλληλα σε κάνει να κοιτάξεις λίγο πιο ωμά και συντηρητικά οτιδήποτε αφορά παιδιά, έρωτα και οικονομικά. Ο Ήλιος στον Καρκίνο (20) σου θυμίζει ότι δεν έχεις τίποτα να αποδείξεις, ούτε και σου λείπει η στήριξη ή οι βάσεις κι έτσι εξομαλύνει συναλλαγές κι επικοινωνία. Με την έκλειψη Ηλίου (21) τείνεις να στηριχτείς λίγο παραπάνω στις γνώμες των άλλων που σε επιβεβαιώνουν ή να πας «με το ρεύμα». Απλώς μην πηγαίνεις κόντρα στον εαυτό σου.


Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 12-18.10.2020
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 12-18.10.2020

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Ό,τι και να κάνεις έχει ελάχιστο αντίκτυπο, όμως κάποια πράγματα ομορφαίνουν
Στην αρχή της εβδομάδας το ευχάριστο είναι ότι η αναποφασιστικότητα ή η αμφιταλάντευσή σου ή όπως θέλεις πες το, φαίνεται να αφήνουν μάλλον αδιάφορες τις συνθήκες των προσωπικών κι επαγγελματικών σου σχέσεων. Είναι λιγότερο ευχάριστο, αν κάνεις καταπληκτική δουλειά και προσπάθεια και βλέπεις τα πράγματα «ως συνήθως» στην τσέπη και την καρδιά σου. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, ανάδρομος στον Καρκίνο (18) σε βάζει σε οικονομικές διαδικασίες για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, καθώς αντιλαμβάνεσαι πως τα πράγματα δεν είναι όσο ρόδινα φαίνονταν ή, σε πιο θετική έκφραση, χρειάζεται να ξαναπιάσεις παλιότερες υποθέσεις. Ο Ήλιος στον Καρκίνο (20) βοηθά να τελειώνεις με πολλά από τα διλήμματά σου, καθώς δείχνει ξεκάθαρα ποιες κινήσεις και ποιες συνήθειες είναι για το καλό σου και ότι έχεις τη στήριξη της οικογένειας και του επαγγελματικού σου πλαισίου για οτιδήποτε αξιόλογο. Η έκλειψη Ηλίου (21) καλό θα είναι να μη σε υπερδελεάσει με τεμπελιά και αδράνεια, καθώς υπάρχουν αξιόλογες επαφές και προτάσεις.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 05-11.10.2020
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 05-11.10.2020

Ανία και κούραση με τα ίδια, που όμως τελικά βγάζει σε ξέφωτο
Αν είχες κουραστεί μία, στην αρχή της εβδομάδας έχεις μπουχτίσει εκατό, καθώς είναι σαν να μην μπορείς να ξεκολλήσεις από κάποιο πρόβλημα, κάποια ανησυχία, ίσως και από την ανάγκη να προσπαθείς συνεχώς να διαχειριστείς τον εαυτό σου για να αντιμετωπίσεις χρηματικές και συναισθηματικές ανασφάλειες. Με τον ανάδρομο Ερμή (18) και τον Ήλιο (20) στο ζώδιό σου βλέπεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου ή της απουσίας σου. Αισθάνεσαι πιο συγκροτημένος σωματικά και νοητικά και πιο σίγουρος για τον εαυτό σου, πράγμα που πιθανώς να ανεβάσει τις εντάσεις επικοινωνιακά, ιδιαίτερα με τα αδέρφια και τον σύντροφό σου. Όσα συνεννοήθηκες και σκέφτηκες το προηγούμενο διάστημα έχουν κι άλλες παραμέτρους. Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου (21) ίσως σε παρακάνει συναινετικό και πρόθυμο να συνεχίσεις τις προσπάθειες να αντλήσεις από τον απέναντι, σύντροφο, συνεργάτη ή άλλο, τη δικαίωση ή την επιβεβαίωση που σου λείπει. Θα λειτουργήσει στο βαθμό που λειτουργεί πάντα, ενδεχομένως όμως να σου στερήσει παρά να σου δώσει την ηρεμία και την ασφάλεια που ζητάς.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Σχεδιάκια κι ευχάριστες ελαφρότητες έως ότου πέσεις πάνω στα σοβαρότερα
Ή έχεις προσαρμοστεί καλά στις απαιτήσεις της ρουτίνας σου και τις δυνατότητες της υγείας σου και καταφέρνεις μια χαρά να συντονίζεις τις δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου σου και τα σχέδιά σου, ή έχει αρχίσει να μη σε νοιάζει και τείνεις σε απροσεξίες και χαζομάρες στο σπίτι, στη δουλειά, με την υγεία σου. Ο ανάδρομος Ερμής (18) και ο Ήλιος στον Καρκίνο (20) σε βάζουν σε διαδικασία να επανεξετάσεις τις συνήθειές σου και τα δεδομένα σου και πιθανώς λόγω αυτού να αναθεωρήσεις ζητήματα που αφορούν τις φιλίες, τα σχέδιά σου και τις εξωσχολικές σου δραστηριότητες. Δεν σου αρέσει να έχεις αμφιβολίες, όμως αυτό το διάστημα είσαι γεμάτος από αυτές και η οπτική σου γωνία γίνεται αρκετά στενή κι αρνητική. Καλό θα είναι να μην μπεις σε λογική «κανείς δεν νοιάζεται» άρα «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Η έκλειψη Ηλίου (21) σε φέρνει ακριβώς σε αυτό το σημείο. Πρόσεξε μη χάσεις τον εαυτό και τη λάμψη σου μέσα σε υποψίες, φόβους, μυστικά κι απαισιοδοξία.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Πολλή δουλειά χωρίς πολλά αποτελέσματα,  κι έτσι κάνεις αναθεωρήσεις σε σχέδια και φιλίες
Σαν να τρέχεις σε τροχό για χάμστερ μοιάζει η αρχή της εβδομάδας, αφού κάνεις χίλια πράγματα, προσπαθείς να συμμαζέψεις άλλα τόσα, ενώ παράλληλα προβληματίζεσαι για το αν κάνεις τις σωστές επιλογές. Κι όμως οι συζητήσεις και οι επαφές της καθημερινότητάς σου, κυρίως με τα άτομα της οικογένειας και του σπιτιού σου, παραμένουν επίμονα γνωστές. Ο κυβερνήτης σου Ερμής, ανάδρομος στον Καρκίνο (18), υπόσχεται να ταρακουνήσει κάπως τα πράγματα, αφού σε βγάζει από τον αυτόματο στις κουβέντες και τις σκέψεις για την καριέρα και τον γάμο σου. Αυτό έχει τον αντίκτυπό του στις φιλίες, στα σχέδιά σου και στις ιδέες σου, καθώς βλέπεις κάποια κενά που χρειάζονται γέμισμα. Ο Ήλιος (20) και η έκλειψη Ηλίου (21) στον Καρκίνο από τη μία φέρνουν την υποστήριξη ατόμων από το παρελθόν, εμπειρίας και πραγμάτων που έχεις ολοκληρώσει. Από την άλλη είσαι τελείως απρόθυμος να τα χρησιμοποιήσεις εξαιτίας ενός συνδυασμού που είναι μείγμα άρνησης να κοιτάξεις πίσω και φόβου αποτυχίας. Πρόσεξε τις ανακρίβειες σε σχέση και συνεργασίες.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ανανεωτικό χάι και η τάση να το αγνοήσεις επειδή άλλα περιμένουν από σένα
Η εβδομάδα ξεκινά με επιλογές σε θέματα επιμόρφωσης και αυτοβελτίωσης, σε σχέδια εκδρομών και πιθανές στάσεις που μπορείς να κρατήσεις απέναντι στους συγγενείς σου. Δεν είναι η υπομονετικότερη περίοδος κι έχεις μάλλον συνηθίσει να μη βλέπεις αποτέλεσμα στην τσέπη, την ικανοποίηση και τελικά την υποστήριξη, θέλεις απλώς ό,τι θα σε «ξεκολλήσει» γρηγορότερα. Ο ανάδρομος Ερμής (18) δημιουργεί τις συνθήκες για να το σκεφτείς και να το συζητήσεις διεξοδικότερα, ειδικά σε σχέση με την καριέρα σου. Όσα συνεννοήθηκες δεν στέκουν ακριβώς όπως νόμιζες ή σε απομονώνουν. Με τον Ήλιο (20) και την έκλειψη Ηλίου (21) στον Καρκίνο το μόνο που γίνεται σαφές είναι η σοβαρότητα των καταστάσεων που αντιμετωπίζεις. Λιγότερο σαφές είναι το πώς να κινηθείς. Για την ακρίβεια τα σχέδια, οι φιλίες και οι επιλεγμένες σου δραστηριότητες δείχνουν καθαρά τι χρειάζεσαι για κάτι καλύτερο προσωπικά κι επαγγελματικά. Οι υποχρεώσεις, η αίσθηση καθήκοντος (όχι πάντα σωστή) και η συνήθεια σε τραβούν να κάνεις ό,τι περιμένουν από σένα για να αποφύγεις την αμφιβολία.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Από το κλείσιμο στη γυάλα σου, πηγαίνεις να μπεις μετά στη γυάλα των άλλων
Συνεχιζόμενες οι περιπέτειες στα ερωτικά και τα οικονομικά και μάλλον ανεξάρτητες από τους παρτενέρ και τους εταίρους σου. Ο προβληματισμός και τα διλήμματα προκύπτουν από την προσπάθεια να εντοπίσεις και να προσεγγίσεις τους στόχους σου. Δώσε λίγη βάση γύρω γιατί φαίνεται πως βάζεις τα πάντα στο αθόρυβο κι έτσι καταδικάζεις απόψεις πριν τις ακούσεις, άτομα πριν τα γνωρίσεις και προτάσεις πριν καν γίνουν. Ο ανάδρομος Ερμής (18) σε βγάζει από τη γυάλα καθώς χρειάζεται να ξανασυζητήσεις το οικονομικό ή τη χρηματοδότηση για το επόμενο βήμα σου, είτε στη δουλειά είτε στο συγγενικό σου περιβάλλον κι αντίστοιχα τη στάση σου όσον αφορά το μέλλον των ερωτικών σου. Καλό είναι, γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι μόνος σου δεν γίνεται. Ο Ήλιος (20) και η έκλειψη Ηλίου (21) θέλουν πολλή προσοχή επειδή ο μεν πρώτος υποδεικνύει ακριβώς τις βελτιώσεις που είναι απαραίτητες ώστε να σταθείς στο ύψος των στόχων σου. Η δε δεύτερη θολώνει τα νερά κάνοντάς σε να εφησυχάζεις επειδή κάτι απλά φαίνεται καινούργιο.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Όταν η ελάχιστη δυνατή προσπάθεια λειτουργεί, είναι δύσκολο να πας για το παραπάνω
Η κοινωνική πανδαισία των αρχών της εβδομάδας συνεχίζεται, όπως και τα διλήμματα αναφορικά με τις σχέσεις σου, επαγγελματικές και προσωπικές εξίσου. Εξαιτίας της πολυασχολίας και της ποικιλίας, επιστρέφεις στις εργοστασιακές ρυθμίσεις όσον αφορά τα χρήματα και την ερωτική σου συμπεριφορά, με θετικές κι αρνητικές υπερβολές εξίσου. Ο ανάδρομος Ερμής (18) σου δημιουργεί ουσιαστικότερο προβληματισμό επί του θέματος, καθώς ανοίγει θέματα που αφορούν τα κοινά οικονομικά στο σπίτι και την καριέρα σου, όπως και το συναισθηματικό και σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης σου. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις η εργοστασιακή ρύθμιση δεν επαρκεί. Ο Ήλιος (20) και η έκλειψη Ηλίου (21) στον Καρκίνο δημιουργούν ένα περίεργο μείγμα. Επιβεβαιώνεσαι με ελάχιστη προσπάθεια και βρίσκεις στήριξη υπό τη μορφή ιδεών, ατόμων, από τους συγγενείς σου κι έτσι βγαίνεις κερδισμένος σχεδόν με το τίποτα. Είναι λοιπόν κάπως δύσκολο να ασχοληθείς με το παρακάτω καθώς βρίσκεις κάποιου είδους άνεση ή κέρδος – έστω κι αν υπάρχουν στραβώματα στο σπίτι και το γραφείο, πέφτεις στα μαλακά.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Δεν σου πολυαρέσει ο αυτόματος της καθημερινότητας, θέλεις κάτι καλύτερο στις σχέσεις
Κάπως αυτόματα κυλάει η καθημερινότητά σου στην αρχή της εβδομάδας, αφού οι απαιτήσεις της δουλειάς, της υγείας και του συγγενικού σου περιβάλλοντος σου άνοιξαν πολλά μέτωπα και για να τα διαχειριστείς απλώς κάνεις ό,τι ξέρεις να κάνεις χωρίς πολλή σκέψη. Με τον ανάδρομο Ερμή (18) στον Καρκίνο και τον ζωδιακό σου άξονα, στη σχέση και τις συνεργασίες σου, υπάρχουν εξελίξεις και γίνονται κουβέντες για το πώς θα μπορούσε να βελτιωθεί αυτή η κατάσταση, καθώς πρακτικά και ψυχολογικά δεν είναι απολύτως ικανοποιητική. Ενδεχομένως να χρειαστούν αναθεωρήσεις για ανοίγματά σου, για μαθήματα, για τη βοήθεια προς και από τους συγγενείς σου. Ο Ήλιος (20) και η έκλειψη Ηλίου (21) στον Καρκίνο και τον ζωδιακό σου άξονα σου δίνουν μια αρκετά ξεκάθαρη και σε βάθος εικόνα του τι συμβαίνει στις σχέσεις σου, ερωτικά, συναισθηματικά, οικονομικά, όπως και τι μπορεί να γίνει καλύτερα. Ο πειρασμός είναι να μείνεις στα τυπικά και σε μία άρπα-κόλλα συμφωνία ή συναίνεση. Τσέκαρε τα πράγματα σε βάθος, είναι καλύτερα.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Η ευχάριστη διάθεση δίνει κουράγια για πρακτικά θέματα που επανεμφανίζονται
Το ευχάριστο διάλειμμα συνεχίζεται στην αρχή της εβδομάδας σε επίπεδο διασκέδασης, δημιουργικότητας, ερωτικά, όμως τα επαγγελματικά σου σχέδια όπως και κάθε είδους εκκρεμότητες συνεχίζουν να ενοχλούν, έστω κι αν λίγα μπορείς να κάνεις σχετικά. Καθώς ο Ερμής αναδρομεί στον Καρκίνο (18) οι ισορροπίες που βρήκες στη ρουτίνα σου και οι συνεννοήσεις που έκανες, σε επίπεδο ερωτικό, σε σχέση με τα παιδιά σου, στο τι ξοδεύεις για αυτά και για τη διασκέδασή σου, όπως και το τι μπαίνει στο κοινό ταμείο χρειάζονται αναδιαπραγμάτευση. Ο Ήλιος στον Καρκίνο (20) βοηθά να γίνουν διακριτές οι ισορροπίες αυτές, οι λεπτομέρειες και οι πρακτικές ανάγκες σε συνεργασίες, σε συμφωνίες, όπως και στην καθημερινότητα της σχέσης. Ωστόσο η έκλειψη Ηλίου (21) πρόσκαιρα μπορεί να απορροφήσει δυσανάλογα στη ρουτίνα και τη λεπτομέρεια, τόσο ώστε αυτά να φαίνονται σημαντικότερα από την ίδια τη σχέση, τη συνεργασία, τη συμφωνία κοκ. Είναι εύκολο να αγνοήσει κανείς βοήθειες που εγγυώνται καλύτερο αποτέλεσμα επειδή δεν σηκώνει τα μάτια από την προσπάθεια.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Αποζητάς περισσότερο τη διασκέδαση, τη δημιουργικότητα και το φλερτ
Στην αρχή της εβδομάδας συνεχίζεις στο μοτίβο που δεν σε χωράει ο τόπος κι ακόμη λιγότερο το σπίτι σου, καθώς η ρουτίνα σου δημιουργεί μεγάλα σκαμπανεβάσματα κι αντιθέσεις μέσα σου. Και στο γραφείο τα πράγματα είναι παρόμοια. Η έντασή σου πάντως δεν έχει κάποιον αντίκτυπο στη στάση σου απέναντι στο επαγγελματικό σου μέλλον, τις φιλίες, τα χόμπι ή τα σχέδιά σου, καθώς αυτά παραμένουν στα ίδια. Ο ανάδρομος Ερμής (18) σε ωθεί να σκεφτείς και να κουβεντιάσεις με κάπως διαφορετικό μάτι τα ερωτικά, τη σχέση με τα παιδιά σου, την ενδοοικογενειακή κατάσταση, αφού φαίνεται πως οι άλλοι δεν είναι στην ίδια σελίδα με σένα. Ο Ήλιος (20) στον Καρκίνο φωτίζει τις δυνατότητες για δημιουργικότητα, χαρά, φλερτ και διασκέδαση που προσφέρει η καθημερινότητά σου, όσο επιλέγεις να είσαι σε ρεαλιστικό διάλογο με τους γύρω σου. Η έκλειψη Ηλίου (21) δυσκολεύει αυτό το εγχείρημα αφού κάνει τα συνηθισμένα, έστω και αν κατά βάση σε κάνουν να νιώθεις μόνος, επιφανειακά ευχάριστα.

Εφαρμογή Cosmic Telegram για καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Τρίτης 20.10.2020
Τα Ζώδια της Τρίτης 20.10.2020
Καρκίνε, κράτα ένα πόδι στη γη σε θέματα δουλειάς και καθημερινότητας, για να...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Τρίτης 20.10.2020
Τα Ζώδια της Δευτέρας 19.10.2020
Τα Ζώδια της Δευτέρας 19.10.2020
Καρκίνε, κάνε κανονική Δευτέρα πιάνοντας αγγαρείες, γυμναστήρια και δουλειές...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Δευτέρας 19.10.2020
Τα Ζώδια της Κυριακής 18.10.2020
Τα Ζώδια της Κυριακής 18.10.2020
Σκορπιέ, η καχυποψία σου είναι σε υψηλό εβδομάδας σίγουρα και ίσως σε κάνει...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Κυριακής 18.10.2020
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5