Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας | 1-7.6.2020
ΤΕΥΧΟΣ 743
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας | 1-7.6.2020

Δίδυμος: Όλη σου η γκάμα στην επιφάνεια και αναζήτηση ασφάλειας στις πολλές επιλογές
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 1-7 Ιουνίου 2020

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Λουπάρεις στα ίδια και τα ίδια επειδή οι καταστάσεις ίσως σε πιέζουν λιγότερο
Στην αρχή της εβδομάδας θα είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις και θα έχεις καλύτερες πιθανότητες να ευχαριστηθείς τις συναναστροφές σου, από το ερωτικό μέχρι το δημιουργικό και το επίπεδο του χαζολογήματος, εάν με το καθετί που συμβαίνει ή εμφανίζεται δεν προσδοκείς το ακόμη παραπάνω. Κράτησε το καλό κομμάτι. Το ανικανοποίητό σου θα είναι ευκολότερο να το διαχειριστείς, αν δεν γυρνάς ξανά και ξανά στις ίδιες επιθυμίες, όνειρα και πεποιθήσεις που σε απογοητεύουν. Η έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους (5) χαρακτηρίζει το τέλος της εβδομάδας και αποτελεί το ζενίθ αυτής της κατάστασης, ίσως και την ευκαιρία να δεις ότι άσχετα από τα πράγματα, τις ιδέες, τα άτομα που σου είναι διαθέσιμα, εσύ επιλέγεις τα ίδια. Αυτές τις μέρες το περιβάλλον σου, συγγενικό κι επαγγελματικό, σου επιτρέπει να καταβάλεις την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάνοντάς το ευεργετείς τον εαυτό σου, προσεγγίζεις τους στόχους σου ή εξασφαλίζεις το μέλλον της καριέρας ή του γάμου σου.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Ανακούφιση, χαλάρωση κι άραγμα που όμως έχουν τις υποχρεώσεις τους τελικά
Η εβδομάδα ξεκινάει με τους Δαναούς να φέρνουν δώρα καθώς το οικογενειακό σου περιβάλλον και το κλίμα στο γραφείο φαίνονται να τείνουν προς το θετικό κι έτσι είναι μέχρι τη στιγμή που συνειδητοποιείς ότι οποιαδήποτε οικονομική «χάρη» ή έξτρα και οποιαδήποτε συναισθηματική ανακούφιση συνοδεύεται από μια κάποια ατζέντα που απαιτεί αλλαγές σ’ αυτά που εσύ ήθελες να κάνεις. Δεν είναι και τελείως άδικο. Η έκλειψη Σελήνης (5) στους Διδύμους δεν πέφτει μακριά από αυτό το μοτίβο, αφού μιλά για πιο κερδοφόρες κι απολαυστικές επιλογές πάνω στη βάση που λειτουργείς αυτή τη στιγμή, την οποία όμως μπορείς να κρατήσεις και να λειτουργήσεις μόνο αν τελικά συμπεριλάβεις στα σχέδια και τις φροντίδες σου όλους τους εμπλεκόμενους. Ίσως δε να μην αισθάνεσαι υποχρεωμένος, να μη σου ζητηθεί και γενικώς να αποφασίσεις να πάρεις ρεπό από τις ευθύνες για μία μέρα. Θα είναι από τα ακριβά ρεπό της ζωής σου. Γι’ αυτό φέρσου γενναιόδωρα από την αρχή και συμπερίλαβε όσους μπορείς σε ό,τι θετικό.


Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας Ι 29.06-05.07.2020
Τα ζώδια της εβδομάδας Ι 29.06-05.07.2020

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Όλη σου η γκάμα στην επιφάνεια και αναζήτηση ασφάλειας στις πολλές επιλογές
Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου (5) δίνει τον παλμό ολόκληρης της εβδομάδας σου και η ρευστότητα και το πλήθος των διαφορετικών τάσεων και διαθέσεων που βρίσκεις μέσα σου είναι από τη μία για να σαστίζεις, από την άλλη μια εξαιρετική δικαιολογία για να μη συγκεντρωθείς σε τίποτα και να κάνεις ό,τι σου κατεβαίνει. Αυτό που περισσότερο από καθετί χρειάζεσαι είναι η επικέντρωση κι αυτή μπορούν να σου τη δώσουν μόνο άτομα και εγχειρήματα με τα οποία συνδέεσαι βαθύτερα. Το πλήθος των καθημερινών κουβεντών και δραστηριοτήτων σού παρέχει οικονομικά, ερωτικά ίσως και συναισθηματικά κάποια ασφάλεια, όμως είναι η ασφάλεια της ποσότητας. Αυτή θα εγγυηθεί τη δαπάνη μάλλον παρά την αξιοποίηση των δυνατοτήτων σου. Να είσαι ανοιχτός να αναθεωρήσεις τα συμπεράσματά σου για τα ερωτικά σου και τα παιδιά σου, αφού πράγματα που σου φαινόταν θετικά ίσως δεν είναι τόσο, και το αντίθετο. Επαγγελματικά, δώσε τη βοήθειά σου όπου σου ζητηθεί, χωρίς να ψάχνεις περαιτέρω ευκαιρίες μέσα από αυτό.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας Ι 15-21.6.2020
Τα ζώδια της εβδομάδας Ι 15-21.6.2020

Βαριά διάθεση και σώμα, τα οποία επιχειρείς να ξεχάσεις διαφεύγοντας κάπου αλλού
Στην αρχή της εβδομάδας προσπαθείς να βρεις λύσεις στους προβληματισμούς σου και να αισθανθείς καλύτερα για πράγματα που σε απογοητεύουν, προσβλέποντας σε διαφορετικές αντιδράσεις από τον σύντροφο, τους συναδέρφους σου ή σε κάποια αλλαγή στη ροή της ρουτίνας σου. Ακόμη κι αν εξωτερικά αυτό συμβεί, είναι δύσκολο να ικανοποιηθείς επειδή η γενική στάση και το γενικό πλαίσιο παραμένουν όπως τα γνωρίζεις. Επειδή όσα σε απογοητεύουν γίνονται πολύ σαφή και πάρα πολλά για να μπορέσεις να τα διαχειριστείς πρακτικά στην καθημερινότητά σου όπως είναι, το πιθανότερο είναι να αναζητήσεις κάποια αλλαγή, είτε μέσα από την δουλειά, είτε κάνοντας κάποια εκδρομή, είτε αναζητώντας την παρέα ανθρώπων που θεωρείς πιο «εύκολους», κυρίως στον συγγενικό σου κύκλο. Αυτά σου δίνουν ένα διάλειμμα, όμως δεν επιλύουν κάποιο θέμα, ούτε σου ανοίγουν κάποια καινούργια πόρτα. Γενικά προσπάθησε να κουβεντιάζεις με επιχειρήματα πέρα από το «μ’ αρέσει» δεν «μ’ αρέσει», «το θέλω», «δεν το θέλω» και χωρίς εξονυχιστική προσωπική λεπτομέρεια γιατί έτσι έχεις περισσότερες πιθανότητες να κάνεις διάλογο.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Το περιβάλλον ανταποκρίνεται στις προσπάθειές σου, όμως περιμένεις πολλά
Στην αρχή της εβδομάδας το φιλικό σου περιβάλλον και τα σχέδιά σου ανταποκρίνονται στις προσπάθειές σου κι αυτό εμπλουτίζει τον ελεύθερο χρόνο σου και την ποιότητα της προσωπικής σου ζωής. Κάποια παρατράγουδα υπάρχουν σε σχέση με την καριέρα σου και τις καθημερινές σου δραστηριόητες που έχουν τον αντίκτυπό τους, όμως κατά βάση τίποτα που δεν έχεις ξαναδεί. Η δική σου θετική στάση πιθανώς να σε κάνει να περιμένεις αντίστοιχες αλλαγές στη ρουτίνα και τη σχέση σου. Όσον αφορά το πρώτο, κάποιες πιέσεις χαλαρώνουν όντως, όμως δεν εξαφανίζονται ως διά μαγείας τα προβλήματά σου. Όσον αφορά τη σχέση σου, ίσως υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης και τα πράγματα δεν υπαγορεύονται αυστηρά από τις καθημερινές ανάγκες. Η έκλειψη Σελήνης (5) στους Διδύμους υποστηρίζει τις δυνατότητές σου γενικώς, όμως παράλληλα εντείνει την επιθυμία σου να βελτιώσεις την ερωτική και οικονομική σου ζωή στο έπακρο, με αποτέλεσμα πως είτε ό,τι συμβαίνει σου φαίνεται λίγο, είτε θεωρείς κάθε προσπάθεια ανεπαρκή και πιθανώς δεν κάνεις τίποτα.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Πας να αποδείξεις πράγματα στον εαυτό σου, όμως ίσως πάρα πολλά μεμιάς
Στην αρχή της εβδομάδας φαίνεται πως από φόβο, ανασφάλεια και απογοήτευση πετάγεσαι στο απέναντι άκρο και μπαίνεις σε μια λογική «θα τα καταφέρω όλα μεμιάς». Ωραία είναι, όμως έχει μέσα μεγάλο κομμάτι αποφυγής κι έτσι στερείται ξεκάθαρης βάσης και σχεδίου. Αυτά τα χρειάζεσαι και τα δύο αν πρόκειται να σου βγει το γλυκό, είτε επί προσωπικού είτε επί επαγγελματικού. Συνεπώς προσπάθησε να βάλεις κάποιες προτεραιότητες και να είσαι πρόθυμος να προσαρμόσεις τους στόχους σου όταν βλέπεις ότι δεν υπάρχουν τα ανοίγματα ή οι ικανότητες για κάτι που σου γυαλίζει. Η έκλειψη Σελήνης (5) υπογραμμίζει αυτό το μοτίβο και την εργασιομανία ή φιλοδοξία ως αντίδοτο σε κάποια στασιμότητα ή δυσκολία στην προσωπική σου ζωή, είτε με τον σύντροφο, είτε με τα παιδιά, είτε με την οικογένειά σου, είτε με όλα αυτά μαζί. Στο πλαίσιο αυτό, επίσης πιθανό να γίνεις επιθετικός προς τον σύντροφό σου ή να μεταθέσεις το θέμα της σχέσης σε ένα τελείως φανταστικό πλαίσιο.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ευκαιρίες για ανανέωση και τεράστια επιθυμία να γίνει γρήγορα κι έτσι προτρέχεις
Η έκλειψη Σελήνης (5) στους Διδύμους πρωταγωνιστεί στην εβδομάδα σου και τονίζει ιδιαίτερα τις αντιθέσεις ανάμεσα στις δυνατότητες που υπάρχουν για να κινηθείς και να εξελιχθείς όπως θα ήθελες επαγγελματικά και προσωπικά και σε αυτά που κάνεις στην καθημερινή σου ρουτίνα κι εργασία. Ακριβώς αυτή είναι κι η διάθεση, δραστηριότητες και γνωριμίες που προσφέρουν δυνατότητες, κάποιες ερωτικές και οικονομικές υποθέσεις που χρειάζονται καλύτερη διευθέτηση για να μην ανακατεύονται με τις δυνατότητές σου και τελικά κουτουρού κινήσεις. Τις τελευταίες καλό είναι να προσπαθήσεις να τις αποφύγεις γιατί αποτελούν κυρίως αντίδραση και ίσως πείσμα ότι μπορείς να κάνεις κάποιες σχέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές, να λειτουργήσουν με το έτσι θέλω. Καθώς οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι λιγότερες και κάποιες επαφές και επικοινωνίες δεν είναι αυτό που ήταν, γίνεσαι ανυπόμονος. Ενώ μπορείς να ευχαριστηθείς την ανανέωση, καλό θα ήταν να μη βιαστείς να δράσεις απρογραμμάτιστα ή αποκλειστικά εγωκεντρικά καθώς αυτό δεν θα λειτουργήσει καλά στην πραγματικότητα κι απλώς θα σε μπερδέψει και θα σε οδηγήσει σε λάθη.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Πάθη με τη σέσουλα στις σχέσεις σου, αν όχι με άλλους, τότε με τον εαυτό σου
Ίσως το καλύτερο που μπορεί να πει κανείς για το εφέ αυτής της έκλειψης Σελήνης (5) στους Διδύμους, είναι να περιμένεις να βιώσεις όλη σου τη συναισθηματική γκάμα, από τη χειρότερη πλευρά σου μέχρι την καλύτερη, με γρήγορες εναλλαγές και μάλλον ελάχιστη ιδέα για το πού ακριβώς πέφτει η αλήθεια. Πάθος είναι μια άλλη λέξη για αυτή την κατάσταση κι έχει το ενδιαφέρον της για την ερωτική σου ζωή, όσο μπορείς να παρακολουθήσεις κάπως και τι λέει/κάνει ο απέναντι και να προσαρμόσεις ανάλογα τη συμπεριφορά σου. Γιατί χρειάζεται να το κάνεις προκειμένου να μη μείνεις μόνο στο αρνητικό κομμάτι των σχέσεών σου. Πέραν τούτου βάλε λίγο ρεαλισμό στην προσέγγισή σου στη σχέση με τα παιδιά σου, στο φλερτ, όπως και στη διασκέδαση, επειδή κινδυνεύεις να κινηθείς μόνο από το άκρο του κυνισμού στο άκρο του απόλυτου ρομαντισμού, και τα δύο ανυπόστατα. Προσπάθησε να κρατήσεις κανάλια επικοινωνίας ανοιχτά, έστω κι αν αντιμετωπίσεις εκ νέου προβλήματα σ’ αυτό το κομμάτι.  


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Γκαζώνεις στις σχέσεις σου με κίνδυνο να χάσεις τελείως επαφή με τη γη
Η έκλειψη Σελήνης (5) στους Διδύμους και τον ζωδιακό σου άξονα εστιάζεται στις σχέσεις σου, κυρίως τις προσωπικές, και φωτίζει όλες τις δυναμικές που υπάρχουν σε αυτό το κομμάτι, πιθανώς και αλληλοσυγκρουόμενες. Από διαφορετικά άτομα, μέχρι διαφορετικές προσδοκίες και πεποιθήσεις για το ίδιο άτομο και την ίδια σχέση. Το συμπέρασμα στο οποίο μπορεί να οδηγηθείς είναι πως επιλέγεις να ζεις στις σχέσεις σου κυρίως σε μέλλοντα χρόνο εστιάζοντας κυρίως στο επόμενο πράγμα που θα κάνεις, που θα πεις, που θα δεις. Αυτό δεν είναι και πολύ καλό επειδή δεν δίνεις τον χρόνο να σε ακουμπήσει η σχέση στο παρόν, με αποτέλεσμα μετά να αισθάνεσαι μόνος, απογοητευμένος σε βαθύτερο επίπεδο. Αυτή τη δυσφορία τη γνωρίζουν καλά οι δικοί σου άνθρωποι και εύκολα θα την εκδηλώσεις και πάλι. Προσπάθησε να είσαι πιο ανοιχτός στο γεγονός ότι οι σχέσεις έχουν και κακές και βαρετές μέρες και πως κι εσύ έχεις ελαττώματα και αυτό είναι εντάξει.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ψάχνοντας τι να κάνεις για βελτίωση ενώ το ερώτημα είναι τι να μην κάνεις πλέον.
Το καλό της εβδομάδας είναι πως με την έκλειψη Σελήνης (5) στους Διδύμους έχεις μία πολύ σαφή εικόνα της κατάστασης της υγείας σου, όπως και της ποιότητας της ρουτίνας σου, από το προσωπικό μέχρι το επαγγελματικό κομμάτι, με, ας πούμε, χειροπιαστά στοιχεία. Η εικόνα θα είναι μάλλον φορτωμένη και μπερδεμένη παρά καθαρή και ξάστερη και η δική σου τάση πιθανότατα θα είναι να ψάξεις να βρεις κάτι (ακόμη) να κάνεις για να αποκαταστήσεις τη ροή όπως θα ήθελες. Επειδή ήδη κάνεις αρκετά, το να ψάξεις κάτι ακόμη απλώς θα σε φορτώσει περισσότερο και θα επιβαρύνει όποια αποθέματα ενέργειας και διάθεσης έχεις. Συνεπώς καλύτερα ξεκίνησε με το τι μπορείς να αφαιρέσεις, με πρώτους υποψηφίους μηχανικές σχέσεις, κοινωνικές υποχρεώσεις και γενικώς ό,τι κρατάς από ενοχές, μόνο και μόνο για να αποδείξεις κάτι ή επειδή ήδη έχεις καταβάλει μεγάλη προσπάθεια. Το επιφανειακό και το ενθουσιώδες για όσο κρατάει η κρίση που μετά απλά το ξεχνάς και επιστρέφεις στα γνωστά σου, δεν κρατάει πολύ.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Κάποιες εξελίξεις κι επαναλήψεις στην ερωτική σου ζωή δίνουν έναν αέρα χαράς
Με την έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους (5) τα αισθήματα είναι ανάμεικτα αφού από τη μία στην ερωτική σου ζωή υπάρχει φλερτ και κίνηση και διασκέδαση, πράγματα τα οποία εκτιμάς συνολικά, ενώ στις συνεργασίες σου υπάρχουν δημιουργικές ιδέες και γενικά αλληλεπίδραση που επιτρέπει να υπερβληθούν θέματα κι ανοίγει δρόμους. Από την άλλη δεν είναι όλα όσο αξιόλογα φαίνονται και αν δεν είσαι αρκετά επιλεκτικός, πέραν του ενθουσιασμού, είναι πιθανό να δαπανήσεις χρόνο, ενέργεια και χρήμα σε επαφές που είναι απογοητευτικές. Επί προσωπικού, ίσως φας τα μούτρα σου συναισθηματικά ή ερωτικά προσεγγίζοντας τελείως μη ρεαλιστικά κάποια κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση το σημαντικό είναι πως αισθάνεσαι ότι έχεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, πράγμα που ίσως επίσης σε οδηγήσει να στραφείς σε άτομα και στόχους προσωπικούς ή επαγγελματικούς που σε έχουν ταλαιπωρήσει επί μακρά περίοδο. Επίσης χρειάζεται μια καλύτερη ρύθμιση της κατάστασης στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον για να μπορέσεις να χαρείς περισσότερο τη σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σου σύντροφο.  


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Πολλές και ποικίλες προκλήσεις και αντιθέσεις προς διαχείριση κυρίως στο σπίτι
Χρειάζεται αρκετά μεγάλη μαεστρία για να κρατήσεις τις ισορροπίες στο σπίτι και μέσα σου με την έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους (5). Υπό το φως πρακτικών ζητημάτων, της ρουτίνας ή απλώς της πίεσης της δουλειάς, όλες οι αντιθέσεις, οι διαφορές και οι διαφωνίες μεγεθύνονται στο σπίτι, τον επαγγελματικό σου χώρο, στην οικογένειά σου και τελικά μέσα σου. Καθώς η λεκτική επικοινωνία δεν βοηθά πάρα πολύ, πέρα από το να σου δείξει ότι κάτι χρειάζεται να κάνεις διαφορετικά, παίζεις ανάμεσα σε δύο άκρα του να μην κάνεις απολύτως τίποτα και του να κάνεις οτιδήποτε προκειμένου να βρεθείς εκτός αυτής της κατάστασης. Το πρώτο καταλήγει σαφώς στο τίποτα και σε απογοήτευση. Στη δεύτερη περίπτωση, είτε πρόκειται για τον επαγγελματικό, είτε για τον προσωπικό και οικογενειακό σου χώρο, αν μπορέσεις να ανοίξεις μια κουβέντα για να συζητήσεις τις ιδέες σου, με μπόλικο χιούμορ και καλή διάθεση, ίσως ανοίξεις ένα νέο κανάλι επικοινωνίας και επαφής και δεν δαπανηθείς σε μία τυχαία προσπάθεια. 

Εφαρμογή Cosmic Telegram για καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Τρίτης 07.07.2020
Τα Ζώδια της Τρίτης 07.07.2020
Ταύρε, πρόσεξε ακόμη παραπάνω στην οδήγηση σήμερα και να θυμάσαι ότι πάντα...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Τρίτης 07.07.2020
Τα Ζώδια της Δευτέρας 06.07.2020
Τα Ζώδια της Δευτέρας 06.07.2020
Τοξότη, πρόσεξε λιγάκι τι κάνεις με τα χρήματά σου σήμερα, ιδιαίτερα αν...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Δευτέρας 06.07.2020
Τα Ζώδια της Κυριακής 05.07.2020
Τα Ζώδια της Κυριακής 05.07.2020
Αιγόκερε, στις προσωπικές σου σχέσεις δεν γίνεται να πας και πολύ βαθιά, αν δεν...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Κυριακής 05.07.2020
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5