Cosmic Telegram

Τα ζώδια της εβδομάδας | 11-17.05.2020

Ταύρε, ορέγεσαι καλύτερα πράγματα και έχεις χρόνο και διάθεση να τα προετοιμάσεις

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΤΕΥΧΟΣ 740
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tavros.jpg

Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 11-17 Μαΐου 2020

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Επικοινωνιακός στρόβιλος, πολλές αλλαγές και αίσθηση καθυστέρησης
O Ερμής (11) και η Αφροδίτη ανάδρομη (13) στους Διδύμους εστιάζουν την προσοχή σου στο θέμα της επικοινωνίας και των επαφών. Οι συναντήσεις και συνεννοήσεις για τη δουλειά και άλλα πρακτικά ζητήματα πολλαπλασιάζονται και σε βοηθούν να εντοπίσεις παραλείψεις ή απροσεξίες, ενώ δεν αποκλείεται να αποκατασταθούν κάποια οικονομικά θέματα. Έτσι, με τον κυβερνήτη σου, Άρη, στους Ιχθύς (13) ασχολείσαι με την διόρθωση παλιότερων υποθέσεών σου αν είναι δυνατόν ή δυσφορείς αν δεν είναι. Αφορά και τις προσωπικές σου σχέσεις. Το σώμα και η ψυχολογία σου φορτίζονται από τη σχετική δραστηριότητα, προσπάθησε να μην τα αντιμετωπίζεις επιφανειακά. Ο ανάδρομος Κρόνος (11) φέρνει ανασύνταξη στις φιλίες και τις ομαδικές σου ασχολίες, για να τις φέρεις πιο κοντά στους σχετικούς στόχους. Ωστόσο με την αναδρομή του Δία (14) και αυτοί αλλάζουν εξαιτίας νέων παραγόντων στην προσωπική και επαγγελματική εξίσωση. Πιθανώς όλα αυτά να φανούν σαν εμπόδια, όμως προσφέρουν την ευκαιρία για επιτάχυνση αν αφιερώσεις το χρόνο για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στο μυαλό σου


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Ορέγεσαι καλύτερα πράγματα και έχεις χρόνο και διάθεση να τα προετοιμάσεις
Ο Ερμής (11) και η ανάδρομη Αφροδίτη (13), ο κυβερνήτης σου, στους Διδύμους σου ανοίγουν την όρεξη οικονομικά και ερωτικά με αντίστοιχες κουβέντες και επαφές, όμως ανάμεσα στο τώρα και την ικανοποίηση απλώνεται μια σειρά πρακτικών και προσωπικών διευθετήσεων που ακόμη δεν έχουν γίνει. Με τον Άρη στους Ιχθείς (13) δεν πτοείσαι και έχεις διάθεση να κυνηγήσεις καλύτερη μελλοντική ποιότητα, μέσα από τις φιλίες, τις ομαδικές σου ασχολίες, τα επαγγελματικά σου σχέδια. Απλώς να μην μένεις στην επιφάνεια. Ο ανάδρομος Κρόνος (11) θα δώσει χώρο μειώνοντας κάπως την πίεση και τις υποχρεώσεις καριέρας και προσωπικής ζωής. Στην πρώτη περίπτωση πιθανώς εξαιτίας νομικών θεμάτων ή επειδή δεν έχεις ακόμη τα απαραίτητα εφόδια για να συνεχίσεις. Στη δεύτερη περίπτωση μάλλον επειδή προσωρινά αλλάζουν οι διαθέσεις του συγγενικού σου πλαισίου ή απλώς εσύ αποφασίζεις να μην ασχολείσαι τόσο. Ο ανάδρομος Δίας (14) πιθανόν να δείξει τον τρόπο για την άρση των υπαρχόντων εμποδίων σε οικονομικές ενισχύσεις, τραπεζικές υποθέσεις ή ζητήματα κοινών οικονομικών.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Διευκολύνεσαι και τείνεις να το παρεξηγήσεις και να κάνεις λάθος επιλογές
Στο ζώδιό σου μπαίνει ο κυβερνήτης σου, Ερμής (11) και αναδρομεί η Αφροδίτη (13). Σου δίνουν ένα καλύτερο κανάλι έκφρασης κι επικοινωνίας από τη μία και δημιουργούν ανακατατάξεις στις σχέσεις σου από την άλλη, καθώς μπορείς να τις προσεγγίσεις πιο λογικά και με μεγαλύτερη διάκριση, ειδικά όσον αφορά τον αντίκτυπό τους επάνω σου. Με τον Άρη στους Ιχθείς (13) μπαίνεις σε διαδικασία να κυνηγήσεις στόχους καριέρας. Προσανατολίσου σε ομαδικά εγχειρήματα κι εκεί που είσαι πραγματικά χρήσιμος, ακόμη κι αν δεν τρελαίνεσαι, επειδή το αυστηρά προσωπικό πρίσμα οδηγεί σχεδόν μαθηματικά σε λάθος επιλογές. Με τον ανάδρομο Κρόνο (13) οι απαιτήσεις, συναισθηματικά, για να προχωρήσεις παρακάτω ερωτικά γίνονται μικρότερες. Σε επαγγελματικό επίπεδο, πιθανόν αίρονται παλιότερα κωλύματα που εμπόδιζαν το επόμενο βήμα ή οι απαιτήσεις συνεργατών, τραπεζών κοκ αναθεωρούνται προς το ελαφρύτερο. Ο ανάδρομος Δίας (14) ίσως δημιουργήσει αμφιβολίες για ό,τι ευχάριστο έχει συμβεί στην ερωτική σου ζωή, ίσως σε οδηγήσει να το θεωρήσεις δεδομένο και να το καταχραστείς. 


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Μικρότερη πίεση στα προσωπικά σου, όμως και πολλές πρακτικές διαφορές
Ο Ερμής (11) και η αναδρομή της Αφροδίτης (13) στους Διδύμους σε βάζουν σε έντονα νοσταλγική διάθεση και σου δημιουργούν την τάση να κρίνεις ή να στεναχωριέσαι αναδρομικά για παλιότερες συζητήσεις και συναναστροφές. Παράλληλα βέβαια αφυπνίζεται ο ρεαλισμός σου ή έστω η αντικειμενικότητά σου απέναντι σε όλα αυτά, ειδικά όπου αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις φιλίες, τα σχέδιά σου, τις ομαδικές σου ασχολίες κι ίσως βγουν άβολα ή δυσάρεστα συμπεράσματα. Απόφυγε τα άκρα. Ο Άρης στους Ιχθύς (13) σου ανοίγει τη διάθεση για να εκδράμεις, να κάνεις γνωριμίες, καθώς επίσης να μάθεις καινούρια πράγματα και να βελτιωθείς επαγγελματικά και προσωπικά. Όσο δεν το κάνεις πρόχειρα κι επιφανειακά, είναι εξαιρετικό. Με τον ανάδρομο Κρόνο (11) και Δία (14) η συναισθηματική και οικονομική σου ζωή φαίνεται προσωρινά να ξαναβρίσκουν ένα μέτρο οικειότητας ή προηγούμενη ποιότητα αν και η καθημερινότητά τους μπορεί να αλλάξει δραστικά ή κάποια πράγματα να ρέουν δυσκολότερα. Αξίζει να προσπαθήσεις να επέμβεις σ’ όσα σε δυσκόλεψαν την προηγούμενη περίοδο.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Η δουλειά παραμένει προτεραιότητα, όμως ανασαίνει η προσωπική σου ζωή
Με τον Ερμή (11) και την αναδρομή της Αφροδίτης (13) στους Διδύμους, ελεύθερος χρόνος, χρήμα, διάθεση διοχετεύονται σε φιλικές κουβέντες και συναντήσεις, όπως και σε σκέψη κι επαφές για τα οικονομικά σου σχέδια. Αν και πολλά υπάρχουν στον αέρα, η διάκρισή σου είναι σε φόρμα και διάφοροι και διάφορα κόβονται άμα τη εμφανίσει. Εδώ καλό είναι να σκεφτείς το ενδεχόμενο της υπερβολικής αυστηρότητας και να κινηθείς όντως βάσει του για τι έχεις χώρο. Ο Άρης στους Ιχθύς (13) μαζί με μία αλλαγή παραστάσεων, οπτικής γωνίας ή μεταβολή στις ισορροπίες στο συγγενικό σου περιβάλλον, σε βάζει σε έντονα συναισθηματική κι ερωτική διάθεση. Φρόντισε να μη φορέσεις παρωπίδες εξαιτίας ενός τεράστιου «θέλω» και χάσεις τον απέναντι από τη θέα. Οι ανάδρομοι Κρόνος (13) και Δίας (14) δημιουργούν μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα στη σχέση και τις συνεργασίες σου ή τουλάχιστον λιγότερες πρακτικές πιέσεις, παρά το ότι η καθημερινότητα της ερωτικής σου ζωής ξεκουρδίζεται. Το πιθανότερο είναι να γίνει με ευχάριστη αφορμή.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Επαγγελματικά ξεκαθαρίσματα και πιο ελαφριά κι ευχάριστη ρουτίνα
Ο κυβερνήτης σου Ερμής (11) και η αναδρομή της Αφροδίτης (13) στους Διδύμους εγγυώνται ότι η καριέρα σου θα διεκδικήσει χώρο στον νου, τις κουβέντες και τις επαφές σου. Παράλληλα υπάρχει ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με τα οικονομικά ανοίγματα που έκανες, καθώς φαίνεται αντικειμενικά η αποτελεσματικότητα, οι αδυναμίες τους και τελικά, η σχέση τους με τους στόχους σου. Πιθανώς να σοκαριστείς που δεν είχες προηγουμένως δει κάποια πράγματα. Ο Άρης στους Ιχθύς (13) σου ανοίγει την όρεξη συναισθηματικά κι ερωτικά κι έτσι αναζητάς περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σου ή μία σχέση. Εφόσον προσεγγίζεις το θέμα γνωρίζοντας ότι χρειάζονται δύο κι όχι σαν προσωπικό σου πρότζεκτ, όλα καλά. Παρόμοια αντιμετώπισε και τις συνεργασίες σου. Οι ανάδρομοι Κρόνος (11) και Δίας (14) αλλάζουν τη ρουτίνα, προσωπική κι επαγγελματική, καθώς οι απαιτήσεις παιδιών και συντρόφου χαλαρώνουν. Καλό είναι να μη θεωρήσεις δεδομένη τη στήριξη οικογένειας και του περιβάλλοντός σου και το τραβήξεις πολύ μακριά, πιστεύοντας ότι θα βρεις τα πάντα εκεί που τα άφησες.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Διάθεση για ανανέωση και βελτίωση και ο πειρασμός να ξαναβολευτείς στα γνωστά
Ο Ερμής (11) και η αναδρομή του κυβερνήτη σου, Αφροδίτης (13), στους Διδύμους φέρνουν άφθονη τροφή για συζήτηση και σκέψη σχετικά με την επιμόρφωσή σου, την επαγγελματική σου εξέλιξη και την ανανέωσή σου ως ατόμου, ίσως με αφορμή το οικονομικό και συναισθηματικό κόστος. Παράλληλα ίσως ανακινήσουν θέματα παρόμοιας φύσης στο συγγενικό σου περιβάλλον. Και δημιουργούν ευκαιρίες για εκδρομές και καινούριες εμπειρίες. Ο Άρης στους Ιχθύς (13) σηματοδοτεί πολλή δουλειά κυριολεκτικά ή για να διευθετήσεις πρακτικές υποθέσεις και θέματα ρουτίνας. Χρειάζεται επίσης μια προσπάθεια να δεις πιο υγιεινά την καθημερινότητά σου, όχι να παλεύεις με το σώμα σου. Οι ανάδρομοι Κρόνος (11) και Δίας (14) ίσως δώσουν ένα διάλειμμα στην ερωτική σου ζωή και περισσότερες ευκαιρίες για αυτοέκφραση και δημιουργικότητα, καθώς οι οικογενειακές υποχρεώσεις ή οι δικές σου αναστολές χαλαρώνουν. Χρειάζεται να είσαι λίγο προσεκτικός ωστόσο, για να μη ματαιώσεις πρόοδο που έχεις κάνει επικοινωνιακά ή και τις βάσεις, εσωτερικές ή πραγματικές που πάλεψες για να βάλεις.  


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Οικονομική και συναισθηματική ρευστότητα και κάποια υποτίμηση όσων έχεις
Ο Ερμής (11) και η αναδρομή της Αφροδίτης (13) στους Διδύμους φέρνουν αρκετή ρευστότητα και εναλλαγές στην ερωτική και συναισθηματική σου ζωή, όπως και σε θέματα που αφορούν τη διαχείριση κοινών οικονομικών. Στην πρώτη περίπτωση, η κοινή λογική μαζί με κάποια ευελιξία απέναντι σε σχέδια και προσδοκίες θα σε βοηθήσει να παραμείνεις στην καλή σου πλευρά. Στη δεύτερη περίπτωση η περίοδος φέρνει αλλαγές σε συμφωνίες, διακανονισμούς, χρηματοδότηση, τις οποίες καλό είναι να προσεγγίσεις ακριβοδίκαια. Ο Άρης στους Ιχθύς (13) ανεβάζει τη διάθεσή σου για φλερτ, ερωτοτροπία, διασκέδαση, όπως και για δημιουργική δουλειά, στα ύψη. Και στις δύο περιπτώσεις κυνήγησε την ουσία ακόμη κι αν απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια, μην ψάχνεις απλά να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου. Οι ανάδρομοι Κρόνος (11) και Δίας (13) περιορίζουν την κλεισούρα και εσωστρέφεια κι έτσι χαλαρώνει κάπως η πίεση και μέσα σου. Καθώς αυτό συμβαίνει και επιστρέφεις στα συνηθισμένα άτομα, παρέες και κουβέντες, καλό είναι να μην τα υποτιμήσεις επειδή στερούνται της γυαλάδας του καινούριου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Πας προς το λαίμαργο συναισθηματικά και οικονομικά, χρειάζεται διάκριση όμως
Ο Ερμής (11) και η αναδρομή της Αφροδίτης (13) στους Διδύμους και τον ζωδιακό σου άξονα φέρνουν μια συναρπαστική αλλά και ιδιαίτερα απρόβλεπτη διάσταση στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις. Η ιδέα σου για το πώς θα ’πρεπε να ’ναι οι σχέσεις ή ο απέναντι, καλό θα ’ταν να μη σε οδηγήσει σε ασυνέπεια ή να δικαιολογείς καταστάσεις. Η λογική έχει τη χρησιμότητά της, χρειάζεται όμως απαλό χέρι. Ο Άρης στους Ιχθύς (13) πιθανόν να δημιουργήσει ανακατωσούρα στους χώρους που κινείσαι, σπίτι, γραφείο κοκ, έστω και με ευχάριστη αφορμή. Είναι ίσως ευκαιρία για βελτιώσεις, αν το δεις δημιουργικά. Με τον ανάδρομο Κρόνο (11) κριτήρια και περιορισμοί στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου αίρονται προσωρινά, ωστόσο μη χάσεις τελείως τα στάνταρ σου. Ο κυβερνήτης σου, Δίας, ανάδρομος (14) στον Αιγόκερο μπορεί να σε οδηγήσει σε ασυδοσία οικονομική, σεξουαλική, συναισθηματική, εάν δεν κάνεις τον κόπο να κινηθείς πολύ ποιοτικά σε όλες αυτές τις κατευθύνσεις και εκτιμώντας τις αντίστοιχες ευκαιρίες.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ανεβάζεις ταχύτητα όμως είτε υπερεκτιμάς, είτε υποτιμάς δυνατότητες και άτομα
Ο Ερμής (11) και η ανάδρομη Αφροδίτη (13) στους Διδύμους επιταχύνουν τον ρυθμό της δουλειάς και της καθημερινότητάς σου, αυξάνοντας επαφές, συνομιλίες, μετακινήσεις. Από τη μία πλευρά υπάρχουν πολλές προετοιμασίες και ιδέες για την εξέλιξή ή την ανανέωσή σου. Από την άλλη πλευρά, σου ξημερώνουν συνειδητοποιήσεις και παραλείψεις για την ερωτική σου ζωή, τη σχέση με τα παιδιά και για τα δημιουργικά σου πρότζεκτ, που αναστατώνουν πρόγραμμα και χρονοδιαγράμματα. Ο Άρης στους Ιχθύς (13) σε γκαζώνει παραπάνω και έτσι μπορείς να κάνεις και να δεις πολλούς γρηγορότερα. Φρόντισε μόνο το θέμα του πείσματος και της αυτοδικαίωσης στις κουβέντες και τις επαφές σου. Πιο απαλά. Ο κυβερνήτης σου Κρόνος (11), ανάδρομος στον Υδροχόο χαλαρώνει τη στάση σου συναισθηματικά και οικονομικά καθώς αισθάνεσαι πιο ασφαλής. Ίσως σε πάει στο άλλο άκρο, προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή. Ο ανάδρομος Δίας (14) στο ζώδιό σου εγκυμονεί αδικαιολόγητη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου ή αδικαιολόγητες αμφιβολίες. Όμως αξίζει να θυμάσαι ότι είσαι ο ίδιος άνθρωπος.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Δίνεις έμφαση σε διασκέδαση κι έρωτα καθώς ευθύνες και υποχρεώσεις χαλαρώνουν
Ο Ερμής (11) και η αναδρομή της Αφροδίτης (13) στους Διδύμους δίνουν κίνηση και ελαφραίνουν το κλίμα στα ερωτικά σου, τη σχέση με τα παιδιά σου, ενώ φέρνουν ιδέες και ευκαιρίες για δημιουργικότητα. Στο προσωπικό κομμάτι, υπάρχει αμφιταλάντευση και ρευστότητα, όμως καλό είναι να μείνεις στις καλές σου ποιότητες. Πρακτικά ίσως γίνει σαφές τι μπορεί να σε περιόριζε την εξέλιξή σου ή υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια ή το σπίτι σου. Ο Άρης στους Ιχθύς (13) σε ωθεί στη σπατάλη, καθώς βλέπεις περισσότερο κόσμο και μετακινείσαι πιο ελεύθερα. Φρόντισε να έχεις επαφή με το τι ξοδεύεις χρηματικά και συναισθηματικά. Με τον Κρόνο (11) ανάδρομο στο ζώδιό σου η πίεση εκκρεμοτήτων, ανοιχτών υποθέσεων ή αρνητικών εμπειριών και κυρίως των υποχρεώσεων και ευθυνών που αυτές σημαίνουν χαλαρώνει κι έτσι κινείσαι πιο ελεύθερα. Ο ανάδρομος Δίας (14) μπορεί να καθυστερήσει την ολοκλήρωση σχεδίων, όπως και να σε ωθήσει να ξαναπροσεγγίσεις παλιότερες φιλίες ή πρότζεκτ. Αυτό, μόνο με διάθεση πλήρους αλλαγής θα λειτουργήσει.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Καινούρια ενέργεια και μαζί της έντονη πιθυμία κι ένταση που θέλουν προσοχή
Με τον Ερμή (11) και την αναδρομή της Αφροδίτης (13) στους Διδύμους τα πράγματα στο σπίτι και τον επαγγελματικό σου χώρο υπόσχονται να γίνουν αρκετά ενδιαφέροντα. Εάν καταφέρεις να βρεις μια θέση και να είσαι συνεπής ως προς αυτή αντί να υιοθετείς τριάντα διαφορετικές απόψεις, συχνά αντικρουόμενες σε μία κουβέντα, θα βοηθήσεις πολύ τη σχέση με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σου. Σε επίπεδο σεξουαλικό και οικονομικό ίσως σοκαριστείς από το πόση ανακρίβεια, αδικία και γενικώς ό,τι να ’ναι έχει υπάρξει. Ο Άρης στο ζώδιό σου (13) αυξάνει την ενεργητικότητά σου, όμως παράλληλα σε κάνει ευέξαπτο. Είναι εξαιρετικά εύκολο να θεωρήσεις τα θέλω και απόψεις σου, επειδή βολεύουν, τη μόνη αλήθεια και να δικαιολογήσεις στον εαυτό σου άσχημες ή παράλογες συμπεριφορές. Οι ανάδρομοι Κρόνος (11) και Δίας (14) σε ωθούν να ξανανοίξεις φιλίες ή δραστηριότητες που δεν είναι ότι καλύτερο για σένα. Παράλληλα κάποια επαγγελματικά σου σχέδια πιθανώς να κόψουν ταχύτητα. Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ